Dodaj do ulubionych

śmieszne/żenujące związki celebrytów

10.10.14, 21:10
Na Polsacie "Taniec z gwiazdami",więc ja też na piątek zarzucę temat towarzysko-lajtowy.Jakie związki/romanse z pierwszych stron gazet zawsze was dziwiły/śmieszyły bądź też żenowały? Ja sądzę,że w naszym rodzimym show-businessie jest ich dosyć sporo.Moje TOP to na pewno:
1.Monika Richardson&Zbigniew Zamachowski - śmiechota roku(nigdy nie zapomnę tych fot,jak Monisia uczyła Zbynia jazdy na rolkach)
2.Tomasz Karolak&Viola Kołakowska
3.Piotr Zelt,jego kochanka oraz kochanek kochanki
4.Grzegorz Ciechowski&Małgorzata Potocka,w tle opiekunka do dzieci,która stała się kochanką(kategoria życiowe historie)

Dawajcie swoje typy.
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 10.10.14, 21:13
      Obrzydliwy post.
      Klikam na kosz.
      • elle.hivernale Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 12:12
        Obrzydliwe to było jak się podniecałaś dekapitacją jeńca, opisując ją ze szczegółami.
        • rosapulchra-0 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 16:02
          Sama się podniecałaś czytając opis z wypiekami na twarzy. A ode mnie to proszę z daleka, nie lubię ciebie i nie mam ochoty zajmować sobie czasu na jakiekolwiek wymiany poglądów. EOT.
          • elle.hivernale Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 16:47
            Coś ci się pomieszało - ja nigdy nie chciałam z tobą wymieniać poglądów, nie jesteś partnerem do wymiany poglądów.
    • triss_merigold6 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 10.10.14, 21:19
      Druga pani Potocka stała się żoną.
      Ilona Felicjańska i ten śmieszny krasnalek kompozytor.
    • kropkaa Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 10.10.14, 21:53
      Ibisz i żony.
      Skrzynecka i partnerzy/mężowie.
    • noname2002 Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 10.10.14, 22:06
      • triss_merigold6 Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 10.10.14, 22:39
        No nie, Clooney, to jest Clooney. Jemu wolno.
        • noname2002 Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 10.10.14, 23:30
          Podstarzały kobieciarz.
          • nolus Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 19:02
            E,tam - stary,ale jary.
      • baltycki Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 10.10.14, 23:31
        George Clooney (53)
        Amal Alamuddin (36)

Chyba nawet na corke "za stara" ))
        • naturella Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 04:27
          17 lat? Miedzy moimi rodzicami jest 25.
      • wyznawczyniiwielkiegoczerwia Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 10:59
        Zastanawiam się co wzięta, odnosząca sukcesy młoda prawniczka widzi w starszym o dwie dekady niepięknym rozwodniku lowelasie aktorze celebrycie. Ale ja nigdy nie pojmowałam, dlaczego Clooney ma takie rwanie- dla mnie zawsze był stary i aseksualny. Tak samo Deep czy Pitt. BTW, narzeczony Jennifer Aniston- Justin Theroux jest po prostu boski.
        • totorotot Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 11:30
          Nie kręci Cię Depp? To jakiej jesteś orientacji?
          • wyznawczyniiwielkiegoczerwia Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 11:52
            Kręcą mnie mężczyźni. Deep dla mnie wygląda zbyt mało męsko.
            • rosapulchra-0 Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 12:08
              Nie martw się - Depp (nie Deep suspicious) by nawet na ciebie nie spojrzał. Szczęśliwie obraca się wśród pięknych i mądrych kobiet.
              • cosmetic.wipes Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 12:19
                > Szczęśl
                > iwie obraca się wśród pięknych i mądrych kobiet.

Takich jak ty, pulchro?

big_grin
            • totorotot Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 13:01
              E, no bez przesady. Tu wygląda prawie jakMaczeta

https://searchednews.com/wp-content/uploads/2014/06/Johnny-Depp-8-510x572.jpg
              • turzyca Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 17:23

> E, no bez przesady. Tu wygląda prawie jakMaczeta

Zdajesz sobie sprawe, ze to zdjecie jest efektem fotoszopa i pochodzi z serii "gdyby gwiazdy wygladaly jak przecietni amerykanie"?
                Taki projek artystyczny...
                deser.pl/deser/51,111858,12143042.html?i=0
                • totorotot Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 20:09
                  Wiem,wiem, nawet nasz rodzimy Lubaszenko się załapał na ten projekt artystyczny

https://bi.gazeta.pl/im/77/8b/d1/z13732727Q.jpg
                  • mebloscianka_dziadka_franka Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 12.10.14, 16:02
                    big_grinbig_grinbig_grin o, ale rykłam! 10/10
        • cherry.coke Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 12:37
          On chce zostac prezydentem czy gubernatorem, a ona prezydentowa. Do tego potrzebna mu zona prawniczka i zero plotek o meskich modelach...
          A ze fotogeniczna z nich para, to niechta smile
        • angazetka Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 13:08
          Zaprawdę, co kobiety widzą w Clooneyu czy Pitcie, zagadka roku normalnie big_grin
          Co do Deppa się zgadzam, tzn. jest dla mnie totalnie nieinteresujący, ale jednak rozumiem, że kobiety na niego lecą, mój gust nie jest wyznacznikiem wszechrzeczy.
          • sl-14 Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 16:02
            Depp wyglądał super 10-15 lat temu.
            • nolus Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 19:22
              Dla mnie najfajniej wyglądał na początku lat 90. - w okresie związku z Winoną Ryder.Nie mówiąc już o filmie "Beksa" z 1991 r. tongue_out
        • sl-14 Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 16:01
          Ja uważam, że Clooney jest bardzo przystojny jak na swój wiek, za to jego żona to nie mój typu urody, ale też nie do końca rozumiem kobietę, która ma pozycję, pieniądze, kontakty i mogłaby mieć każdego.smile No ale może chce zostać prezydentową?smile
          • nolus Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 19:12
            Wg mnie wymienionym bezdyskusyjnie należy się bycie TOP3 - zasłużyli sobie no to i sorry,jak nie oni są świętą trójcą,to kto? Każdy z nic reprezentuje odmienny typ i wg mnie na pewno niczym nie ustępują dzisiejszym eee...idolom niech będzie,bo na bożyszcze tłumów wg moich standardów się nie nadają. Clooney'a chyba lubię najbardziej,Depp ma w sobie to "coś",a Pitt jest po prostu super fajny i chyba trzyma się z nich wszystkich najlepiej.Z biegiem lat moja sympatia do niego wzrosła - wcześniej to jakiś taki za bardzo "wymoczkowaty" był.

A dzisiaj to co? sad Same Justiny Biebery i One Direction. Nie rozumiem gustu współczesnych nastolatek.Co za smutek z powodu zmierzchu męskości...
            • wyznawczyniiwielkiegoczerwia Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 19:46
              Depp, Pitt, Clooney są męscy? No proszę Cię...
              Dla mnie są wyjątkowo chłopaczkowaci. Męski to jest Khal Drogo, Maczeta (nie podoba mi się, ale jest) albo All Black Haka.
            • sl-14 Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 19:52
              Ja się nie wypowiem, bo od zawsze kocham Edwarda Nortona. smile
          • nolus Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 19:23
            Jego żona ma bardzo ciekawy typ urody.No i nieźle wygląda na swoje 36 lat.
            • sl-14 Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 19:51
              Typ urody ciekawy, owszem, poza tym pani bardzo zadbana i elegancka. Ale jeśli to jest nieźle jak na 36 lat, to ja nie wiem, jakie 36-latki widujesz. smile
          • allatatevi1 Re: Clooney z wnuczką, ups, żoną n/t 11.10.14, 20:00
            > ale też nie do końca rozumiem kobietę, która ma pozycję,
            > pieniądze, kontakty i mogłaby mieć każdego.smile

Też tego nie rozumiem
            Gdyby taka kobieta była biedna jak mysz kościelna, to współczułabym jej, ale rozumiałabym co nią kierowało, ale tak... nie ogarniam naprawdę
    • heca7 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 10.10.14, 22:14
      Gąsowski i jego tancerka- facet nie umiał się od początku zdecydować a ona zachowała się jak pierwsza naiwna.
      • wioskowy_glupek Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 10.10.14, 22:37
        1,2,3 z pierwszego postu Gąsowski. Marcinkiewicz i Isabell
    • edelstein Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 10.10.14, 22:41
      Wszystkie zwiazki zbudowane na czyms nieszczesciu.
      Brzydze sie ludzi,ktorzy rozbili rodziny/zdradzili.Wszystkie mendy tego typu nie maja czego u mnie szukac.
    • mondovi Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 10.10.14, 22:46
      Ile masz lat, żeby oceniać zza kompa czyjeś życie jako żenujące?
      • bi_scotti Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 10.10.14, 22:50
        Prawde mowiac, jak dla mnie, zwiazkiem bijacym wszystkie inne bylo malzenstwo S.P. pana Lapickiego z tym wiotkim, wymoczkowatym dziewczeciem (nie pamietam imienia/nazwiska), ktorego rodzice mogliby byc dziecmi pana Lapickiego, ich ziecia! Crazy. Completely crazy ... jak dla mnie wink
        • triss_merigold6 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 10.10.14, 23:07
          Gerontofilia się to nazywa. A panienka była Kamila.
        • kosheen4 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 10:33
          bi_scotti napisała:

> Prawde mowiac, jak dla mnie, zwiazkiem bijacym wszystkie inne bylo malzenstwo S
          > .P. pana Lapickiego z tym wiotkim, wymoczkowatym dziewczeciem

o, o, właśnie. cały skandalik pobił wszystkie inne na głowę, chociaż w pierwszej chwili myślałam o nominowaniu Zelta, ciężarnej pani i ojca dziecka big_grin
          Zelt i partnerka wygrali w kategorii śmieszne zdjęcia - tandetne ujęcia. łysy, opalony facet w epicentrum kryzysu wieku średniego i pani z brzuchem w obcisłej sukience w kolorze oczojebnym. Łapiccy jakoś się prezentowali w miarę, nawet jako dziadek i prawnuczka.
          • nolus Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 19:27
            Zelt i jego kochanka prezentowali się prześmiesznie - patrząc na minę i pozy panienki od razu wiadomo było,że toczy się tu jakaś gra tongue_out

Państwo Łapiccy od początku prezentowali się jak patologia,na którą smutno patrzeć.Obrazek,który wzbudza niechęć oraz niedowierzanie.
      • rosapulchra-0 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 22:33
        mondovi napisała:

> Ile masz lat, żeby oceniać zza kompa czyjeś życie jako żenujące?
        >
        Bardzo dobre pytanie. Ale jak widać po wpisach innych forumek, to trudno mówić o jakiejkolwiek ich dojrzałości..
    • emila.dudek Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 10.10.14, 22:48
      Krawczyk i Włodarczyk.
    • cosmetic.wipes Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 10.10.14, 23:02
      Majdan i pani perfekcyjna. Ciekawe czy coś się z tego rozwinie. Albo zwinie big_grin
      A z dawnych to Dodzia z Nergalem. Co się temu chłopu we łbie wtedy pomieszało do dziś jest dla mnie tajemnicą.
      • riki_i Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 10.10.14, 23:08
        Najbardziej żenującym "związkiem" była imho relacja Pana pisarza Karpowicza z Kingą Dunin.
        • triss_merigold6 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 10.10.14, 23:13
          IMO za mało uwagi tej relacji poświęcono na ematce, za mało, a temat wyjątkowo wdzięczny. Z perfidnej ciekawości pogrzebałam w blogach feministek, tam się trochę zagotowało.
          • riki_i Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 10.10.14, 23:20
            No cóż, jest takie wiejskie powiedzenie "jakby nie patrzeć, dupa z tyłu". Skandal towarzyski Dunin/Karpowicz jedynie potwierdza , że pewne schematy towarzyskie w świecie artystycznym są niezmienne od stuleci.
            • triss_merigold6 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 10.10.14, 23:25
              Toz pisałam, że Karpowicz nie ma się czego wstydzić, bo mecenat starszych pań nad młodymi obiecującymi artystami był dość powszechnym zjawiskiem.
              Bardzo piękny w kontekście ideolo był też list otwarty młodego guru Sierakowskiego poświęcony nieodpłatnej pracy jego byłej konkubiny.
              • riki_i Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 10.10.14, 23:35
                No, warto też wspomnieć o znanym mecenacie Jarosława Iwaszkiewicza nad młodymi obiecującymi poetami i pisarzami big_grin Realizowany był ów mecenat podczas przechadzek po parku w dworku Iwaszkiewicza, gdy młody adept sztuki był zmuszony wypinać pośladki oparty o drzewo... (zachowały się smakowite relacje big_grin)

