Dodaj do ulubionych

do emam-lekarek

07.09.15, 23:07
są tu jakieś emamy-lekarki? biorę od dwóch dni antybiotyk Azibiot( trzy tabletki w opakowaniu) , została mi jedna tabletka do przyjęcia, o 24 , ale pojawiły sie objawy niepożadane, świąd i pokrzywka, boję się zeby nie doszło do jakiegoś wstrząsu anafilaktycznego, bo raz już miałam takie cyrki- nie pamiętam nazwy leku- nie miałam wstrząsu, ale kołatania serca, duszności itp. i teraz nie wiem, zażyć ta ostatnią tabletke czy nie??? dodam że tydzień wczesniej miałam anginę i byłam na innym antybiotyku, po tygodniu dostałam ostrego zapalenia gardła, więc chciałabym wyleczyć tę infekcje do końca
Obserwuj wątek
    • korag100 Re: do emam-lekarek 07.09.15, 23:16
      A jaki inny antybiotyk?
      • drosetka Re: do emam-lekarek 07.09.15, 23:29
        ja ten wcześniejszy sie nazywał?? Bioracef o ile mnie pamięc nie myli
    • nowel1 Re: do emam-lekarek 07.09.15, 23:30
      Odstaw lek, idź jutro do lekarza.
      3 dni azytromycyny to nadal za krótko na leczenie anginy, tak swoją drogą.
      • drosetka Re: do emam-lekarek 07.09.15, 23:36
        ale anginę miałam tydzień wczesniej leczoną Bioracefem, skutecznie, po tygodniu jednak dopadło mnie ostre zapalenie gardła- tak lekarz na pogotowiu zdiagnozował i przepisał Azibiot. Ból gardła w sumie prawie ustał,ale tak jak napisałam nie chcę znów za tydzień mieć kolejnej infekcji i dlatego nie wiem- brać czy nie brac
        • klamkas Re: do emam-lekarek 07.09.15, 23:47
          Przy tych objawach nie brać. I rano do lekarza po zmianę antybiotyku.
          • drosetka Re: do emam-lekarek 07.09.15, 23:51
            ok,dzięki ,w takim razie nie biorę tej ostatniej tabletki
            • peonka Re: do emam-lekarek 07.09.15, 23:56
              Znajdź od razu, albo jakoś sobie przypomnij, nazwę poprzedniego antybiotyku. Zapisz sobie tamta i tę obecną, i następnym razem proś o przepisanie czegoś z inną substancją czynną, czy jak tam to się nazywa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka