elle.hivernale 20.12.14, 21:17 Bad trip na tematy różne z nieokreśloną myślą przewodnią. Ciasteczko dla każdego, kto dotrwa do końca i wyłuszczy mi o co cho. wyborcza.pl/magazyn/1,142465,17158554,Oczekiwany_upadek_Renee_Zellweger.html#CukGW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mdro Re: Ojej... 20.12.14, 21:24 Nie wiem, ja wymiękłam przy tym, że domalowywanie wąsów na plakatach z kobietami jest przejawem męskiej dominacji. Odpowiedz Link Zgłoś
tylko.przelotem Re: Ojej... 20.12.14, 21:29 A to ciekawe. Zawsze w podstawówce musiałam dorysować jakiejś babce wąsa Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: Ojej... 20.12.14, 21:36 Ja w podstawówce waliłam petardami i puszczałam fajerwerki ustawione w butelce. A dlaczego w fallicznej butelce, a swojskiej puszce? Dumam. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Ojej... 20.12.14, 22:05 Swieta sie zblizaja i w Wyborczej juz bimber testuja. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Ojej... 20.12.14, 22:10 Ja to nawet przeczytałam do końca, nie wiem co biorą ale towar jest mocarny. Myśl przewodnia "Kobiety mają źle, a nawet jeszcze gorzej i mają źle na wszystkich frontach. Jeśli nie czujesz że jest Ci źle, to przyjęłaś maskulinistyczną narrację". Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: Ojej... 20.12.14, 22:29 Myślę, że kluczem do zrozumienia jest fragment w mojej amsterdamskiej dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Ojej... 20.12.14, 22:36 Przypuszczam, że w jej amsterdamskiej dzielnicy piękne, zgrabne, białe kobiety, "Aryjki" należą do urban legend, nikt ich nie widuje w realu, istnieją tylko na filmach. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 ot 20.12.14, 22:11 Czy ja jestem jedyną osobą, która nie widzi "upadku" Renée Zellweger? Ta sama babka, tylko starsza, mniej więcej tak samo atrakcyjna, szczuplejsza na twarzy niż w młodości. Największa różnica przejawia się w kształcie brwi, co jest zabiegiem kosmetycznym, łatwo odwracalnym. O co tu chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: ot 20.12.14, 22:25 No nie, trochę jest inna. Ale mnie się nowa Renee podoba bardziej niż stara. Kiedyś była dla mnie po prostu bardzo brzydka (chuda czy gruba jednako), teraz nawet obleci. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: ot 20.12.14, 22:37 Nieeee... w "Chicago" wyglądała świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: ot 21.12.14, 00:06 W "Chicago" miała fajne ciałko, wysportowane i gibkie, ale na buzi te poliki w ryjkiem pośrodku... Wiem, mam obsesję Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: ot 20.12.14, 22:50 Miala takie charakterystyczne opadajace "dziecinne" powieki, po liftingu je stracila i wyglada jak kazdy. Tak jak z nosem Jennifer Grey - wyroznial ja, a jak go wystandaryzowala, tez zaczela wygladac jak kazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: ot 21.12.14, 00:03 Oczka jak oczka, ale szczęśliwie zlikwidowała policzki, które w połączeniu w ułożonymi w ryjek ustami powodowały, że wyglądała jak, sorry, świnka Piggy. Nie widziałam jej twarzy w ruchu, na filmie, ale na zdjęciach podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: ot 20.12.14, 22:59 "Czy ja jestem jedyną osobą, która nie widzi "upadku" Renée Zellweger? " Nie Ty jedna. Zmieniła się po operacjach, ale jestem daleka od oceny czy wygląda lepiej/gorzej. Ważne jak sama się czuje w nowym ciele. Jeśli teraz się lubi to o jakim upadku mówimy? Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: ot 20.12.14, 23:15 No jak to, narysowała sobie penisa na twarzy, żeby dopasować się do retoryki męskiej dominacji, to chyba oczywiste Już nawet próżnym nie można być ot tak. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: ot 26.12.14, 01:25 Usunela sobie skore nad powiekami, wiec ksztalt brwi jest inny i to na stale, czy tylko ja to widze? Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Ojej... 20.12.14, 22:41 Mysl przewodnia była tam wyraźna, tylko argumenty i przykłady były jakby pisane w stanie silnego PMSu Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Ojej... 20.12.14, 22:46 Facet z którym się przespała i ustawiła na fejsie status w związku, oznaczył status wolny i 3 dni później wrzucił fotkę ze szczupłą blondynką w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Ojej... 20.12.14, 22:52 Pomyśleć, ile tekstow powstaje pod wpływem osobistych porażek, braku seksu, kaca, albo zwyczajnej deprechy spowodowanej np dietą odchudzającą Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ojej... 22.12.14, 10:33 to napislaa Dubravka Ugresic tak ? autorka swietnych sztuk teatralnych ? no to nie jest to prosty jak konstrukcja dzidy wpis z pudla tylko esej , powiedzmy ze społeczno-filzoficzyczny Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: Ojej... 23.12.14, 18:54 No to klękajcie narody! Nadal bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Ojej... 22.12.14, 10:41 Nie wiem co pija ałtor i redachtór, ale też chcę trochę. Szczególnie ujął mnie fragment "sypią się" jak nylonowe pończochy (noszono je przed wynalezieniem rajstop) " Odpowiedz Link Zgłoś