binghley 19.03.16, 20:20 Która z was wyjeżdża na święta ale nie do rodziny tylko w góry nad morze do pensjonatu , hotelu? Czy reszta rodziny obraża się na was? Bo moja teściowa ma wielkiego focha bo jak święta bez rodziny, u obcych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola-kotka Re: Wyjazd świąteczny 20.03.16, 00:35 Ja spędzam z rodzina,ale podnoszę ci watek bo może się rozwinąć jest tesciowa . Tytul slaby od teściowej było zacząć Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Wyjazd świąteczny 20.03.16, 00:54 Ja wyjeżdżam. Jak zwykle. Polanica. Erisowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Wyjazd świąteczny 20.03.16, 01:19 To kwestia przyzwyczajenia raz drugi się obrażą a później zapomną na święta zaprosić ....pamiętaj nie obraź się ! Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Wyjazd świąteczny 20.03.16, 07:57 Mi się marzy taki wyjazd. Ale niestety to niemożliwe ze względu na starszego syna, który na Wielkanoc jeździ do swojego taty. Byłoby mu bardzo przykro, że my sobie gdzieś jedziemy a on musi wybierać - więc oszczędzam mu rozdarcia emocjonalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Wyjazd świąteczny 20.03.16, 08:02 my wyjezdzamy - wynajelismy apartament w czeskich gorach (nie pamietam gdzie) - bardzo sie ciesze na leniwy czas bez garow i obzarstwa nikt sie nie gniewa, krzywdy nikomu nie robimy Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Wyjazd świąteczny 20.03.16, 15:26 W hotelu nad morzem spędziłam Boże Narodzenie, więc na Wielkanoc chcę dla odmiany trochę pomieszkać Nawet teściowej odmówiłam, choć bardzo ją lubię. Nie strzeliła focha, spotkamy się za dwa miesiące na Komunii jednego z jej młodszych wnuków. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Wyjazd świąteczny 20.03.16, 15:30 Nie, na święta nie wyjeżdżam, spędzam czas rodzinnie, ale rodzinę mam bardzo fajną, więc w sumie nie ma większego problemu, za to wyjeżdżam na dłużej pod koniec kwietnia na przedłużoną majówkę i już się cieszę, bo się zapowiada niezły wypad, byleby pogoda dopisała. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Wyjazd świąteczny 20.03.16, 18:39 jeszcze nie wiem, czy wyjedziemy, będzie chyba zależeć od pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive Re: Wyjazd świąteczny 20.03.16, 19:35 Na święta wielkanocne wyjezdzam w tym roku po raz 4ty w góry.Nie mam presji w domu umycia okien w tym czasie,latania z siatami potem godziny w kuchni a nastepne przy stolemasakra ten czas spedzam na basenach termalnych w Bukowinie i Białce,z koszyczkiem nie ide ...spaceruję po górach z córka i męzem..jest bosko,wyjazd juz za 4dni)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive Re: Wyjazd świąteczny 20.03.16, 19:37 A i nie zawracam sobie głowy tym co pomysli moja tesciowa ani moi rodzice odwiedzam ich tydzień przed/lub po..... Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Wyjazd świąteczny 20.03.16, 19:53 Patrząc na pogodę to średnia przyjemność. No chyba że gdzieś na lodowiec czy nad ciepły ocean. Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive Re: Wyjazd świąteczny 21.03.16, 20:25 Pogoda będzie w górach wybitnie spacerowa,moze krokusy zakwitną Odpowiedz Link Zgłoś