shellerka 29.06.12, 15:45 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,12040525,Kaczynski__Dobrze__ze_Euro_bylo__ale_skonczylo_sie.html?lokale=poznan nie wiem kto mnie dziś bardziej wnerwia. on czy agata meble? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadosia75 Re: ja ro sław! ja ro sław! 29.06.12, 15:48 A tak dobrze było bez jarosława. zaraz pewnie i adaś H się zjawi i antoni dwa wybuchy. Jewro miało wiele wad ale miało też jedna gigantyczną zaletę. brak polityków Jewro wróc ! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: ja ro sław! ja ro sław! 29.06.12, 15:50 Toż jeszcze trwa. Jewro, znaczy, bo Jarosław jak Lato, jest wieczny. Jeszcze przez trzy dni mam zamiar odpoczywać od tych twarzyczek smętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: ja ro sław! ja ro sław! 29.06.12, 15:53 No ale nie w tym sensie trwa już wylęgły się piskorze jedne no ! już trzeba było wyleźć i zacząć swoje... wszyscy mówią było super, wszyscy zadowoleni ale nie jarek. jarek jak zwykle swoje. i jak zwykle bohatersko przeciw całemu światu... Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Właśnie - oto gigantyczny sukces Euro - 29.06.12, 16:19 przez miesiąc niemal można było tv bez stresu włączać, bo zamiast ziejących nienawiścią i głupotą gąb można było oglądać mecze i cieszących się kibiców różnych reprezentacji. A teraz się skończyło, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: ja ro sław! ja ro sław! 29.06.12, 15:49 Niech spada. Euro okazało się sukcesem, wszyscy nas chwalą, atmosfera była świetna, a jeden PiS marudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: ja ro sław! ja ro sław! 29.06.12, 16:49 Nieśmiało zauważę, że chodzi o stan inwestycji drogowych i o tym mówi Jarosław. Warto czasem czytać też to co jest pod chwytliwym tytułem. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: ja ro sław! ja ro sław! 29.06.12, 17:01 Ależ przeczytałam, opanowałam tę umiejętność. Czy zmienia to fakt, że Jarek marudzi i psuje atmosferę? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: ja ro sław! ja ro sław! 29.06.12, 17:48 a od atmosfery naprawi sie zapadnieta obwodnica w Gdansku? Wlochy gola! (klask-klask-klask) Włochy! gola! (klask-klask-klask) Wlochy! zielono-bialo-czeeeeeeerwoni!! (myslicie, ze juz lepiej? odzapadła się? ) Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: ja ro sław! ja ro sław! 29.06.12, 19:34 Atmosfera jest taaaaka słitaśna, jest super, cool i cudownie, niemniej po moje wczorajszej prawie 8-godzinnej podróży Warszawa - Wrocław (342 km) będę odważniejsza od Jarka i powiem, że jest to mega, giga - klęska. Ale tak w ogóle jest słodziutko, tak lukrowanie rzekłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: ja ro sław! ja ro sław! 20.07.12, 20:28 Jeden PiS, ale członków ma wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: ja ro sław! ja ro sław! 29.06.12, 17:00 Germanofobii nie ma?w kazdym watku o meczu druzyny Niemiec padlo choc jedno zdanie o historii lub nazwano Niemcow “Szkopami“,“Niemiaszkami“itd.Teraz wiem kto wsrod jematek tak namietnie na PiS glosuje Swoja droga ciwkawe z czego on,by te 3000tys km drog wybudowalbo opowiadac o zalozenuach kazdy moze. Odpowiedz Link Zgłoś
saraanna Re: ja ro sław! ja ro sław! 29.06.12, 17:39 back to reality - Euro bylo i sie skonczylo a jak juz piszemy o Jaroslawie,to zapodam konkurencyjny portal podatki.onet.pl/kaczynski-pis-sprzeciwia-sie-podatkowi-katastralne,19925,5175208,agencyjne-detal Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 shellerka 29.06.12, 17:41 mnie bardziej interesuje czym cię Agata meble wkurzyło? bo mam u nich zamówione i nie wiem czy już się mam bać. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: shellerka 20.07.12, 19:46 no coż... 12 maja zamówiłam u nich stół i 6 krzeseł kupiłam - krzesła były na stanie, więc za nie zapłaciłam, a na stół wpłaciłam zaliczkę. stół miał być maksymalnie po czterech tygodniach - i dzisiaj jest 20 lipca, a ja nie wiem nadal kiedy stół będzie, bo Agata meble też nie wie. to by było na tyle.... przeczytaj sobie zamówienie - mogą się spóźnić 45 dni po terminie - czyli po tych czterech tygodniach i dopiero wtedy masz prawo po siedmiu dniach od tych 45 dni po terminie zrezygnować z umowy i iść kupić gdzie indziej. do tego czasu nie wiesz, czy zamówiony mebel będzie, czy nie. więc nie możesz kupić gdzieś indziej, bo jak Agata meble łaskawie dostarczy Ci po tych 45 dniach stół, to musisz im zapłacić. nie odpowiadają na maile, przez telefon raz z tobą rozmawiają, raz nie, jak im się podoba. generalnie zajrzyj na fejsa i poczytaj opinie na forum zanim cokolwiek kupisz. to totalne nieporozumienie i pierwszy raz w moim 32 letnim życiu spotykam się z czymś takim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: ja ro sław! ja ro sław! 29.06.12, 17:49 ja moge wkleic wycinki z pewnego rządowego dokumentu na ten temat że niby nie planują a planują jak byk Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Dziwi mnie, że ktoś się dziwi :) 29.06.12, 20:03 Ktoś podejrzewał, że Jarosław powie coś innego? To jak oczekiwać, że yenna nie będzie udowadniała, że każde pie.rdnięcie muchy jest spowodowane organizacją EURO Odpowiedz Link Zgłoś