angazetka 16.12.13, 10:52 Któraś może widziała? Bo nie mam z kim pogadać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przystanek_tramwajowy Re: Płynące wieżowce 16.12.13, 11:18 Z opisu: Kiedy Kuba poznaje na imprezie Michała, jego uporządkowane życie i stały związek z Sylwią wywraca się do góry nogami. . Zieeeew i odrzut! --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Płynące wieżowce 16.12.13, 11:35 Wolałabyś : "Kiedy Kuba poznaje na imprezie Azora..."? Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Płynące wieżowce 16.12.13, 16:14 Gazetko, umiliłaś mi popołudnie swoimi skojarzeniami! Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Płynące wieżowce 16.12.13, 12:37 angazetka napisała: > PłOnący był jeden, dawno temu No i ten był fajny. Ostatnio też jakieś tam płonęły - nie filmowo. Też wolałam dopytać O płynących nie pogadam. Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Płynące wieżowce 16.12.13, 11:33 Widziałam parę tygodni temu, ale nie podobał mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Płynące wieżowce 17.12.13, 08:46 Wieżowiec. To taka jakby chałupa, ale większa i wyższa oraz w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś