pitahaya1 11.06.15, 15:37 A może było, ale mi umknęło. wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Christopher-Lee-nie-zyje,wid,17624157,wiadomosc.html?ticaid=11506f&_ticrsn=3 Jakby nie było, dla wielu aktor znany. I nie tylko aktor. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elle-hivernale Re: Christopher Lee - cisza? 11.06.15, 15:45 Szkoda. Świetny aktor i ten głos... Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Christopher Lee - cisza? 11.06.15, 16:17 Ano, cisza, bo cóż tu pisać. Piękne, bogate, intensywne życie do samego końca. Wielka szkoda, ale chyba niewielu jest ludzi, którzy tak bardzo w pełni i tak długo mogli się cieszyć życiem. Swoją drogą - ledwie parę miesięcy temu pożegnaliśmy Terry'ego Pratchetta, teraz odszedł człowiek, który dał głos Śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: Christopher Lee - cisza? 11.06.15, 16:36 Zaskoczyła mnie ta informacja. Niby wiek piękny, ale tak jakoś szkoda. Na Onecie widzę wzmiankę, jedną wśród wielu innych informacji. Może właśnie dlatego, że wiek i taka kolej rzeczy. Nic nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: Christopher Lee - cisza? 11.06.15, 16:47 Jakieś bzdety o dymisjach a wiadomość o tej stracie trudno znaleźć. Dla fanów takich jak ja smutna chwila. Wielki szacunek mam dla artystow takiego formatu, coraz mniej takich. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Christopher Lee - cisza? 11.06.15, 17:17 pitahaya1 napisał: > Może właśnie dlatego, że wiek i taka kolej rzeczy. Nic nadzwyczajnego. Chyba właśnie tak Odpowiedz Link Zgłoś