Dodaj do ulubionych

Jestem Turczynka

26.09.13, 00:41
Ja jestem Turczynka najpredzej, ewentualnie Serbka, Rumunka albo Latynoska z drugiego rzedu. A jak wy wygladacie? Moim zdaniem Niemki i Angielki tak nie wygladaja hehe, nawet mlode. Ukrainki slyna z urody - jestem wielka fanka aparycji Milli Jovovich i Mili Kunis smile Generalnie nie narzekam na niepolska urode, wole byc bardziej oryginalna posrod Slowianek. Ludzie brali mnie kiedys czesto za Hiszpanke czy Wloszke, ale na tych zdjeciach Turczynka mi najblizsza wygladem. A wy, prawdziwe Polki czy nie? wink Watek lajtowy!

[url=http://pudelekx.pl/twarze-kobiet-z-calego-swiata-tak-wyglada-srednia-12747]Jak wygladaja kobiety roznych nacji[/url]
Obserwuj wątek
    • nangaparbat3 Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 00:48
      Na twarzach się nie znam, nawet na wlasnej, ale w Grecji mnie brali za miejscową.
      • littleblue Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 00:51
        Serbką wink ew. Turczynką... Hacjenda na Balkanach widać marzy mi się nie bez powodu...
    • nangaparbat3 Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 00:51
      A swoją drogą - one wszystkie są bardzo ładne, więc i potwierdza się, że za piekne uznajemy to co najbardziej przecietne...
      • bi_scotti Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 01:32
        Jakims tam kundlem europejskim, w wiekszosci starego kontynentu moglabym byc "tutejsza" choc z wiekiem jakies podejrzane szkocko-brytyjsko-irlandzkie-baltyckorepublikanskie kosci policzkowe sie zaczely uwydatniac wink Akcent tez mam dziwaczny, bo najczesciej mnie pytaja czy jestem Niemka, czy z South Africa, o Szkocje tez nagabuja - takie tam nieurodziwe/niedookreslone dziwactwo tongue_out
        • bergamotka77 Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 01:46
          biscotti
          ale typowej obywatelki USA czy Kanady tu chyba nie ma... Moze dlatego ze mieszkancy Ameryki Pln to mieszanka genow tych wymienionych powyzej wink

Po namysle uznaje ze chyba nawet bardziej przypominam Iranke - tak, Arabowie tez biora mnie za swoja wink Chcialabym wygladac jak ta Hinduska, tylko nie z Poludnia. Dziwi mnie ze Szwedka taka nijaka wyszla, juz Holenderka ladniejsza...W rysach Polki jest cos znajomego.
          • bi_scotti Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 01:57
            bergamotka77 napisała:

> biscotti
            > ale typowej obywatelki USA czy Kanady tu chyba nie ma... Moze dlatego ze mieszk
            > ancy Ameryki Pln to mieszanka genow tych wymienionych powyzej wink

Sure, pomijajac First Nations, to my wszyscy tu jakies obco-kontynentalne geny przywiezlismy ale tez przeciez nie wszyscy "Arabowie" czy "Latynosi" wygladaja wedlug jednego schematu smile Ze juz nie wspolne o "Zydach-tulaczach" czy wszystkich wrzucanych do jednego worka "afro" albo "Oriental" smile Kocham Toronto (jak pisalam juz pare razy, obiektywnie dosc paskudne wizualnie miasto) wlasnie za ten total "miszung" - podroz metrem to cud spotkan z antropologia swiata!
            • nangaparbat3 Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 06:50
              - podroz metrem to cud spotkan z antropologia swiata!

To Ci zazdroszczę, i to jak smile
          • burina Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 02:21
            Ale z drugiej strony jest taki typ ludzi, który tylko w USA występuje.
            • bergamotka77 Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 02:37
              to prawda zwlaszcza mezczyzni - Amerykanin z przedzialkiem z boku, barczysty, usmiechniety, taki czysty, wyprasowany - taki Tom Brady jak dla mnie wink

Tom Brady maz Gisele

biscotti
              tego ci zazdroszcze - ja nie znosze tej jednolitej struktury etnicznej w PL. Uwielbiam roznorodnosc rasowo-urodowo-etniczna i nudno u nas pod tym wzgledem sad A mieszanie krwi daje plusy - znalam kiedys np. Wlocho-Dunczyka czy Hiszpano-Anglika i... cudne sa takie mieszanki - urodowo i mentalnie wink
              • bi_scotti Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 03:16
                bergamotka77 napisała:

> ja nie znosze tej jednolitej struktury etnicznej w PL. Uw
                > ielbiam roznorodnosc rasowo-urodowo-etniczna i nudno u nas pod tym wzgledem sad

Ale taka jest cala EU, z malymi enklawami, jest etnicznie nudna, co ja np. traktuje jako swoista wakacyjna ciekawostke "folklorystyczna". Srednio po 10 dniach-2 tygodniach wakacji zaczyna mnie to meczyc i tesknie za moim domowym multi-kulti smile
                I zeby nie bylo, nothing is perfect/nothing is for free - kids z mixed parents, choc najczesciej bardziej urodziwe i wzrastajace w ciekawszych/zroznicowanych domach, maja jeden disadvantage: jesli potrzebuja przeszczepow, trudniej znalezc dawce. Wszystko ma swoja cene, eh ...
                • ingryd Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 10:20
                  Hmmmm...., Europa nudna ? Zapraszam do métra paryskiego i pogadamy wink
            • heca7 Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 08:31
              O też tak mam wink
              Dla mnie wiele młodych Amerykanek ma takie twarze z cofniętą dolna szczęką. Taką jakby im zawsze niedobrze się robiło. W tej chwili przypominam sobie jedną taką aktorkę. Heater Matarazzo z Adwokata Diabła.
    • mayaalex Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 07:14
      smile
      Trudno mi sie dopasowac do tych kobiet albe slowianskiej urody na pewno nie mam smile
      Chyba najblizej mi do Wloszek i Hiszpanek, choc zazwyczaj biora mnie za Francuzice (co nie jest wg mnie komplementem bo one sa raczej bez wyrazu jak dla mnie no ale jak pisalam w watku o makijazu, bez niego jestem blada i niewyrazna wiec moze cos w tym jest wink
    • lady-z-gaga Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 07:57
      Najbliżej mi do Szwedki. A szkoda, bo ona jakaś taka mało ciekawa smile
      • takatoszymura Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 09:02
        Liban-Iransmile
        • butch_cassidy Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 09:08
          Za Włoszkę mnie zwykle biorą (do tego stopnia, że obsługa w hotelach itp. często po włosku się do mnie odzywa).
          I chyba z tych twarzy by pasowało.
          • aqua48 Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 09:09
            Wyglądam jak przeciętna czeszko-francuzka z tych zdjęć.
            • aneta-skarpeta Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 10:26
              ja to taki miks szwecji, ukrainy, francji, rosji i polski

ale pierwsza moja mysl to szwecja
    • solejrolia Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 09:13
      i jak byłam dzieckiem, takim 6-10letnim, to zwłaszcza latem, gdy opalenizna świeża i brązowa, włosy długie, wtedy kruczoczarne w koński ogon mocno związane, to wołano za mną cyganiatko.
      jeszcze kilka lat temu cyganka, która chciała mi sprzedać dywan, w któryms momencie przerwała swój monolog i zakrzyknęła
      "jak nasza!"

big_grin
      (włosy skrócone, same pojaśniały, podobieństwa do cyganów pod względem aparycji jakby coraz mniej)
      • jematkajakichmalo Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 09:29
        o rany, zabilabym... tylko nie wiem czy te babe czy predzej siebie big_grin wink
        • solejrolia Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 09:38
          ale za co? za to że mam nietypową urodę?- no wiesz cosmile każdy, kto to dostrzega, raczej mi zazdrości tego, że mam śniadą cerę (=łatwo się opalam i dość skutecznie, nie spędzam wczasów na plaży, a i tak mam miły brązik), do tego stosunkowo ciemna oprawa oczu (bo włosy same zjaśniały)

A cyganki są ładne (oczywiście te młode, i nie utyte nadmiernie!)
          • jematkajakichmalo Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 10:27
            Jak nietypowa uroda to oczywiscie super, ale... cyganki... ladne..? to ja juz lepiej nic wiecej nie napisze wink
            • lily-evans01 Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 10:56
              Młodziutkie Romki są często gęsto bardzo ładne, o ile nie rozjaśniają włosów.
              To typowo południowa uroda, gdzie kobieta szybko przekwita i szybko wygląda staro.
              Widywałam ten sam mechanizm we Włoszech, w Grecji, w Chorwacji: panie po trzydziestce zaczynają tyć i z lekka się "sypać".
    • lola211 Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 09:17
      Birma
    • bei Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 09:21

• net79 Bei 26.09.13, 10:21
        Stęskniłam się i numeru nie mam, a byłam jakiś czas temu w Twoim mieściewink
    • kota_marcowa Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 09:25
      E do kitu te zdjęcia. Ja jestem typową słowianką, a do Polki ze zdjęcia ani trochę nie jestem podobna, juz bardziej do Ukrainki albo może Czeszki.
      I moim zdaniem większość tych kobiet nie jest podobnych do takiej przeciętnej tubylczyni, widzianej na ulicach danego kraju.
      • jematkajakichmalo Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 09:30
        U mnie tak samo. Wszyscy twierdza, ze od razu widac polska twarz a na zdjeciach to mi blizej do ukrainki i ... niemki uncertain
    • klubgogo Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 09:42
      Ja jestem chyba typową słowianką, chociaż te mają za łagodny nos, więc może jakaś mieszanka ukraina-szwedka
    • joa66 Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 09:44
      Przypomina mi to wszytsko średniego, przeciętnego ucznia - niby jest, a nikt go na oczy nie widział.

90% Polek, które widuję codziennie na ulicy nie spełnia kryterium fotografii uśrednionej Polki. A siebie samą widzę w połowie wszytskich zdjęć.
    • loola_kr Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 09:58
      z tych zdjęć najbliżej mi do Angielki.
    • leeah Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 10:11
      Niemka, tylko mam ładniejsze rysy kości policzkowych
    • merit_p Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 10:16
      Peru smile
      Na południu Włoch ludzie trajkoczą do mnie jak do swojej.
    • vilez Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 10:19
      Ja z wyglądu jestem tutejsza. Najpopularniejszy w Polsce typ lato, z wszystkimi najpopularniejszymi innymi cechami.
    • dziennik-niecodziennik Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 10:47
      jestem Polką z nosem Rosjanki smile
    • paul_ina Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 10:54
      Z tych zdjęć to najprędzej byłabym Ukrainką, mam naprawdę duże niebieskie oczy o kształcie migdała, pełne usta, ale ciemną oprawę oczu i ciemne włosy. Dużo osób bierze mnie za Włoszkę, a tu proszę - Ukraina smile
    • lily-evans01 Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 10:57
      Izrael, coś koło tego.
      Pamiętam, jak byłam małolatą, to jakieś stare babcie mnie wyzywały od "Żydówek" wink.
    • redheadfreaq Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 11:01
      Ech, jak zwykle - z twarzy podobna jestem zupełnie do nikogo big_grin
    • na_pustyni Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 11:46
      jak Żydówka
    • gazeta_mi_placi Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 12:22
      Za granicą brali mnie albo za Polkę albo za Ukrainkę, więc chyba nie jest źle.
    • alpha.sierra Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 12:25
      Ja tam z twarzy jestem podobna zupełnie do nikogo, ale chyba najbliżej mi do Czeszki.
    • ciastko_z_kota Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 12:30
      Tu najbliżej mi do Niemki. Mam stosunkowo duże usta jak na Polkę,, ale za to oczy i kolor włosów mam najbardziej polskie z możliwych.
      • kietka Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 12:37
        oryginalnie średni blond i zielone oczy.
        w genach mam cyganów (babcia), ukrainców, litwinów, polaków

moj rodzony brat wyglada, jak mulat smile wrodził sie w babcie, ja sama nie wiem w kogo nie ma nikogo z zielonymi oczami w dwoch pokoleniach.
    • goodnightmoon Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 12:38
      A u mnie sie zgadza - Ukrainka zarowno z pochodzenia jak i podobienstwa do fotki.
    • an_ni Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 12:41
      z tych zdjec wynika ze zgodnie z pochodzeniem polsko - ukrainskim
      tylko jeszcze ladniejsza jestem smile
      a zawsze mi mowiono że mam taką wloska urode, do Sophie Loren podobna a mam niebiesko zielone oczy i ciemny blond /jasny braz wlosy
      coz pewnie przez ten biust wybujaly
      • kietka Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 12:44
        ja sie nie moge odnalezc niestety smile
        • lucadimontezemolo Re: Jestem Turczynka 26.09.13, 13:49
          Najbliżej mi do Szwedki.Chyba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka