Dodaj do ulubionych

Urodziny w biurze

11.03.14, 18:45
Czy "swietujecie" jakoś swoje urodziny w pracy? Przynosicie ciasto, wysyłacie maila?
W moim biurzejest taka tradycja, nigdy tego nie robiłam, ale niedługo sama mam urodziny i zastanawiam sie czy by nie przynieść jakiegoś np domowego ciasta...
Jakbym u was wyglada?
Obserwuj wątek
    • koronka2012 Re: Urodziny w biurze 11.03.14, 18:57
      Takich tradycji szczerze nienawidzę i nigdy nie przyłożyłabym ręki do ich kultywowania.
    • monika3411 Re: Urodziny w biurze 11.03.14, 19:13
      U mnie obchodziłyśmy w zeszłym roku okrągłe urodziny moje i koleżanki. Pracujemy w pokoju we trzy i nasze świętowanie polegało na tym, że jubilatka przynosiła ciastka, były życzenia i prezent od pozostałej dwójki. Generalnie obchodzimy imieniny (w sensie ciastka, ale symbolicznie i życzenia). Jesteśmy ze sobą zżyte, niemal zaprzyjaźnione.
    • zazou1980 Re: Urodziny w biurze 11.03.14, 19:15
      U nas w fabryce jest taka tradycja - zazwyczaj ludzie kupują cukierki, ale jak ktoś ma dobrą żonę to 7 ciacho przynosi.
      Dodam, że świętujemy też przyjazdy z innych lokalizacji (zazwyczaj. z innych krajów), powroty z wakacji , z delegacji, narodziny potomków, śluby, kolejne rocznice w firmie, odejścia z firmy do konkurencji i kilka razy zdarzyły się cuksy na pozytywny test ciążowy współmałżonki, czad co big_grin

Czasami zdarza się, że świętujemy kilka razy w tygodniu...
    • eulalia_przecietna Re: Urodziny w biurze 11.03.14, 20:23
      Nigdy nie świętuję własnych imienin ani urodzin w pracy, ale jeśli inni to robią - nie przeszkadza mi t w niczym, składam życzenia, zrzut na prezent nigdy nie robiliśmy. Ze względu na specyfikę miejsca pracy świętowanie wygląda różnie, ale możliwości mamy spore - jedni tylko ciastka, inni tort, jeszcze inni szampan i party przez całą noc (w pracy)smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka