Dodaj do ulubionych

e sklep Mango- FB

04.01.15, 19:03
Dzisiaj założyłam konto w e sklepie Mango, podałam swoje dane (imię, nazwisko, adres, telefon, nie podałam z racji tego, że pole nie było obowiazkowe do wypełnienia, daty urodzenia oraz numeru dowodu osobistego. Przeczytałam regulamin, zapoznałam się z płatnościami 29 zł co wydaje mi się przesadą, ale najbardziej się zdziwiłam kiedy weszłam na swoje konto F i zobaczyłam, że w zakładce gdzie są reklamy jest również rubryka nazwijmy to "Sponsorowane" i tam ukazały się wszystkie artykuły które oglądałam: torebka, apaszka, marynarka i inne to chyba nie jest przypadek, zaniepokoił mnie ten fakt. Jak to może być?smile
Obserwuj wątek
    • feel_good_inc Re: e sklep Mango- FB 04.01.15, 19:13
      polina.molotova napisała:
      > Dzisiaj założyłam konto w e sklepie Mango,

Ok, rozumiemy. Tylko PO CO???
      Przecież wszędzie w całym internecie masz ten sam szmelc o jakąś połowę taniej.

> Przeczytałam regulamin, z
      > apoznałam się z płatnościami 29 zł co wydaje mi się przesadą

29zł za założenie konta?

>, ale najbardziej s
      > ię zdziwiłam kiedy weszłam na swoje konto F i zobaczyłam, że w zakładce gdzie s
      > ą reklamy jest również rubryka nazwijmy to "Sponsorowane" i tam ukazały się wsz
      > ystkie artykuły które oglądałam: torebka, apaszka, marynarka i inne to chyba ni
      > e jest przypadek, zaniepokoił mnie ten fakt. Jak to może być?smile

Witamy w XXI wieku. WSZYSTKIE twoje ruchy w internecie są śledzone i to niezależnie od tego, czy masz konto w Mango czy nie. Każde twoje zapytanie do google i każde zerknięcie do sklepu czy allegro jest starannie spisywane i sprzedawane reklamodawcy, który zapłaci najwięcej.
      • polina.molotova Re: e sklep Mango- FB 04.01.15, 19:34
        @feel_good_inc
        Uraziłam Kogoś ? bo chyba mój wątek nie należy do jadowitych, jak na odpowiedź, którą otrzymałam. To już nie można odpisać w grzeczniejszym tonie ? Podoba mi się apaszka i marynarka, nigdzie w sklepach internetowych nie widziałam podobnych. 29,00 zł za transport (kurier).
        • feel_good_inc Re: e sklep Mango- FB 04.01.15, 22:45
          Oups, myślałem, że chodzi o mango telezakupy i doznałem mikrowylewu przy rozważaniu faktu założenia konta w owym sklepie big_grin
          W takim wypadku możesz pominąć pierwszą część mojego wpisu.
    • setia Re: e sklep Mango- FB 04.01.15, 19:32
      po numerze IP, reklama personalizowana.
      • polina.molotova Re: e sklep Mango- FB 04.01.15, 19:36
        setia napisała:

> po numerze IP, reklama personalizowana.
        Dziękujęsmile
        • bei Re: e sklep Mango- FB 04.01.15, 19:46
          Nie musisz placić za przesylkę gdy odbierzesz ją w sklepie. Nie musisz wowcza splacić by ją obejrzyć, przymierzyć, nie odbierasz, gdy rzecz nie spełnia Twoich oczekiwań.
          Oplata za przesykę do domu, towar wędruje z magazynow w Hiszpanii lub zza innej miedzy ( najczęściej)
          Gdy zamawiasz licz się z dłuższym czasem jego logistyki.
          Sklep powiadamia Cię telefonicznie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka