okruszek_h Re: Fenomen toreb O-bag ;-) 11.06.16, 20:50 Fajne są, inne niż dotychczas, szkoda tylko, że takie drogie. Za połowę ceny kupiłabym, ale za taką cenę wole kupić coś co ponoszę ciut dłużej niż dwa sezony. Odpowiedz Link Zgłoś
rozaly Re: Fenomen toreb O-bag ;-) 11.06.16, 21:56 One są strasznie ciężkie i nieporęczne. Odpowiedz Link Zgłoś
fala86 Re: Fenomen toreb O-bag ;-) 11.06.16, 23:06 A porownywal ktos może podrobe i oryginalna? Wiem ze oryginał lepiej, ale szkoda mi tyle kasy na torbe z ktors będę biegac na plac zabaw i z dzieciakami (piasek, syf i pampersy), a przekonuje mnie walor użytkowy i tak sobie rozważam, czy kupic podrobe czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: Fenomen toreb O-bag ;-) 11.06.16, 23:32 Nie widzialam akcesoriow typu tekstylny wklad do srodka do podrób. Z Zalando mozna dostac teraz za ok stowke lub i mniej cudne sztywniejsze i ksztsltne torby z uchami (ekoskora),w przepieknych zywych kolorach.tez z tekstylnym srodkowym wkladem na suwak, tylko chyba nieodpinanym. Odpowiedz Link Zgłoś
fala86 Re: Fenomen toreb O-bag ;-) 11.06.16, 23:54 Na tym wkladzie to mi srednio zalezy. Mam wrażenie ze o bagi są bardziej sztywne niż te jelly. Dasz może link do tych z zalando? Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: Fenomen toreb O-bag ;-) 11.06.16, 23:58 m.zalando.pl/even-odd-torba-na-zakupy-rose-ev451ha08-j11.html Wszystkie byly niedawno po 103 z groszami; mam ciemna zielen; cena oprocz rozowej i koniakowej podskoczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Fenomen toreb O-bag ;-) 11.06.16, 23:25 Brzydkie jak nieszczęście, ale pewnie praktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Fenomen toreb O-bag ;-) 13.06.16, 11:10 to chyba tylko na plażę tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Fenomen toreb O-bag ;-) 13.06.16, 15:10 Na plażę idealne! Tylko nie za tę cenę Odpowiedz Link Zgłoś
stara.mostowiakowa Re: Fenomen toreb O-bag ;-) 12.04.17, 21:43 Zalinkowana przez ciebie torba jest tak piękna że aż musiałaś wykopać wątek sprzed roku? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Fenomen toreb O-bag ;-) 12.04.17, 22:07 No wlasnie chcialam az zobaczyc to cudo. Ja tez lubie parciane w seasalt kupuje wkstra sa Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Fenomen toreb O-bag ;-) 12.04.17, 21:44 badziew ,target wiadomo jaki Odpowiedz Link Zgłoś
paloma_blauwinder Re: Fenomen toreb O-bag ;-) 13.04.17, 11:55 Nie podobają mi się. Noszę tylko skórzane, ale przez o wiele więcej lat niż akurat te torby będą modne. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Fenomen toreb O-bag ;-) 13.04.17, 12:18 zawszemialam wrazenie ze to recykling jakiegos starego wiadra czy cuś Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: Fenomen toreb O-bag ;-) 13.04.17, 18:36 granatowa bardzo tylko jeśli tam nie ma zapięcia nie nosiłabym Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Fenomen toreb O-bag ;-) 13.04.17, 18:50 Torba jak torba, nie w moim stylu, ale podobała mi się (koleżanka ma) dopóki nie usłyszałam ile kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech144 Re: Fenomen toreb O-bag ;-) 15.04.17, 09:00 Mam, uwielbiam. Akurat mój styl. Teraz jest mnóstwo super modeli. Aaaa pierwszą kupiłam zaraz po pojawieniu się w Polsce, więc jeszcze zanim zaczęła być popularna. Mam ich dużo. Jedne bardziej eleganckie, jedne typowo sportowe. Nie niszczą się bardzo, za to gdy się ubrudzą wkładam pod prysznic i po 2 minutach wygląda jak nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
k.gembiec Re: Fenomen toreb O-bag ;-) 20.04.17, 21:39 ja nie rozumiem fenomenu tych toreb obag, to jakies koszmarki. i te rączki liny, maskara Odpowiedz Link Zgłoś