rasowa_sowa Re: faceci są łatwi 23.02.15, 14:43 Mężowi się pochwaliłaś wynikami eksperymentu? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: faceci są łatwi 23.02.15, 15:29 Twój zapewne nie. Co ciekawe - kobiety z takim właśnie przeświadczeniem tak naprawdę najczęściej są robione w ch#ja. wyznawczyniiwielkiegoczerwia napisała: > Chyba wasi Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 24.02.15, 03:17 No wiesz.. Może nasi, może wasi, ale przynajmniej niektóre z nas po prostu tych facetów posiadają. W przeciwieństwie do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
priszczilla Re: faceci są łatwi 23.02.15, 15:45 Zapewne wielu panów zdradzi będąc uparcie i umiejętnie uwodzonym przez atrakcyjną dla nich kobietę. Ale to się jakoś nagminnie przecież nie zdarza. Pracuję od 20 lat, w tym 10 lat przepracowałam w środowisku, gdzie się imprezowało bardzo intensywnie, również wyjazdowo i jakoś nie widziałam tych masowych zdrad. Zdradzali pojedynczy panowie, w 95% tacy którzy sami aktywnie "szukali przygód". Wiele razy byłam świadkiem, że nawet wolni koledzy dawali kosza chętnym, atrakcyjnym kobietom; musiałam pocieszać koleżanki. Ba, samej mi się zdarzyło dostać kosza, wprawdzie nie od kolegi z pracy, ale mężczyźni mi odmawiali. A już z wiekiem to się w ogóle zmienia. Mam wśród mężczyzn bardzo dobrych przyjaciół i czasem to aż przykro patrzeć, jak się niektórzy ewidentnie męczą ze względu na brak partnerki do seksu. Ale dla nich seks wchodzi w grę dopiero, kiedy poczują, że się zakochali. I potrafią tak czekać całe lata niezależnie od tego, jak ich baby wodzą na pokuszenie. Inni z kolei robią się z wiekiem strasznie wybredni, już nie wystarczy, że ładna, chętna i względnie zdrowa psychicznie. Musi być mądra jak wiedźma i mieć nieziemski magnetyzm. Tak, że ten tego, współczuję środowiska pracy, chociaż wziąwszy pod uwagę waszą zabawę to pasujecie jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: faceci są łatwi 23.02.15, 15:50 priszczilla napisała: > Wiele razy byłam świadkiem, że nawet wolni koledzy dawali kosza chętnym > , atrakcyjnym kobietom; musiałam pocieszać koleżanki. Ba, samej mi się zdarzyło > dostać kosza, wprawdzie nie od kolegi z pracy, ale mężczyźni mi odmawiali. Takie wyznanie?! Tutaj? Świata koniec musi być blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: faceci są łatwi 23.02.15, 17:10 > ale nie ma faceta, którego by się nie udało wyhaczyć. Nie masz racji, są tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
joaaa83 Re: faceci są łatwi 23.02.15, 18:47 Myślę, że się mylisz, tylko akurat taki "zestaw" Ci się trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: faceci są łatwi 23.02.15, 19:47 Riki: Swoją drogą, to jest zadziwiające, że jest na świecie tyle pań, które co prawda pracowały w oborze, ale nigdy przenigdy nie spadła na nie nawet najmniejsza kropla gnojówki. Moja siostra poznała dziewczynę, to była siostra jej kolezanki ze studiow. Siostra wyjechała do polski , wiec moja siostra zaprzyjaźniła sie z ta druga. I ona wlasnie pracowała w centrum Londynu z jednym z klubów. Nie wolno im było umówić sie z facetem nawet po pracy ,facet nie mogl dotknąć ciała mogl patrzeć na taniec i pic drinki rozmawiać, po lokalu chodzili ochroniarze i pilnowali , taki facet ktory pchał łapy czy próbował spisać numer telefonu ,został wyproszony a po analizie z kamer, jesli dziewczyna zachęcała /nie protestowała/ lub dała przyzwolenie zostawała wywalona z pracy. A każdej zależało do mogły zarobic do 1000£ tygodniowo. Dziewczyna po 3 latach skończyła szkole i kupiła mieszkanie, pod koniec pracy poznała przyszłego meza, ktory przyprowadził tak jakaś zagranicznych gości, i on musiał zapewnić im rozrywkę. Znalazł ja poza klubem . Zależało mu i sie starał. Po roku wzięli slub i zyja razem juz 6 lat po ślubie. Nie kazda dziewczyna z baru to kurewka ktora da każdemu. Myślisz ze to jest zabawne? Po ilus tygodniach pracy? Myślisz ze lekarzowi , staje jak sie kobieta przed nim rozbiera? To praca . Owszem jest sporo kobiet ktore sie zatracają, alkohol faceci i narkotyki, ale to grozi każdemu kto jest częstym bywalce klubu nie trzeba tam pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci są łatwi 24.02.15, 00:56 @ 3-mamuśka 1. Być może w Londynie jest jakiś klub, gdzie klientów od tancerek dzieli niewidzialna szyba, a cała machina kierowniczo-ochroniarska służy temu, aby to było przestrzegane. Wybacz, ale z polskiej perspektywy są to opowieści o białym słoniu. Lata świetlne temu bywałem w warszawskich klubach go go, moi kumple również i było jak było. Jakieś pozory trzymała tylko Sofia , ale poczytaj wspomnienia pana gangstera Masy, który był tam za szefa, co dziewczyny musiały robić. W mniej renomowanych przybytkach np. takiej chałupinie na Bemowie, panie za dopłatą od razu obsługiwały rączkami i usteczkami. Pani celebrytka Sasza Różycka pracowała zdaje się w takich klubach w Azji i chyba ma Polaków za idiotów, jeśli myśli, że nikt nie wie, jak TAM to wygląda. 2. Czy to jest zabawne? Źle postawione pytanie. Pracujesz w miejscu, którego sensem jest wzniecanie pożądania u facetów. Opowiadanie dyrdymał, że jak się zarabia prowokując męskie żądze w bliskim kontakcie, to kompletnie nic z tego nie wynika, bo nakręcony facet mówi grzecznie dziękuję i wychodzi, jest słabe. Istotą tego typu przybytków jest to, że taki podkręcony gość chce, mówiąc najprościej, umoczyć. Im lepiej go podkręcisz , czyli im lepiej pracujesz, tym więcej jest w stanie zaoferować ci za numerek. I teraz proste pytanie - czy stojąc regularnie przed ofertami typu 10.000 PLN w gotówce za 10 minut seksu z jakimś ledwo przytomnym gościem będziesz w stanie ZAWSZE odmawiać? Pisałem o tym wielokrotnie, że zwykle jest tak, że dziewczyna myśli sobie "no nie, bzykać się nie będę, ale szkoda żeby taaaaka kasa się marnowała - to może mu zrobię ręką za 2000 PLN?". A jak już raz zrobi ręką, to potem trafi się też walnięcie loda za większą kasę i potem już idzie z górki. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: faceci są łatwi 23.02.15, 19:50 Mam wrażenie, że jeszcze mnie brakowało w tym wątku, no to przyszłam. Tak, faceci są łatwi. Ja bym nawet powiedziała, że 9/10 pójdzie na jednorazowy numerek, zresztą kiedyś Niemcy zrobili takie badania ukrytą kamerą. Przetestowali też kobiety i wyszło im tadaaaam... 0/10 chętnych na quickie. Widać mnie akurat tam nie było. Ja doskonale wiem, którzy z moich pracowych kolegów są łatwi do wyjęcia. To się czuje, widzę, jak na mnie patrzą, jak wodzą wzrokiem. To są ci, którzy poszliby na pstryknięcie palcami. Ta grupa oczywiście nie interesuje mnie wcale. Jest jeszcze grupa tzw. trudnych, albo inaczej mówiąc porządnych. Wyrwanie ich nie jest taką oczywistością, ale Bogiem a prawdą wystarczy dobrać metodę i też się ich złamie. Ta grupa jest wyzwaniem i jako taka jest w kręgu moich zainteresowań. Ale to też zależy od mojej launy i czy mi się chce i czy mają coś, co mogą mi dać. Są też tacy, których po prostu lubię i tacy, z którymi tak często jeżdżę w delegację, że zaczynanie czegokolwiek byłoby głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
rasowa_sowa Re: faceci są łatwi 23.02.15, 20:01 leanne_paul_piper napisała: > Mam wrażenie, że jeszcze mnie brakowało w tym wątku, no to przyszłam. > Tak, faceci są łatwi. Ja bym nawet powiedziała, że 9/10 pójdzie na jednorazowy > numerek, zresztą kiedyś Niemcy zrobili takie badania ukrytą kamerą. Przetestowa > li też kobiety i wyszło im tadaaaam... 0/10 chętnych na quickie. Widać mnie aku > rat tam nie było. To zależy od metody. Jeśli podeszli do 10 mężczyzn i 10 kobiet z wysublimowanym pytaniem "chcesz się r..ć"? To nic dziwnego, że chwyciło tylko w tej pierwszej grupie. Kobiety trzeba inaczej podejść, ale da się je podejść. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: faceci są łatwi 23.02.15, 20:38 leanne_paul_piper napisała: <Ja doskonale wiem, którzy z moich pracowych kolegów są łatwi do wyjęcia. To się czuje, widzę, jak na mnie patrzą, jak wodzą wzrokiem. To są ci, którzy poszliby na pstryknięcie palcami. Ta grupa oczywiście nie interesuje mnie wcale.> Tjaaaaaaaaaa........... O ile się nie mylę to fachowo nazywa się to urojeniami wielkościowymi. <Jest jeszcze grupa tzw. trudnych, albo inaczej mówiąc porządnychwink. Wyrwanie ich nie jest taką oczywistością, ale Bogiem a prawdą wystarczy dobrać metodę i też się ich złamie. Ta grupa jest wyzwaniem i jako taka jest w kręgu moich zainteresowań.> Tu diagnoza jak wyżej + podłość (jeżeli owa trudność wynika z tego, że mają żonę). A tak w ogóle - dyrdymały jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci są łatwi 24.02.15, 00:37 @ leanne_paul_piper Przeczytałem co napisałaś i ekhem.... no nie jest to zdrowe podejście. Wygląda na to, że męskich pracowników w swojej korpo traktujesz trochę jak kartę dań w restauracji. Sugerujesz przy tym, że lubisz szybkie numerki. No ok, życie jest jedno, ale... Generalnie, nawet myślenie w ten sposób o męskim pracowym otoczeniu jest chodzeniem po polu minowym, a faktyczne robienie tego... hm, powiem tak - nie ma większych plotkarzy niż kumple z pracy. Po jednej akcji absolutnie wszyscy panowie wiedzą co było, jak, ile razy itp. itd. a Twój Ruf szoruje po podłodze. I jest to już absolutnie nieodwracalne. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: faceci są łatwi 24.02.15, 01:34 Mylisz się Riki, nie wszyscy faceci to tacy plotkarze jak Ty Ja jak do tej pory wybieram intuicyjnie dobrze, gdzie wiem na 100%, że nie puszczą pary z gęby. Reputacja faktycznie, rzecz święta. Ale po paru latach w jednej firmie wiesz, kto plotkuje, kto jest łajzą a kto pozostaje lojalny. Ja ostatnio zaczęłam nawet wbrew sobie słuchać plotek firmowych, bo chciałam mieć absolutną pewność. Plus napuściłam paru lojalnych, aby oni też zaczęli słuchać plotek. Plus celowo przekierowałam podejrzenia w inną stronę. Bo przyznaję, czasem człowiek popełnia błąd. Ktoś z naszych zewnętrznych widział, jak wracaliśmy jednym transferem do hotelu. Niby żaden dowód, ale dla plotkarzy może to być woda na młyn. Oczywiście jeżeli coś pamiętają, bo znakomita większość była w innym stanie świadomości. No i teraz muszę tego mojego ostatniego biedaka sekować bardziej niżbym chciała. A już przed nie byłam dla niego miła. W każdym razie po czymś takim człowiek sobie myśli, no dobra, dosyć tej zabawy. Bo jak się balansuje na krawędzi, to prędzej czy później nóżka musi się obsunąć, no nie ma siły. A później dostaje w celach do zorganizowania kolejny event. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: faceci są łatwi 24.02.15, 17:53 Gdyby kiedyś wpadła ci w ręce taka starożytna księga "Alfabet Urbana", to luknij w hasło "Dębkowska Kajka". Odpowiedz Link Zgłoś
prophetess.pl Re: faceci są łatwi 23.02.15, 20:34 Czyli nie ma facetów wiernych, tylko tacy, którym nie trafiła się okazja... Ma to sens. To samo odnosi się do kobiet. Bo w sumie, niejedna powie ze ona to nigdy, żelazne zasady itd, ale jeszcze w 99% życie tego nie zweryfikowało, taka prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: faceci są łatwi 24.02.15, 07:51 Są, są. Wiem to od zawsze, nie musiałam robić żadnych testów. Żaden facet szczególnie mi się nie opierał, nigdy. Zawsze kogo tam chciałam, to miałam. Po prostu. Rozumiem, że inne dziewczyny też nieszczególnie doświadczyły opierania się mężczyzn... Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: faceci są łatwi 24.02.15, 11:42 Swojego czasu gdy cytowałam mężowi padające tu zdania o braku wierności facetów i że każdy może iść na boku do łóżka z inną kobietą, to powiedział,że czytanie tego forum mnie zmienia i lepiej żebym przestała. Fakt, jestem z nim ponad ...25 lat i nigdy nie miałam nawet poczucia, że mógłby mnie zdradzić. Ale czytając od ponad 10 lat forum nieraz zaczynałam świrować, no bo czytając wszystkie rewelacje mozna dojść do wniosku, że jest się głupią ufając swojemu facetowi.. Ale zdecydowanie czuję się lepiej wierząc w jego wierność. Przynajmniej do tej pory, bo jak będzie nie wiem. Ale wiem jak jest/ było do teraz. Współczuję tym wszystkim z Was, które są przekonane, że każdego da się wyhaczyć. Bo to znaczy, że Waszych też się da. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: faceci są łatwi 24.02.15, 19:19 thaures napisała: Współczuję tym wsz > ystkim z Was, które są przekonane, że każdego da się wyhaczyć. Bo to znaczy, że > Waszych też się da. A ty naiwnie myślisz, że my o tym nie wiemy? Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: faceci są łatwi 25.02.15, 10:53 > A ty naiwnie myślisz, że my o tym nie wiemy? Nie jestem naiwna i domyślam się, że część na pewno wie, ale czy taka pewność jest komfortowa? Nie sądzę, że dobrze się żyje w przekonaniu, że każda sposobność spowoduje że własny facet zdradzi. Wiem, wiem- należy być przygotowanym na wszystko i pozbyć się złudzeń, ale dlaczego gdy ktoś sądzi, czuje inaczej jest wyśmiewany i od razu roztacza się przed nim czarne wizje? Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: faceci są łatwi 24.02.15, 17:28 Mężowi się wynik eksperymentu podobał? Szczególnie moment jego zakończenia? Te macanki w drzwiach pokoju, całuski na dobranoc. Był dumny z twojego ostatecznego oporu? Mężczyźni może i łatwi... A jak w takim razie nazwać kobiety? Równie chętne, tylko jedne z łatwości, inne z wyrachowania. I jeszcze się taka będzie przechwalać, że ona łatwa nie jest, bo to tylko macanki były... Odpowiedz Link Zgłoś
vocativa A teraz na innym forum jakiś facet pewnie... 25.02.15, 11:30 zakłada wątek: "ale te mężatki są wyposzczone, na wyjeździe integracyjnym, nawet na trzeźwo, zarywają do każdego po kolei" Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: A teraz na innym forum jakiś facet pewnie... 25.02.15, 11:37 No proszę cię! Mężczyźni zdradzają, a kobiety szukają miłości! Odpowiedz Link Zgłoś
vocativa Re: A teraz na innym forum jakiś facet pewnie... 25.02.15, 12:29 A skoro tak to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś