Dodaj do ulubionych

Jesteś GŁODNA ?

27.01.14, 16:54
Ja tak....

Taką mam chęć na ryż z jabłkiem i cynamonem,i ze śmietaną...
ale robić mi się nie chce wink
Obserwuj wątek
    • marzeka1 Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 18:13
      Byłam głodna, bo wróciłam o 17 ze szpitala po badaniach, a ostatni posiłek jadłam wczoraj o 20, aż mdliło mnie z głodu- ale dobry synek zostawił mi spory kawałek pysznej pizzy- pożarłam wszystko big_grin
    • jak_matrioszka Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 18:27
      Czekolade bym zjadla, z orzechami laskowymi albo slonymi migdalami. Mam nawet taka duza tabliczke w sypialni, ale sypialniana pietrze a ja na parterze, a po odsniezeniu podworka to juz jest dla mnie za daleko... Jak mi sie do wieczora nie odechce, to zjem jak bede szla spac (zakladajac ze pojde spac we wasnym lozku).
    • antychreza Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 18:30
      Zapiekankę ziemniaczaną z pastą truflową z sałatą po francusku bym zjadła. Chodziła za mną ze 3 dni i nie chciała przejść, więc dziś będzie na kolację.
    • sanciasancia Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 18:32
      Zupa ogórkowa.
    • dzika41 Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 18:37
      > Taką mam chęć na ryż z jabłkiem i cynamonem,i ze śmietaną...
      > ale robić mi się nie chce wink

a ja to właśnie zjadłam big_grin
      pyyyyyyyyyyszne było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      big_grin
    • imogen0 Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 18:41
      Gofra z bitą smietaną i truskawkamismile
    • mvszka Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 18:51
      za mną "chodziła" surówka z selera i jabłka - naprodukowałam tyle, że będę to jeść przez dwa dni do każdego posiłku
    • kosheen4 Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 18:55
      suszi za mną chodzi od paru dni. kilka rolek z tuńczykiem, nigri z tuńczykiem, i do wypęku rolki z ogórkiem, z dużą ilością imbiru i wasabi.
      • wpak Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 18:57
        tatara! A, cowink
    • drosetka Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 18:59
      za mną dziś chodziły leniwe z cukrem, masłem i cynamonemsmile na słodko tak jak u ciebie i zrobiłam sobie, przypomniał mi sie smak dzieciństwa, bo ostatni raz jadłam to jako nastolatka
    • anika772 Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 19:03
      Głodna to nie, ale zimą często mam ochotę na takie "comfort food".
    • snowdust Re: Jesteś GŁODNA ? 27.01.14, 23:39
      Fajny watek smile

Czesto mam ochote na "cos-ale-sama-nie wiem-co" i nie lubie tego uczucia. A na chwile obecna jestem najzwyczajniej w swiecie glodna a tu taka niejedzeniowa godzina. Musze szybko spac isc zeby do sniadania szybciej czas minal smile
    • madzioreck Re: Jesteś GŁODNA ? 28.01.14, 00:12
      Hmmm... kotleciki ziemniaczano-kalafiorowe z sosem grzybowym... zapiekankę z ziemniorów, cebuli i mielonego z dobrym sosem, albo coś takiego wink
    • yuka12 Re: Jesteś GŁODNA ? 28.01.14, 00:24
      A nie i na nic nie mam apetytu. W kuchni mam dwa ciasta swojej roboty (strucle z powidlami i ciasto z burakami- te jest jeszcze gorace), kawalek swiezej bagietki, kilka dzemow wlasnej produkcji i inne uprzejemniacze. Po dwoch kawalkach ciasta buraczkowego (zreszta bardzo dobrego) juz na nic wiecej nie mam ochoty.
      • zlotonaiwnych Re: Jesteś GŁODNA ? 28.01.14, 04:27
        Zupę zacierkową, gorącą, taką jak robiła moja babcia. I tort z kremem czekoladowym. Ale nic z tego, muszę "jechać" na warzywkach, inaczej będę wyglądać jak wieloryb.
    • morgen_stern Re: Jesteś GŁODNA ? 28.01.14, 09:42
      Heheh tez miałam na to smaka w niedzielę wieczorem, ale jabłka wzięły i wyszły... Zrobiłam sam ryż, zalałam słodką śmietanką, na to cukier wanilinowy, cynamon i jeszcze zwykły cukier... Do piekarnika na pół godziny... pycha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka