ichi51e 01.01.14, 14:49 m.plotek.pl/plotek/1,109530,15205798,Maryla_Rodowicz_schudla_20_kilo__Nowa_figura_pochwali.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=najpopularniejsze O matko ale schudla... Ciekawe co je... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beataj1 Re: Rodowicz schudla 01.01.14, 15:04 Rany jak bym chciała być taka jak ona w jej wieku. Żadne tam starzenie się z klasą i godnością a właśnie z fantazją i na kolorowo. Ale niestety ona jest artystką więc może być oryginalna i kolorowa ja zwykły szary człek będę raczej wyglądać na psychiczną Ale i tak strasznie lubię na nią patrzeć. Jest taka nie polska w swej radości i barwności... A już kostium z sylwestra - szacun Odpowiedz Link Zgłoś
aanikaa Re: Rodowicz schudla 01.01.14, 15:12 > Rany jak bym chciała być taka jak ona w jej wieku. Żadne tam starzenie się z kl > asą i godnością a właśnie z fantazją i na kolorowo. > Ale niestety ona jest artystką więc może być oryginalna i kolorowa ja zwykły sz > ary człek będę raczej wyglądać na psychiczną Mam tak samo! Ale wczorajszy strój - fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Rodowicz schudla 01.01.14, 15:32 Wiesz ja na jej wczorajszy kostium parze tak: Rodowicz pomyślała sobie - sylwester, reklamy sylwestra były w stylu karnawału w Rio. Wiadomo że jej ciało po pierwsze nie bardzo do pokazywania (a na pewno nie az tak odkryte) po drugie tylko głupi człowiek latał by półnago po scenie w zimę. Miała ochotę mieć pióra w w tyłku to zakombinowała tak że je miała. Ile trzeba mieć odwagi i dystansu do samego siebie by coś takiego zrobić. Zwłaszcza u nas - gdzie wszelki przejaw odwagi i radości najchętniej by został zadziobany "bo nie wypada". Kurczę ona taka jest. Kolorowa, radosna, czasem nieco kiczowata ale w takim pozytywnym sensie. Ja bym chciała by było więcej takich osób. Bardziej skupionych na tym że jest fajnie niż na tym jak komuś obrobić tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
aanikaa Re: Rodowicz schudla 01.01.14, 15:59 A czym się rożni obrabianie tyłka pozytywne od negatywnego? Pochwalić można a skrytykować już nie? Dla mnie ten strój nie tyle był niesmaczny czy coś podobnego, lecz po prostu brzydko wykonany. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Rodowicz schudla 01.01.14, 17:28 niestety mimo szacunku dla finezji Maryli to ona wyglądała w tym stroju cudacznie z mężem nie mogliśmy przestać się śmiać ocdn.eu/images/pulscms/ZDU7MDQsMCxkMCwyOTksMTc2OzA2LDMyMCwxYzI_/bc4a85374666b3e463d7f9708988f0c5.jpg" border="0" alt="https://ocdn.eu/images/pulscms/ZDU7MDQsMCxkMCwyOTksMTc2OzA2LDMyMCwxYzI_/bc4a85374666b3e463d7f9708988f0c5.jpg"> najlepszy ten pępek Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Rodowicz schudla 01.01.14, 15:05 Schudła, ale po jej wczorajszym występie czuje jedynie niesmak. -- A weź ty takie rady, zwiń w ciasny rulonik i rozważ znaczenie słowa czopek Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Rodowicz schudla 01.01.14, 16:54 po jej wczorajszym występie czuje jedynie niesmak. Ja przelaczylam, nie moglam na to wszystko patrzec. Dopiero bedac za granica zdalam sobie sprawe, jak bardzo Polacy sa odtworczy.palmy w Sopocie- dla mnie zenada pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Rodowicz schudla 01.01.14, 16:02 Ej no co wy stroj jest super, cala Maryla Ale tak chudnie to sie raczej na pewnych substancjach... Chyba ze sobie zoladek zrobila? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Rodowicz schudla 01.01.14, 16:28 No wlasnie. Mam nadzieje ze nie jest chora. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Rodowicz schudla 01.01.14, 16:47 jak ktos byl cale zycie puszysty, a tu nagle ponad 20 kg nie ma ( nie wierze, ze tylko 20 zgubila), to nie jej zasluga, tylko chirurga. Mam juz 4 takie znajome. Tylko jedna przyznala sie do redukcji zoladka. Reszta wciska jakies bajki o woreczkach zolciowych, robaczkowych itp. i je jak wrobelki. Eh szkoda, ze to zarcie takie rozdymajace. Coraz wiecej tych operacji bedzie, a to tez nie ma obojetnego wplywu na zdrowie i psychike. Moge sie zalozyc, ze niedlugo obwisle policzki jej calkowicie sie wchlona Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Rodowicz schudla 01.01.14, 17:16 ale się uśmiałam plejada.onet.pl/parada-kiczu-na-sylwestrowych-imprezach/x0lzl ten plastikowy tors Rodowicz jest dość przerażający, wygląda jak cyborg zbiegły z obcej planety Liszowska żenua a założyłaby spódnicę i byłoby fajnie... tylko ta młoda w białym ładnie, ma piękne nogi i może to pokazać jeszcze Kukulska a la dandys mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Rodowicz schudla 01.01.14, 17:18 Liszowska za to przytyla Masakra kiczowo. Az nie wiem kto najgorszy. Chyba jednak plastikowa. Odpowiedz Link Zgłoś
arkanna Re: Rodowicz schudla 01.01.14, 17:30 ona kilka miesiecy dziecko urodziła a nie przytyła a fakt ze wygladala jak dla mnie najgorzej z calej smietanki sylwestrowej. a wystarczyloby aby nalozyla spodnice. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Rodowicz schudla 01.01.14, 17:31 szkoda, że rodowicz do stroju z rio załozyła ortopedyczne buty ocdn.eu/images/pulscms/YTU7MDMsMCwyZDAsMSwx/bc4a85374666b3e463d7f9708988f0c5.jpg a jak ona się w tym ruszała- jak kukła Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Rodowicz schudla 01.01.14, 18:36 Plastikowa kukła z nieruchomą twarzą. Do tej pory była przerysowana, teraz to już karykatura samej siebie Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Rodowicz schudla 01.01.14, 17:43 Kocham Marylkę grubą czy chudą. Właśnie za jej dystans i poczucie humoru. Wczorajszego jej występu nie widziałam, ale foto powyżej pokazuje, że Marylka w swoim żywiole się utrzymuje nieprzerwanie Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Rodowicz schudla 01.01.14, 17:53 jak zobaczyłam te cyce, to az z wrazenia podeszłam do telewizora zeby sie upewnic i jak zobaczylam ze to kostium to odetchnelam a Marylke kocham za to ze jest. jest jedyna krolową polskiej sceny Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Rodowicz schudla 01.01.14, 20:29 Te piersi tez zwrocily moja uwage!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Rodowicz schudla 01.01.14, 20:22 Rodowicz jaka jest każdy widzi, od dawna ma taki styl sceniczny. Mi nie przeszkadza. Natomiast to co zaprezentowały młode gwiazdy to hmm... tego. Brodki live nie widziałam, ale to zdjęcie i strój to jest dla mnie PORAŻKA. Odpowiedz Link Zgłoś