paulka25 Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 22.09.12, 12:50 Liza Marklund "Miejsce w słońcu" Odpowiedz Link Zgłoś
mood_indigo Napisz na priv. 22.09.12, 13:52 Byłam ciekawa, znalazłam na All za 15 zeta z wysyłką. I żałuję że to zrobiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaaga Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 22.09.12, 14:11 "Szczepienia w pytaniach i odpowiedziach dla myślących rodziców" Aleksander Kotok Odpowiedz Link Zgłoś
sei-ne Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 22.09.12, 14:40 Ja mam osobliwe podejscie do ksiazek. Uwazam, ze ksiazka lezaca jest bezwartosciowa. Ksiazka ma krazyc, ma zyc wlasnym zyciem. Ksiazki do poczytania (nie zawodowe) kupuje wylacznie w ksiazkowych second handach, czytam i wydaje. Czesto kupuje ksiazki "pod kogos", bo akurat mam ochote na wymiane na interesujaca mnie pozycje znajdujaca sie w rekach znajomego (na szczescie jest to czesta praktyka w moim srodowisku). A ostatnia ksiazke kupilam wczoraj: pasaze na fortepian . Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 08:47 "Pudlenka aneb Měl jsem psa a kočku" Karela Čapeka Odpowiedz Link Zgłoś
adellante12 Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 08:52 Tytus Romek i A'Tomek.... cały komplet. Dzieciaki zachwycone. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 09:09 Sztukę prostoty. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 09:17 W poniedziałek kupiłam Emily Giffin "Pewnego dnia". We wtorekowe i środowe popołudnie i wieczór przeczytałam. Fajna książka Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 09:23 Szmitt "Kobieta w lustrze". Zaczęłam czytać, ale początek jest zniechęcający i jakoś nie mam fazy na kontynuację. "Tajemnica galopu" z serii powieści detektywistycznych dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 11:22 bri napisała: > Szmitt "Kobieta w lustrze". Zaczęłam czytać, ale początek jest zniechęcający i > jakoś nie mam fazy na kontynuację. To jest super książka, ale fakt, że początek wydaje się nudny. Potem jest fajna, taka inna Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 09:56 Kupiłam "McDusię". Niestety. Książki kupuję głównie nie sobie i głównie je dostaję w prezencie (bo co to za urodziny/imieniny/Gwiazdka/Dzień Kogośtam bez kilku książkowych prezentów?). Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 19:21 zbior dramatow Szekspira - XVIII w, z cudnymi rycinami na prezent Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 10:53 Wczoraj. Dwie książki Rafała Kosika. Dla młodszego dziecka najnowszego "Felixa, Neta i Nikę", dla siebie "Kameleona". Starsze dziecko natychmiast mi go zabrało. Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 11:14 Drwal- Witkowskiego, e-book Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 12:23 Wczoraj Amy Chua, bo mnie wyzwano od chińskiej matki i chcę sprawdzić, kto zacz. Przeczytałam 30% i chcę być chińską matką Dwa tygodnie temu Pilipiuka, Masłowską i Musierowiczową, starczyło na cztery loty w ciągu dwóch dni. Mam ochotę na "rosyjskiego pacjenta" bo ma fascynującą okładkę. Niedługo znów lecę w daleką delegację... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 15:18 J. Deaver "Twój cień" - może być "Szpital Babylon" - mam nadzieję, że się pośmieję "Z prawa na lewo" - mam nadzieję, że Rysiu mnie nie zawiedzie "Psychopaci są wśród nas"R.Hare "Blisko, nie za blisko"P. Droździak "W obronie syna" W. Landay "Żyj i pozwól żyć" Bielik-Robson kilka książek z rachunkowości/księgowości Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 15:26 "Pan raczy żartować, panie Feynmann" i "Warszawa i okolice. Wycieczki i trasy rowerowe" Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 15:28 Wałkowanie Ameryki Wałkuskiego - jeszcze nei doszła Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 15:51 Zamówiłam 4 i niecierpliwie czekam.... 1 2(druga część 1) 3 4 Odpowiedz Link Zgłoś
notoczo Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 18:54 Łapa w łapę - Łapicki Andrzej, Łapicka Kamila Tak sobie myślę... - Jerzy Stuhr Auschwitz - Dwork Blondynka w Australii - Beata Pawlikowska slownik ortograficzny PWN Zaplatani - disney wiersze Brzechwy - audiobook wiersze Tuwima - audiobook Pitu i Kudlata daja rade - Talko (audiobook) Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 19:04 wczoraj, na Amazon.com: Stedman's Medical Dictionary Stedman's Medical Abbreviations, Acronyms & Symbols The Language of Medicine kolega ma mi je z USA do PL przytaszczyć (lepsze to niż 6 tyg oczekiwania na dostawę do kraju) i 14 będę je miała w łapkach! Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 19:22 Daria Doncowa "Zjawa w adidasach" oraz "Słodki padalec". Bardzo fajne rosyjskie kryminały, podobne do wczesnej Chmielewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
anetuchap Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 20:09 A ja kupiłam biografię Nergala , do tego (ale połączenie ha ha) J.Picoult "Świadectwo prawdy" i "Karuzela uczuć" - mi się jej wszystkie książki podobają. Kupiłam też "50 twarzy Graya" ale dopiero przeczytałam kilka stron i się nie wypowiem. A! i nową Charlotte Link "Obserwator" - bardzo lubię te kryminały" no i mojego ukochanego Cobena "Schronienie" - super,ale ja nie jestem obiektywna. Odpowiedz Link Zgłoś
esr-esr Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 20:21 John Irving "w jednej osobie" zamówiłam Grzędowicza "Pan lodowego ogrodu t4" i czekam z utęsknieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
amber_policja Re: Jaką książkę ostatnio kupiliście ? 08.11.12, 20:52 "Wrogowie publiczni" Houellebecq/Levy sobie "Pippi na północnym Pacyfiku" dziecku Odpowiedz Link Zgłoś