• rosapulchra-0 Ale że o co chodzi?? 20.09.12, 19:20
      To piękna kobieta, a jej ciało niejeden facet z przyjemnością by schrupał. Zapewniam cię.
    • anorektycznazdzira Re: XXL 20.09.12, 20:22
      Osobiście to ja nie szaleję za takim typem, tylko że mnie jej wygląd (oraz innych) niespecjalnie obchodzi.
      Mam to do siebie, że jak kogoś lubię, to naprawdę pierwszym kryterium nie jest to, żeby mi wpadał w preferencje wagowe. Istnieje kilka poważniejszych zagadnień.
    • aurinko5 modelka xxl ... 21.09.12, 00:34
      www.pudelek.pl/artykul/43378/ralph_lauren_zatrudnil_modelke_xxl/
      • madzioreck To chore po prostu 21.09.12, 01:10
        jeśli ktoś uważa panią z linkowanych fotek za "XXL", to powinien iść się leczyć. Na oczy albo na głowę, raczej to drugie.
        Ja rozumiem, że pani nie pasuje do standardów modowego swiatka, nie ma kości na wierzchu i nie nosi rozmiaru 32, czy jaki tam trzeba mieć, ale qrva mać, określenie xxl sugeruje potężną nadwagę, której ta kobieta raczej nie ma.
        • aneta-skarpeta Re: To chore po prostu 21.09.12, 16:31
          pogrzebałam, znalazłam nazwisko tej modelki i znalazłam inne zdjecie z sesji

nadal uwzam, ze ładnie wyglada, nie zaskoczylo mnie to zdjęcie, ale jest to modelka o duzym rozmiarze i duzej wadze, nadal obstawial okolice 100kg
          https://wd6.photoblog.pl/np3/201112/A7/110507194.jpg
          • lady-z-gaga Re: To chore po prostu 21.09.12, 16:44
            Ups....tu niestety, jest gorzej smile
        • aneta-skarpeta Re: To chore po prostu 21.09.12, 16:32
          modelka od RL to jakies kuriozum
          rozm 40 przy jej wzroście i juz "puszysta"
          masakra
        • anorektycznazdzira Re: To chore po prostu 21.09.12, 21:31
          Się zgadzam: na oczy albo na głowę i to drugie bardziej prawdopodobne....
    • bye.bye.kitty świetna babka 21.09.12, 01:35

• shellerka uważam, "rze" 21.09.12, 14:12
      pani na fotce nie jest ładna wg moich standardów.
      aczkolwiek nie chodzi mi o jej tuszę, tylko o urodę jako taką.

widziałam i chyba nawet linkowałam tu kilka fotek "większych" kobiet, które mi się podobają.
      uważam na przykład, że grycanka mama jest bardzo seksowna.
      natomiast już Magda G. nie, mimo że podziwiam jej klasę w doborze ubrań, podkreślających jej urodę.

i dodam na koniec, że rozważania na temat urody, bądź brzydoty osób otyłych, czy z nadwagą są tak samo głupie i bezsensowne jak dywagacje na temat urody osób szczupłych, czy chudych.

nie to ładne, co ładne, tylko co się komu podoba. to raz.
      dwa, że niestety wśród setek mijanych codzień gdzieś tam chudzielców widzę tyle samo paszczurów, co wśród grubasów i na odwrót.
    • alba27 Re: XXL 21.09.12, 14:35
      Dla mnie nadwaga to nie kwestia piękna ale zdrowia, zniszczonego zresztą na własne życzenie.
      Mało Polaków ma nawyk zdrowego jedzenia ( czyli niekoniecznie marchewki z własnego ogródka ale zupy z torebki, codziennie produkty z mąki pszennej, słodzony kompot, nie wspominając już o chipsach i innych przekąskach), niewiele osób też regularnie uprawia sport, kobiety zazwyczaj na wiosnę chwilę się poruszają bo chcą się zmieścić w strój kąpielowy z zeszłego roku, ale nie o to tu chodzi.
      Mamy tylko jedno ciało przez całe życie, troszczmy się o nie a ono nam się kiedyś odwdzięczy.
    • lusitania2 Re: jednak źle to rozegrałaś, jolka 22.09.12, 18:47
      jeśli chciałaś wykazać hipokryzję użytkowniczek tego forum, trzeba było wrzucić zdjęcie faceta z jako-tako regularnymi rysami twarzy i odpowiednią tuszą, proporcjonalną do tej pani ze zdjęcia, i spytać, której się taki podoba.
      Spróbuj jeszcze raz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka