alpha.sierra 21.05.14, 14:29 Dziewczyny, szukam bojówek, najlepiej z cienkiej bawełny i do kupienia w sklepie stacjonarnym. Czy któraś ostatnio znalazła coś fajnego? Jak już kiedyś pisałam, jestem modowo i zakupowo ciężko upośledzona, więc potrzebuję pomocy . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwles Re: szukam bojówek 21.05.14, 14:33 alpha.sierra napisała: > do kupienia w sklepie stacjonarnym. państwo i miasto obojętne ? Odpowiedz Link Zgłoś
alpha.sierra Re: szukam bojówek 21.05.14, 14:41 Najlepiej Polska jednak, co do miasta nie będę bardzo wybredna, bo w różnych miejscach bywam. Choć nie ukrywam, że Łódź i Wawa pasują mi najbardziej. Ostatecznie ma mi kto wysłać z UK, Niemiec i USA. I z Chin . Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: szukam bojówek 21.05.14, 14:36 w superdry byly jakies dwa sezony temu Odpowiedz Link Zgłoś
alpha.sierra Re: szukam bojówek 21.05.14, 14:43 A w tym? O ile w miejscu to się przemieszczę, o tyle w czasie będzie mi ciężko . Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: szukam bojówek 21.05.14, 15:08 Ja kupiłam w tym tygodniu synowi w C&A. Takie cienkie, zielone, fajne. Widziałam, że były do 170 cm wzrostu. Po tym, jak je obejrzałam na spokojnie w domu (nie znoszę zakupów, szczególnie ciuchowych, syn ma 12 lat i też nie znosi, więc leciałam przez sklepy typu Zara, C&A, Kappahl, Cubus i brałam trochę w amoku co popadnie, bo młody garderobę wiosenno letnią miał pustą, z wszystkiego wyrósł) doszłam do wniosku, że są na tyle super, że mogłam sobie też kupić. Ale już drugi raz do centrum handlowego w tym sezonie nie wejdę. Odpowiedz Link Zgłoś
alpha.sierra Re: szukam bojówek 21.05.14, 15:17 Dzięki! To jutro idę na dział dziecięcy do C&A. Na szczęście mieszczę się do 170 cm . Odpowiedz Link Zgłoś