Dodaj do ulubionych

Dermatolog

03.06.12, 20:43
Witam. Poszukuje polskojezycznego dermatolog. Z góry dziekuje za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • rossalie Re: Dermatolog 03.06.12, 21:01
      www.docfinder.at/arzt/haut-und-geschlechtskrankheiten/1230-wien/dr-anna-maria-convalexius-3591_1
      • majka25ja Re: Dermatolog 05.06.12, 19:33
        Bylam kiedys u niej i szczerze jej nie polecam!smile
        • rossalie Re: Dermatolog 05.06.12, 20:39
          Dlaczego?osobiscie pierwsza wizyte mam u niej w przyszlym tygodniu wiec mnie ciekawismileale znajome bardzo z niej zadowolone.
          • szagaa3 Re: Dermatolog 11.06.12, 13:45
            Pani jest glownie nastawiona na botox i klientki prywatne. Problemy dzieciece traktuje niepowaznie.
            • sindi21l Re: Dermatolog 11.06.12, 20:31
              Nie polecam tego dermatologa, na prywatna wizyte botox-u jest wrecz aniolem ale jak juz jestes na KK to juz traktuje Cie olewajaco i bardzo arogancko wrecz po co tu przyszlas i jej zawracasz glowe.
    • zawsze_poranna_kawa Re: Dermatolog 12.06.12, 23:16
      pozwolę sobie nie zgodzić się z sindi21l i z szagaa, ja byłam u pani doktor kilkukrotnie i nigdy nie miałam wrażenia że lekceważąco podchodzi do pacjentów, i ja też chodzę na KK. Nawet sama zaproponowała mi ostatnio usunięcie znamion za twarzy, a kiedy zapytałam o koszt usłyszałam że to w ramach KK więc moje wrażenia są bardzo ok. Poza tym pani doktor robi wrażenie osoby bardzo grzecznej i spokojnej, słucha tego co ma się do powiedzenia, doradzi lub też i odradzi, moim zdaniem jest naprawdę ok i jak dotychczas mogę szczerze polecić jej usługi.
      • rossalie Re: Dermatolog 13.06.12, 13:28
        Ja juz tez po wizycie i napewno do niej wrocesmileZgadzam sie z poprzedniczka co do opini,jestem zdziwiona z opiniami o braku szacunku itp. nic takiego nie odczulam takze polecam
    • mamusiasyneczka Re: Dermatolog 13.06.12, 15:06
      Dziekuje za opinie i namiarysmile Po chorobioe skórnej złapało nas jakieś wstrętne przeziębienie. Nie chce zakładac nowego watku bo nie chce zasmiecac. I mam pytanie czy znacie jakiś odpowiednik naszego polskiego rutinoscorbinu? Musze się wzmocnic zeby znów mnie nie dopadło, Prosze o odpowiedz, pozdrawiam cieplutko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka