Dodaj do ulubionych

Państwo premierostwo

11.11.15, 07:43
Przepraszam za źródło, ale wspólnych zdjęć państwa premierostwa niewiele w sieci.
www.se.pl/wiadomosci/polityka/maz-beaty-szydo-edward-kim-jest-co-robi-wiemy-ze-jest-mysliwym_632959.html
Teraz wyobraźcie sobie, że przy śniadanku będą sobie dyskutować o naszych losach.
Elita elit w naszym kraju, obydwojgu przysługuje ochrona BOR, mogą reprezentować kraj na oficjalnych imprezach międzynarodowych.
Obserwuj wątek
    • naomi19 Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 07:54
      Idealnie pasują do najgorszego rządu w historii Polski.
      • gogologog na szczescie PO juz nie rzadzi 11.11.15, 15:42
        na szczescie banda PO juz nie rzadzi
        widac ze jest duzy Bul w zwiazku z tym
        • rosapulchra-0 Re: na szczescie PO juz nie rzadzi 11.11.15, 15:52
          O masz! To nie zlikwidowałeś konta?
    • rosapulchra-0 Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 08:22
      bluebellll napisał(a):

> Teraz wyobraźcie sobie, że przy śniadanku będą sobie dyskutować o naszych losac
      > h.
      A co w tym dziwnego?

> Elita elit w naszym kraju, obydwojgu przysługuje ochrona BOR, mogą reprezentowa
      > ć kraj na oficjalnych imprezach międzynarodowych.
      Dziwny komentarz.
      • czarna9610 Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 08:26
        Raczej pani premier będzie omawiała sprawy kraju z prezesem "Pan premierowy" zostanie na prowincji i będzie spokojnie polował
        • bluebellll Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 08:45
          Najgorsze, że oni wywodzą się z prowincji mentalnej i tam pozostają.
          Jakoś tak, kiedy wpadłam na te zdjęcia domknął mi się obraz tego do czego sprowadzony został ten kraj. Wyobraziłam sobie np. jakieś oficjalne przyjęcie i tą parkę prowadzącą niezobowiązujące pogawędki z np. Obamami w imieniu narodu polskiego.
          Przecież nie można wykluczyć, że się w nim duch podróżnika obudzi, w końcu to jedyna szansa, żeby poznać życie poza granicami powiatu.
          • rosapulchra-0 Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 10:04
            Tak, tak. Politycy wywodzący się z innych partii politycznych to same wyżyny intelektualne i mentalne..
      • czar_bajry Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 09:58
        A co rosa jak patrzysz w lustro to widzisz podobieństwo...?
        • rosapulchra-0 Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 10:05
          Co to w ogóle za pytanie?
          • czar_bajry Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 19:00
            rosapulchra-0 napisała:

> Co to w ogóle za pytanie?

Och rosa pytanie z serii takich co raczej nie powinny ci przysparzać kłopotu...
            Skoro nie razi Cię tępota na twarzy pana Szydło to widocznie musisz być do takiego widoku przyzwyczajona.
            • kropkacom Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 10:38
              Nie odreagowuj problemów osobistych na forum.
              • czar_bajry Re: Państwo premierostwo 13.11.15, 11:42
                kropkacom napisała:

> Nie odreagowuj problemów osobistych na forum.

Kropko ja nie mam problemów osobistych, możesz przestać się martwić.
            • rosapulchra-0 Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 17:04
              No cóż.. Nie mierz wszystkich swoją miarką.
              • czar_bajry Re: Państwo premierostwo 13.11.15, 11:40
                rosapulchra-0 napisała:

> No cóż.. Nie mierz wszystkich swoją miarką.

Czemu? Przecież to są standardy które powinnaś zrozumieć. Wszystkie Twoje wątki i wypowiedzi są na tym poziomie. Starałam się obniżyć wypowiedź tak abyś zrozumiała.
    • kadfael Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 08:25
      A o co chodzi z tymi fotkami?
      Tak. Nie wszyscy są piękni i młodzi.

• kadfael Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 08:26
        Ot pierwszy z brzegu przykład

www.newsweek.pl/g/i.aspx/600/0/newsweek/634036768398500000.jpg
        • czar_bajry Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 09:56
          Ale nie każdy ma na twarzy wypisaną tępotę i prostactwo...
          • purchawkapuknieta fakt, nie każdy. 11.11.15, 10:18
            https://mm.salon24.pl/ko/mo/komorowski-spi1-6dcd44b5549678dc,2,0.jpg
            • rosapulchra-0 Re: fakt, nie każdy. 11.11.15, 11:16
              Bingo! big_grin
              • bluebellll Re: fakt, nie każdy. 11.11.15, 11:43
                Gramy dalej?
                spdp.sosw-oswiecim.edu.pl/zawartosc/grafika/1434/8697_w.jpg
                • purchawkapuknieta Re: fakt, nie każdy. 11.11.15, 14:54
                  https://niezalezna.pl/uploads/still2015/64651902421425114325.jpg
                • rosapulchra-0 Re: fakt, nie każdy. 11.11.15, 15:24
                  i.wp.pl/a/f/pjpeg/8239/miller_mina.jpg
                  3obieg.pl/wp-content/uploads/2015/05/4060_7665_640.jpeg
                  A tu masz na pociechę:
                  www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline//633929604211460306.jpg
                  Może, choć szczerze wątpię, wyciągniesz jakieś wnioski i przestaniesz w tym prymitywnym tonie pisać małżeństwie Szydłów.
                  • czar_bajry Re: fakt, nie każdy. 11.11.15, 19:10
                    Rosa nadal nic nie rozumiesz... Miler, Kwaśniewski i Kaczyński to osoby inteligentne i żadna głupia mina ani złe ujęcie tego nie zmieni natomiast na fizjonomii pana Szydło próżno szukać chociaż namiastki inteligencji.
                    • arwena_11 Re: fakt, nie każdy. 12.11.15, 08:49
                      No wybacz ale Kwaśniewski i inteligencja? Przecież to się wyklucza.
                      • niennte Re: fakt, nie każdy. 12.11.15, 10:42
                        Kwaśniewski to bardzo inteligentny człowiek, najlepiej sprawujący funkcję prezydenta ze wszystkich dotychczasowych.
                      • czar_bajry Re: fakt, nie każdy. 13.11.15, 11:57
                        Arwena możesz go nie lubić ale Kwaśniewski to facet inteligentny a na dokładkę świetnie poruszający się po świecie polityki.
                        I jego choroba filipińska nie ma tu nic do rzeczytongue_out
                      • kolter Re: fakt, nie każdy. 13.11.15, 12:22
                        arwena_11 napisała:

> No wybacz ale Kwaśniewski i inteligencja? Przecież to się wyklucza.

jak rozumiem 10 lat prezydentury i prawie cały czas powyżej 60% poparcia , jest wynikiem jego debilizmu ?? to jakim jełopem był prezydent kaczyński z poparciem 27 na dwa dni przed śmiercią ??
                    • premeda Re: fakt, nie każdy. 13.11.15, 12:16
                      Rozmawiałaś z panem Szydło czy tylko tak sobie oceniasz po zdjęciu? Bo takie stwierdzenie to mi przypomina sławetną bruzdę u dzieci z in vitro.
                • turzyca Re: fakt, nie każdy. 11.11.15, 16:33
                  Nie wkleil Ci sie obrazek...

https://spdp.sosw-oswiecim.edu.pl/zawartosc/grafika/1434/8697_w.jpg

Czy tylko ja jestem ciekawa tresci tego przedstawienia?
                  • bluebellll Re: fakt, nie każdy. 11.11.15, 20:42
                    Ja też!
                    Polska, Rosja, hula-hop i kokardawink
                    • cosmetic.wipes Re: fakt, nie każdy. 12.11.15, 10:26
                      I męska ciąża big_grin
                      • pade Re: fakt, nie każdy. 12.11.15, 11:38
                        a jakie gustowne ubrankabig_grin
                      • kolter Re: fakt, nie każdy. 13.11.15, 12:26
                        cosmetic.wipes napisała:

> I męska ciąża big_grin

ktoś faceta przeleciał ....
            • czar_bajry Re: fakt, nie każdy. 11.11.15, 19:05
              Państwu Komorowski daleko do prostackiej fizjonomii państwa Szydło, jeszcze pani Beata przy pomocy wizażystów wygląda poprawnie tak jej mąż przynajmniej z wyglądu zewnętrznego kojarzy mi się z chłopkiem -roztropkiem siedzącym pod wiejskim gs...
              I nie piszę tu o urodzie bo ta jest pojęciem względnym i dla równowagi dodam iż Ewa Kopacz też takową nie grzeszyła.
    • zlotarybka_1 Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 08:38
      Kurcze nie znosze przyszlej pani premier i uwazam, ze obecna sytuacja to najgorszy scenariusz jaki sie mogl wydarzy po wyborach, ale nie przesadzajmy z tym hejtem. Chlop jak chlop, od diabla ladniejszy. Zreszta jak wynika z zalaczonego artykulu calkiem lubiany i szanowany w lokalnej spolecznosci. Fakt, niefajnie ze mysliwy ale nie on pierwszy i nie ostatni.
      • bluebellll Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 08:54
        Nie do końca chodziło mi wygląd, bo mamy dowód, że "piękny" prezydent też moźe być do niczego.
        Raczej o jakiś taki całokształt, którego wygląd tej pary jest tylko ponurym dopełnieniem.
        • zlotarybka_1 Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 09:15
          mi Szydlo na przyklad nie pasuje nie dlatego, ze traci prowincja, fakt, dobrze byloby miec reprezentanta kraju obytego w swiecie, ladnego i znajacego jezyki. Z wygladu nie jest zla, niebrzydka kobieta, wprawdzie ubrana jak stara ciotka, ale moze stylisci jej cos doradza i sie wyrobi.
          Z reka na sercu - dawalam jej szanse. Jak zaczynala kampanie postanowilam, ze nie bede sie do niej uprzedzac. No ale nic z tego. Jak zaczela uderzyc w tony Kaczora i w co drugim zdaniu opowiadac o histerii Ewy Kopacz i o polskiej ruinie - poleglam. Nie jestem w stanie byc obiektywna. Szczerze mowic mam nadzieje, ze ja Kaczor potraktuje z buta i bedzie miala nauczke, ze nie warto sie tak sprzedawac.
          • oqoq74 Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 09:25
            Przyszłą panią premier ktoś wymyślił wystylizować ala Margaret Thatcher. Kostium, broszka.
            Tylko Thatcher była jednak szczuplejsza, przez co wyglądała dużo lepiej, elegancko.
            A pani Szydło wygląda przyciężkawo.
            • mid.week Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 11:44
              Thatecher przede wszystkim miała mózg.
          • hermenegilda_zenia Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 11:36
            Nie mogę słuchać, kiedy Beata Szydło się wypowiada - nie chodzi o to, co ale JAK mówi, czyli ze ściśniętą szczęką, w sposób jakby cierpiała na ciągłe zaparcie.
            • rosapulchra-0 Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 15:34
              hermenegilda_zenia napisała:

> Nie mogę słuchać, kiedy Beata Szydło się wypowiada - nie chodzi o to, co ale JA
              > K mówi, czyli ze ściśniętą szczęką, w sposób jakby cierpiała na ciągłe zaparcie
              > .

Z własnego doświadczenia to znasz? wink
              • niennte Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 15:59
                Ale ona faktycznie dziwnie mówi - tak jakoś z zaciśniętymi ustami, przez nos.
                Powinna wziąć jakieś lekcje emisji głosu.
                • rosapulchra-0 Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 16:13
                  Zgadzam się, ale to nie jest powód, żeby ją obrażać, prawda? Pisanie o jej zatwardzeniu jest zdecydowanie bez klasy i polotu. I na pewno nie jest dowcipem wysokich lotów.
                  • niennte Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 16:35
                    No sorry, przedmówczyni NIE pisała, że pani Szydło MA zatwardzenie, ale użyła takiego porównania, żeby oddać jej sposób mówienia. Może nie jest bardzo salonowe, ale w języku potocznym nie razi.

Za to ciekawa jestem innej rzeczy - prasa pisała, jak to Szydłowie to tacy swojscy ludzie i wszyscy ich lubią, a ja spotkałam się z wypowiedziami osób, mieszkających w ich bliskim sąsiedztwie, którzy prywatnie mówili, że właśnie nie są lubiani, bo się wywyższają (nie ostatnio, tylko od dawna), izolują od sąsiadów. Jaka jest prawda?
                    • rosapulchra-0 Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 18:19
                      Zapewne po środku.
              • hermenegilda_zenia Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 10:29
                Nie purchawko, z twojego
    • ruda.anka2 Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 08:47
      Nie wszyscy muszą wyglądać jak wypomadowany celebryta. Absurdem jest czepiać się wyglądu, nie on decyduje, czy "państwo premierostwo" zrobią coś dobrego dla kraju czy przeciwnie. Uważasz, że jak ktoś nie kwitnie u kosmetyczki pół życia, ochrona BOR nie może mu przysługiwać?big_grin Że jak ktoś nie ma ciucha za ciężką kasę i wygląda jak rolnik, to już nie jest wartościowym człowiekiem? Nie wiem kim i jaki jest mąż Szydło, ale nie cierpię lasek, uważających za elitę wyłącznie gogusiów w drogich gajerkach. Jakby koszula miała mózg a nie człowiek w środku.
    • bei Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 09:12
      ...myśliwy- Komorowskiemu wytykano polowania, ale panu Szyszko to juz niesmile

Co do meza pani premier- mysle, ze bedzie niewidoczny w ceniu zony.
      • redheadfreaq Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 23:50
        "Walory" i "kompetencje" pana Szyszko można wymieniać długo i namiętnie - jego polowania to tylko czubek góry lodowej.
    • mirmunn Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 09:34
      Myślę, że to nie kwestia urody, tylko mentalności i wnętrza przebijającego na zewnatrzsmile
      Przykładowo- pani prezydentowa Kaczyńska urody była mocno dyskusyjnej, ale promieniowała inteligencją, klasą, dobrocią i te cechy rzucały światło na jej wygląd; wyraz twarzy, spojrzenie itp. ( nie jestem fanka Lecha, Jarosława ani jego partii- zaznaczamsmile

Nie da się tego powiedzieć np. o obiektywnie- dużo bardziej efektownej pani Kwaśniewskiej, która mimo stylistów, makijażystów i kogo tam jeszcze zawsze dla mnie prezentowała się nieco prowincjonalnie- i ten głos, akcent, wymowa- brrrr!

A pani Szydło.... ech, szkoda gadać. Mroczna, zacięta twarz. Tępe spojrzenie, wymiennie z nienawistnym. Wyuczone, sztuczne wypowiedzi, całkowity brak klasy.
      Jej mąż- wygląda na szczere chłopiskosmile bez zadęcia.

• panterarei Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 10:35
        Wiedziałam, że z kimś mi sie kojarzą !Hiacynta Bukietowa z Co ludzie powiedzą a la polonaise
        A mąż faktycznie wygląda na szczere chlopisko..
        • zlotarybka_1 Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 10:53
          Maz z aparycji bardziej jak malzonek Stokroty
          • eryk2601 Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 11:55
            A myslałam,że Komorowski jest be,bo jest myśliwym.
            Błagam nie dobijajcie mnie,bo ja się czuję jak w jakimś koszmarze z Macierewiczem,Kamińskim,Ziobrą w rządzie mojego kraju.
            Tak się rwali do odpowiedzialności za kraj,ale nikt nie chce jechać na szczyt.
            A to dopiero poczatek...
            • marychna31 Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 16:11

> A myslałam,że Komorowski jest be,bo jest myśliwym.

Najgorsze jest to, że zapalonym myśliwym jest nowy minister środowiska- Szyszko.
              Oprócz tego zatwierdził lokalizację obwodnicy przez Dolinę Rospudy, tak zmienił dopuszczalne normy hałasu, że cała Polska jest poprzecinana, w sposób nie znany nigdzie indziej na świecie, niepotrzebnymi ekranami akustycznymi (ktoś bardzo na tym zarobił a podatnicy stracili około miliarda złotych) to jeszcze martwił się "marnującym się drewnem" w jedynej w Europie naturalnej Puszczy Białowieskiej...
              Bardzo, bardzo źle to wygląda dla naszego środowiska sad
              • pade Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 16:25
                Myśliwy z PO to dno, ruina, myśliwy z PiS-u to nowa, lepsza przyszłość dla Polski.
                • rosapulchra-0 Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 16:27
                  Nie, nie, nie! Komorowski zaprzeczał, że jest zapalonym myśliwym. Właśnie na tym różnica polega..
                  • pade Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 17:10
                    Mnie chodzi o komentarze zwolenników PiS-u. Żadnego potępienia z ich strony nie zauważyłam.
                    • galene_ra Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 18:19
                      Nie licz na potępienie. Nie przeszkadza im minister środowiska myśliwy to czemu miałby mąż pani premier. Im po prostu wolno więcej, a może wszystko, bo są prawi i sprawiedliwi.
                      Jako prawdziwym patriotom, nie przeszkadzał im Andrzej Kryże skazujący opozycjonistów w PRL, chętnie przygarnięty przez Kaczyńskiego do Ministerstwa Sprawiedliwości, nota bene syn zbrodniarza komunistycznego Romana Kryże.
                      Więc bycie myśliwym to naprawdę drobiazg.
                      • mejerewa Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 08:45
                        Im nawet biskup pedofil nie przeszkadza, ani prezydent cwaniaczek, więc co tu mówić o reszcie.
                    • arwena_11 Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 08:55
                      do tej pory nawet nie wiedziałam, że jest jakiś pan Szydło. Jak widać na świecznik się nie pcha w przeciwieństwie do Komorowskiego. Nie lubię myśliwych, ale jest ich pewnie kilka tysięcy, nie znam tych ludzi. Ale od osób na świeczniku oczekuję więcej.
                      Gdyby nie śledcza, która założyła ten wątek nie miałabym pojęcia jak wygląda i kim jest Szydło.
                      Komorowski sam się chwalił byciem myśliwym
                      • kropkacom Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 10:36
                        Mąż Szydło nie jest znanym politykiem. Komorowski zawsze był. Obaj polują lub polowali, ale Szydło nikt nie ciągnął i nie ciągnie za język. Kapujesz różnicę?
          • panterarei Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 12:30
            No tak. Mąż Hiacynty jest strasznie angielskismile
      • asia_i_p Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 00:42
        To prawda, ale takie osoby jak Kaczyńska to jednak rzadkość. Tutaj wnętrze promieniowało tak silnie, że reszta po prostu przestawała istnieć - próbowałam sobie na przykład przypomnieć, jak była przy jakiejś oficjalnej okazji czy na jakimś znanym zdjęciu ubrana i bez szans - zapamiętywało się uśmiech i wyraz twarzy, a ubranie ginęło.

Natomiast nie oceniałabym tak ostro ani Kwaśniewskiej ani Szydło. To nie musi być brak klasy czy inteligencji, starczy brak pewności siebie. Kaczyńska była skromna, ale robiła wrażenie osoby bardzo pewnej siebie, dobrze czującej się z tym, kim jest, w zasadzie w każdych okolicznościach.
    • jesienna.nuta Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 14:14
      Oboje nie wyglądają gorzej niż były Prezydent RP z małżonką. I tamten pan też polował, tylko kłamał, że nie poluje. Ogólnie, szkoda słów.
      Cóż, jaki naród, takie elity.
      • panterarei Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 15:51
        Mi Komorowscy w ogóle wyglądem nie przeszkadzali...a Komorowska ma bardzo ładne rysy twarzy. Wyjątkowo..no ale tusza, wiek i liczne ciążę zrobily swoje..za to Kopacz z aparycji mnie lekko irytuje
        • rosapulchra-0 Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 15:55
          panterarei napisała:

> Mi Komorowscy w ogóle wyglądem nie przeszkadzali...a Komorowska ma bardzo ładne
          > rysy twarzy. Wyjątkowo..no ale tusza, wiek i liczne ciążę zrobily swoje..za to
          > Kopacz z aparycji mnie lekko irytuje

Hmm.. większość ematek twierdzi, że nie ma znaczenia, ile razy kobieta jest w ciąży, zawsze, ale to zawsze może po niej schudnąć, a nie rozrastać się do wielkości spasionej świni (vide gazeciarz vel kaznodzieja).. A tu proszę - głos rozsądku?
          • panterarei Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 16:19
            Nie no ematka po 5 ciążach nosi 34 i pytają ja o dowód przy kasie a dziewczyna syna bierze ją za jego siostrę..ale Komorowska chyba nie ematka..big_grin
        • premeda Re: Państwo premierostwo 13.11.15, 12:25
          A ja jakoś nie mogłam się do Komorowskiej przekonać, te rysy niby ładne ale dla mnie jakieś takie zimne. A przecież podobna z figury do Anny Dymnej, która odbieram jako fantastyczną kobietę, a Komorowska koło tej fantastyczności nawet nie stoi.
    • menodo Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 16:15
      Z urody przypomina mi niejakiego Łyżwińskiego'

www.se.pl/wiadomosci/polska/jak-lyzwinski-pral-pieniadze_86154.html
    • tupatup Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 17:31
      Dla mnie mogą wyglądać jak chcą, nie każdemu bozia dała urodę.
      Ale modlę się żeby moje wrażenie gdy patrzę i słucham Szydłowej było błędne....
      Bo odbieram ją jak "zadaniowca" idącego po trupach bulteriera, który się nie cofnie przed niczym byle dostać co chce, a równocześnie jest pozbawiony empatii i tolerancji, ma bardzo wąskie horyzonty ale za to ma tupet, a dla ideałów swoich bez problemu poświęci innych ludzi.

A jak widzę całość - premier mająca syna w seminarium
      plus prezydent mający rodziców bardzo kościółkowych i ściśle związanych z kościołem
      to jakem katoliczka - przeraża mnie to co mogą wespół w zespół zrobić w tym kraju.
    • aeropolis Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 19:08
      Że uroda mała? Nie widze związku zdjęcia z BORem.
    • lil.14 Re: Państwo premierostwo 11.11.15, 19:19
      Szydło to tylko przystawka. Jak Gowin. Facet jak facet. Nie każdy musi być medialny. Pewnie teraz trochę się ogarnie. Tyle, ze zanim się rozpędzi Szydło skonsumują zamachowcy na wolny kraj.
    • lilly_about Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 08:32
      Ale o co ci w zasadzie chodzi? Fanką ich nie jestem, ale martwić się też nie będę, bo ona i tak rządzić nie będzie, ino Jaro, więc co to za różnica, o czym przy śniadaniu będzie dyskutowała z małżonkiem.
      • lady-z-gaga Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 08:44
        Co z tego, że nie będzie rządzić, skoro będzie nas reprezentować oficjalnie, w kraju i za granicą.
        Ze swoim wyglądem brygadzistki z PGRu i z takimże obyciem.
        • lilly_about Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 08:49
          Jak na PIS jest i tak najmniej toporna. Lady dzieki za informacje o jajku do makijażu, genialne wink
          • lady-z-gaga Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 08:58
            Sprawdza się u Ciebie? to świetnie smile
            • lilly_about Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 09:08
              Rewelka! Nigdy w życiu nie miałam tak równomiernie nałożonego podkładu przy tak małej ilości pokładu.
              • pade Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 09:13
                No to ja mam jakieś felerne jajo, albo za mało cierpliwościbig_grin
                No i doczyścić się tego nie da...
                • lady-z-gaga Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 09:30
                  może coś źle robisz? smile moczysz porządnie przed użyciem?
                  czyszczenie jest rzeczywiście upierdliwe, ja po wypróbowaniu wszystkiego, o czym czytałam w necie (czyli moczenia, szamponow dla dzieci itp) stwierdziłam, że najlepiej schodzi od zwykłego mydła, trzeba tylko dokładnie namydlić to miejsce, w ktorym jest plama z podkładu
                  a oprocz tego pogodziłam się z faktem, że używane nie bedzie już nigdy tak czyste, jak nowe smile
                  • lilly_about Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 09:41
                    Pierwsze użycie było średnie. Ale potem porządnie namoczyłam jajko i odcisnęłam. Myje też mydłem.
                    • kaskaz1 Re: Państwo premierostwo 13.11.15, 12:20
                      o co chodzi z tym jajkiem?
                  • pade Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 10:11
                    chyba coś źle robięsmile
                    oglądam teraz instrukcjesmile
        • arwena_11 Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 09:00
          Reprezentowała nas już Kopaczowa, ciężko znaleźć kogoś gorszego
          • lady-z-gaga Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 09:31
            o prezencji mówisz? Szydło wygląda jak pomoc domowa u Kopaczowej smile
            • arwena_11 Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 09:42
              Kopacz i prezencja? Chyba żartujesz. Współczuje jej córce, bo ta biedaczka nie jest winna swojego wyglądu. Mając takie geny, może się tylko cieszyć, że gorzej nie wyszlo
              • lilly_about Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 09:46
                Czy wszyscy wyznawcy PISu mają pomroczność jasną? Poczynając od miałkiego Dudusia, a skończywszy na nawiedzonej Pawłowicz wszyscy wyglądają jak od pługa oderwani.
                • zlotarybka_1 Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 10:38
                  ... albowiem milosc slepa jest
                • zwariowana_wariatka Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 23:47
                  no dokładnie, nie rozumiem tego. przeciez pisiora to po twarzy poznasz - rysy wiejskie, prostackie, ledwo co od pługa oderwani.

a pan premierowy dramat uncertain wart swojej żony
              • cersei8 Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 17:01
                No prosze, Kopacz wyglada lepiej niz wszystkie panie reprezentujace PIS razem wziete.
        • rosapulchra-0 Re: Państwo premierostwo 12.11.15, 18:30
          lady-z-gaga napisała:

> Co z tego, że nie będzie rządzić, skoro będzie nas reprezentować oficjalnie, w
          > kraju i za granicą.
          > Ze swoim wyglądem brygadzistki z PGRu i z takimże obyciem.

Masz lepszy wygląd od niej? Zawsze możesz się z nią zamienić wink
    • acapoalto Re: Państwo premierostwo 13.11.15, 12:32
      Jak to mówią madrzy ludzie nieszczęścia chodzą paramiwink
      Tu chyba nawet stadnie, biorąc pod uwagę trójcę świętą (ojciec Jarosław, syn jego Anndrzej i duch Beaty) plus przyległości.
      Za stara jestem, żeby się przejmować, przeżyliśmy związek Kaczyńskiego z Lepperem, teraz będzie związek z Kukizem i Liroyem, to ten typowo polski w wyglądzie duet nie może szokować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka