neffi79 Re: Czy macie w domu 25.10.13, 21:16 nie wiem co to za znajomi chyba każdy ma kosz reklamówkę to mam w samochodzie - jako smietnik ( tzn. worki smieciowe o najmniejszej pojemnosci) Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Czy macie w domu 25.10.13, 21:22 mam w kuchni, w lazienkach i przy biurkach. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Nie mam... 25.10.13, 21:32 Wlasnie reklamówka pełni role kosza, która 1-2 razy dziennie wynoszą do ogrodu do czarnego wora. Mam malutkie śmietniki w pokojach, nie mam w łazience. Mam tez reklamówkę na śmieci ,które segreguje w ogrodzie do pojemników, które raz w tygodniu wynoszą przed dom i są zabierane. Nie mam śmietnika w kuchni, bo są właściwie 3 powody. -syn używał śmietnika do wspinaczki na blaty kuchenne. Pod zlewem w szafce mam karmy dla zwierząt. -od kiedy jest pies, miejsce śmietnika zajmują miski, - mam kuchnie malutka i wole zmywarkę i psa, od kosza na śmieci. No ale głównym powodem jest wlasnie syn. W łazience nie mam bo używał go do zabawy woda. Odkąd segreguje śmieci to mam 1-2 worki tygodniowo. Mam oddzielny pojemnik na odpady z jedzenia, wiec z reklamówki nic nie wycieka nie śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
1borgia Re: Czy macie w domu 26.10.13, 08:53 nie masz co robic, ze zakladasz takie watki? ludzie, wy to macie jednak dobrze! milego weekendu! wylogowujacy sie borgia Odpowiedz Link Zgłoś