Dodaj do ulubionych

muszki owocówki

28.08.15, 20:25
coś mi się zaraz stanie! znacie jakiś sposób?
Obserwuj wątek
    • stillgrey Re: muszki owocówki 28.08.15, 20:33
      Nawet dwa. Obydwa mega skuteczne.
      www.youtube.com/watch?v=WdO9k-fXqSA jesli wklad bedzie wystarczajaco atrakcyjny dla muszek to na drugi dzien bedzie ich w srodku pelno.
      www.youtube.com/watch?v=4qCL-60Bhwc dziala suuuuper, ale nie od razu, trzeba dac miksturze kilka dni. Pozniej moge Ci wrzucic fotke mojej aktualnej pulapki wink
    • mid.week Re: muszki owocówki 28.08.15, 20:37
      Owoce, warzywa do lodówki a muszki odkurzaczem.... Wssysa je piknie tylko troszkę się nabiegać trzeba ale to niezły fitness. Potem worek w kosz i goodbye fly wink
      • stillgrey Re: muszki owocówki 28.08.15, 20:44
        Lol, myslalam, ze tylko ja jestem na tyle walnieta zeby polowac na muszki z odkurzaczem big_grin
        W zeszlym roku tak robilam jak mialam plage muszek i jeszcze nie znalam tych pulapek wink
        • mid.week Re: muszki owocówki 28.08.15, 21:12
          Lubię szybkie rozwiązania i mogę dac upust brutalnej, czarnej stronie mojej natury big_grin
      • kira02 Re: muszki owocówki 30.09.15, 16:33
        Też tak robiłam z odkurzaczem w apogeum muszkowego kryzysu smile Ale najlepszy sposób to i tak prewencja: owoce w lodówce, a śmieci wyrzucane jak najczęściej.
    • stillgrey Re: muszki owocówki 28.08.15, 20:43
      www.youtube.com/watch?v=zzDPHg5g_GM zobacz tutaj, u mnie to tak samo wygladalo po dwoch, trzech dniach. Pozniej mendy topilam dla pewnosci wink Teraz mam juz tylko ta pulapke z plynem do mycia naczyn i muszek w ogole nie mam smile
      Warto tez przylepic w strategicznych miejscach plaskie lepy brosa. www.bros.pl/sites/default/files/bros_lep_na_okno_-_12.04.11.jpg
      No i nie zostawiaj ŻADNEGO jedzenia na wierzchu, brudnych naczyn i codziennie wyrzucaj smieci wink
    • nastjaa Re: muszki owocówki 28.08.15, 23:30
      W necie znalazłam przepis (nie pamiętam już go dokladnie) - do słoika wylewa się ocet, cukier i kilka kropli płynu do naczyń. Super działało
    • aga_wer Re: muszki owocówki 28.08.15, 23:37
      Ocet jablkowy plus płyn do mycia naczyń (kilka kropel) i nawet owoców nie chowam do lodówki.
      • jimmi18 Re: muszki owocówki 30.09.15, 16:26
        Tu jak-zrobic-porady.blogspot.com/2015/09/sposob-na-muszki-owocowki.html?m=1 jest ten przepis i naprawdę DZIAŁA!!
    • angela10086 Re: muszki owocówki 30.09.15, 16:34
      Ocet jablkowy z plynem do mycia naczyn

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka