aneta-skarpeta Re: Jaki naprawdę tani zakup okazał się strzałem 19.03.13, 18:04 biurko syna dostałam stół z ikei- biały- bratu zalegał, a ja poźniej mialam kupic wypasione biuro synowi- a na daną chwilę nie mialam kasy stół okazał się idealny i został plecak- zepsuł mu sie plecak firmowy- wiec pod koniec roku kupilismy jakis marki typu gosport sluzy mu i sluzy blender- mialam stary, w sumie chcialam miec czerwony, jednak czerwony, choc pioruńsko drogi- był beznadziejny i wróciłam do starego, zniszczonego kupiłam badziewiarskie buty, takie niby traperki, na futerku- potrzebne byly na chwile- nie wiem ile juz lat je mam- są idealne na cięzką pogodę i nie szkoda ich ubrudzic, a jednak łatwo się czyszczą, wiec choc szpetne nie pozbywam sie ich Odpowiedz Link Zgłoś
aga_martusia Re: Jaki naprawdę tani zakup okazał się strzałem 19.03.13, 19:06 Najtańsza suszarka do włosów, miała być na chwilę, służy juz ponad 10lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Jaki naprawdę tani zakup okazał się strzałem 19.03.13, 19:54 Przypomniałam sobie coś wreszcie: ok pół roku temu kupiłam na alibabie (czy jak tam ten koreanski e-sklep z darmową wysyłką się nazywa) eyeliner do oczu za ok 8 zl. Przyszły dwa małe, urocze słoiczki z kosmetykami i z dwoma rożnymi pędzelkami. Okazało się toto najlepszym eyelinerem jaki miałam w życiu. Używam namiętnie każdego dnia, dna nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Jaki naprawdę tani zakup okazał się strzałem 19.03.13, 20:03 obrączki ślubne- srebrne, za 15zł/sztukę, kupione wyłącznie po to, żebyśmy mieli czym się wymienić na ślubie, nie mieliśmy w planach nosić ich potem. a jednak. ja swoją noszę już 12 lat Odpowiedz Link Zgłoś
starobrno Re: Jaki naprawdę tani zakup okazał się strzałem 19.03.13, 20:25 Gofrownica w tesco za kilka zlotych. W zalozeniu mielismy kilka razy upiec gofry a jak sie zepsuje to bez zalu wyrzycic. Sluzy juz 12 lat, i to kursuje miedzy domem mojej mamy, brata i moim - bo na stale nikt nie chce miec, a kazdy od czasu do czasu gofra by zjadl. Odpowiedz Link Zgłoś
alpha.sierra DVD Manty 19.03.13, 20:33 Już na ematce było, że czyta nawet płyty chodnikowe, o dvd z USA nie mówiąc . Antylopka z IKEA to oczywista oczywistość . Hitem była kupiona dziecku za 10pln kurtka przejsciowka rozmiar 74 (wyprzedaż w tuptupie) nie wiem jak, ale rosła z dzieckiem, była używana od marca 2011 do października 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: DVD Manty 19.03.13, 21:32 Też kupiłam kombinezon młodemu w lumpeksie jak miał dwa lata. Teraz ma cztery, a kombinezon wciąż nosi. A syn sporo urósł - wszystkie inne ciuchy z tego okresu dawno wydane. Nie wiem o co chodzi, chyba faktycznie rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
panirogalik Re: Jaki naprawdę tani zakup okazał się strzałem 19.03.13, 22:50 leginsy, mam nadzieję ze nigdy nie wyjdą z mody. Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Jaki naprawdę tani zakup okazał się strzałem 19.03.13, 23:20 maseczka żelowa z flosleka za10,5 plus koszt wysyłki .nie raz uratowała mi buzię. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Jaki naprawdę tani zakup okazał się strzałem 20.03.13, 00:19 My mamy najzwyklejszy mikser z 2 lopatkami firmy Clatronic (czy jakos tak). Uzywam go odkad przyjechalam do meza i zamieszkalismy razem a to juz 7 lat... maz mial juz ten mikser chyba 2 lata Dziala bez zarzutu i calkiem wystarczy. Kosztowal kilka eur. Drugim skarbem okazal sie komplet polskich srubokretow kupionych w tesco za 8 zl Bez nich to nic nie da rady w domu zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Jaki naprawdę tani zakup okazał się strzałem 20.03.13, 01:54 Laptop Acer jeden z najtańszych wtedy na rynku- śmiga 7 rok. Mikser za jakieś 6£ juz 3 lata jest. Hitem jest suszarka do włosów , dostałam ja od siostry jako nastolatka to był prezent z UK. Taka jak głowa kaczki na oczy zolty dziub , na szyji myszke elegantka jedna. Dziub to ta czesc co suszy, szyja to raczka a muszka to wlacznik.Ze 20£ kosztowała. Gdy wyjechalam do UK to zabrała ja ze sobą ma juz 18 lat i włosy suszy bardzo szybko. Teraz mąż jej tylko wtyczkę naprawili do śruby nie wytrzymały i pękły te ci trzymają 2 części wtyczki smiga dalej. Czasem sobie myśle ze kiedyś dam ja córce.... Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Jaki naprawdę tani zakup okazał się strzałem 20.03.13, 15:07 Wok od murzynów na markecie w Brixton. Kosztowal 10 funtow, co na UK jest bardzo mało. Nie wiem jakiej marki – prawdopdobnie bezmarkowy. Generalnie dobre woki rowniez w Polsce kosztują po kilkaset złotych. Ten wok to jest naczynie, w którym od kilku lat gotuję dosłownie codziennie – wszystkie potrawy. Jest genialny. Jak się skończy to chyba pojadę specjalnie po niego do Londynu Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Jaki naprawdę tani zakup okazał się strzałem 20.03.13, 15:35 naprawdę tani zakup, który okazał się strzałem w dziesiątkę to... płatki owsiane, zwykłe, nie błyskawiczne za chyba 1zł 70 gr w Kauflandzie. Mąż uwielbia i je nawet bez gotowania na zimno, dzieci po namoczeniu gorącą wodą lub mlekiem też strasznie lubią. A długo kupowałam badziewne, kosztowne supersłodzone i superniezdrowe inne płatki śniadaniowe i wyrobilam w dzieciach niezdrowe zdrowotnie śniadaniowe nawyki. Dobrze, że nie są otyłe Teraz zawsze mam zapas w spiżarce tych owsianych płatków tak samo jak mleka w kartonie - niezależnie od firmy, tanie i drogie smakują tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
ta_karola Re: Jaki naprawdę tani zakup okazał się strzałem 20.03.13, 17:15 Tania zmywarka do naczyń-bardzo dobra firmy Hotpoint - Ariston za to pralkę mam drogą Bosch i bym ją wywaliła jakbym miała kasę na nową. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmeti Re: Jaki naprawdę tani zakup okazał się strzałem 22.03.13, 21:46 Dla dzieci z problemem ze skórą - Emolium do kąpieli. Może nie mega tani, ale świetnie działa na suchą skórę i bardzo pomógł mojemu dziecku, gdy już nie wiedziałam co mam robić. Do rąk - olej migdałowy - 12 zł za buteleczkę a starcza na rok! Żaden krem się nie umywa. No i do prania proszki Biały Jeleń - do białego polecam, w końcu dopiera coś te białe skarpetki do białego! Odpowiedz Link Zgłoś
selavi2 Re: Jaki naprawdę tani zakup okazał się strzałem 23.03.13, 00:33 Opiekacz do tostów z Kauflandu, za 18 zł. 6 lat już hula bezawaryjnie. Bawełniany sweter z kapturem z lumpeksu za 8 zł - 5 lat i jeszcze ponoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Jaki naprawdę tani zakup okazał się strzałem 27.08.13, 18:33 Polar z Primarka. Kupiony za £2, 14 lat temu. ciagle intensywnie uzywany i ciagle w swietnym stanie. Moj ulubiony. Odpowiedz Link Zgłoś