Dodaj do ulubionych

poziom tego forum

11.06.12, 12:37
co o nim myslicie? smile
Obserwuj wątek
    • lejdi111 Re: poziom tego forum 11.06.12, 12:38
      myślę, że ematki reprezentują wysoki poziom, nawet bardzo wysoki big_grin
      • niebieska.oktawia Re: poziom tego forum 11.06.12, 12:41
        Lejdi, masz racje smile

a co innego bywalczynie tego uroczego gniazdka mysla? smile
    • anaisanais Re: poziom tego forum 11.06.12, 12:40
      bardzo wysoki, a co?
      • niebieska.oktawia Re: poziom tego forum 11.06.12, 12:41
        taka mala sonda smile pojawiaja sie glosy, ze jednak niski poziom ma to forum
        • lejdi111 Re: poziom tego forum 11.06.12, 12:42
          ja jestem dumna z siebie, że do tego grona się zaliczam big_grin
          • lejdi111 Re: poziom tego forum 11.06.12, 12:43
            a tak szczerze to naprawdę już nie raz skorzystałam z rad ematek i nie żałowałam
            • sueellen Re: poziom tego forum 11.06.12, 12:50
              Ja też. Nawet jeśli forum nie dało konkretnej rady, to naprowadzilo na trop, uzmysłowiło mi, że takie rozwiązanie w ogóle istnieje i można z niego skorzystać.
    • misiowamama-2 Re: poziom tego forum 11.06.12, 12:43
      Poziom forum BARDZO wysoki. Poziom emam - rozbieżny, od BAAArdzo wysokiego do poniżej poziomu ;-P Ogólnie OK. smile
    • joxanna Re: poziom tego forum 11.06.12, 12:44
      Poziom nie ma znaczenia. Jak ktoś tu wchodzi, to znaczy, że mu się podoba, niezależnie od poziomu.
      • niebieska.oktawia Re: poziom tego forum 11.06.12, 12:51
        lubie tutaj wchodzic i czytac was, drogie ematki. i mysle, ze wiele stad dziewczyn - pan ma wielka wiedze. jednak czasami obserwuje jakies spadki formy u niektorych. jak yenne kojarzylam z dostojnością i inteligencja, to teraz musi ten obraz psuc jakimis rozbrykanymi postami, pokazujacymi (w domysle) jej szalenstwo. ale moze to wina menopauzy.

na forum najgorsze jest za to towarzystwo adoracji i wiele razy bylo tak, ze kto nie z nami, ten przeciwko a juz najardizej sie uaktywniło w watku lipcowej (POZDRAWIAM!!!) i tej emigrantki, rosy.

smieszne posty produkuja: gazeta_mi_placi, papayla (czy jakos tak) i krejzimama. zabawne mam na mysli smile
        • nangaparbat3 Re: poziom tego forum 11.06.12, 13:45
          A to tak świadomie pytasz o poziom, żeby natychmiast go obnizyć własnym postem?
          • niebieska.oktawia Re: poziom tego forum 11.06.12, 13:55
            myslalam, ze jako watkodawczyni mam prawo wyrazic swoje zdanie i nawet nie udalo mi sie nikogo obrazic, nango smile
            • nangaparbat3 Re: poziom tego forum 11.06.12, 14:41
              Naprawde uważasz, że rola watkodawczyni usprawiedliwia nietaktowne wypowiedzi, oktawio?
              • niebieska.oktawia Re: poziom tego forum 11.06.12, 14:48
                ale o jakiej wypowiedzi mowisz? sad
    • gazetamidaje Re: poziom tego forum 11.06.12, 12:46
      https://pl.memgenerator.pl/mem-image/ja-pie...-ale-patologia-pl-ffffff
      • gazetamidaje Re: poziom tego forum 11.06.12, 12:49
        pl.memgenerator.pl/mem-image/ja-pie...-ale-patologia-pl-ffffff
    • sueellen Re: poziom tego forum 11.06.12, 12:47
      w porównaniu do czego? Bo jeśli innych społeczności forumowych o tematyce luźnej, to zdecydowanie jeden z najwyższych w polskim internecie.

Nie porównuję do ściśle tematycznych np o fotografii albo architekturze bo to zupełnie inna bajka.
    • wies-baden Re: poziom tego forum 11.06.12, 13:03
      Myślę, że oddaje przekrój Polek; chociaż zauważyłam, że osoby mające problemy z poprawnym pisaniem nie zakładają wątków i są mniej aktywne.
      • alabama8 Re: poziom tego forum 11.06.12, 14:01
        wies-baden napisała:
        chociaż zauważyłam, że osoby mające problemy z poprawnym pisaniem nie zakładają wątków i są mniej aktywne.
        85-90% tu obecnych jest na bakier z interpunkcją i dużymi literami [poćwiczcie może Shift+literka]. 10% pisze tak jak mówi, bez składu, chaotycznie. Zadziwiające, że błędy ortograficzne i literówki to naprawdę niezauważalny margines.
        • aneta-skarpeta Re: poziom tego forum 11.06.12, 16:18
          nie myl nieumiejętętności stawiania przecinków czy dużych liter z lenistwem

bo o ile ja często nie korzystam z dużej litery czy przecinka, to nie oznacza, że nie wiem gdzie ma być uzyty, czy o zgrozo nie wiem jak go postawićtongue_out

i zapewne duza częśc nie robi tego z lenistwa, a nie z niewiedzysuspicious
    • bea.bea Re: poziom tego forum 11.06.12, 13:04
      jakby mi sie nie podobał, to bym tu nie siedziała smile
    • lady-z-gaga Re: poziom tego forum 11.06.12, 13:10
      W porównaniu z Kobietą jest niebotycznie wysoki.
    • kocianna Re: poziom tego forum 11.06.12, 13:10
      W porównaniu do innych ogólnych na gazeta.pl - BARDZO wysoki. Pełna kulturka i poprawność polityczna rządzi. Nawet jak sobie do gardeł skaczemy, to i tak jakoś z klasą. I trolle oswojone są.
    • d.o.s.i.a Re: poziom tego forum 11.06.12, 13:11
      Albo ja sie starzeje, albo poziom spada, niestety. Poziom niektorych wypowiedzi jest tak niski, problemy wydumane i tak glupie, ze az szkoda odpisywac. Coraz wiecej tu watkow pt. jak dopiec wrednej szwagierce, bo jej dziecko wyjada mojemu cukierki.
      Kiedys bylo fajniej.
      W sumie moze to i lepiej, bo zdecydowanie mniej czasu tu spedzam niz kiedys.
    • asia_i_p Re: poziom tego forum 11.06.12, 13:24
      Zależy skąd wracam. Po powrocie z Zakupów lub Starszego dziecka robi wrażenie ostrego i rozkrzyczanego, bo Zakupy są bardzo spokojne, a na Starszym dziecku nawet ostre dyskusje przebiegają uprzejmie.
      Z kolei jeśli przypadkiem któryś wątek wskoczy na główną i nawiedzą nas ludzie z zewnątrz, to jednak widać, że to forum pewien poziom trzyma - tych zewnętrznych zauważa się nie tylko po nickach. A jak przypadkiem poczytam jakieś komentarza pod artykułami w Onecie, to się nadziwić sobie nie mogę, o co ja się czepiałam e-matki.
      • niebieska.oktawia Re: poziom tego forum 11.06.12, 13:27
        ale teraz to chyba zadne watki na glowne nie trafiaja?

uwazam, ze forum to jest lepsze niz kobieta np i slub i wesele. chociaz szkoda, ze nie powstal jeszcze watek na miare tego ziowskiego sad
        • asia_i_p Re: poziom tego forum 11.06.12, 14:25
          Teraz chyba nie. Nie wiem, z kim przegrywamy, ale chyba przestałyśmy być uznawane za interesujące.
    • lepsza.polowa Re: poziom tego forum 11.06.12, 13:29
      Forum jak forum. Na miarę naszych potrzeb i możliwości wink
    • antyideal Re: poziom tego forum 11.06.12, 13:43
      Byłoby lepiej, gdyby nie dziecinne nawalanki.
      Ale gdy jest spokój zaczyna sie narzekanie, ze nuda i brak emocji..
      Wiec dla kazdego cos milego:
      kto lubi sie nawalac ma swoje wirtualne walki w kisielu,
      kto nie lubi omija.
      Na szczescie watkow gdzie mozna spokojnie porozmawiac jest,
      przynajmniej na razie, wiecej.
      • pade Re: poziom tego forum 11.06.12, 13:46
        > Wiec dla kazdego cos milego:
        zapomniałas o nocnych rozmowach big_grin
        trochę mi ich brakujesad ale w sumie korzystam, więcej śpiębig_grin
        • antyideal Re: poziom tego forum 11.06.12, 13:50
          No dobra - mezczyzn brakuje (Borys wracaj!!) big_grin
          • pade Re: poziom tego forum 11.06.12, 13:59
            wróci pod warunkiem, że mu Perfekcjonizm i Prokrastynacja pozwoląbig_grin
            • antyideal Re: poziom tego forum 11.06.12, 14:10
              Perfekcjonizm zapewne cierpial przez siedzenie na forum.
              Zniknał,bo przegral z nałogiem, a tak nam dobrze szlo
              sciaganie go z tej drogi wink
    • gazeta_mi_placi Re: poziom tego forum 11.06.12, 13:54
      W porównaniu do forum starych niedoru...ych panienek z forum Kobieta to tutaj są normalne dojrzałe kobiety.
      • niebieska.oktawia Re: poziom tego forum 11.06.12, 13:56
        chyba trafilas w sendo, gazeto smile

• nangaparbat3 Re: poziom tego forum 11.06.12, 14:43
          Zaprawdę, w sendo.
          Z wyrafinowaną galanterią, w dodatku.
      • antyideal Re: poziom tego forum 11.06.12, 14:51
        gazeta_mi_placi napisała:

> W porównaniu do forum starych niedoru...ych panienek z forum Kobieta to tutaj s
        > ą normalne dojrzałe kobiety.
        >
        Doprawdy ? Osobiste wycieczki podczas dyskusji, czasem wulgarne,
        uderzanie z braku argumentów w czule punkty przeciwnika,
        odnalezione w pocie czoła za pomocą wyszukiwarki, to objaw dojrzalosci ? Hm.
        Nie dotyczy to oczywiscie wszystkich.
        • niebieska.oktawia Re: poziom tego forum 11.06.12, 15:01
          nie trzeba korzystac z wyszukiwarki. yenna i ta druga, rosa, w co drugim watku pisza o swoich chorobach psychicznych. dodatkowo, druga ma bloga, gdzie opisuje swoje zycie (ze szczegolami) a yenna nawet w temacie o kupnie karmy dla psa, musi zaprezentowac fakt ze swojego zycia, chociaz niezwiazany z tematem.
          uwazasz, ze robie to z czystej zlosliwosci, te punktacje ich slabosic? nie! chce im pokazac,z e to klepanie jezorem na ogolnodostepnym forum zle sie moze skonczyc dla nich.
          • antyideal Re: poziom tego forum 11.06.12, 15:13
            Dorosłe są i to ich wybór na ile chca dzielic sie swoim prywatnym zyciem
            ze wszystkimi.
            Dzieciaki nalezy uczyc minusach otwartosci w internecie,
            kobiety 40letnie maja juz wlasną swiadomosc i wiedze nt.zagrozen.
            A co zlego jest w pisaniu o swoich psychicznych przypadlosciach,
            depresję chyba masz na mysli ?
            wydaje mi sie, ze przestal to juz dawno byc temat tabu,
            pisanie o nim moze pomoc paru osobom.
            Kazdy wybiera swoj sposob na istnienie w swiecie wirtualnym,
            kto chce idzie na calosc, na swoją odpowiedzialnosc,
            czemu chcesz wyznaczac komus na ile sobie moze pozwolic ?
            jego sprawa.
            • niebieska.oktawia Re: poziom tego forum 11.06.12, 15:18
              gdybym byla na miejscu corek rosy, to byloby mi wstyd. wstyd za matke, ktora nie potrafi poradzic sobie z wlasnym zyciem. jest uzalezniona od meza, nie potrafi odnalezc sie w obcym kraju. dodatkowo to wszystko opisuje tekstami w stylu: maz zostawil mi funta na chleb (nie doslownie, ale w ten gust).
              depresja nie jest jednostka chorobowa, z tego co mi wiadomo i nie jest to powod do wstydu.
              taka nadmierna otwartosc wsrod internetowych bytow swiadczyc moga o samotnosci, odizolowaniu od ludzi i wielkim smutku w sercu, jednak dzielenie sie swoimi czarnymi myslami nie pomoze.
              • gazeta_mi_placi Re: poziom tego forum 11.06.12, 15:28
                Te córki pewnie mają koleżanki, kolegów, nie żyją w próżni.
                A jak któraś z ich koleżanek natrafi na bloga i będzie miała bekę? sad
                • niebieska.oktawia Re: poziom tego forum 11.06.12, 15:33
                  zawsze corki moga bronic rosy w stylu: "moja mama to temperamentna sangwiniczka!"
                  • gazeta_mi_placi Re: poziom tego forum 11.06.12, 15:37
                    Kocham Cię big_grin big_grin big_grin
                    • niebieska.oktawia Re: poziom tego forum 11.06.12, 16:11
                      cieszy mnie to!!!! smile
              • antyideal Re: poziom tego forum 11.06.12, 15:35
                A skąd wiesz, ze nie pomoze ?
                Bywają takie okresy w zyciu, ze czlowiek szuka jakiegokolwiek
                punktu zaczepienia, gdy mu ciezko i wszystkiego sie odechciewa,
                niech to bedzie i pisanie w internecie, jesli ma mu pomóc.
                Przeciez nie bedzie tak siedziec na forum przez nastepnych 40 lat.
                Co do depresji - jest chorobą i to ciężką,
                tu masz ciekawy artykuł nt. temat
                zdrowie.gazeta.pl/zdrowie/1,51208,160590.html
                Rosa leczy depresje, z tego co napisala, trzymam kciuki,
                i wspolczuje ciezkich chwil, kazdemu moze sie to zdarzyc,
                kazdy stara sie sobie radzic jak umie.

• niebieska.oktawia Re: poziom tego forum 11.06.12, 14:23
      ordynarnym, bo wypunktowalam twoje slabostki, o ktorych sama piszesz? nie osmieszaj sie, tylko pomysl o swoich corkach.
      • rosapulchra-0 Re: poziom tego forum 11.06.12, 14:53
        No i jeszcze masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Ehh..
        • marzeka1 Re: poziom tego forum 11.06.12, 15:01
          Wysoki poziom, nawet bardzo, gdy porówna się to z większością for w necie; wystarczy wejść na forum kraj, a potem e-matkę, by stwierdzić, ze to Wersal; owszem są sympatie i antypatie, zdarzają się słowne nawalanki, ale to jedno z 3 for, na których bywam z chęcią; no i jest spory rozrzut społeczny.
          • triss_merigold6 Re: poziom tego forum 11.06.12, 15:10
            Na f. kobieta faktycznie dominują niedopchnięte stare panny, na f. feminizm również tylko w znacznie nudniejszym wydaniu. Fora polityczne i publicystyczne to przepychanki między trollami z PiS i PO więc też nudne.
      • tezee Re: poziom tego forum 11.06.12, 15:01
        To forum wypada według mnie świetnie w porównaniu do innych tego typu miejsc w sieci,
        gdzie pisują matki.
        Kobiety są tu inteligentne i wiele ma charyzmę.
        Pomijając podejście do życia ,subiektywne opinie z którymi można się nie zgadzać , dogryzanie i kąsanie mimo wszystko większość pisze bardzo ciekawie.
        Wiem co mówię bo jestem świeżo po lekturze innego forum e mama i jestem rozwalona uncertainkażda z tych matkek jak płyta chodnikowa , nijaka nudna mało lotna nawet w odbiorze przez net.
    • gazeta_mi_placi Re: poziom tego forum 11.06.12, 15:00
      O!
      Mamy już rozpuszczone bachory czyli dzieci kreatywne i żywe sreberka, a od tej pory na forum jak widać nie ma chamowatych prostaczek rzucających mięsem jeno "temperamentne sangwiniczki" big_grin
      Na każdego można wymyślić milsze określenie -)
    • triss_merigold6 Re: poziom tego forum 11.06.12, 15:07
      Że what?!
      Jasssne, a każdy niewychowany dzieciak ma adhd albo zespół Aspergera...
      Oczywiście, że szkodzi, zwłaszcza jeśli przy ludziach w realu ma takie problemy z kontrolą ekspresji swoich emocji. Przebywanie w towarzystwie takich osób jest szalenie męczące, bo nigdy nie wiadomo czy nagle nie wybuchną szlochem, nie rzucą się z pięściami albo dla odmiany nie zaczną radośnie obcałowywać.
      Poza tym szantażowanie otoczenia swoim stanem zdrowia, każdą dolegliwością, która pojawia się i znika, każdym wahnięciem nastrojów i myślami takimi czy innymi, jest toksyczne.
      • gazeta_mi_placi Re: poziom tego forum 11.06.12, 15:08
        Zaraz Cię zjedzą.
    • wies-baden Re: poziom tego forum 11.06.12, 15:12
      Rosa! Czytałam (wprawdzie wybiórczo) twój blog, o bezsenności i nie tylko. Myślę, że bardzo potrzebujesz przyjaznej, mądrej i życzliwej osoby -mówię bez cienia złośliwości, bo widzę, że się trochę szamoczesz, jak ptak w klatce. W gruncie rzeczy jesteś delikatna i bardzo wrażliwa, ale zbyt szybko dajesz ponosić się emocjom i niepotrzebnie atakujesz.. I tak na marginesie ; sprawdź czy za twoją nadirytację nie odpowiada ciśnienie ( pisałaś , że miałaś nadwagę).
      • tezee Re: poziom tego forum 11.06.12, 15:24
        W ogóle to tu nie ma raczej tego specyficznego typu kobiet jakie bywają w innych miejscach w sieci tzn takiej mamuśki trójki dzieci , która ma każde z innym misiem, aktualny mis zwolnił się z pracy więc utrzymuje wszystkich i żywi niedoszła teściowa a mamuśka siedzi cały dzień w necie i się żali że kawę wyżarli , teściowa nie doniosła i nie ma co pić ( autentyk )
        • niebieska.oktawia Re: poziom tego forum 11.06.12, 15:26
          przepraszam, mozesz podrzucic linkiem? ciekawi mnie to smile
        • gazeta_mi_placi Re: poziom tego forum 11.06.12, 15:26
          A na którym forum takie kwiatki? Może tam wdepnę z kawą big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka