Dodaj do ulubionych

Wyszukiwarka tanich lotów

30.07.12, 21:20
Dziewczyny gdzie wy wyszukujecie tanie bilety lotnicze? Czasami słyszę ,że ktoś znajduje lot za kilkadziesiąt złotych .Tak teraz sprawdziłam loty do Chorwacji na esky.pl tam i z powrotem 2 osoby dorosłe + 2 dzieci i wyszło mi prawie 10 tys za całość. Zakładam sobie np. że w pierwszym tygodniu sierpnia mam wolne i chcę lecieć z rodziną do obojętnie jakiego miasta w Europie, byle było jak najtaniej, tam i z powrotem. Taka wycieczka w ciemno. I jak wyszukiwać takich lotów i gdzie ? Wszędzie na stronach gdzie byłam trzeba podać miasto. A jak mnie to jest obojętne? Interesuje mnie lot obojętnie gdzie byle tanio i w wybranym terminie to co wtedy? Jak szukać takich okazji? Na jakich stronach ?
Obserwuj wątek
    • empirical Re: Wyszukiwarka tanich lotów 30.07.12, 21:32
      skyscanner.net - zaznacz cel jako "wszedzie" i czas jako "caly rok".
      • micha11 Re: Wyszukiwarka tanich lotów 30.07.12, 21:38
        Dzięki smile
    • alexa0000 Re: Wyszukiwarka tanich lotów 30.07.12, 21:37
      Gdzie mieszkasz? Tzn, jakie masz w poblizu miasta z lotniskami?
      • micha11 Re: Wyszukiwarka tanich lotów 30.07.12, 21:51
        Kraków
        • alexa0000 Re: Wyszukiwarka tanich lotów 30.07.12, 22:07
          No to możesz, Micha, poszalec jesli Kraków. Ale raczej nie w 1 tygodniu sierpnia, za bliski termin, za drogie biletysmile.

Kiedy szukam tanich lotów, zawsze zadroszczę tym, co maj blisko do Krakowa. Macie chyba najwięcej destynacji dla Ryanaira. Wejdz sobie na ich stronę. We wrzesniu od niby złotówki, wiadomo, troche sciema, ale i tak na pewno mozna ustrzelic okazje. Nie napalaj sie na konkretne miejsce, ale ciepliwie, powiadam cierpliwie, poszukaj. Rózne daty, rózne destynacje. Mnie schodza na tym godziny, ale jakie przyjemnesmile. Pamietaj o opłacie za rezewacje kartą, wyrób sobie karte WBku, taka prepaidową, ona pozwala zarezerwowac u rajana bez opłaty dodatkowej.

Jeślrnie Rajan, to w Katowicach wizzair. 80 km odległosci, żabi skok.

A jeśli nie wizzair w Katowicach, to jeszcze Easyjet ( kilka połaczeń tylko) z grodu Kraka.

Brać, wybierać, leciećsmile
        • alexa0000 Re: Wyszukiwarka tanich lotów 30.07.12, 22:10
          Aha, jeszcze jedno. Mnie przy szukaniu tymi wyszukiwarkami zawsze wyskakują własnie kwoty rzedu 10 tysi za Chorwacje, cos w ten deseń. Raz mi wyskoczyła oferta Rajana, ale o 10 czy 20 zł drozsza niz na ich własnej stronie. Więc ja szukam tylko bezposrednio u przewoznika.
        • reflow Re: Wyszukiwarka tanich lotów 07.08.14, 15:04
          Polecam wyszukiwarkę na portalu www.eloty.pl

Sprawdzona, prosta w obsłudze, a w razie jakichkolwiek wątpliwości można zadzwonić na numer infolinii podany na stronie.
    • beverly1985 Re: Wyszukiwarka tanich lotów 30.07.12, 22:13
      zasubskrybuj sobie fly4free.pl na facebooku
    • kama265 Re: Wyszukiwarka tanich lotów 07.08.14, 15:26
      nie szukaj przez wyszukiwarki, najlepiej na stronie przewoźnika. I Wizzair ma taką zakładkę lot+hotel, fajne okazje można tam znaleźć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka