kosc_ksiezyca 11.05.13, 20:11 Oczywiście zaśpiewał wyciskacz łez i to podejście do widowni było wyreżyserowane i lekko tandetne, ale... guzik mnie to obchodzi Kawka, oglądasz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawka74 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:15 matulu słodka, zagapiłam się! Już odpalam TV! (Jakoś nie umiem przestawić się na VoP ) Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:15 głos ma, ale jak dla mnie w piosence R.W zero powera, a jego mina gdy śpiewa cóż z jednym mi się kojarzy Jestem dość mocno krytyczna, bo akurat RW uwielbiam i nikt lepiej od niego nie zaśpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
kosc_ksiezyca Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:19 Ja też kocham Robbiego, od lat Boże, ale ten Ezzat... Dobrze, że chłopię poza domem, bo jakby mój rozmarzony wzrok zobaczyło... Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:21 A co śpiewał? BTW Mai Hyży chyba dobierają antyrepertuar, bo po 'Summertime sadness' było tylko gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
kosc_ksiezyca Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:26 Robbie Williams - Angels Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:33 Och, no, tak W następnym odcinku zaśpiewa 'Nothing gonna change my love for u' Medeirosa ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kosc_ksiezyca Maja Hyży :( 11.05.13, 20:21 Ona jest taka fajna, słodka, tylko czemu Wojewódzki powiedział jej, że umie śpiewać? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Maja Hyży :( 11.05.13, 20:23 Maja-masakra! Niech już ją wreszcie wywalą. VoP się nagrywa, juz się cieszę na oglądanie Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: Maja Hyży :( 11.05.13, 20:24 Maja powinna odpaść ,po raz kolejny słabiutko,przy całej mojej sympatii do tej slicznej dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Maja Hyży :( 11.05.13, 20:30 Mnie się wydawało - po tym, co widziałam do domów jurorskich włącznie, że ona umie śpiewać. Albo straciłam słuch, albo ona straciła głos, albo ktoś zwariował. Ale jurorzy już jadą po sobie równo - dają show, jak się patrzy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kosc_ksiezyca Re: Maja Hyży :( 11.05.13, 20:32 Też jestem w szoku, bo dziewczyna się wydawała przynajmniej tak dobra jak Ci, których miejsce "zajęła" - a nie weszło "przez nią" co najmniej kilka fajnych osób, jak chociażby ta laska w różowej czapce, świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Maja Hyży :( 11.05.13, 20:36 <<On Chyzy>> dzisiaj nieźle, chociaz niczym nie zaskoczył. Ona prześliczna, śpiewanie momentami mi się podobało, częściej nie. Wojtka przegapiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kosc_ksiezyca Re: Maja Hyży :( 11.05.13, 20:38 Za godzinę wszystkie występy będą na stronie x factora, później umieszczają cały odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Maja Hyży :( 11.05.13, 20:41 to dobrze, bo obejrzałam tylko wystep Ezzat'a Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Maja Hyży :( 11.05.13, 20:41 Przyjmuję optymistyczną (????) wersję, że ona po prostu nie nadaje się na scenę, że występ na żywo, przed publicznością to dla niej zabójstwo. No, przecież nie zapomniała, jak się śpiewa, u licha! Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:43 Z tych osób które zostały to tylko Klaudia i Wojciech trzymają dobry,równy poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
kosc_ksiezyca Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:44 Dziewuchy z Girls on Fire mają głosy jak stodoły przecie Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:47 Głosy mają,niezłe są ale jakoś girlsbandy do mnie nie trafiają... Odpowiedz Link Zgłoś
kosc_ksiezyca Klaudia Gawor wygląda "pięknie"? 11.05.13, 20:44 Śpiewa wiadomo - zajebiście, ale czy wygląda tak pięknie, jak się nad nią wszyscy rozpływają? IMO w tej sukience niestety ma bary jak Hardkorowy Koksu, bardzo niekorzystnie, a to naprawdę ładna i zgrabna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Klaudia Gawor wygląda "pięknie"? 11.05.13, 20:48 Twarz ma prześliczną, bardzo ładny uśmiech, ale suknię to jej źle dobrali. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:56 O, będzie grubo. Ezzat będzie śpiewał Zauchę... albo wariat, albo geniusz... Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:59 myślę że Zaucha bardziej do niego pasuje niż Robbie Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 21:01 Ładnie zaśpiewał, jedynie z resztą on i Klaudia trzymają poziom. Poza nimi bardzo słaba edycja. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 21:04 Ładnie mu wyszło, przyzwoicie; na plus na pewno można mu policzyć to, że nie próbował zarżnąć tej piosenki jakimiś wokalnymi popisami, tylko po prostu zaśpiewał. Do Zauchy i tak mu bardzo daleko, ale Zaucha był jedyny w swoim rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
kosc_ksiezyca Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 21:03 Padłam, wiadomo Te jego wibrato, gdzież ono we mnie było... Odpowiedz Link Zgłoś
kosc_ksiezyca Hyży i ZOMO w tle... 11.05.13, 21:15 Tancerze nie przypominają Wam oficerów ZOMO? Z tymi planszami jak tarcze? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 21:31 Przełączyłam na voice, trafiłam na Sikorę i już nie wracam... Rożnica w poziomach tp2 i tvn nieziemska... Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 21:48 i Maja znów została, nie rozumiem, choć ok Czesiowi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 21:50 I jego uzasadnienie,że Maja ma siłę przebiciaOna ciągle sprawia wrażenie jakby ją ktoś na siłę do tv wysłał i co sobota na scenę wypychał Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 21:49 ten x-factor to jakieś żarty Maja ma siłę przebicia, tiaaa, chyba ściany Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 21:55 ściany też nie ale męskiej populacji najwyraźniej co nie co drga na jej widok Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Ale to oczywiste, że małżeństwo Hyży zostanie 11.05.13, 22:11 doholowane do finału, to przecież takie emocjonujące - rywalizacja między małżonkami W ogóle nie wiem, czemu jeszcze tego nie zrozumiałyście i dziwicie się, że Maja nie odpada Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Ale to oczywiste, że małżeństwo Hyży zostanie 11.05.13, 22:32 E tam, to już było powiedziane w którymś z pierwszych wątków na temat X factor, nie umiesz się bawić ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 22:07 Ja za nim nie przepadałam. Wyglądem nie w moim typie, a do śpiewania nie mogłam się przekonać. Ale dzisiejsze " C'est la vie" bardzo mi się spodobało. Ja jestem fanką Andrzeja Zauchy i z wielką przyjemnością wysłuchałam wersji W. Ezzat'a. Natomiast jestem również fanką Anny Marii Jopek i wykonanie K. Gawor średnio mi się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 22:59 a ja dostaję torsji jak słucham tego gościa ma chłop głos, talent, niczego nie można mu odmówic- ale taka flegma sceniczna z niego, że nie przeskoczę Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 23:49 dokładnie, flaga straszna Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: To zdecydujcie się - flegma czy flaga? :D 12.05.13, 00:01 wybacz pisze z komórki i czasami mi takie kwiatki wychodzą Oczywiście, że flegma Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 12.05.13, 00:47 X-factora obejrzę jutro, ale kto nie widział dziś Natalii Sikory w Voice, niech żałuje. Czasem mam wrażenie, że ona jest jakaś opętana, gdy śpiewa. Niesamowita! Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Oglądam sobie właśnie występy Mai i nie rozumiem 12.05.13, 00:50 dlaczego jury się zachwyca "Testosteronem". Miażdżyła, karykaturalnie powykrzywiała i zmasakrowała tę piosnkę. Cierpiałam przy każdej nucie. To już prędzej kupuję "Everything at once", bo tu karykaturyzowanie wpisuje się w koncepcję - chociaż technicznie fatalnie Natomiast Ezzat w "Angels" poprawnie i tylko poprawnie. Ale trzeba mu przyznać, świetne posunięcie z wyjściem do publiczność . "C'est la vie" sorry, ale nie ten poziom. To nie jest piosenka do odśpiewania, to trzeba czuć, ona ma nieść, a Wojciech ja po prostu odśpiewał. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Grzesiek Hyży - "This Love" nawet mi się podobało 12.05.13, 01:01 "Za szkłem" fatalnie, kompromitacja i to chyba bardziej Czesława, niż Grześka, bo piosenka bardzo źle dobrana. Naprawdę jest sporo piosenek, w których wypadłby 100x lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 12.05.13, 09:14 Bardzo podoba mi się jak on śpiewa. Jestem w szoku co do Mai Hyży, że dalej ją wleką choć już dawno powinna odpaść ale rozumiem, szoł musi być z mężusiem. Dobrze wyszło wczoraj śpiewanie Grześkowi Hyży, bardzo trafione utwory -takie pod niego. Odpowiedz Link Zgłoś