Co do Sierakowskiego, to jednak nie można być naprawdę aż tak głupim. Stawiam na to, że przezornie sam rozbroił bombę, która miała wybuchnąć. Z dwojga złego lepiej wyjść na głupka, który "zapomniał", ale się ocknął , niż tłumaczyć się post factum z zarzutów firmowania cudzych tekstów własnym nazwiskiem. Które to zarzuty wypłynęłyby po jakimś pompatycznym "liście otwartym" czy czymś takim. Wtedy miałby naprawdę mokro.
          • totorotot Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 09:34
            Sypnij linka co big_grin
          • sl-14 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 16:04
            Dlaczego mnie nie dziwi, że wątek w którym pojawia się bodajże bezdzietna feministka, zadziwiająco cie ekscytuje? suspicious Gdyby z biseksualnym pisarzem romansowała sfrustrowana matka polka, to zapewne poświęcałabyś temu mniej uwagi.
      • konsta-is-me Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 15:54
        Uwazasz ze Nergal jest z jakichs powodow "wyzej "niz Doda ??
        • rosapulchra-0 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 15:57
          Zapewne sądzi swoją miarką.
          • cosmetic.wipes Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 16:56
            Rosia, ja wiem, że dla ciebie Doda to niedoscigniony intelektualny szczyt, ale zwróć uwagę na swoje wielokrotne eoty w tym wątku.
            • elle.hivernale Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 17:12
              E,
              Odpiszę
              Trochę
              • cosmetic.wipes Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 17:20
                Najwyraźniej big_grin
        • sl-14 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 16:07
          No właśnie, mnie to śmieszyło jak o Nergalu wypowiadano się, że mimo iż: spotyka się z Dodą/gra ciężki metal, to jest inteligentnym człowiekiem na poziomie. Ja rozumiem, że jeśli od kogoś oczekiwało się wyrywania muchom skrzydełek, a jegomość okazuje się bardziej zrównoważony, to już jest zachwyt, ale ponadprzeciętnej inteligencji u tego pana nie widzę.
          • eilian Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 19:30
            Ani klasy, bo zdaje się niezbyt dyskretnie opisał ich związek w książce.
            • sl-14 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 19:54
              Już nie wypominając o podejrzeniu wykorzystania pijanej fanki zespołu przez jego kolegów, czemu rzeczony ponoć się przyglądał. Ale o tym jest zadziwiająco cicho, w przeciwieństwie do wałkowanego do wyrzygania darcia Biblii.
        • cosmetic.wipes Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 16:53
          Tak. Jest jest wyżej finansowo.
          • konsta-is-me Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 22:50
            Nergal.jest wyzej finansowo od Dody?
            Jakos nie wierze.
            W swojej ksiazce opisywal ze to raczej ona pomagala mu finansowo (zatrudnienie ochroniarzy kiedy byl w szpitalu).
            • riki_i Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 12.10.14, 13:15
              Nergalowi nie chodzilo o kase, tylko o promocje. Byl gwiazda zagranica, wreszcie chcial nia zostac rowniez w kraju.
              • hugu Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 12.10.14, 14:46
                Wyżej czy niżej, dla mnie to była fajna para i budująca historia:
                Spotkali się ludzie niejako "z innych bajek". Oboje swego (każde innego) rodzaju skandaliści.
                W potocznym rozumieniu: ona zła, bo gorszy prymitywną seksualnością, on zły, bo gorszy satanizmem.
                I co było dalej?
                Kiedy on zachorował, ona zrobiła wspaniałą rzecz, angażując się w propagowanie dawstwa szpiku dla chorych na białaczkę. On wygrał z chorobą. W najgorszej chwili tak różni ludzie okazali się dla siebie lojalnymi partnerami.
                Potem się rozstali. Życie.
                Nie słyszałam, żeby pozostawili po swoim związku żenadę, pożogę i inne rzeczy z "ż". Jakieś tam drobne pretensje musiały być - ale żadnej krzywdy nie zauważyłam.
                W sumie to piękna historia.
                Na starość będą ciepło o sobie myśleć. I tego im życzę.
                • riki_i Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 12.10.14, 15:30
                  Zdecydowanie się nie zgadzam. Pani Doda mało kogo chyba gorszy prymitywną seksualnością, za to niewątpliwie drażni chamstwem, wulgarnością w obyciu, rękoczynami wobec mężczyzn i kobiet, niczym nieuzasadnioną pewnością siebie (uważanie siebie za "królową" itp.) oraz uosobieniem najgorszych cech małomiasteczkowości (tuszowanie razem z rodzinką wybryków erotycznych tatusia wraz z publicznym postponowaniem swojej przyrodniej siostry). Doda jest idealnym wzorcem polskiego buractwa i wieśniactwa, jedyne co w niej jest pozytywne to duża pracowitość oraz ta jedna jedyna akcja ze szpikiem.

Nergal nigdy nie chciał na poważnie z nią być, była mu potrzebna do wejścia na orbitę polskich tabloidów. To on z nią zerwał tuż po wyzdrowieniu, do tego mało elegancko (w odwecie demonstracyjnie spaliła jego rzeczy na balkonie - ku rozpaczy sąsiadów...). Doda do dzisiaj uważa się za wielce pokrzywdzoną i wylała publicznie 1001 pretensji na Nergala. Miał być jej przepustką do lepszych sfer i pomóc w rozpoczęciu światowe kariery. Na pewno nie myśli dziś o nim ciepło, jeśli już to "cieplutko" wink
                  • hugu Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 13.10.14, 05:59
                    No dobra, może i tak, ale per saldo to dobrze się stało, że był ten związek.
                    Pożoga na balkonie jednak była, powiadasz?...
                    Phi, tak samo robiąca wrażenie, jak królewskość Dody.
                    Może Doda na starość złapie trochę dystansu i szlifu? I doceni, zrozumie, zapomni o małostkowych wypominkach? Nergal takoż?
                    Obyśmy doczekały rozstrzygnięcia tej kwestii!
      • nolus Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 20:22
        Ja tam kibicuję Majdanowi i Perfekcyjnej - jakoś nie czuję zgrzytu,widząc ich razem smile
        • paul_ina Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 12.10.14, 14:16
          Ja tez, Doda powiedziala, ze perfekcyjna jest bbbbb podobna do msmy radzia a to zawsze dobrze wróży
        • joaaa83 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 13.10.14, 13:18
          Moim zdaniem Majdan i Perfekcyjna po prostu pasują do siebie.

Zgrzyt był w przypadku Łapickiego i Kamili z powodu ogromnej różnicy wieku.

• rosapulchra-0 jesteście 10.10.14, 23:15
      obrzydliwie żenujące.
      • triss_merigold6 Re: jesteście 10.10.14, 23:16
        Nie czytaj!
        Nie wiedziałaś, że nic tak nie cieszy jak nieszczęście/spektakularna głupota bliźniego Twego?
      • cosmetic.wipes Re: jesteście 10.10.14, 23:22
        O, rosa!
        Urządzasz sobie nocne polowanie na czarownice?
        big_grin
    • arkanna Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 10.10.14, 23:29
      rosa czy przypadkiem o 21.35 nie pisalas?
      Obrzydliwy post.
      Klikam na kosz.

to co tu jeszcze robisz?
      • noname2002 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 10.10.14, 23:31
        Ma początki sklerozy? tongue_out
        • kosheen4 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 10:33
          noname2002 napisała:

> Ma początki sklerozy? tongue_out

raczej wypieki od czytania big_grin
      • rosapulchra-0 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 10.10.14, 23:51
        Mam dobrą pamieć, ale zdania o was nie zmienię. Jesteście obrzydliwe.
      • totorotot Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 09:35
        Ciągle klika
    • misterni Ohydne 10.10.14, 23:39
      zwłaszcza przywoływanie związku Ciechowskiego ponad 10 lat po jego śmierci.
      • riki_i Re: Ohydne 10.10.14, 23:48
        A sprzedaż wizerunku Ciechowskiego do reklamy garniturów marki Bytom przez wdowę/byłą pomoc domową nie jest ohydna?

Młodszemu pokoleniu przypominam, że zmarły napisał piosenkę "Mamona" i nigdy nie zniżył się do zarabiania w ten sposób.
        • rosapulchra-0 Re: Ohydne 10.10.14, 23:52
          A czy to twoja sprawa?
        • piepe Re: Ohydne 11.10.14, 00:17
          Akurat mamonę napisał bez potępienia - naiprawdopodobniej była napisana rzeczywiście dla mamony. Wiem, ze to sie moze nie miescic w główkach niektórych artystów.
    • piepe Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 00:15
      Ciechowski - nie chce mi sie teraz szukac w google, poza tym wolałabym to przeczytac na ematcesmile Cos mi sie kojarzy, ze Potocka jest alko, do tego przeciętna urodowo - a wiadomo, ze polski facet patrzy tylko na urode - czy to dla niej pisał te niektóre piekne piosenki? Czy moze dla jakiejs kochanki?
      • czar_bajry Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 00:22
        Nie zaglądam nikomu pod kołdrę.
        • rosapulchra-0 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 00:54
          Brzydzą mnie takie tematy i jeszcze bardziej brzydzą mnie ludzie, którzy się tym podniecają.
          • kosheen4 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 10:35
            rosapulchra-0 napisała:

