hedna 26.01.15, 17:03 Można coś zrobić,żeby złagodzić te urocze bóle brzucha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: Owulacja 26.01.15, 17:29 Bóle jak bóle, najgorsza jest ta chcica, coś okropnego Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Owulacja 26.01.15, 18:07 e tam okropnego! a mąż wtedy taki mhmm jak Brad Pitt co najmniej, albo inny Clooney. mhmrau... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Owulacja 26.01.15, 19:25 Jak się ma kogoś pod ręką, gorzej jak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: Owulacja 26.01.15, 18:05 mnie ginekolog proponował jakieś czopki, ale nie skorzystałam. Za dużo z tym zachodu, nie cierpię czopków poza tym. Zawsze mam w tym czasie apap pod ręką i już. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: Owulacja 26.01.15, 18:06 No spa forte, ostatnio wstałam w nocy żeby zażyć z racji owulacji Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Owulacja 26.01.15, 19:25 Czopki są bardzo nieprzyjemne w stosowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Owulacja 26.01.15, 18:12 u mnie to jeszcze wzdęty jest i jakimś cudem jajniki jakby nabrzmiałe. Jak nie okres to sraczka i tyle z tej kobiecości. Wpisz swoją odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Owulacja 26.01.15, 18:43 No co Wy, owulacja Was boli? Przecież to najfajniejszy dzień, jestem wtedy taka piękna, ponętna, mąż bosko przystojny. Szkoda że trwa tak krótko Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Owulacja 26.01.15, 19:17 Tak, boli. Oprócz piłowania i kłucia, ból promieniuje i bywa, że nie wiem, co ze sobą zrobić, bo promieniuje na całe biodro Jak się zdarzy mocniej nogę postawić... ubiegłej zimy się zapomniałam i chciałam buty ze śniegu otupać Kto tak ma, ten wie... Trochę no-spy, dużo rumianku, zacisnąć zęby, przeczekać. Na szczęście zwykle to tylko 1 dzień taki. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Owulacja 26.01.15, 19:23 Nigdy w życiu nie bolała mnie owulacja. Ani jajniki z żadnej okazji - nie wiem jak to boli. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Owulacja 26.01.15, 19:30 no i jak tu wpaść, skoro się wie kiedy te dni są? prawda? no nie da się wpaść. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Owulacja 26.01.15, 19:57 mi gin powiedzial, ze bol owulacyjny nie zawsze jest owulacyjny - moze byc kilka dni roznicy. tez zaproponowal tylko czopki ale ja nie cierpie jakis katuszy, zwyczajnie klucie (i tylko jeden jajnik mi dokucza)) Odpowiedz Link Zgłoś
ljuki Re: Owulacja 26.01.15, 20:11 Nie mam bólów owulacyjnych, raczej menstruacyjne, a to nie to samo... W czasie owulacji, jak teraz, mam chcice... Chodzę nabuzowana i jak mi sie odmawia to robie sie wkurzona. przez te acje dzisiaj musiałam zazyc tabletkę "po". Ogólnie makabra.. Najgorsze, ze nadal chce.. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Owulacja 26.01.15, 20:12 Wyjdź na miasto, może ktoś się trafi. Odpowiedz Link Zgłoś