cosmetic.wipes 17.10.14, 18:13 Potęga miłości Piękne I zdaje mi się, że niełatwe. Ale chyba warto się starać, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melancho_lia Re: To jest miłość. 17.10.14, 18:17 Piękne i wyjątkowe. Zwłaszcza w dzisiejszej kulturze wymiany na nowy model przy byle problemach. Za nami ponad 11 lat małżeństwa zaledwie. Mam nadzieję ze tez nam się tak uda. Odpowiedz Link Zgłoś
falka_85 Re: To jest miłość. 17.10.14, 18:47 > Mam nadzieję ze tez nam się tak uda. To samo chciałam napisać. Dobrze czasem coś takiego obejrzeć, najbardziej podobała mi się wypowiedz pani "że co tu dużo mówić, noc najlepiej godzi. Seks i cześć" i pana "Gdzie ja miałbym się rozstać. Czasami groziłem rozwodem, ale żartowałem" takim fajnym tonem powiedziane (cytaty z pamięci, więc niedokładne). Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: To jest miłość. 17.10.14, 19:09 Piękne i dziś nieczęsto już spotykane są takie obrazki. Odpowiedz Link Zgłoś
polkiujm Re: To jest miłość. 18.10.14, 14:51 Moj rodzice też już prawie 60 lat razem. Z tego może 5 lat miłości a reszta nienawiści. Nawet nie wiem z jakiego powodu. Może zwyczajnie z niedoboru charakterów i zmęczenia obowiązkami. I nie do końca prawdą jest stwierdzenie w/w że łóżko i seks godzi. Dawniej antykoncepcję nie wszyscy stosowali, więc zdarzało się że chęc męża na seks kobiety traktowały jak jego przymus rodzenia i wychowywania kolejnych dzieci, czyli coś obciążajacego je same dla przyjemności męża. Zazdroszczę tej rodzinie, widzieć rodziców, dziadków, pradziadków ktorzy się troszczą o siebie, obejmują, zwracają się do siebie z szacunkiem i życzliwościa - to niesamowity dar dla młodszych pokoleń. Ja jestem na tyle obciążona okropnym związkiem rodziców, że na słowo "małżeństwo" robiło mi się niedobrze, zrezygnowalam ze stałych związków, więc nie grozi mi że jako 80latka będę chodzić z dlugoletnim mężem za rękę.. Taki life. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: To jest miłość. 18.10.14, 15:52 Mnie się bardzo wnuczek spodobał. Śliczny jest skubaniutki Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: To jest miłość. 18.10.14, 15:50 Znaczy się muszę przeżyć z moim mężem jeszcze 44 lata, żeby ktoś uznał, że uczucie, którym się nawzajem darzymy jest miłością? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: To jest miłość. 18.10.14, 17:53 Rosiu, jak zwykle niewiele zrozumiałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
loqia Re: To jest miłość. 18.10.14, 17:55 Moi teściowie - 53 lata razem i wciąż po kryjomu się przytulają Odpowiedz Link Zgłoś