Dodaj do ulubionych

brak ochoty i czasu na sex

18.01.12, 08:33
bardzo pragne dugiego dziecka.mamy juz 3 letnia coreczke, ale jak to zrobic skoro wiecznie jestem zmeczona i nie mam checi a tym bardziej czasu, aby kochac sie z mezem.jak zajde w ciaze skoro kochania sie ammy jak na lekarstwo.jak to jest u was? dzieki.
Obserwuj wątek
    • araceli Re: brak ochoty i czasu na sex 18.01.12, 08:40
      3.aktenka napisała:
      > jak to jest u was?

Nie traktujemy swoich mężów/partnerów jak byczków rozpłodowych.
    • korelacja_1 Re: brak ochoty i czasu na sex 18.01.12, 08:50
      Po raz tak jak napisała araceli, a po dwa może warto dokładniej przypatrzeć się problemowi. Na początek polecam zajrzeć tu forum.gazeta.pl/forum/f,15128,_Brak_Seks_u_w_malzenstwie.html
    • default Re: brak ochoty i czasu na sex 18.01.12, 08:55
      Skoro bolejesz nad brakiem seksu wyłącznie dlatego, że nie zajdziesz w ciążę - to raczej fatalnie wróży Twojemu małżeństwu.... Niestety.
      • mwiktorianka Re: brak ochoty i czasu na sex 18.01.12, 09:07
        Ja będąc na twoim miejscu dobrze zastanowiłabym się zanim zdecydowałabym się na kolejne dziecko.Masz jedno i jesteś ciągle zmęczona oraz brak Ci czasu więc co będzie kiedy pojawi się drugie?
        Jak już ktoś napisał;dla małżeństwa brak sexu też dobrze nie wróży(chyba,że twój mąż z tych co maja bardzo małe potrzeby).Najpierw skup się na relacjach małżeńskich i zastanów dlaczego jesteś zmęczona i brak ci czasu, a dopiero zacznij myśleć o dziecku.Pozdrawiam.
    • feel_good_inc Baby to mnie czasem przerażają 18.01.12, 10:05
      Piszesz, że nie masz czasu na seks i jesteś potwornie przemęczona, więc nie wyrabiasz się przy jednym, a jednocześnie chcesz sobie na głowę zwalić kolejnego bachora?
      Do tego co to za związek, gdzie facet ma robić tylko za knura rozpłodowego, a oprócz tego nie powinien raczej na nic liczyć - no, może na konieczność donoszenia większej kwoty pieniędzy, kiedy już spełni swoją funkcję?
      Chyba jesteś którymś z forumowych trolli, bo ktoś tak głupi raczej nie opanowałby umiejętności pisania.
      • 3.aktenka do feel_goog_inc 18.01.12, 10:32
        ale wiesz co ja Cie nie obrazam, czemu do mnie sie tak odnosisz.czy umiala bys mi tak powiedziec prosto w oczy czy tylko odwazna jestem w internecie?
        • feel_good_inc Re: do feel_goog_inc 18.01.12, 14:39
          3.aktenka napisała:
          > ale wiesz co ja Cie nie obrazam, czemu do mnie sie tak odnosisz.czy umiala bys
          > mi tak powiedziec prosto w oczy czy tylko odwazna jestem w internecie?

Słuchaj dziewczę, jeżeli masz czas na wypisywanie idiotyzmów na forach, a jednocześnie twierdzisz, że na seks z chłopem nie masz czasu, to tylko potwierdzasz moją tezę.
          Idź i nie trolluj więcej.
    • biotka Re: brak ochoty i czasu na sex 18.01.12, 15:03
      Brak ochoty. Bo jak jest ochota to i czas się znajdzie - bez przesady.
      Zastanów się dlaczego nie masz ochoty na seks, co na to mąż i jak możecie to zmienić. Brak seksu w związku to równia pochyła.
      • 1prom Re: brak ochoty i czasu na sex 18.01.12, 17:23
        kup lepiej jakis kalendarz.
        ten mozesz od 1 zl na allegro dostac
        pozycjeseksualne.pl/
        • 1prom Re: brak ochoty i czasu na sex 18.01.12, 17:31
          allegro.pl/prezent-na-walentynki-jedyny-i-wymowny-gratis-i2055727107.html?source=oo#tabsAnchor
          • 3.aktenka Re: brak ochoty i czasu na sex 18.01.12, 17:46
            dziewczyny czemu jestescie wszystkie tak opryskliwe, ja nie miaalm nic zlego na mysli.chcialam tylko uzyskac pomoc, ale widze ze zle trafilam.pozdrawiam was wszystkie i zycze milego wieczoru.
            • korelacja_1 Re: brak ochoty i czasu na sex 18.01.12, 18:25
              Przecież dostałaś kilka sensownych porad, więc w czym problem? Spodziewałaś się gotowej recepty?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka