Dodaj do ulubionych

pedofil zabojca wychodzi na wolnosc

17.07.12, 11:34
w pale sie nie miesci
opole.gazeta.pl/opole/1,35086,12140207,Morderca_pedofil_dowie_sie__co_czuly_jego_ofiary.html
i kto bedzie odpowiedzialny za kolejne zamordowane dziecko?
szczerze mowiac mam nadzieje ze na gnoja czeka juz ojciec ktoregos zzabitych chlopakow i zaraz po opuszczeniu ZK wypatroszy go jak dorsza w smazalni
Obserwuj wątek
    • lelija05 Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 11:40
      Terapia w takim przypadku? To chyba tak jakby kazać lwom przejść na wegetarianizm.
      • freakwave Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 11:45
        kilku niezaleznych ekspertow wypowiedzialo sie w temacie goscia, ze czekal 25 lat na to aby znow skrzywdzic dziecko naczekal sie wyjdzie i kolejna zbrodnia jest tylko kwestia czasu a ja szczerze mam nadzieje ze dojdzie do linczu, bo gosc na to zasluguje przez nieudolnosc naszego systemu prawnego dostaje szanse na to aby znow popelniac zbrodnie, czemu nasz popie...ny kraj bardziej dba o takich zwyrasow i ich komfort po wyjsciu z pierdla niz o bezpieczenstwo potencjalnych ofiar, ten czlowiek powinen wisiec od 25 lat.
        • chipsi Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 11:50
          Czekaj czekaj, zaraz Cie tu zjedzą i dowiesz się żeś gorsza zbrodniarka niż ten zboczeniec.
          Jest tak jak pisze Lelija, nie da się z lwu wmówić że woli marchewkę od mięsa. Ale jakby go pozbawić zębów i pazurów... Szkoda że nasze prawo na to nie pozwala.
        • lelija05 Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 11:55
          Nie rozumiem, dlaczego nie dostał dożywocia.
          • freakwave Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 11:59
            z tego co ja zrozumialem on dostal kare smierci bo wowczas obowiazywala, wyroku jednak nei wykonano i zamieniono mu po rezygnacji z tej jakze bezdusznej metody eliminacji takich jednostek na 25 lat czyli dozywocie, w 2014 wyrok mu sie konczy koles sie "zrehabilitowal" za smierc czworki dzieci, moze egzystowac w polskim spoleczenstwie bez stresu, ja jestem za kara smierci w takich jak ten przypadkach wykonywana bezwzglednie dla bezpieczenstwa normalnych obywateli ktorzy placa podatki i zyja uczciwie i ich potomstwa, niedopuszczalne jest aby w imie chorych haselek o wolnosci i resocjalizacji narazac polskie dzieci na smierc z rak takiego sku...ela
            • lelija05 Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 12:04
              Jemu się upiekło, bo akurat ogłoszono moratorium na karę śmierci.
              To jest jeszcze młody facet, jestem ciekawa co będzie robił dalej, pójdzie do pracy? Nie wyobrażam sobie pracować, mieszkać obok kogoś takiego.
              • freakwave Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 12:11
                przeciez on powiedzial co bedzie robil dalej, zabije nastepne dziecko, on nie bez powodu te cztery wyroki smierci dostal, w ogole zero skruchy sedziemu powiedzial ze jak wyjdzie nadal bedzie zabijal, odmawial terapii skladal zazalenia a nasz zasrany system chroni takich wlasnie sku...synkow jak dla mnie sprawa jest prosta musza cos z tym zrobic bo jesli zginie nastepne dziecko z rak tego zwyrola to bankowo dojdzie do linczu i skoro prawo nie potrafi sobei poradzic z takim przypadkiem zeby gnoja uspic jak psa to sobie ludzie z nim poradza - sprawa juz nadzien dzisiejszy jest kontrowersyjna i mozliwe ze ktos juz na niego "czeka" swoja droga ciekawe czemu taki pies nie popelni "samobojstwa" w celi tak jak to modne w ostatnich latach w wykonaniu np zabojcow olewnika, czy inszych sporo wiedzacych ludkow...
              • annajustyna Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 20:06
                25 lat to nie dozywocie.
      • k1234561 Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 11:48
        Matko jedyna!Skąd się biorą tacy durni sędziowie?Jakby to takiemu syna,kuzyna,czy jakiegokolwiek chłopca w rodzinie coś takiego spotkało,to jestem ciekawa czy tak beztrosko by gnoja na wolność puszczał.Taki morderca-pedofil do śmierci powinien siedzieć w kiciu,skoro nie ma kary śmierci.Jemu juz żadne terapie nie pomogą.To niebezpieczny chory psychicznie zboczeniec.On nie powinien mieć kontaktu ze światem zewnętrznym i ludźmi.
        • edelstein Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 11:56
          Yyy sedzia nie jest winny,prawa nie przeskoczy,on byl skazany na poczworna kare smierci(jak oni to chcieli wykonac?)ale doszly do glosu takie jak czesc jematek i kare zniesiono.
          Oczywiscie koronnym argumentem jest tutaj,ze ktos musi ta kare wykonywac.Szczerze,nie mialabym problemu mu kulki sprzedac i jeszcze bym kase za to miala.
          • chipsi Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 12:05
            Skoro dostał 4x karę śmierci i została mu zamieniona na odsiadkę to logiczniejsza była by zamiana na 4x25 lat.
            • freakwave Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 12:12
              nie rozumeisz, to nie jest zgodne z prawami czlowieka, to nieludzkie smile a sku...syn sie nie zastanawia czy zabijanie dzieci jest ludzkie czy nie...
            • fifiriffi Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 12:23
              chipsi napisała:

> Skoro dostał 4x karę śmierci i została mu zamieniona na odsiadkę to logiczniejs
              > za była by zamiana na 4x25 lat.

Pomyślałam to samo....Ale niestetysada mógłby uj zgnić w pierdlu....
            • edelstein Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 12:37
              To nie USA,tu nie mozna sumiwac wyrokow wiec dostal dozywocie,ktore wynosi 25lattongue_out gdyby skur..el mial 70to bylaby szansa,ze to faktycznie dozywocie bedzie,a tak wychodzac bedzie mial 50.Jakos dzis sie obronczynie biednych oprawcow w za malych celach nie zlecualy.Czyzby pojely,ze ten szmaciarz moze za chwile zostac ich sasiadem.Jesli nie kara smierci to niech choc dla ue ustanowia prawo,ze jesli gosciu jest dalej niebezpieczny to zostaje w wiezieniu.
              • arwena_11 Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 18:47
                On nie dostał dożywocia tylko 25 lat. To nie to samo. Po zniesieniu kary śmierci, najwyższym wyrokiem było właśnie 25 lat. Dożywocie wprowadzono później.
        • czarnaalineczka Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 14:37
          to nie wina sedziego
          prawo bylo kijowe
          zniesiono kare smierci a dozowocia nie bylo
          najwyzsza kara to bylo 25 lat i tyle dostal
          wyroki sie nie lacza ( co jest najwieksza wada i glupota polskiego sadownictwa)

sk**wiel mial szczescie uncertain
    • edelstein Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 11:51
      Podziekuj gosciom z Brukseli,nakazali nawet tych dalej niebezpiecznych wypuszczac po zakonczeniu kary.Problem w tym,ze jak w sprawie tego gnoja zasadzono mu stryczek,a,ze kare smierci zniesiono zamieniono mu to na pare latek.Teraz opcje sa dwie,albo go ktos dopadnie i pojdzie siedziec za smiecia,albo gnoj kogos dopadnie i znow trafi za kratki na pare lat.
      On nie chce terapii,odmowa powinna byc rownorzedna z przedluzeniem kary do konca zycia.
      • freakwave Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 12:02
        co lepsze on probowal sobie zmienic nazwisko aby po wyjsciu na wolnosc zaczac "od nowa'
        biegli psychiatrzy nei maja zludzen ze bedzie nadal dazyl do kontaktow seksualnych z dziecmi i nadal bedzie zabijal, ja sie tylko pytam czy nasi prawodawcy poniosa odpowiedzialnosc za kolejne skrzywdzone dziecko?
        • gosiamamaeryka1 Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 12:26
          Jest jeszcze propozycja, że on wyjdzie wcześniej niż za 1,5 roku po to, by kurator miał nad nim jeszcze przez 5 lat pieczę. Jednak czy to spowoduje, że T. zostanie upilnowany? Nie sad I niestety, obstawiam, że nadal będzie krzywdził sad On nie zna innego zycia, on się nie zmienił. Dodatkowo obstawiam, że co najmniej jeden ojciec chłopców zabitych już czeka na niego z niecierpliwością. Stracił przez niego cały sens życia, dzieci.
          • freakwave Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 12:31
            szczerze gdyby gnoj skrzywdzil moje dziecko, nie mialbym oporow aby wyrwac mu serce golymi rekami.
            • angela10086 Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 15:00
              mam nadzieje ze zostanie "unieszkodliwiony" zanim skrzywdzi nastepne dziecko.
          • edelstein Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 12:32
            Opieka?w de tez jeden taki mial opieke policji,policja pod blokiem,a on w blokudziewczyne z sasiedniego mieszkania zgwalcil i jest git.Przeciez kurator nie bedzie nad nim stal 24h 7dni w tyg.
    • shellerka Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 12:27
      ciekawe w który rejon Polski pojedzie....
      • gazeta_mi_placi Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 13:55
        Nie wiem, odsiadkę odbywał w Strzelcach Opolskich.
        • freakwave Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 14:01
          ja podejrzewam ze wyjedzie z kraju bo sie dzihad rozpeta 11 lutego 2014 - lis w kurniku
          • freakwave przyklad - wasniewska 17.07.12, 14:03
            co potrafia media, temat trynkiewicza jest mega chwytliwy, bankowo gosciowi porobia zdjecia paparazzi beda sledzic kazdy jego krok bo za to im placa, nie wytrzyma presji i wyjedzie
          • wiecznie-zapominam-login Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 14:58
            Rodzice bardzo go kochają, nie wiem jak ojciec ale matka żyje i już przygotowała mu domek w ustronnym miejscu nad jeziorem (podobno lubuje się w miejscach zacisznych i zabijał nad jeziorem) Rodzice zadbali aby miał za co żyć do końca swych dni tym bardziej że to ich jedyny syńcio.
            Psycholog sądowa pokazywała jego tomik "poezji o zabijaniu", nie ukrywa że będzie zabijał bo to jego największe marzenie, zawsze kilka miesięcy obserwuje ofiarę, ponoć jest niezwykle inteligentny więc trudniej go będzie upilnować policji. Powinno się opublikować jego aktualny wizerunek ale prawo broni takich zwyrodnialców, zresztą w dobie farb do włosów i operacji plastycznych i tak może się łatwo ukryć. uncertain
    • freakwave Re: ma nadzieje,że padnie na dzieci ematek przeci 17.07.12, 14:08
      chory jest lewacki system ktory przedklada interesy zwyrola nad interesy dzieci
    • edelstein Re: ma nadzieje,że padnie na dzieci ematek przeci 17.07.12, 15:24
      No,ale prawda jest taka,ze zal mozna miec do tych co tak tych oprawcow bronia,na tym forum nie jedna jest bardziej humanitarna dla wieznia niz dla dziecka ofiary.Tacy tez siedza w Brukseli.Moze jakby doswiadczyli na wlasnej skorze to by pojeli,bo widac,ze “jak ich nie dotyczy“to maja ludzi,ktorzy z zwyrodnialcem beda sie spotykac oko w oko w powazaniu.Brukselskie dzieciaki maja ochrone,mieszkaja tam gdzie gosciu sie nie zjawi bo go nie wpuszcza to im to lata.
    • woman_in_love a nie przekłada? 17.07.12, 15:40
      facet dostał 4 kary śmierci, więc już dawno powinien nie żyć, zamiast wychodzić z więzienia
      • freakwave Re: a nie przekłada? 17.07.12, 15:50
        dokladnie o tym pisze, zwlaszcza ze nikt kto mial kontakt z gosciem zarowno psychiatrzy jak i pracownicy wiezienia i zwykli ludzie nikt nie twierdzi ze jest szansa ze ten czlowiek sie zmienil, przeciwnie wszyscy mowia jednym glosem bedzie zabijal i co, gosc ktory dostal poczworna czape teraz wychodzi sobie z nadzieja na zgwalcenie i zabicie kolejnego dzieciaka a lewacki system gowno robi aby temu zapobiec... TO JEST wlasnie przedkladanie dobra zwyrola nad dobro praworzadnych obywateli
        • lauren6 Re: a nie przekłada? 17.07.12, 19:15
          Winni są politycy, którzy uchwalili takie a nie inne prawo, które karę śmierci zamieniło na 25 lat więzienia, a nie dożywocie. Niech to do was dotrze prawicowe fanki mordowania ludzi w majestacie prawa.

A tak poza tym, jeśli ktoś komuś życzy by jego dziecko zginęło z rąk pedofila to moralnie stoi na tym samym poziomie co ta gwałcąca dzieci szumowina.
          • freakwave Re: a nie przekłada? 17.07.12, 19:22
            powiesz to rodzicom kolejnej ofiary ze sobie maja z politykami pogadac czy jak?
            na jakim moralnym poziomie stoi ktos kto uwaza ze za poczworne zabojstwo dziecka mozna odpokutowac siedzac 25 lat w pierdelku piszac tomy poezji na temat zabijania?
    • mary_lu Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 18:32
      O matko, kolejny wątek ze zlotem linczowniczek-amatorek.

Dziękuję za życzenia dla dziecka uncertain

Ciekawe, dlaczego nie odróżniacie Katarzyny Waśniewskiej od pedofila mordercy? Może jak same zaczniecie widzieć różnicę, to zobaczycie, że problem polega na tym, że prawo tej różnicy też specjalnie nie zauważa.

Nic nie wiedzieć, nic nie rozumieć, naczytać się Faktu, nasłuchać plot, pójść powrzeszczeć, nawyzywać, porzucać trochę klątw. Następne pokolenie moherowych babć rośnie big_grin
      • freakwave Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 18:35
        czyli ze cieszysz sie ze za dwa lata niespelna mariuszek opusci zaklad karny po odsiedzeniu wyroku?
        • mary_lu Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 18:38
          Tak, już od roku zajmuję się haftowaniem transparentów powitalnych i robię co miesiąc kwestę na konfetti i baloniki.
          • freakwave Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 18:44
            uwazasz ze to jest ok, ze na skutek niedomogi systemu na tamte czasy grozny przestepca ma kolejna szanse na zabijanie i gwalcenie dzieci?
            • mary_lu Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 18:51
              No oczywiście.
    • duch_mariana Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 18:50
      > szczerze mowiac mam nadzieje ze na gnoja czeka juz ojciec ktoregos zzabitych ch
      > lopakow i zaraz po opuszczeniu ZK wypatroszy go jak dorsza w smazalni

♪ Oto słowo pańskieeeeee ♫
      ♫ Chwała Tobie Chrysteeeee ♪
      • freakwave Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 18:52
        koles zostal skazany na kare smierci mial farta zwyczajnie, skoro uwazasz ze swoje juz odpekal mozesz swojego synka poslac z nauczycielem wuefu na kolonie ;P
        • duch_mariana Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 18:54
          Dla mnie ten koleś nie powinien się nigdy znaleźć na wolności za to co zrobił. Ale kobieta nie powinna się w taki sposób wypowiadać.
          • freakwave Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 19:00
            to powiedz swojej zonie zeby sie niewypowiadala, ja fecet jestem :p
            i szczerze mowiac to wlasnie bym zrobil na miejscu ojca ktoregokolwiek z tych chlopakow.
            gosc powinien gnic w wiezieniu do konca zycia, i tojest chore ze nasz system prawny stwarza takie patogenne sytuacje z jednej strony zagrozenie dla obywateli z drugiej strony zagrozenie linczem bo jestem niemal pewien ze proby beda
    • antyideal Re: pedofil zabojca wychodzi na wolnosc 17.07.12, 19:09
      Pamietam jaka bylam wstrzasnieta tą sprawą,w okresie,
      gdy bylo o niej glosno, zwlaszcza, ze mialam brata w wieku
      tych zamordowanych chlopcow.
      A teraz, prosze, pan wychodzi na wolnosc, a ja mam syna,
      ktory za dwa lata bedzie mial 10 lat..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka