corka.bossa 27.01.14, 16:54 Ja tak.... Taką mam chęć na ryż z jabłkiem i cynamonem,i ze śmietaną... ale robić mi się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 18:13 Byłam głodna, bo wróciłam o 17 ze szpitala po badaniach, a ostatni posiłek jadłam wczoraj o 20, aż mdliło mnie z głodu- ale dobry synek zostawił mi spory kawałek pysznej pizzy- pożarłam wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 18:27 Czekolade bym zjadla, z orzechami laskowymi albo slonymi migdalami. Mam nawet taka duza tabliczke w sypialni, ale sypialniana pietrze a ja na parterze, a po odsniezeniu podworka to juz jest dla mnie za daleko... Jak mi sie do wieczora nie odechce, to zjem jak bede szla spac (zakladajac ze pojde spac we wasnym lozku). Odpowiedz Link Zgłoś
antychreza Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 18:30 Zapiekankę ziemniaczaną z pastą truflową z sałatą po francusku bym zjadła. Chodziła za mną ze 3 dni i nie chciała przejść, więc dziś będzie na kolację. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 18:37 > Taką mam chęć na ryż z jabłkiem i cynamonem,i ze śmietaną... > ale robić mi się nie chce a ja to właśnie zjadłam pyyyyyyyyyyszne było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 18:51 za mną "chodziła" surówka z selera i jabłka - naprodukowałam tyle, że będę to jeść przez dwa dni do każdego posiłku Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 18:55 suszi za mną chodzi od paru dni. kilka rolek z tuńczykiem, nigri z tuńczykiem, i do wypęku rolki z ogórkiem, z dużą ilością imbiru i wasabi. Odpowiedz Link Zgłoś
drosetka Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 18:59 za mną dziś chodziły leniwe z cukrem, masłem i cynamonem na słodko tak jak u ciebie i zrobiłam sobie, przypomniał mi sie smak dzieciństwa, bo ostatni raz jadłam to jako nastolatka Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 19:03 Głodna to nie, ale zimą często mam ochotę na takie "comfort food". Odpowiedz Link Zgłoś
snowdust Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 23:39 Fajny watek Czesto mam ochote na "cos-ale-sama-nie wiem-co" i nie lubie tego uczucia. A na chwile obecna jestem najzwyczajniej w swiecie glodna a tu taka niejedzeniowa godzina. Musze szybko spac isc zeby do sniadania szybciej czas minal Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Jesteś GŁODNA ? 28.01.14, 00:12 Hmmm... kotleciki ziemniaczano-kalafiorowe z sosem grzybowym... zapiekankę z ziemniorów, cebuli i mielonego z dobrym sosem, albo coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Jesteś GŁODNA ? 28.01.14, 00:24 A nie i na nic nie mam apetytu. W kuchni mam dwa ciasta swojej roboty (strucle z powidlami i ciasto z burakami- te jest jeszcze gorace), kawalek swiezej bagietki, kilka dzemow wlasnej produkcji i inne uprzejemniacze. Po dwoch kawalkach ciasta buraczkowego (zreszta bardzo dobrego) juz na nic wiecej nie mam ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotonaiwnych Re: Jesteś GŁODNA ? 28.01.14, 04:27 Zupę zacierkową, gorącą, taką jak robiła moja babcia. I tort z kremem czekoladowym. Ale nic z tego, muszę "jechać" na warzywkach, inaczej będę wyglądać jak wieloryb. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jesteś GŁODNA ? 28.01.14, 09:42 Heheh tez miałam na to smaka w niedzielę wieczorem, ale jabłka wzięły i wyszły... Zrobiłam sam ryż, zalałam słodką śmietanką, na to cukier wanilinowy, cynamon i jeszcze zwykły cukier... Do piekarnika na pół godziny... pycha Odpowiedz Link Zgłoś