gaga-sie 16.10.15, 08:59 Wojewódzki wkręcił Zelnika, przyznam, że mnie zatkało wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19032068,jerzy-zelnik-dal-sie-nabrac-dziennikarzom-rock-radia-wskazal.html#MTstream Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1matka-polka Re: Zelnik donosi 16.10.15, 09:35 On już dawno stracił kontakt z rzeczywistością. Niektórym tak się robi, nic nie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Zelnik donosi 16.10.15, 10:13 gaga-sie napisała: > Wojewódzki wkręcił Zelnika, przyznam, że mnie zatkało całe to PIS towarzystwo znane jest z tego ze cały czas na kogoś donosi Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: Zelnik donosi 16.10.15, 10:38 Zwolennicy "antykomunistycznego" PiS, ha - ha - ha... Przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Zelnik donosi 16.10.15, 10:43 OJP. Myślę, że Zelnik zalicza już ten sam etap odlotu co Macierewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Zelnik donosi 16.10.15, 11:43 Myślę, że Zelnik zalicza już ten sam etap odlotu co Macierewicz. Może mają jednego dilera... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Zelnik donosi 16.10.15, 10:50 Ale wstyd I jeszcze to- no, fajnie, z Bogiem...Powinien zacząć chodzić w torbie na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Zelnik donosi 16.10.15, 10:51 Nie cierpię takich żenujących żartów typu "wkręcamy kogoś buahahaha". Facet wygłosił coś czego pewnie nie powiedziałby publicznie, zapytali go to odpowiedział. Co to ma być, cenzura myśli? Trzeba nawet w rozmowie prywatnej oglądac się za siebie i pilnować każdego słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: Zelnik donosi 16.10.15, 10:56 Jakby miał odrobinę przyzwoitości, to by nie odpowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Zelnik donosi 16.10.15, 11:05 fomica napisał: > Facet wygłosił coś czego pewnie nie powiedziałby publicznie >Trzeba nawet w rozmowie prywatnej oglądac się zasiebie i pilnować każdego słowa ? No ale on to powiedział publicznie - bo do obcej osoby i trudno to nazwać "rozmową prywatną". Jakby do Ciebie zadzwonił ktoś, przedstawił się np. "jestem Kowalski z kadr" i zapytał kto z Twojego działu obgaduje szefa - to byłabyś skłonna od razu rzucać nazwiskami ? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Zelnik donosi 16.10.15, 11:10 Ale on nie myślał na głos, tylko rozmawiał z urzędnikiem państwowym - w swoim mniemaniu oczywiście. Serio ty w takiej sytuacji zaczęłabyś bez mrugnięcia okiem i "z Bogiem" sypać nazwiskami? To chyba wolałabym nie znać Twoich myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Zelnik donosi 16.10.15, 11:24 Nie zgodzę się z Tobą to nie były jego myśli. On rozmawiał, wedle swojej wiedzy, z urzędnikiem z kancelarii prezydenta, a nie np. panem Ziutkiem z zaprzyjaźnionego sklepu spożywczego. A nawet jeśliby to były jego myśli - to obrzydliwe. Natomiast nie podoba mi się takie wkręcanie. Jest głupie i szkodliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
cersei8 Re: Zelnik donosi 16.10.15, 11:29 A ja uwazam, ze w tej konkretnej sytuacji bylo ok, przynajmniej nikt szanujacy sie temu panu juz reki nie poda. A najwieksze wrazenie to "z Bogiem" na koncu. kadfael napisała: > Natomiast nie podoba mi się takie wkręcanie. Jest głupie i szkodliwe. > Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Zelnik donosi 16.10.15, 11:37 Facet wyg > łosił coś czego pewnie nie powiedziałby publicznie, zapytali go to odpowiedział to jest ten sam tok rozumowania co, że "nagrania na taśmach zostaly dokonane nielegalnie." Oczywiscie, racja, zgadzam sie ale co panowie i panie powiedzieli, to powiedzieli. I tu pan też powiedział, co chciał, nikt go nie zmuszał i lampa w oczy nie świecił. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Zelnik donosi 16.10.15, 11:41 Facet wyg > łosił coś czego pewnie nie powiedziałby publicznie, zapytali go to odpowiedział > . Co to ma być, cenzura myśli? Masz problem ze zrozumieniem czytanego tekstu? Zelnik nie rozmawiał z małżonką ani z kolegą, rozmawiał z urzędnikiem państwowym( oczywiście wg podanej mu informacji). Jak Ciebie ktoś z kierownictwa zapyta kto z twojego zespołu jest anty... to też zaczniesz sypać nazwiskami? Trzeba nawet w rozmowie prywatnej oglądac się za > siebie i pilnować każdego słowa? Jak sama widzisz to nie była rozmowa prywatna... Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Zelnik donosi 16.10.15, 13:41 No właśnie, sedno w tym, że ona tak myśli: donieść, odsunąć kogoś, bo ma inne zdanie niż jedynie słuszna opcja polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_r Re: Zelnik donosi 16.10.15, 13:51 >zapytali go to odpowiedział. Czyś zwariowała? A jakbym ja podeszła do ciebie na ulicy [jestem ci obca] i zapytała o nazwiska ludzi, którzy zdradzają żonę, to też byś mi odpowiedziała? Normalny człowiek na takie pytanie odpowie "spie...j" i walnie słuchawką. [I tak, też nie znoszę tego typu programów, ale nie bronimy programów, tylko najeżdżamy na nienormalnego gościa,który sypie nazwiskami]. Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: Zelnik donosi 16.10.15, 11:44 o.O Z bogiem. Dziwię się, że się dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś