Dodaj do ulubionych

Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzisiaj :)

11.05.13, 20:11
Oczywiście zaśpiewał wyciskacz łez i to podejście do widowni było wyreżyserowane i lekko tandetne, ale... guzik mnie to obchodzi big_grin

Kawka, oglądasz? smile
Obserwuj wątek
    • kawka74 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:15
      matulu słodka, zagapiłam się! Już odpalam TV!
      (Jakoś nie umiem przestawić się na VoP wink )
    • sylki Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:15
      głos ma, ale jak dla mnie w piosence R.W zero powera, a jego mina gdy śpiewa cóż z jednym mi się kojarzy wink

Jestem dość mocno krytyczna, bo akurat RW uwielbiam wink i nikt lepiej od niego nie zaśpiewa big_grin
      • kosc_ksiezyca Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:19
        Ja też kocham Robbiego, od lat smile

Boże, ale ten Ezzat... Dobrze, że chłopię poza domem, bo jakby mój rozmarzony wzrok zobaczyło... big_grin
        • kawka74 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:21
          A co śpiewał?
          BTW Mai Hyży chyba dobierają antyrepertuar, bo po 'Summertime sadness' było tylko gorzej.
          • kosc_ksiezyca Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:26
            Robbie Williams - Angels smile
            • kawka74 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:33
              Och, no, tak smile
              W następnym odcinku zaśpiewa 'Nothing gonna change my love for u' Medeirosa ;p
    • kosc_ksiezyca Maja Hyży :( 11.05.13, 20:21
      Ona jest taka fajna, słodka, tylko czemu Wojewódzki powiedział jej, że umie śpiewać?
      • pade Re: Maja Hyży :( 11.05.13, 20:23
        Maja-masakra!
        Niech już ją wreszcie wywalą.
        VoP się nagrywa, juz się cieszę na oglądaniesmile
      • sylki Re: Maja Hyży :( 11.05.13, 20:24
        Ani ona ani jej mąż, choć on ciut lepiej wink
      • imogen0 Re: Maja Hyży :( 11.05.13, 20:24
        Maja powinna odpaść ,po raz kolejny słabiutko,przy całej mojej sympatii do tej slicznej dziewczyny...
      • kawka74 Re: Maja Hyży :( 11.05.13, 20:30
        Mnie się wydawało - po tym, co widziałam do domów jurorskich włącznie, że ona umie śpiewać. Albo straciłam słuch, albo ona straciła głos, albo ktoś zwariował.

Ale jurorzy już jadą po sobie równo - dają show, jak się patrzy ;p
        • kosc_ksiezyca Re: Maja Hyży :( 11.05.13, 20:32
          Też jestem w szoku, bo dziewczyna się wydawała przynajmniej tak dobra jak Ci, których miejsce "zajęła" - a nie weszło "przez nią" co najmniej kilka fajnych osób, jak chociażby ta laska w różowej czapce, świetna.
          • kroliczyca80 Re: Maja Hyży :( 11.05.13, 20:36
            <<On Chyzy>> dzisiaj nieźle, chociaz niczym nie zaskoczył. Ona prześliczna, śpiewanie momentami mi się podobało, częściej nie. Wojtka przegapiłam.
            • kosc_ksiezyca Re: Maja Hyży :( 11.05.13, 20:38
              Za godzinę wszystkie występy będą na stronie x factora, później umieszczają cały odcinek smile
              • sylki Re: Maja Hyży :( 11.05.13, 20:41
                to dobrze, bo obejrzałam tylko wystep Ezzat'a
          • kawka74 Re: Maja Hyży :( 11.05.13, 20:41
            Przyjmuję optymistyczną (????) wersję, że ona po prostu nie nadaje się na scenę, że występ na żywo, przed publicznością to dla niej zabójstwo.
            No, przecież nie zapomniała, jak się śpiewa, u licha!
    • imogen0 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:43
      Z tych osób które zostały to tylko Klaudia i Wojciech trzymają dobry,równy poziom.
      • kosc_ksiezyca Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:44
        Dziewuchy z Girls on Fire mają głosy jak stodoły przecie smile
        • imogen0 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:47
          Głosy mają,niezłe są ale jakoś girlsbandy do mnie nie trafiają...
    • kosc_ksiezyca Klaudia Gawor wygląda "pięknie"? 11.05.13, 20:44
      Śpiewa wiadomo - zajebiście, ale czy wygląda tak pięknie, jak się nad nią wszyscy rozpływają? IMO w tej sukience niestety ma bary jak Hardkorowy Koksu, bardzo niekorzystnie, a to naprawdę ładna i zgrabna dziewczyna.
      • kawka74 Re: Klaudia Gawor wygląda "pięknie"? 11.05.13, 20:48
        Twarz ma prześliczną, bardzo ładny uśmiech, ale suknię to jej źle dobrali.
    • kawka74 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:56
      O, będzie grubo.
      Ezzat będzie śpiewał Zauchę... albo wariat, albo geniusz...
      • sylki Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 20:59
        myślę że Zaucha bardziej do niego pasuje niż Robbie big_grin
        • wioskowy_glupek Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 21:01
          Ładnie zaśpiewał, jedynie z resztą on i Klaudia trzymają poziom. Poza nimi bardzo słaba edycja.
        • kawka74 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 21:04
          Ładnie mu wyszło, przyzwoicie; na plus na pewno można mu policzyć to, że nie próbował zarżnąć tej piosenki jakimiś wokalnymi popisami, tylko po prostu zaśpiewał.
          Do Zauchy i tak mu bardzo daleko, ale Zaucha był jedyny w swoim rodzaju.
      • kosc_ksiezyca Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 21:03
        Padłam, wiadomo big_grin

Te jego wibrato, gdzież ono we mnie było... big_grin
    • kosc_ksiezyca Hyży i ZOMO w tle... 11.05.13, 21:15
      Tancerze nie przypominają Wam oficerów ZOMO? Z tymi planszami jak tarcze? big_grin
    • kroliczyca80 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 21:31
      Przełączyłam na voice, trafiłam na Sikorę i już nie wracam... Rożnica w poziomach tp2 i tvn nieziemska...
      • sylki Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 21:48
        i Maja znów została, nie rozumiem, choć ok Czesiowi się podoba wink
        • imogen0 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 21:50
          I jego uzasadnienie,że Maja ma siłę przebiciasmileOna ciągle sprawia wrażenie jakby ją ktoś na siłę do tv wysłał i co sobota na scenę wypychałsmile
    • pade Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 21:49
      ten x-factor to jakieś żarty
      Maja ma siłę przebicia, tiaaa, chyba ściany
      • sylki Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 21:55
        ściany też nie big_grin
        ale męskiej populacji najwyraźniej co nie co drga na jej widok wink
        • imasumak Ale to oczywiste, że małżeństwo Hyży zostanie 11.05.13, 22:11
          doholowane do finału, to przecież takie emocjonujące - rywalizacja między małżonkami tongue_out
          W ogóle nie wiem, czemu jeszcze tego nie zrozumiałyście i dziwicie się, że Maja nie odpada tongue_out
          • kawka74 Re: Ale to oczywiste, że małżeństwo Hyży zostanie 11.05.13, 22:32
            E tam, to już było powiedziane w którymś z pierwszych wątków na temat X factor, nie umiesz się bawić ;p
    • kub-ma Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 22:07
      Ja za nim nie przepadałam. Wyglądem nie w moim typie, a do śpiewania nie mogłam się przekonać. Ale dzisiejsze " C'est la vie" bardzo mi się spodobało. Ja jestem fanką Andrzeja Zauchy i z wielką przyjemnością wysłuchałam wersji W. Ezzat'a. Natomiast jestem również fanką Anny Marii Jopek i wykonanie K. Gawor średnio mi się podobało.

• aneta-skarpeta Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 22:59
      a ja dostaję torsji jak słucham tego gościa
      ma chłop głos, talent, niczego nie można mu odmówic- ale taka flegma sceniczna z niego, że nie przeskoczę
      • sylki Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 11.05.13, 23:49
        dokładnie, flaga straszna
        • imasumak To zdecydujcie się - flegma czy flaga? :D 11.05.13, 23:56

• sylki Re: To zdecydujcie się - flegma czy flaga? :D 12.05.13, 00:01
            wybacz pisze z komórki i czasami mi takie kwiatki wychodzą big_grin
            Oczywiście, że flegma wink
    • wegatka Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 12.05.13, 00:47
      X-factora obejrzę jutro, ale kto nie widział dziś Natalii Sikory w Voice, niech żałuje. Czasem mam wrażenie, że ona jest jakaś opętana, gdy śpiewa. Niesamowita!
    • imasumak Oglądam sobie właśnie występy Mai i nie rozumiem 12.05.13, 00:50
      dlaczego jury się zachwyca "Testosteronem". Miażdżyła, karykaturalnie powykrzywiała i zmasakrowała tę piosnkę. Cierpiałam przy każdej nucie. uncertain
      To już prędzej kupuję "Everything at once", bo tu karykaturyzowanie wpisuje się w koncepcję - chociaż technicznie fatalnie uncertain
      Natomiast Ezzat w "Angels" poprawnie i tylko poprawnie. Ale trzeba mu przyznać, świetne posunięcie z wyjściem do publiczność wink. "C'est la vie" sorry, ale nie ten poziom. To nie jest piosenka do odśpiewania, to trzeba czuć, ona ma nieść, a Wojciech ja po prostu odśpiewał.
    • imasumak Grzesiek Hyży - "This Love" nawet mi się podobało 12.05.13, 01:01
      "Za szkłem" fatalnie, kompromitacja i to chyba bardziej Czesława, niż Grześka, bo piosenka bardzo źle dobrana. Naprawdę jest sporo piosenek, w których wypadłby 100x lepiej.
    • kerri31 Re: Wojciech Ezzat <3 czyli o X Factorze dzis 12.05.13, 09:14
      Bardzo podoba mi się jak on śpiewa. Jestem w szoku co do Mai Hyży, że dalej ją wleką choć już dawno powinna odpaść ale rozumiem, szoł musi być z mężusiem.
      Dobrze wyszło wczoraj śpiewanie Grześkowi Hyży, bardzo trafione utwory -takie pod niego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka