Dodaj do ulubionych

Narodowe pranie mózgu

08.04.16, 10:15
Odniosę się do tego newsa:

www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/zgwalcony-norweg-sprzeciwia-sie-deportacji-uchodzcy,633831.html
Pan polityk z Norwegii został zgwałcony przez uchodźcę z Somalii. Gwałciciel odsiedział wyrok i obecnie ma być deportowany do Somalii, czemu sprzeciwia się sama ofiara. Mimo tego, że po gwałcie mężczyzna popadł w alkoholizm, narkomanię i depresję stoi po stronie swojego kata, bo to taki bidulek z biednego kraju.

Tak sobie pomyślałam, że każdy kraj ma swoje własne narodowe pranie mózgu. Norwegom wmawia się, że komfort imigrantów jest ważniejszy od ich bezpieczeństwa i zdrowia fizycznego oraz psychicznego. Polkom się wmawia, że dobro płodu jest ważniejsze od ich zdrowia i życia.

Norwedzy w przypadku imigrantów z Afryki cierpią na swoisty syndrom sztokholmski. Wyobrażacie sobie by jakikolwiek Polak czy Polka bronili w ten sposób swojego gwałciciela?
Niektóre Polki cierpią na syndrom poaborcyjny, który jest ewenementem na skalę światową.

Dla mnie to objaw chorej sytuacji, gdy narodowe pranie mózgu spowodowało u pewnych ludzi konkretne zaburzenia psychiczne.
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Narodowe pranie mózgu 08.04.16, 10:21
      No, zaburzenie.
      Dorosłych ludzi nie jest mi żal. Chcą cierpieć w imię wartości, które uważają za ważne - voila.

Przerażające jest coś innego - obywatele małych skandynawskich państw islamskich stracili instynkt obrony swojego potomstwa, nie potrafią i nie chcą chronić własnych dzieci przed napaściami i nękaniem ze strony innokulturowych przybyszy. To skazuje małe skandynawskie państwa islamskie na zagładę.
      • alpepe Re: Narodowe pranie mózgu 08.04.16, 10:25
        małe skandynawskie państwa islamskie? Uchowaj Boże!
    • dido_dido Re: Narodowe pranie mózgu 08.04.16, 10:22
      Już było
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,161134655,161134655,Glupota_ludzka_nie_zna_granic.html
    • alpepe Re: Narodowe pranie mózgu 08.04.16, 10:24
      To jeszcze mało, wmówiono narodowi, że tragiczny wypadek wynikający z kombinacji pychy, strachu, głupoty i braku poszanowania procedur bezpieczeństwa to coś w rodzaju przegranej bitwy w słusznej sprawie, stąd polegli w Smoleńsku...
      • triss_merigold6 Re: Narodowe pranie mózgu 08.04.16, 10:27
        Komu wmówiono, temu wmówiono. Z badań opinii publicznej przeprowadzanych przez lata wynika, że jest trwała mniejszość która wierzy w teorię o zamachu, większość nie wierzy.
        • alpepe Re: Narodowe pranie mózgu 08.04.16, 10:30
          Tyle dobrze, ale oficjalna linia niestety wg Goebbelsa...
        • lauren6 Re: Narodowe pranie mózgu 08.04.16, 10:45
          Obawiam się, że za kilkanaście lat ludzie pozapominają jak było na prawdę i zaczną wierzyć w powtarzaną jak mantrę wersję: zamach, zamach, zamach.
    • kota_marcowa Re: Narodowe pranie mózgu 08.04.16, 10:38
      Powtórzę to co napisałam w tamtym wątku, ani trochę mi ich (obywateli krajów tolerancyjnych) nie szkoda. Nie ma ofiar, są ochotnicy.
    • woman_in_love Re: Narodowe pranie mózgu 08.04.16, 11:05
      Skandynawia to glowny rozsadnik lewactwa i radfemu. Oni musza stracic glowy i mam nadzieje ze stanie sie to szybciej niz pozniej.
      • wioskowy_glupek Re: Narodowe pranie mózgu 08.04.16, 11:36
        Zaburzony niczym żona Trynkiewicza... uncertain
    • edelstein Re: Narodowe pranie mózgu 08.04.16, 11:47
      Jakas od miala Syndrom sztokholmskiego,obecny w kazdym narodzie.W watku obok pani tez od lat zyje z przemocowcem i chce dalej go naprawiac,bo nie taki zlytongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka