a.va 09.07.16, 10:44 Kurde, myślałam, że to tylko PIS-iaki nie umieją się zachować wśród ludzi, okazuje się, że tym razem Tusk się popisał. gosc.pl/doc/3281005.Komiczny-rajd-Donalda-Tuska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:02 Nic innego nie udało się mu przypiąć? To trzeba kręcić historię jak to się przemykał. Serio myślisz, że wcześniej ani nie rozmawiali, ani nie stali obok siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
anasta3 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:17 A o co chodzi z tym komiksem? No sobie pogadal z kilkoma osobami. Widocznie chciały go słuchać. Poza tym, to organizator powinien zapewnić informację. W którym miejscu dana osoba stoi? Może się mylę. Dziwne też jest źródło tego artykułu. Jeden komentarz, a pozostałe od 9 oczekują na weryfikację. Ciekawe przez kogo i na jakich zasadach. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:42 Ale co przypiąć, no śmiesznie się zachował i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:45 Bzdura. Śmieszne jest doszukiwanie się znaczeń na podstawie jakichś fotek. Tych zdjęć wszystkich uczestników, w różnych konfiguracjach, było kilka w różnym momencie. Wyciąganie takich wniosków jest po prostu głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:47 Ale nie tylko fotek, opisal facet, jak było, a akurat faceta znam, więc wiem, że prawdę pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:52 Taką prawdę jak Pereira i reszta. Wczoraj się podniecali innym zdjęciem, na którym Tusk stał z tyłu. Sorry, dla mnie to piaskownica, a nie dziennikarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:54 Spoko, nie każdy musi mieć poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:56 Twoim zdaniem każdy powinien odbierać to tak jak Ty, bo inaczej albo jest wielbicielem Tuska, albo nie ma humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:02 Nie, po prostu widzę w tobie fanatyzm, który powoduje, że opowieść o potknięciu Tuska odbierasz jak zamach na niego. Od razu wchodzisz w narrację, że to wyciąganie, doszukiwanie się i na pewno robią to jego przeciwnicy. Dystansu trochę życzę Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:09 Uwielbiam diagnozy stawiane na podstawie, dwóch, trzech wpisów. Bardzo to rzeczowe i merytoryczne Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:20 To nie diagnoza, zacytowałam po prostu twoje wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:27 Żeby cytować, to najpierw musiałabyś znaleźć, że pisałam coś o zamachu na Tuska. A tak nie pisałam. Pogrążasz się tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:23 "Doszukiwanie się znaczeń" i "przypiąć" mi wystarczyło, zamach nie jest potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:27 Czepiłaś się jak rzep psiego ogona. Serio nie zauważyłaś, że ta cała sytuacja jest wyolbrzymiona? Czy tylko udajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:59 Dobra, wymiękam, widzę, że się nie dogadamy. Ja o jednym, ty o drugim, to nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:12 Jest filmik z tego "wydarzenia". Jakoś inaczej to wszystko wygląda. Ale jak ktoś zatrzyma się na etapie zdjęć z komentarzem co myśleć, to się o tym nie dowie. Gość Niedzielny z pewnością nie opublikował tego dla promocji Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 20:21 milkymilk napisał(a): > Jest filmik z tego "wydarzenia". Jakoś inaczej to wszystko wygląda. No to dawaj. Odpowiedz Link Zgłoś
milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 20:48 Bez linka nie dasz rady? Klik, klik wyskoczy. Nie dałaś rady, to w tym watku też jest. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:17 milkymilk napisał(a): > Bez linka nie dasz rady? Nie ma to jak sympatyczni, otwarci postępowcy. Nie wszystkie forumowiczki czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:25 Napisz, że nie potrafisz. Pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:44 milkymilk napisał(a): > Napisz, że nie potrafisz. Dla twojej przyjemności? Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:37 >Taką prawdę jak Pereira i reszta. Wczoraj się podniecali innym zdjęciem, na którym Tusk stał z >tyłu. Sorry, dla mnie to piaskownica, a nie dziennikarstwo. jak sie nuie ma czym podniecać to się wyciąga takie "dowcipy". Szkoda, że nie wspomnieli o wystawach zorganizowanych przy NATO. O smoleńskiej wystawce to juz było ale np o wejściu Polski do NATO i to, że wprowadził nas tam PIS, to dowiedziałam sie z tej wystawy. To też jest śmieszne, ha ha... Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:39 I o tym jak Stankiewicz roznosiła ulotki po angielsku, w których było o tym, że w Smoleńsku doszło do zamachu i że nie wszystkie ofiary to patrioci. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:05 a.va napisała: > a akurat faceta znam, więc wiem, > że prawdę pisze. Wasza prawda, wasza prawda wasza tylko tylko prawda To nie prawda tylko opinia. Każdy ma prawo do własnej. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:19 Dlaczego piszesz w liczbie mnogiej? To jest prawda tego człowieka, nie "nasza". Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:04 Komiks jak z BravoGirl. Nie można było zamieścić filmiku? Inaczej by nie wiedzieli, co myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:36 No dokładnie. Na filmie byłoby widać jak to wszyscy tego Tuska ustawiają na właściwym miejscu. Na zdjęciach tego nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:17 Widziałam filmik. Tusk uśmiechnięty, zagaduje innych, oni go zagadują. Obama rozmawia z innymi. A gospodarz? Przeźroczysty dla otoczenia, sam, speszony. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:27 Ale chodzi o to, że co? Tusk sobie na luzie gada z kolejnymi ludźmi. I to jest jakiś problem dla kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
kpr007 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:32 tam są litry, więc można przeczytać o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:43 Ale to nie opis, tylko komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
bella.maruda Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:37 Komiczny to jest Malyniak. Tusk ok. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:44 Bidny Duduś, stoi samiuśki jak ofiara losu, nikt nie chce z nim gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:52 Nawet jeżeli faktycznie próbował się wymigać stania koło marionetki, to tak czy inaczej wyszedł z twarzą, na każdym zdjęciu uśmiechnięty tak jak i jego rozmówcy. Lalkarz chyba zapomniał poinstruować swojej marionetki dlatego ta zachowywała się jak kołek Odpowiedz Link Zgłoś
milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:30 Jakbym wiedziała, że wszyscy ludzie dookoła mnie nie lubią i uważają za osobę gorszego sortu w towarzystwie, to też bym stała pewnie stała jak kołek, niezależnie od instrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:58 ale ten jego wyraz twarzy? ja pierd...lę? patrzec na to nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:19 Niestety musisz skorzystać z porady okulisty. O twoim guru mozna wiele powiedzieć, ale nie to, że jest wyluzowany. Wyglada jakby ten wielki drąg, który ma w dudzie, draznił mu migdałki. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:45 Uuuu, widzę, że tu prawie same zagorzałe wielbicielki Tuska, nawet jak zrobi coś zabawnego, to nie umiecie się z tego pośmiać? Ja tam umiem, mimo że nie jestem zwolenniczką PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:08 a.va napisała: > Uuuu, widzę, że tu prawie same zagorzałe wielbicielki Tuska, nawet jak zrobi > coś zabawnego, to nie umiecie się z tego pośmiać? Ja tam umiem, mimo że nie > jestem zwolenniczką PIS. No widzisz - pośmiałyśmy się z Ciebie i robienia z igły widły. Pośmiej się też Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:13 Pewnie 99% piszących tu ma Tuska gdzieś, natomiast nie daje sobie robić wody z mózgu pisowską propagandą. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:55 sorry, ale ...kaszana? gdzie? jak sie idzie na spotkanie a na tym spotkaniu są twoi znajomi, ktoś kogo znasz, z kim kiedyś gdzieś rozmawiałas, to udajesz że nie widzisz, czy zamieniasz kilka słów? Odpowiedz Link Zgłoś
barbaram1 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:04 Duda albo nie zna, albo udaje, że nie widzi. Mógł wskazać miejsce, a nic nie robi. A Donald z uśmiechem pomiędzy schodkami biega - KAŻDY obok niego też z uśmiechem reaguje. Nie widać oburzenia wśród uczestników, więc czemu Wy się oburzacie? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick To jest spotkanie dyplomatów, nie popijawa ematek 09.07.16, 21:31 Obowiązują pewne zasady, których nie znacie. Ja też większości z nich nie znam, ale tyle wiem, że na tym szczeblu UŚMIECH nie oznacza zachwytu/akceptacji, tylko jest pewną formą. Oburzenia też się nie wyraża jak u waszych znajomych na grillu. Na paru zdjęciach widać, że politycy wyraźnie wskazują palcami, iż Donek ma zejść na dół. Odpowiedz Link Zgłoś
milkymilk Re: To jest spotkanie dyplomatów, nie popijawa em 09.07.16, 21:39 Dlatego Obama nie powiedział wprost tego co myśli on i każdy z IQ wyższym niż temperatura przy grypie.. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:58 scher napisał: >wyluzowany... Jego 'luz' wygląda jak zatwardzenie Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:10 cóż, a.va - może następnym razem ci wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:18 Nie miałam najmniejszego zamiaru, żeby mi coś wyszło, po prostu chciałam się podzielić śmieszną historią. Odpowiedz Link Zgłoś
milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:27 Śmieszną, bo dałaś się wkręcić w manipulację. Po to były tylko zdjęcia i komentarz, żebyś sama nie wyrobiła sobie zdania na postawie faktów. Obie strony tak robią, więc tylko masz nauczkę jak łatwo można dać się wkręcić. Następnym razem szukaj źródeł, miej swoje zdanie i obędzie się bez takich wpadek. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:33 No to dałam, coś wielkiego się stało? A historia fajna i fajnie napisana - i tyle, nie jest to wiekopomne wydarzenie, że Tusk zamiast ustawić się do zdjęcia, ganiał po schodach, albo że nieprawda, nie ganiał, historia, jak każda inna. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:54 a.va napisała: > No to dałam, coś wielkiego się stało? A historia fajna i fajnie napisana - i ty > le, nie jest to wiekopomne wydarzenie, że Tusk zamiast ustawić się do zdjęcia, > ganiał po schodach, albo że nieprawda, nie ganiał, historia, jak każda inna. A jeszcze niedawno twierdziłaś, że to najprawdziwsza prawda! Wiesz - propaganda i jej ofiary jak Ty to naprawdę nic śmiesznego. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:38 No ja mam takie spaczone poczucie humoru, ale na twoim miejscu nie brałabym sobie tak do serca moich postów, to tylko forum, czilaut. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:20 Tu jest cały filmik. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,20374859,czy-donald-tusk-unikal-zdjecia-obok-andrzeja-dudy-zobaczcie.html#MTstream A.vo - durnie nabrałaś się na prawicową propagandę. Pośmiejesz się teraz z własnej głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
scher Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:27 araceli napisała: > Tu jest cały filmik. Ale przecież o nim właśnie rozmawiamy. Tusk się miotał. Odpowiedz Link Zgłoś
azja001 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:37 Umiejętności dyplomatyczne i bycia w środowisku międzynarodowym niby prezydenta Dudy i Tuska to przepaść. Naturalnie każdy to widzi i wie, nawet pisowcy ale tak dla zasady trzeba włożyć szpilę i wyrwać coś z kontekstu po to aby przedstawic nielubianą przez siebie stronę w złym świetle. Prawicowcy celują w takich technikach. Jak lubią niech sie produkują. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:23 Może i prawicowcy celują, ja akurat jestem lewicowcem. A moment robienia zdjęcia to nie czas na small talk. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 20:35 Przecież na oficjalnym zdjęciu stał tam, gdzie protokół nakazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:38 Obama zganił publicznie prezydenta Polski, wszystkie światowe media to podały. Żeby to przykryć, od kilku godzin na twitterze prawicowi dziennikarze grzeją temat zdjęcia uczestników po kolacji i tego jaką drogę pokonał Tusk stając do zdjęcia. Mega istotne wydarzenie szczytu. Przedszkolaki w piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:42 scher napisał: > Tusk się miotał. Nikt nas nie przekona, że biała jest białe a czarne jest czarne a jak fakty przeczą propagandzie - tym gorzej dla faktów Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:47 A na fejsbuku chodzi ten film z komentarzami że nikt nie chciał koło Dudy stać i Tusk prezydentowi dudę ... przepraszam twarz uratował. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:20 też bym nie chciała stać koło Dudy Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 14:08 Jak by to ująć... Tusk mógł chociaż parę słów z innymi dygnitarzami zamienić. Jakby tam kartofla postawić, to nie zamieniłby ani słowa z nikim, bo żadnego języka nie zna, nawet polski słabo. A poza tym Du...a stoi sam jak pajac, jak zwykle zresztą, i ma durną minę. Odpowiedz Link Zgłoś
isa1001 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 14:29 Tusk zachowywał się po prostu swobodnie - śmiał się, żartował. On wszystkich zna, jego znają. Dla niego takie spotkania i zdjęcia to chleb powszedni. A nasz PAD to jak chłopek z folwarku, którego pierwszy raz w przyciasny garnitur ubrali i na salony wpuścili. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 14:33 Gdyby w ten sposób zachował się któryś z polityków PIS-u, to jakby wrzało na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 14:41 O nie, niewiele osób zwróciłoby na to uwagę. A ci, którzy by zauważyli, chyba nie zniżyliby się do takiej interpretacji. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 20:07 A jak się walcowałyście, gdy ktoś wrzucił linka do zdjęć Szydło z odbitymi podkolanówkami na łydkach? A teraz takie święte, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 14:42 To jest forum na ktorym zrobiono kilkudniowy, zmasowany hejt na matki dzieci niepelnosprawnych w obronie Tuska, wiec z zasady wszystko co robi Tusk nie podlega krytyce. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 14:48 Ale jak się zachował? Uprawiał small talk z ludźmi, którzy chcą z nim rozmawiać, a nie stał jak słup soli z głupią miną? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 20:15 Tak sobie to tłumacz Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 20:30 A potrafisz udzielić merytorycznej odpowiedzi? Mówimy o człowieku, który zawodowo osiągnął trochę więcej niż ty i ja, więc jeśli już upieramy się przy obśmiewaniu go, może powiedzmy, co takie śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:03 Napisałam wyżej, że potraficie się wyśmiewać tylko z jednej strony, z drugiej jest wielkie larum, że o co chodzi, że jak tak wolno! Osobiście zawodowe osiągnięcia Tuska mnie obrzydzają, dla kraju nie zrobił nic dobrego, za to nachapał się kasiory, ile wlezie i uciekł do Brukseli. Odpowiedzialności za swoje czyny też nie poniesie żadnej, w końcu Polska to bardzo tolerancyjny kraj, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:07 Na urlop. Jeszcze nie. We wtorek wyjeżdżamy. Odpowiedz Link Zgłoś
milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:15 Nie na weekend a na zawsze, dobrze wiesz o co chodzi. Wczoraj była w tok fm fajna audycja. Polskie Seby, to cytat, a nie inwektyw, właśnie odkrywają, że to oni mają w podskokach zmywać się z Królestwa, a nie pakistańczycy z obywatelstwem Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:23 Zwykła propaganda. Nic złego się nie dzieje, ale ty zawsze wiesz lepiej, bo przecież w radiu powiedzieli I nie wyjeżdżam na łykęd, ale na trzy tygodnie. Na urlop. Dotarło? A potem wrócę do siebie, do domu, zapewne też do pracy, choć zwolnienie mam do końca sierpnia, ale już nudzi mi się w domu. I nie mam zamiaru nigdzie na zawsze wyjeżdżać stąd, no chyba że na emeryturę do Nowej Zelandii. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:24 milkymilk napisał(a): > Nie na weekend a na zawsze, dobrze wiesz o co chodzi. > Wczoraj była w tok fm fajna audycja. Polskie Seby, to cytat, a nie inwektywA Odpowiedz Link Zgłoś
aalex7 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:59 Napisałam wyżej, że potraficie się wyśmiewać tylko z jednej strony, z drugiej jest wielkie larum, że o co chodzi, że jak tak wolno! Osobiście zawodowe osiągnięcia Tuska mnie obrzydzają, dla kraju nie zrobił nic dobrego, za to nachapał się kasiory, ile wlezie i uciekł do Brukseli. Odpowiedzialności za swoje czyny też nie poniesie żadnej, w końcu Polska to bardzo tolerancyjny kraj, praw" Niewiele wiesz i niewiele rozumiesz - ale cóż i tacy chodzą po świecie Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:22 Kasiory się napchał? W Polsce? Ty masz pojęcie ile zarabia polski premier? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 10.07.16, 09:58 A mnie obrzydza umniejszanie czyichś zasług przy jednoczesnej nieumiejętności wyjaśnienia - merytorycznie - co tak naprawdę, konkretnie ta osoba źle zrobiła. I serio, nie będąc fanką Tuska, wolę być pod wrażeniem tego, że żartuje sobie z wierchuszką tego świata, niż wstydzić się za prezydenta i premiera, których metody "rządzenia" są krytykowane nie tylko w kraju, ale i za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 14:37 Najlepszy byl ten morderczy wzrok Donalda w strone Dudy. Jakby wzrok mogl zabijac to biedny Andrzej dlugo by nie pociagnal. Odpowiedz Link Zgłoś
milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 14:40 Już tak mam dość tych wygłodniałych typów przy korycie, że jakby mój wzrok mógł zabijać doszłoby do ludobóstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:06 Gratulujemy. Moze warto pojsc na terapie?? Odpowiedz Link Zgłoś
milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:10 Nie lubię i boję się pisu, to jednostka chorobowa? Alergię na głupotę też się leczy? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:22 Jak takiej jednostki chorobowej nie ma neokomuna pisowska wkrótce wymyśli i nawet w sejmie przepchnie usłużnymi rączkami Piotrowicza i Pawłowicz. Wszak uczą się od najlepszych- Hitlera i Stalina, więc wkrótce i schizofrenia bezobjawowa nam się w Polsce narodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:22 No jakis czas temu modne bylo okreslenie "ludzie chorzy z nienawisci". Sama sie zastanow czy tekst o ludobojstwie to kiepski zart czy powazniejszy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:31 Kto tu pisał o wzroku Tuska? Ja czy ty? Mam spokojnie patrzeć jak niszczą mój kraj. Noł Łej, nie tak mnie wychowano!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 16:28 milkymilk napisał(a): > Kto tu pisał o wzroku Tuska? Ja czy ty? > Mam spokojnie patrzeć jak niszczą mój kraj. Noł Łej, nie tak mnie wychowano!!! A co robisz oprócz patrzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 16:35 Piszę na forum, bo może komuś rozum wróci. Więcej też robię, ale nie napiszę, bo się boję. Taki mamy kraj Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:53 milkymilk napisał(a): > Piszę na forum, bo może komuś rozum wróci. Więcej też robię, ale nie napiszę, b > o się boję. Ojej, jaka bohaterka. Pewnie z KOD-em chodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:54 uwaga: nie jestem zwolenniczką PiS-u (ani żadnej partii z obecnie u nas istniejących, w sejmie czy poza nim) Odpowiedz Link Zgłoś
milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:07 To tak jak ja. Tym bardziej cierpię widząc idiotów u władzy. Tylko kto głosował na pokemony z brzytwą? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:45 milkymilk napisał(a): > To tak jak ja. OK, nie wierzysz mi, jesteś z tych, co uważają, że istnieją wyłącznie PO-wcy albo PiS-owcy. > Tym bardziej cierpię widząc idiotów u władzy. Tylko kto głosował na pokemony z > brzytwą? Poproszę przypis do pokemonów i brzytwy. Skoro wiesz lepiej, na kogo głosuję, to nie mam więcej pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:03 Popylam z pielgrzymkami do Lichenia i modlę się o rozum, ale jestem jedyna. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:47 milkymilk napisał(a): > Popylam z pielgrzymkami do Lichenia i modlę się o rozum, ale jestem jedyna. No proszę, jaka wybitna a nieodkryta postać. Na pewno przejdziesz do historii. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:52 iuscogens napisał: > No jakis czas temu modne bylo okreslenie "ludzie chorzy z nienawisci". Sama sie > zastanow czy tekst o ludobojstwie to kiepski zart czy powazniejszy problem. Owszem - Ty masz poważny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 14:58 No wiadomo, Tusk i jego wilcze oczy, huha! Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:50 iuscogens napisał: > Najlepszy byl ten morderczy wzrok Donalda w strone Dudy. Jakby wzrok mogl > zabijac to biedny Andrzej dlugo by nie pociagnal. Prawackie widzenie świata Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 16:32 A co ma do tego "prawackość". Jeden i drugi pożal się borze z prawicy. Z czego Tusk chyba nawet bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:26 Wiecie co, odpadam z tego wątku, chciałam się z wami podzielić fajną historyjką, a wy z tego natychmiast robicie wojnę polska-polską, od razu wilcze oczy Tuska, nienawiść, ostracyzm Dudy, a nawet ludobójstwo. Ludzie, ogarnijcie się. Naprawdę nie można już z dystansem i humorem po prostu pogadać o politykach? Trzeba od razu wojenkę robić ze wszystkiego? Wodę z mózgu wam zrobili, widzicie już tylko podzielony świat. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:32 ALe do Ciebie nie dociera, że tam gdzie Ty widzisz odwalanie kaszany, inni - prawicowcy widzą obciach i tłuką temat, na twitterze, jeszcze inni nie widzą, żadnego problemu, ot zwykłe przemieszczanie się, szukanie swojego miejsca i żarty, a jeszcze inni powód do żartów z prezydenta? Dlaczego uważasz, że każdy powinien widzieć to co Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:36 Nie uważam, że każdy powinien widzieć to, co ja. Po prostu chciałam o tym pogadać, trochę się pośmiać z Tuska, trochę z Dudy, trochę z Obamy, bez dorabiania ideologii. Ale niedasie. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka3 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:39 Dla mnie sie istotnie nie da bo nic smiesznego na tych zdjeciach nie widze. Ani do smiania sie z Obamy ani z Tuska ani z Dudy. No co ja poradze, ze nie smieszy Odpowiedz Link Zgłoś
milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:43 Dałaś się wkręcić. Bywa i zdarza się najlepszym, bo wszystkie strony próbują manipulacji. Teraz jest moment, żeby się zaśmiać ze zdarzenia i wyciągnąć wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:51 a.va napisała: > Nie uważam, że każdy powinien widzieć to, co ja. Po prostu chciałam o tym pogad > ać, trochę się pośmiać z Tuska, trochę z Dudy, trochę z Obamy, Nikt Ci nie zabroni śmiać się jak głupi do sera Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 18:39 >Nie uważam, że każdy powinien widzieć to, co ja. Po prostu chciałam o tym pogadać, trochę się >pośmiać z Tuska, trochę z Dudy, trochę z Obamy, bez dorabiania ideologii. Ale niedasie. ale o co chodzi...? my też chcieliśmy się trochę "posmiać". Każdy widać, ma inne poczucie humoru i każdego smieszy co innego. Tyle, że jak kogos smieszy cos innego, niz ciebie, to juz jest "niefajnie" i "niedasie". No, to ciekawy punkt widzenia - każdy ma się śmiac z tego, z czego śmieje się naczelnik Polski i jego poplecznicy... póki co to jeszcze tej ustawy nie przegłosowali, może następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 23:01 Ależ zupełnie o nic nie chodzi, cieszę się, że sprawiłam ci radość Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:44 Walisz pisowska propagandę i próbujesz nam wcisnąć, że chciałaś się "podzielić fajną historyjką"... Za klasykiem: "Kończ waść, wstydu oszczędź". Odpowiedz Link Zgłoś
feliz_madre Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 16:19 Duda jak manekin. To on jest komiczny. A Tuskowi się nie dziwię się. Na grupowych zdjęciach też nie staję obok osób, ktorych nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 16:31 I nie masz pojęcia nic o protokole dyplomatycznym. Na studiach tez nie było etykiety? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 17:43 a na jakich studiach jest "etykieta"? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 20:33 livia.kalina napisał(a): > a na jakich studiach jest "etykieta"? Zapewne na kierunku "dyplomacja". Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 17:09 A.va, jeśli tak dobrze znasz autora tego, pożal się Boże, artykułu, to przekaż mu, że to nieładnie pisać o jednej osobistości per prezydent Andrzej Duda, a o drugiej - Tusk. Gdyby Jakub Szymczuk miał trochę kultury, napisałby "przewodniczący Donald Tusk". " Tymczasem - wszyscy dziennikarze na to czekali - miał stanąć obok prezydenta Andrzeja Dudy. Jednak Tusk, usilnie balansując na stopniach podestu, brnął na samą górę" Odpowiedz Link Zgłoś
malinadzika Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:45 wegatka napisała: > " Tymczasem - wszyscy dziennikarze na to czekali - miał stanąć obok prezydenta > Andrzeja Dudy. Jednak Tusk, usilnie balansując na stopniach podestu, brnął na s > amą górę" nie brnął na góre a raczej schodził do Dudy ale fakt robił co mógł aby ten moment bliskości opóźnić i robił to z wdziękiem jak to Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Ja chyba zaraz polecę 09.07.16, 20:20 na blog MrVintage, bo coś mi się wydaje, że ten garnitur też coś Donkowi za bardzo błyszczy (czytaj: ubrać się nie potrafi). Odpowiedz Link Zgłoś
malinadzika Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:28 ja się Tuskowi nie dziwię Odpowiedz Link Zgłoś
kotradykcja Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 10.07.16, 10:10 Serio? Gdyby nie opis, to wygląda jakby przechodził witając się i rozmawiając z osobami, które zna. Odpowiedz Link Zgłoś