Dodaj do ulubionych

uporczywe bole glowy

13.04.14, 21:20
Bardzo czesto boli mnie glowa.co jest dla mnie wielkim problemem.bole mam tak naprawde od dziecka.wszelkie badania nic nie wykazywaly.mowili ze urodze dziecko to bole mina.nic z ttch rzeczy.mialam juz dwa rezonanse mozgu.szy.eeg.sa jakiws zmiany ale nie ogniskowe.bralam jakia czas topamax ale niewiele mi pomagal.chodzilam tez na akupunkture.nic nie pomoglo.te bole nie daja mi normalnie funkcjonowac.znacie moze jakies inne metody oprocz farmakoterapii na takie bole glowy.
Obserwuj wątek
    • joanna29 Re: uporczywe bole glowy 13.04.14, 22:12
      A wiesz co jest przyczyna tego bolu? Spotkalam sie z bolami glowy jako reakcja na stres, element wyzewienia, dany dzien cyklu, cianienie atmosferyczne. Sama mam bole na stres, podobne do migrenowego. Sposobu nieztety nie mam, stresu nie wyeliminuje, czasem przejdzie po nocy, czasem sie nasili.
    • xsenia.pl Re: uporczywe bole glowy 13.04.14, 22:19
      Nie mam pojecia od czego mnie boli ta glowa.czasami tak poprostu.bol nie jest spowodowany zadnymi czynnikami.
      • joanna29 Re: uporczywe bole glowy 13.04.14, 22:28
        Ja odkrylam ze bol jest reakcja na stres po wielu latach, kiedy mialam bardzo stresujacy przeciagajacy sie okres. Jest mi teraz latwiej, bo wiem kiedy moze wystapic. Tez zdarzylam zaliczyc kilku lekarzy. Jest mi terazlatwiej zniesc bol, jak wiem kiedy sie spidziewac. Przyjrzyj sie dokladnie co moze go wywolywac.
      • nangaparbat3 Re: uporczywe bole glowy 13.04.14, 22:39
        Cała boli? I w jaki sposob?
        Mialam kiedys dość dziwne póble glowy, bardzo ostre, nagłe, punktowe. Wyleczyło mnie - spanie z kotem na głowie (dostałam w prezencie maleńką kicie, nie chciala spac nigdzie indziej, ukladala mi sie na glowie jak czapka futrzana, bole, ktore ciągnely się przez 9 lat, minęly raz na zawsze, i w ogole głowa nie boli mnie nigdy poza grypą).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka