Dodaj do ulubionych

dobra suszarka do włosów

06.11.15, 10:19
Przed chwilą podczas suszenia włosów wywaliłam korki w łazience, z suszarki poszły iskry, a że ma już ona pewnie z 10 lat nie będę dociekać czy da się ją naprawić, tylko wykopię ją w kosmos i z radością kupię coś nowego. Może nawet szarpnę się na coś droższego.
Co polecacie?
Włosy mam długie, gęste, suche, z tendencją do puszenia, dlatego jakieś opcje nabłyszczająco wygładzające mile widziane smile
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: dobra suszarka do włosów 06.11.15, 10:36
      Ponieważ masz bardzo podobne włosy do moich wink niezmiennie polecam moje odkrycie, czyli suszarkę jonizującą z dyfuzorem. Cudo. Mogę Ci przesłać na maila konkretny model, który mam.
      • antypomidorowa Re: dobra suszarka do włosów 06.11.15, 11:33
        ale rzeczywiście ta jonizacja coś daje? jest różnica w porównaniu ze zwykła dmuchawą?
        • morgen_stern Re: dobra suszarka do włosów 06.11.15, 11:37
          Bez kitu, nie wierzyłam w to, ale daje. Są miękkie w dotyku, nie elektryzują się (jeszcze jak lekko spryskasz odżywką w sprayu to już na bank), największy efekt jest własnie w dotyku - inne włosy.
    • inguszetia_2006 Valera n/t 06.11.15, 11:38
    • madame_edith Re: dobra suszarka do włosów 06.11.15, 13:11
      Też mam takie włosy i u mnie dyfuzor jest must have.
      Jonizację też ma moja suszara i faktycznie się nie elektryzują wlosy.
      Najważniejsze, żeby miała dużą moc i kilka opcji temperatur oraz osobno kilka opcji mocy.
      Moja mama ma niby fajną suszarę, ale nie ma regulacji temperatury (tylko opcję samym powietrzem) i mam wrażenie, że mi włosy pali, bo samo powietrze to jednak dla mnie za mało, musi być ciepłe, ale nie gorące, a tam się tak nie da.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka