iza232 15.09.14, 17:55 Potrzebuję jakiegoś: ze średniej półki, do cery tłustej acz dojrzałej. Co byście poleciły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magnollia3 Re: Krem do twarzy 15.09.14, 20:29 wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=55372 Polecam. Używam od dłuższego czasu (chciaż nie mam 40+), mam cerę mieszaną, fajnie matuje i nawilża. Cena 15-19 zł w zależności od drogerii. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Krem do twarzy 16.09.14, 00:19 Dojrzalej czyli jaki wiek? 30 czy 50 raczej? Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Krem do twarzy 16.09.14, 08:05 ja od jakiegos czasu uzywam tylko kremów dla dzieci teraz na tapecie bella happy natural care. jest tam wit b, e, c, pp. zero uczulenia, zero problemów, piekna, nawizlżona i natluszczona skóra lat 33. po zadnym wyspecjalizowanym super hiper kremie nie było lepszego efektu... Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Krem do twarzy 16.09.14, 08:14 Po zniknięciu z Lidla nieodżałowanego kremu przeciwzmarszczkowego CIEN (buuuu....), próbowałam różnych innych, w końcu upodobałam sobie ten: www.celia.pl/pl/product/862/argan-krolewski-matujacy-krem-przeciwzmarszczkowy-na-dzien-i-noc/ Z tym że ja go używam raczej na noc, chociaż podobno sprawdza się też pod makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś