Dodaj do ulubionych

Przemoc- Nigella

07.07.13, 10:10
Wiem, źródło podłe, ale mnie szokuje pokrętne tłumaczenia pana -zaraz eks- męża- że ją przymuszono do stwierdzenia, iż jest ofiarą przemocy, ze sama się za szyję kazał chwycić... cóż za żenujące tłumaczenie.Nigella
Obserwuj wątek
    • bi_scotti Re: Przemoc- Nigella 07.07.13, 18:50
      To bardzo ciekawe, ze nikt sie nie dopisal do watku ... U nas sporo info (nie tylko w plotkarskich gazetkach kolo kas w sklepie) na temat burzliwego malzenstwa tych panstwa. Podobno on wlasnie oglosil, ze sie z nia bedzie rozwodzil - krzyz na droge, eh.
      Przyznam, ze zawsze mnie bulwersuja historie o dojrzalych ludziach, ktorzy nie potrafia panowac nad swoimi temperamentami, nie wdrozyli sobie wewnetrznego anger management etc. O ile rozhisteryzowana mloda zone lat 22 ciepiaca wazonem o podloge jestem w stanie jakos zrozumiec wink , o tyle facet po 50-tce podduszjacy i "obtlukujacy" swoja malzonke jest zdecydowanie poza moim zasiegiem comprehension uncertain
      Jak mnie food (a szczegolnie kuchnia wloska!) w ogole nie interesuje w kategoriach "star chefs", o tyle sama Nigella budzi wiele mojego wspolczucia.
      • angazetka Re: Przemoc- Nigella 07.07.13, 18:57
        > To bardzo ciekawe, ze nikt sie nie dopisal do watku ... U nas sporo info

Bo już jeden taki wątek był, wydaje mi się.
        I dobrze, że się rozwodzą. Sprawa jest, niestety, kolejnym dowodem na to, że pieniądze, samodzielność i "celebryckość" nie gwarantują ani szczęścia, ani nawet umiejętności odejścia od palanta, który cię traktuje jak pomiotło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka