hedna 02.02.15, 18:34 Zwracam się publicznie z pytaniem- dlaczego moje wątki są kasowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: iwles i gemmavera 02.02.15, 18:41 Pytania moderatorom zadawaj na priv, już Ci to ktoś podpowiedział. Również w kwestii wątków o 1%. Zajrzyj czasem do nagłówka forum, do przypiętych wątków - unikniesz zbędnych pytań. W razie większych wątpliwości możesz pisać też bezpośrednio do mnie albo na forum@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: iwles i gemmavera 02.02.15, 20:14 Dziękuję za odpowiedz. zapytałam tu,ponieważ moje pytanie na priv pozostało bez odpowiedzi. Do tematu 1% nie będę już wracać,wygląda na to,że wyszłam an żebraczkę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: iwles i gemmavera 02.02.15, 20:25 Zasadniczo moderatorzy nie przebywają na forum bez przerwy, więc nieraz zdarza się, że odpisują po kilku godzinach, a bywa, że dwa dni po otrzymaniu mejla. Co do 1% - nie ma mowy o żebraniu, każdy ma prawo założyć wątek - na stosownym forum - lub dopisać się do istniejącego, przypiętego na kilkunastu forach eDziecka. Twój wątek nie został usunięty, tylko przeniesiony - znajdziesz go dzięki wyszukiwarce. Tym bardziej zachęcam do ogarnięcia zasad - począwszy od netykiety, do czytania informacji z czołówek forum. Odpowiedz Link Zgłoś