> Brzydzą mnie takie tematy i jeszcze bardziej brzydzą mnie ludzie, którzy się ty
            > m podniecają.

pewnie, lepsza autoprezentacja żylako-zatoro-depresjo-kroplówko-spadozeschodo-dolegliwości.
            • mas.uka Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 19:50
              kosheen4 napisała:

> pewnie, lepsza autoprezentacja żylako-zatoro-depresjo-kroplówko-spadozeschodo-d
              > olegliwości.
              boski komentarz big_grin
            • noname2002 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 12.10.14, 22:46
              >
              > pewnie, lepsza autoprezentacja żylako-zatoro-depresjo-kroplówko-spadozeschodo-d
              > olegliwości.

big_grin
    • bachtin Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 00:25
      Żaden związek nie jest żenujący sam w sobie. Żenujące bywają niektóre okołozwiązkowe występy. Moje typy:
      - Potocka udzielająca pełnego fantazji wywiadu najgłupszej plotkarskiej dziennikarzynie w Polsce
      - Zamachowska i jej wywiady o robieniu mężczyzny z mebla
      - Edyta Górniak oczerniająca Krupę
      - Isabel, pytająca Kaza na wizji, czy ją kocha
      - Czesław Mozil przechwalający się liczbą kochanek
      • piepe Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 00:30
        bachtin napisał(a):

> - Czesław Mozil przechwalający się liczbą kochanek

Obawiam sie, ze on tylko po prostu stwierdza fakt, pytany w wywiadzie. Przeciez to jest facet idealny do kochania i byłoby z jego strony głupotą temu zaprzeczać.
        Nadal mnie męczy ta Potocka, co ona zrobiła takiego strasznego poza sprzedaniem wizerunku i byciem alkoholiczka? Btw nie uwazam tych dwóch za jakies straszne przewinienia... Wizerunek został sprzedany Ok firmie, a alkoholizm to przeciez choroba.
        • nanuk24 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 02:19
          To nie Potocka sprzedala wizerunek, tylko jego zona.
        • bachtin Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 10:29
          Idealny facet do kochania? Brzuchaty kurdupel-alkoholik? Eeeee. Nie powinno się mówić o takich rzeczach w wywiadach. To brak klasy.

Potocka nie sprzedała wizerunku - wizerunek sprzedała legalna wdowa po Ciechowskim. Potocka za to sprzedała intymne szczegóły pożycia. Co według mnie jest dużo obrzydliwsze, niż sprzedaż wizerunku.
          • sl-14 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 16:07
            Zgadzam się, dla mnie ten koleś to dziecko w ciele wyrośniętego dziecka.
            • iuscogens Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 17:14
              O tak, wizualnie jest straszny. Kojarzy mi sie z rozlazla, miekka breja. Nic na to nie poradze.
      • aquella Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 10:41
        >>Żaden związek nie jest żenujący sam w sobie. Żenujące bywają niektóre około związkowe występy.

Bardzo mądry komentarz
        dla mnie największą i jedyną żenadą był wywiad Karolak/Kołakowska o tym jak się nie kochają
        I też nie mogą pojąć (choć już to nie żanada a tragedia) czym się skończył związek Samusionek/Zuber
    • ichi51e Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 00:39
      smieszne/zenujace to sa takie watki
      • rosapulchra-0 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 00:56
        ichi51e napisała:

> smieszne/zenujace to sa takie watki

100/100
        • cosmetic.wipes Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 09:04

A tak oto święta rosia podniecała się rozwodem celebryty big_grin

--
          Here I am in the middle way...
          ...
          Nie bóg stworzył człowieka. To człowiek stworzył boga.
          • pederastwa Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 09:26
            wink wink wink
          • lady-z-gaga Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 09:32
            big_grin
          • rosapulchra-0 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 10:01
            Puknij się w główkę i to porządnie. Jeśli ty tam widzisz podniecanie się, to masz naprawdę bardzo mały móżdżek.
            • cosmetic.wipes Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 10:15
              Tak, tak rosiu.
              Oczywiście ty się nie podniecasz.
              Ty się z troską pochylasz nad problemem big_grin
              • rosapulchra-0 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 10:32
                W porównaniu z tobą mam swoje życie, a cudze mnie umiarkowanie interesuje i nie muszę się podniecać, tak jak ty, cudzym łóżkiem i co kto, z kim i za ile w nim robi. EOT.
          • latarnia_umarlych Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 10:47
            hehehe
            dlaczego zawsze tak się kończy świętoszkowanie na forum? wink
            internet nie zapomina
            • rosapulchra-0 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 11:55
              To żadne świętoszkowanie. Bądź łaskawa poczytać sobie tamten wątek, to może zrozumiesz, że to całkiem różne tematy i poziom dyskusji zdecydowanie wyższy niż tutaj.
              • cosmetic.wipes Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 12:03
                Poziom pudla, bo i stamtąd pochodził link, którym byłaś łaskawa zacząć tę, jakże wysokich lotów, dyspute big_grin
                • rosapulchra-0 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 12:09
                  Ni odzywaj się do mnie, bo powietrze psujesz. EOT.
                  • cosmetic.wipes Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 12:16
                    Eotujesz i eotujesz, a ciągle klepiesz w te klawisze. Coś z tobą niehalo, znowu zaatakował cię jakiś kabel? big_grin

I chyba proponowałam wielokrotnie - jak ci nie leży, to mnie wygaś. To jest forum publiczne, nie twoje prywatne, więc będę się odzywać wtedy kiedy mi pasuje i gdzie mi pasuje.
          • regin.a1974 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 13.10.14, 12:09
            pewnie zmienił się jej światopoglądsmile
      • angazetka Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 13:11
        Ale je czytasz wink
    • jola-kotka Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 03:09
      Nie ma czegoś takiego jak śmieszny żenujący związek. Związek dwojga ludzi jakiby nie był to są mniejsze lub większe uczucia,emocje i to nie jest coś z czego można się śmiać.
      • rosapulchra-0 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 10:03
        jola-kotka napisał(a):

> Nie ma czegoś takiego jak śmieszny żenujący związek. Związek dwojga ludzi jakib
        > y nie był to są mniejsze lub większe uczucia,emocje i to nie jest coś z czego m
        > ożna się śmiać.

Ciekawe,jakim głosem by się śmiały, gdyby ktoś pisał/mówił o ich związkach, że są żenujące i śmieszne.
    • lily-evans01 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 08:35
      Polskiego życia "salonowego" nie śledzę, chociaż pewne historie mimowolnie obiły mi się o uszy... największa żenada, o której słyszałam - Monika Richardson i Zamachowski, a raczej wszystkie te komentarze, wywiady, listy, w jakich pani Monisia się udzielała, by udowodnić, że zrobiła ok.
      Z zachodniej prasy plotkarskiej, którą czytam oczywiście, by doskonalić mój angielski wink - wszystkie te kolejne romansiki Russella Crowe'a po rozstaniu z żoną, a właściwie chyba separacji, czyli nowa laska co parę m-cy, tymczasem pani małżonka dzielnie wychowuje dzieci.
    • zottarella Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 08:55
      Dla mnie najbardziej zaskakującym (ale absolutnie nie śmiesznym czy żenującym) jest związek Majdana i Rozenek. Patrząc na poprzednie jego partnerki, Małgosia jakoś nijak do nich nie pasuje, ale wyglądają na szczęśliwych i trzymam kciuki, żeby im się udało.

Żenujące natomiast było zachowanie Richardson i te wszystkie bzdury, które wypowiadała na temat byłej rodziny Zbyszka. Obrzydlistwo.
    • lady-z-gaga Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 09:17
      Żaden związek nie jest żenujący, dopóki jedna ze stron (albo obie) nie wyciągnie swojej prywatności na forum publiczne.
      Tak więc większość wymienionych tu par mieści się niestety w kategorii "żenada roku". Mam na mysli nie tych, o ktorych pisała prasa, bez ich zgody, ale tych, ktorzy sami do mediów lecieli ze swoimi zwierzeniami.
      • ida_listopadowa Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 09:39
        Hm... Czasem i bez tego latania po gazetach człowieka zatyka. Największe poczucie żenady odczułam przy zwiazku Agaty Passent i Wojciecha Kuczoka. Niby dorośli, inteligentni ludzie, a zachowania i dylematy jak podrostkow. Slub, przepisywanie mieszkań, rozstania i znowu powroty. A wszystko w ciagu niecałego roku. Dodatkowo fizys rzeczonej pary tak mi kontrastuje z tymi porywami...
        • lady-z-gaga Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 09:44
          Ok, zgoda, jednak nadal żenujące mogą byc jedynie zachowania ludzkie, a nie sam fakt, że Iks jest w związku z Igrekiem smile
    • sl-14 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 09:51
      Rozróżnijmy żenujące sytuacje na życzenie samych zainteresowanych od tabloidowej żenady i włażenia w czyjąś prywatność.
      Idealnym przykładem pierwszego jest Zamachowski + Richardson, facet lubiany i poważany musiał sporo stracić na wizerunku. Z kolei Moniki nigdy nie miałam za tytana intelektu (kiedyś była w Tvn z byłym posłem Bosakiem i chociaż ten ostatni jest bardzo daleko od mojej bajki, to rozłożył kobietę na łopatki), ale wcześniej nawet darzyłam ją sympatia, a przynajmniej nie myślałam omg, kiedy ja widziałam.
      Co do drugiej sytuacji, to kojarzy mi się Maciej Stuhr i jego była żona, aż im współczułam.
      Aha, dla mnie Majdan i Sprzątaczka to idealnie dobrana para - dwa plastiki, a pani wcale nie jest poziomy wyżej niż Doda.
    • heca7 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 09:58
      Żenujące są sytuacje kiedy celebryta po rozstaniu z małżonką oświadcza sam, z nieprzymuszonej woli iż nigdy nie był tak szczęśliwy jak z obecną. Albo, że po raz pierwszy kocha. I mówi to publicznie w tv albo daje wywiad do gazety. Ciekawe jak musi czuć się porzucona żona i dzieci, które dowiadują się jak to tatuś się męczył uncertain A także dowiaduje się rodzina , sąsiedzi i pół Polski.
      • sl-14 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 10:06
        O, Pazura mi się skojarzył.
      • rosapulchra-0 Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 10:09
        A wracając na forumowe podwórko - żenujące są emamy, które zmieniają nicka, bo się wstydzą opowiedzieć o tym, jak je własny małżonek wy.. z inną panią/jest przemocowcem/okradł/uciekł, etc, zaś pod swoimi stałymi wyśmiewają innych, choćby znanych im tylko z ekranu TV celebrytów.
    • wyznawczyniiwielkiegoczerwia Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 11:05
      Ja się nie będę wypowiadać- miesiącami czytałam o tym, jak jeden celebryta zdradza swoją partnerkę też celebrytkę- po czym z wiarygodnego źródła- bo od osoby z rodziny dowiedziałam się, że to był tylko zabieg PRowy, który swoją drogą bardzo się Pani przysłużył przeliczając na kontrakty reklamowe, sesje, wywiady i inne.
      • wielkafuria Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 12:38
        państwo Dowborowie.
        Widziałam ich szczesliwych u babci Kasi jak sie trzymali za rece, podczas gdy w gazetach huczało
      • riki_i Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 12:46
        Stawiam ze to byl Dowbor i Koroniewska. Faktycznie po tym udawanym kryzysie jej dolujaca kariera znowu sie podniosla.
      • angazetka Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 13:13
        Urocze nad wyraz big_grin
    • moofka Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 13:16
      dla mnie passent i kuczok zdecydowanie - wielka namietnosc, opowiadanie jak z lozka nie wychodza, niecaly rok pozniej info o rozwodzie, na to wszystko ojcie nieakceptujacy ziecia golodupca, ktory krotkim malzenstwem polozyl lape na czesci majatku corki, wymoczek kuczok opowiadajacy w mediach jaki to jest szczesliwy po rozstaniu z agata? zaraz pozniej rozwod odwolany i wieli powrot na salony?
      to bylo dziwne, a przeciez niby intelektualisci wink
      no i ten stary satyr nowicki, to juz partnerka obojetna, bo ona zawsze jest wstretny, chociaz ostatnio wstretne bylo jak powiedzial ze jego byla zona po 5 czy 6 rozwodach sie przejala
      i ze jego rozwod jest tak samo nic nie znaczac jak malzenstwo, a przeciez ostatecznie dlugo byli para
    • awidyna Re: śmieszne/żenujące związki celebrytów 11.10.14, 16:09
      A mi to lotto kto z kim sypia wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka