Dodaj do ulubionych

Po śmierci Poetki

02.02.12, 10:38
Ja rozumiem, że po śmierci pani Wisławy, wiele osób życia publicznego czuje potrzebę powiedzenia czegoś, ale dawać taki popis ignorancji? wpadki
Obserwuj wątek
    • krejzimama Re: Po śmierci Poetki 02.02.12, 10:44
      To może są i błędy, ale tylko błędy.
      Wejdźcie na salon24 poczytać co prawdziwi polacy patrioci, katolicy tam wyrzygują.
      To już nie są błędy.
      • abdullah_abdullah Re: Po śmierci Poetki 02.02.12, 11:45
        no cóż, paradowanie w koszulkach "nie płakałem po..." już nie takie śmieszne ?
        • krejzimama Re: Po śmierci Poetki 02.02.12, 11:48
          Też nie będę płakać po Szymborskiej bo nie była to bliska mi osoba.
          Jednak napisanie czegoś takiego jak zacytuje poniżej jest objawem jakiejś choroby.

"Był Towarzysz ,,Wiesław'', była i towarzyszka Wisława. Wisława, Wisława i po Wisławie. A zapomniałbym dodać - makao i po makale smile I tym sposobem kończę główny ciąg wpisów odnośnie tego babsztyla. Przynajmniej do czasu, aż jakieś oszołomy postanowią ją uhonorować pomnikiem, nazwą ulicy lub placu itp."
          • abdullah_abdullah Re: Po śmierci Poetki 02.02.12, 11:55
            a ubrałabyś taką ?
          • iuscogens Re: Po śmierci Poetki 02.02.12, 11:57
            To nie choroba, tylko zwykłe prymitywne chamstwo. Akurat dziwi mnie, że Ciebie krejzi dziwi obrażanie innych (szczególnie zmarłych), przecież sama jesteś w tym dobra.
            • marzeka1 Re: Po śmierci Poetki 02.02.12, 12:21
              Krejzi, mam wygaszoną, więc może dalej pełnić dyżur partyjny na forum, mi to lotto.
    • nabakier Re: Po śmierci Poetki 02.02.12, 11:49
      Ja rozumiem, że po śmierci pani Wisławy, wiele osób życia publicznego czuje potrzebę powiedzenia czegoś, ale dawać taki popis małostkowości, jaki dałaś własnie Ty?

(tak, tak, Nowicka się zwyczajnie pomyliła, a Ty w obliczu Śmierci hajcujesz się czyjaś pomyłką)
    • iuscogens Re: Po śmierci Poetki 02.02.12, 11:50
      To nasza marszałkini nie ma humanistycznego wykształcenia, coś mi się z filologią kojarzyła.
      • abdullah_abdullah Re: Po śmierci Poetki 02.02.12, 11:55
        sorry, ale dzis humanistyczne znaczy kiepskie smile
        • iuscogens Re: Po śmierci Poetki 02.02.12, 11:58
          No ale ona raczej z tych czasów kiedy humanistyczne coś znaczyło.
          • abdullah_abdullah Re: Po śmierci Poetki 02.02.12, 12:03
            ja tam nie znam biografii, ale za komuny to za różne rzeczy się tytuły naukowe dostawało
        • nabakier Re: Po śmierci Poetki 02.02.12, 12:20
          A to chyba dla Ciebie.
    • aneta-skarpeta Re: Po śmierci Poetki 02.02.12, 12:14
      ja te wpadki traktuje jako masakryczne wpadki, wynikajace z pospiechu, nieuwagi

niefortunne, ale zeby psy wieszac?
      zreszta jak sama nowicka napisala- z wislockiej szymborska jeszcze by sie zaśmiałasmile

kazdy z nas ma na sumieniu jakies gafy, omyłki i wpadki

nie sadze zeby nowicka napisala wislocka, bo nie wie jak szymborska ma na nazwiskosmile

natomiast drazni mnie zupełnie cos innego

te cholerne swieczki internetowe

ale to tak generalnie
    • krejzimama niezalezna 02.02.12, 17:23
      Poczytajcie co piszą w komentarzach na niezalezna.pl

niezalezna.pl/22738-wislawa-szymborska-nie-zyje
      Przypomnę, że tutaj tez bywają osoby, które uważaja to za żródło wszelkiej prawdy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka