Dodaj do ulubionych

Ale Tusk kaszanę odwalił :D

09.07.16, 10:44
Kurde, myślałam, że to tylko PIS-iaki nie umieją się zachować wśród ludzi, okazuje się, że tym razem Tusk się popisał.
gosc.pl/doc/3281005.Komiczny-rajd-Donalda-Tuska
Obserwuj wątek
    • oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:02
      Nic innego nie udało się mu przypiąć? To trzeba kręcić historię jak to się przemykał. Serio myślisz, że wcześniej ani nie rozmawiali, ani nie stali obok siebie?
      • anasta3 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:17
        A o co chodzi z tym komiksem? No sobie pogadal z kilkoma osobami. Widocznie chciały go słuchać. Poza tym, to organizator powinien zapewnić informację. W którym miejscu dana osoba stoi? Może się mylę. Dziwne też jest źródło tego artykułu. Jeden komentarz, a pozostałe od 9 oczekują na weryfikację. Ciekawe przez kogo i na jakich zasadach.
      • a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:42
        Ale co przypiąć, no śmiesznie się zachował i tyle.
        • oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:45
          Bzdura. Śmieszne jest doszukiwanie się znaczeń na podstawie jakichś fotek. Tych zdjęć wszystkich uczestników, w różnych konfiguracjach, było kilka w różnym momencie. Wyciąganie takich wniosków jest po prostu głupie.
          • a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:47
            Ale nie tylko fotek, opisal facet, jak było, a akurat faceta znam, więc wiem, że prawdę pisze.
            • oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:52
              Taką prawdę jak Pereira i reszta. Wczoraj się podniecali innym zdjęciem, na którym Tusk stał z tyłu. Sorry, dla mnie to piaskownica, a nie dziennikarstwo.
              • a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:54
                Spoko, nie każdy musi mieć poczucie humoru.
                • oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:56
                  Twoim zdaniem każdy powinien odbierać to tak jak Ty, bo inaczej albo jest wielbicielem Tuska, albo nie ma humoru?
                  • a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:02
                    Nie, po prostu widzę w tobie fanatyzm, który powoduje, że opowieść o potknięciu Tuska odbierasz jak zamach na niego. Od razu wchodzisz w narrację, że to wyciąganie, doszukiwanie się i na pewno robią to jego przeciwnicy. Dystansu trochę życzę
                    • oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:09
                      Uwielbiam diagnozy stawiane na podstawie, dwóch, trzech wpisów. Bardzo to rzeczowe i merytorycznetongue_out
                      • a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:20
                        To nie diagnoza, zacytowałam po prostu twoje wpisy.
                        • oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:27
                          Żeby cytować, to najpierw musiałabyś znaleźć, że pisałam coś o zamachu na Tuska. A tak nie pisałam. Pogrążasz się tylko.
                          • a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:23
                            "Doszukiwanie się znaczeń" i "przypiąć" mi wystarczyło, zamach nie jest potrzebny.
                            • oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:27
                              Czepiłaś się jak rzep psiego ogona. Serio nie zauważyłaś, że ta cała sytuacja jest wyolbrzymiona? Czy tylko udajesz?
                              • a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:59
                                Dobra, wymiękam, widzę, że się nie dogadamy. Ja o jednym, ty o drugim, to nie ma sensu.
                    • milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:12
                      Jest filmik z tego "wydarzenia". Jakoś inaczej to wszystko wygląda. Ale jak ktoś zatrzyma się na etapie zdjęć z komentarzem co myśleć, to się o tym nie dowie.
                      Gość Niedzielny z pewnością nie opublikował tego dla promocji Tuska.
                      • taki-sobie-nick Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 20:21
                        milkymilk napisał(a):

> Jest filmik z tego "wydarzenia". Jakoś inaczej to wszystko wygląda.

No to dawaj.
                        • milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 20:48
                          Bez linka nie dasz rady? Klik, klik wyskoczy. Nie dałaś rady, to w tym watku też jest.
                          • taki-sobie-nick Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:17
                            milkymilk napisał(a):

> Bez linka nie dasz rady?

Nie ma to jak sympatyczni, otwarci postępowcy.

Nie wszystkie forumowiczki czytam. tongue_out
                            • milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:25
                              Napisz, że nie potrafisz. Pomogę.
                              • taki-sobie-nick Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:44
                                milkymilk napisał(a):

> Napisz, że nie potrafisz.

Dla twojej przyjemności?

• kamunyak Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:37
                >Taką prawdę jak Pereira i reszta. Wczoraj się podniecali innym zdjęciem, na którym Tusk stał z >tyłu. Sorry, dla mnie to piaskownica, a nie dziennikarstwo.

jak sie nuie ma czym podniecać to się wyciąga takie "dowcipy".
                Szkoda, że nie wspomnieli o wystawach zorganizowanych przy NATO. O smoleńskiej wystawce to juz było ale np o wejściu Polski do NATO i to, że wprowadził nas tam PIS, to dowiedziałam sie z tej wystawy.
                To też jest śmieszne, ha ha...
                • oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:39
                  I o tym jak Stankiewicz roznosiła ulotki po angielsku, w których było o tym, że w Smoleńsku doszło do zamachu i że nie wszystkie ofiary to patrioci.
            • araceli Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:05
              a.va napisała:
              > a akurat faceta znam, więc wiem,
              > że prawdę pisze.

Wasza prawda, wasza prawda wasza tylko tylko prawda big_grin

To nie prawda tylko opinia. Każdy ma prawo do własnej.
              • a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:19
                Dlaczego piszesz w liczbie mnogiej? To jest prawda tego człowieka, nie "nasza".
    • mama.nygusa Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:03
      big_grin
    • spanish_fly Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:04
      Komiks jak z BravoGirl. Nie można było zamieścić filmiku? Inaczej by nie wiedzieli, co myśleć? big_grin
      • kub-ma Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:36
        No dokładnie. Na filmie byłoby widać jak to wszyscy tego Tuska ustawiają na właściwym miejscu. Na zdjęciach tego nie widać.
    • milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:17
      Widziałam filmik. Tusk uśmiechnięty, zagaduje innych, oni go zagadują. Obama rozmawia z innymi. A gospodarz? Przeźroczysty dla otoczenia, sam, speszony.
    • kadfael Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:27
      Ale chodzi o to, że co? Tusk sobie na luzie gada z kolejnymi ludźmi. I to jest jakiś problem dla kogoś?
      • kpr007 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:32
        tam są litry, więc można przeczytać o co chodzi.
        • kpr007 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:33
          litery smile
          • kadfael Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:43
            Ale to nie opis, tylko komentarz.
    • bella.maruda Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:37
      Komiczny to jest Malyniak. Tusk ok. smile
    • cosmetic.wipes Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:44
      Bidny Duduś, stoi samiuśki jak ofiara losu, nikt nie chce z nim gadać.
    • makurokurosek Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 11:52
      Nawet jeżeli faktycznie próbował się wymigać stania koło marionetki, to tak czy inaczej wyszedł z twarzą, na każdym zdjęciu uśmiechnięty tak jak i jego rozmówcy. Lalkarz chyba zapomniał poinstruować swojej marionetki dlatego ta zachowywała się jak kołek
      • milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:30
        Jakbym wiedziała, że wszyscy ludzie dookoła mnie nie lubią i uważają za osobę gorszego sortu w towarzystwie, to też bym stała pewnie stała jak kołek, niezależnie od instrukcji.
        • fifiriffi Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:58
          ale ten jego wyraz twarzy? ja pierd...lę? patrzec na to nie mogę
    • cosmetic.wipes Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:19
      Niestety musisz skorzystać z porady okulisty. O twoim guru mozna wiele powiedzieć, ale nie to, że jest wyluzowany. Wyglada jakby ten wielki drąg, który ma w dudzie, draznił mu migdałki.
    • a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:45
      Uuuu, widzę, że tu prawie same zagorzałe wielbicielki Tuska, nawet jak zrobi coś zabawnego, to nie umiecie się z tego pośmiać? Ja tam umiem, mimo że nie jestem zwolenniczką PIS.
      • araceli Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:08
        a.va napisała:
        > Uuuu, widzę, że tu prawie same zagorzałe wielbicielki Tuska, nawet jak zrobi
        > coś zabawnego, to nie umiecie się z tego pośmiać? Ja tam umiem, mimo że nie
        > jestem zwolenniczką PIS.

No widzisz - pośmiałyśmy się z Ciebie i robienia z igły widły. Pośmiej się też big_grin
      • livia.kalina Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:13
        Pewnie 99% piszących tu ma Tuska gdzieś, natomiast nie daje sobie robić wody z mózgu pisowską propagandą.
        • ladyjane Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:45
          Lubię to!
    • fifiriffi Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:55
      sorry, ale ...kaszana? gdzie? jak sie idzie na spotkanie a na tym spotkaniu są twoi znajomi, ktoś kogo znasz, z kim kiedyś gdzieś rozmawiałas, to udajesz że nie widzisz, czy zamieniasz kilka słów?
      • barbaram1 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:04
        Duda albo nie zna, albo udaje, że nie widzi. Mógł wskazać miejsce, a nic nie robi.
        A Donald z uśmiechem pomiędzy schodkami biega - KAŻDY obok niego też z uśmiechem reaguje. Nie widać oburzenia wśród uczestników, więc czemu Wy się oburzacie?
        • taki-sobie-nick To jest spotkanie dyplomatów, nie popijawa ematek 09.07.16, 21:31
          Obowiązują pewne zasady, których nie znacie.

Ja też większości z nich nie znam, ale tyle wiem, że na tym szczeblu UŚMIECH nie oznacza zachwytu/akceptacji, tylko jest pewną formą.

Oburzenia też się nie wyraża jak u waszych znajomych na grillu.

Na paru zdjęciach widać, że politycy wyraźnie wskazują palcami, iż Donek ma zejść na dół.
          • milkymilk Re: To jest spotkanie dyplomatów, nie popijawa em 09.07.16, 21:39
            Dlatego Obama nie powiedział wprost tego co myśli on i każdy z IQ wyższym niż temperatura przy grypie..
    • araceli Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 12:58
      scher napisał:
      >wyluzowany...

Jego 'luz' wygląda jak zatwardzenie big_grin
    • lusitania2 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:10
      cóż, a.va - może następnym razem ci wyjdzie...
      • oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:13
        O też jesteś fanatyczkątongue_out
      • a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:18
        Nie miałam najmniejszego zamiaru, żeby mi coś wyszło, po prostu chciałam się podzielić śmieszną historią.
        • milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:27
          Śmieszną, bo dałaś się wkręcić w manipulację. Po to były tylko zdjęcia i komentarz, żebyś sama nie wyrobiła sobie zdania na postawie faktów. Obie strony tak robią, więc tylko masz nauczkę jak łatwo można dać się wkręcić. Następnym razem szukaj źródeł, miej swoje zdanie i obędzie się bez takich wpadek.
          • a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:33
            No to dałam, coś wielkiego się stało? A historia fajna i fajnie napisana - i tyle, nie jest to wiekopomne wydarzenie, że Tusk zamiast ustawić się do zdjęcia, ganiał po schodach, albo że nieprawda, nie ganiał, historia, jak każda inna.
            • araceli Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:54
              a.va napisała:
              > No to dałam, coś wielkiego się stało? A historia fajna i fajnie napisana - i ty
              > le, nie jest to wiekopomne wydarzenie, że Tusk zamiast ustawić się do zdjęcia,
              > ganiał po schodach, albo że nieprawda, nie ganiał, historia, jak każda inna.

A jeszcze niedawno twierdziłaś, że to najprawdziwsza prawda!

Wiesz - propaganda i jej ofiary jak Ty to naprawdę nic śmiesznego.
              • a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:38
                No ja mam takie spaczone poczucie humoru, ale na twoim miejscu nie brałabym sobie tak do serca moich postów, to tylko forum, czilaut.
    • araceli Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:20
      Tu jest cały filmik.
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,20374859,czy-donald-tusk-unikal-zdjecia-obok-andrzeja-dudy-zobaczcie.html#MTstream

A.vo - durnie nabrałaś się na prawicową propagandę. Pośmiejesz się teraz z własnej głupoty? big_grin
      • scher Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:27
        araceli napisała:

> Tu jest cały filmik.

Ale przecież o nim właśnie rozmawiamy. Tusk się miotał.
        • azja001 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:37
          Umiejętności dyplomatyczne i bycia w środowisku międzynarodowym niby prezydenta Dudy i Tuska to przepaść. Naturalnie każdy to widzi i wie, nawet pisowcy ale tak dla zasady trzeba włożyć szpilę i wyrwać coś z kontekstu po to aby przedstawic nielubianą przez siebie stronę w złym świetle. Prawicowcy celują w takich technikach. Jak lubią niech sie produkują.
          • a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:23
            Może i prawicowcy celują, ja akurat jestem lewicowcem. A moment robienia zdjęcia to nie czas na small talk.
            • cosmetic.wipes Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 20:35
              Przecież na oficjalnym zdjęciu stał tam, gdzie protokół nakazuje.
        • oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:38
          smile Obama zganił publicznie prezydenta Polski, wszystkie światowe media to podały. Żeby to przykryć, od kilku godzin na twitterze prawicowi dziennikarze grzeją temat zdjęcia uczestników po kolacji i tego jaką drogę pokonał Tusk stając do zdjęcia. Mega istotne wydarzenie szczytu. Przedszkolaki w piaskownicy.
        • araceli Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:42
          scher napisał:
          > Tusk się miotał.

Nikt nas nie przekona, że biała jest białe a czarne jest czarne a jak fakty przeczą propagandzie - tym gorzej dla faktów suspicious
          • jan.kran Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 13:47
            A na fejsbuku chodzi ten film z komentarzami że nikt nie chciał koło Dudy stać i Tusk prezydentowi dudę ... przepraszam twarz uratował.
            • wegatka Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 16:52
              https://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif
            • pade Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:20
              też bym nie chciała stać koło Dudybig_grin
    • chicarica Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 14:08
      Jak by to ująć... Tusk mógł chociaż parę słów z innymi dygnitarzami zamienić. Jakby tam kartofla postawić, to nie zamieniłby ani słowa z nikim, bo żadnego języka nie zna, nawet polski słabo. A poza tym Du...a stoi sam jak pajac, jak zwykle zresztą, i ma durną minę.
      • isa1001 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 14:29
        Tusk zachowywał się po prostu swobodnie - śmiał się, żartował. On wszystkich zna, jego znają. Dla niego takie spotkania i zdjęcia to chleb powszedni. A nasz PAD to jak chłopek z folwarku, którego pierwszy raz w przyciasny garnitur ubrali i na salony wpuścili.
    • krejzimama Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 14:24
      https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13645174_1759365524281395_3325966302499382839_n.jpg?oh=3d96d7a864336075b936f0d21b19bb2c&oe=57F22F35
    • rosapulchra-0 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 14:33
      Gdyby w ten sposób zachował się któryś z polityków PIS-u, to jakby wrzało na forum? big_grin
      • kub-ma Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 14:41
        O nie, niewiele osób zwróciłoby na to uwagę. A ci, którzy by zauważyli, chyba nie zniżyliby się do takiej interpretacji.
        • rosapulchra-0 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 20:07
          A jak się walcowałyście, gdy ktoś wrzucił linka do zdjęć Szydło z odbitymi podkolanówkami na łydkach? A teraz takie święte, hehe big_grin
      • iuscogens Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 14:42
        To jest forum na ktorym zrobiono kilkudniowy, zmasowany hejt na matki dzieci niepelnosprawnych w obronie Tuska, wiec z zasady wszystko co robi Tusk nie podlega krytyce.
      • sumire Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 14:48
        Ale jak się zachował? Uprawiał small talk z ludźmi, którzy chcą z nim rozmawiać, a nie stał jak słup soli z głupią miną?
        • rosapulchra-0 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 20:15
          Tak sobie to tłumacz big_grin big_grin big_grin
          • sumire Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 20:30
            A potrafisz udzielić merytorycznej odpowiedzi? Mówimy o człowieku, który zawodowo osiągnął trochę więcej niż ty i ja, więc jeśli już upieramy się przy obśmiewaniu go, może powiedzmy, co takie śmieszne.
            • rosapulchra-0 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:03
              Napisałam wyżej, że potraficie się wyśmiewać tylko z jednej strony, z drugiej jest wielkie larum, że o co chodzi, że jak tak wolno!
              Osobiście zawodowe osiągnięcia Tuska mnie obrzydzają, dla kraju nie zrobił nic dobrego, za to nachapał się kasiory, ile wlezie i uciekł do Brukseli. Odpowiedzialności za swoje czyny też nie poniesie żadnej, w końcu Polska to bardzo tolerancyjny kraj, prawda?
              • milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:05
                Walizki spakowane?
                • rosapulchra-0 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:07
                  Na urlop. Jeszcze nie. We wtorek wyjeżdżamy.
                  • milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:15
                    Nie na weekend a na zawsze, dobrze wiesz o co chodzi.
                    Wczoraj była w tok fm fajna audycja. Polskie Seby, to cytat, a nie inwektyw, właśnie odkrywają, że to oni mają w podskokach zmywać się z Królestwa, a nie pakistańczycy z obywatelstwem
                    • rosapulchra-0 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:23
                      Zwykła propaganda. Nic złego się nie dzieje, ale ty zawsze wiesz lepiej, bo przecież w radiu powiedzieli big_grin big_grin big_grin
                      I nie wyjeżdżam na łykęd, ale na trzy tygodnie. Na urlop. Dotarło? A potem wrócę do siebie, do domu, zapewne też do pracy, choć zwolnienie mam do końca sierpnia, ale już nudzi mi się w domu.
                      I nie mam zamiaru nigdzie na zawsze wyjeżdżać stąd, no chyba że na emeryturę do Nowej Zelandii.
                    • taki-sobie-nick Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:24
                      milkymilk napisał(a):

> Nie na weekend a na zawsze, dobrze wiesz o co chodzi.
                      > Wczoraj była w tok fm fajna audycja. Polskie Seby, to cytat, a nie inwektywA
              • aalex7 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:59
                Napisałam wyżej, że potraficie się wyśmiewać tylko z jednej strony, z drugiej jest wielkie larum, że o co chodzi, że jak tak wolno!
                Osobiście zawodowe osiągnięcia Tuska mnie obrzydzają, dla kraju nie zrobił nic dobrego, za to nachapał się kasiory, ile wlezie i uciekł do Brukseli. Odpowiedzialności za swoje czyny też nie poniesie żadnej, w końcu Polska to bardzo tolerancyjny kraj, praw"

Niewiele wiesz i niewiele rozumiesz - ale cóż i tacy chodzą po świecie
              • pade Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:22
                Kasiory się napchał? W Polsce?
                Ty masz pojęcie ile zarabia polski premier?
              • sumire Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 10.07.16, 09:58
                A mnie obrzydza umniejszanie czyichś zasług przy jednoczesnej nieumiejętności wyjaśnienia - merytorycznie - co tak naprawdę, konkretnie ta osoba źle zrobiła.
                I serio, nie będąc fanką Tuska, wolę być pod wrażeniem tego, że żartuje sobie z wierchuszką tego świata, niż wstydzić się za prezydenta i premiera, których metody "rządzenia" są krytykowane nie tylko w kraju, ale i za granicą.
    • iuscogens Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 14:37
      Najlepszy byl ten morderczy wzrok Donalda w strone Dudy. Jakby wzrok mogl zabijac to biedny Andrzej dlugo by nie pociagnal.
      • milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 14:40
        Już tak mam dość tych wygłodniałych typów przy korycie, że jakby mój wzrok mógł zabijać doszłoby do ludobóstwa.
        • iuscogens Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:06
          Gratulujemy. Moze warto pojsc na terapie??
          • milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:10
            Nie lubię i boję się pisu, to jednostka chorobowa?
            Alergię na głupotę też się leczy?
            • livia.kalina Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:22
              Jak takiej jednostki chorobowej nie ma neokomuna pisowska wkrótce wymyśli i nawet w sejmie przepchnie usłużnymi rączkami Piotrowicza i Pawłowicz. Wszak uczą się od najlepszych- Hitlera i Stalina, więc wkrótce i schizofrenia bezobjawowa nam się w Polsce narodzi.
            • iuscogens Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:22
              No jakis czas temu modne bylo okreslenie "ludzie chorzy z nienawisci". Sama sie zastanow czy tekst o ludobojstwie to kiepski zart czy powazniejszy problem.
              • milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:31
                Kto tu pisał o wzroku Tuska? Ja czy ty?
                Mam spokojnie patrzeć jak niszczą mój kraj. Noł Łej, nie tak mnie wychowano!!!
                • rosapulchra-0 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 16:28
                  milkymilk napisał(a):

> Kto tu pisał o wzroku Tuska? Ja czy ty?
                  > Mam spokojnie patrzeć jak niszczą mój kraj. Noł Łej, nie tak mnie wychowano!!!

A co robisz oprócz patrzenia?
                  • milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 16:35
                    Piszę na forum, bo może komuś rozum wróci. Więcej też robię, ale nie napiszę, bo się boję. Taki mamy krajsad
                    • rosapulchra-0 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 17:49
                      https://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif
                    • taki-sobie-nick Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:53
                      milkymilk napisał(a):

> Piszę na forum, bo może komuś rozum wróci. Więcej też robię, ale nie napiszę, b
                      > o się boję.

Ojej, jaka bohaterka. Pewnie z KOD-em chodzisz.
                      • taki-sobie-nick Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 21:54
                        uwaga:

nie jestem zwolenniczką PiS-u (ani żadnej partii z obecnie u nas istniejących, w sejmie czy poza nim)
                        • milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:07
                          To tak jak ja.
                          Tym bardziej cierpię widząc idiotów u władzy. Tylko kto głosował na pokemony z brzytwą?
                          • taki-sobie-nick Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:45
                            milkymilk napisał(a):

> To tak jak ja.

OK, nie wierzysz mi, jesteś z tych, co uważają, że istnieją wyłącznie PO-wcy albo PiS-owcy.

> Tym bardziej cierpię widząc idiotów u władzy. Tylko kto głosował na pokemony z
                            > brzytwą?

Poproszę przypis do pokemonów i brzytwy. Skoro wiesz lepiej, na kogo głosuję, to nie mam więcej pytań.
                      • milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:03
                        Popylam z pielgrzymkami do Lichenia i modlę się o rozum, ale jestem jedyna.
                        • taki-sobie-nick Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:47
                          milkymilk napisał(a):

> Popylam z pielgrzymkami do Lichenia i modlę się o rozum, ale jestem jedyna.

No proszę, jaka wybitna a nieodkryta postać.

Na pewno przejdziesz do historii.
              • araceli Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:52
                iuscogens napisał:
                > No jakis czas temu modne bylo okreslenie "ludzie chorzy z nienawisci". Sama sie
                > zastanow czy tekst o ludobojstwie to kiepski zart czy powazniejszy problem.

Owszem - Ty masz poważny problem.
      • antyideal Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 14:58
        No wiadomo, Tusk i jego wilcze oczy, huha!
      • araceli Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:50
        iuscogens napisał:
        > Najlepszy byl ten morderczy wzrok Donalda w strone Dudy. Jakby wzrok mogl
        > zabijac to biedny Andrzej dlugo by nie pociagnal.

Prawackie widzenie świata big_grin
        • triismegistos Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 16:32
          A co ma do tego "prawackość". Jeden i drugi pożal się borze z prawicy. Z czego Tusk chyba nawet bardziej.
    • a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:26
      Wiecie co, odpadam z tego wątku, chciałam się z wami podzielić fajną historyjką, a wy z tego natychmiast robicie wojnę polska-polską, od razu wilcze oczy Tuska, nienawiść, ostracyzm Dudy, a nawet ludobójstwo. Ludzie, ogarnijcie się. Naprawdę nie można już z dystansem i humorem po prostu pogadać o politykach? Trzeba od razu wojenkę robić ze wszystkiego? Wodę z mózgu wam zrobili, widzicie już tylko podzielony świat.
      • oqoq74 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:32
        ALe do Ciebie nie dociera, że tam gdzie Ty widzisz odwalanie kaszany, inni - prawicowcy widzą obciach i tłuką temat, na twitterze, jeszcze inni nie widzą, żadnego problemu, ot zwykłe przemieszczanie się, szukanie swojego miejsca i żarty, a jeszcze inni powód do żartów z prezydenta? Dlaczego uważasz, że każdy powinien widzieć to co Ty?
        • a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:36
          Nie uważam, że każdy powinien widzieć to, co ja. Po prostu chciałam o tym pogadać, trochę się pośmiać z Tuska, trochę z Dudy, trochę z Obamy, bez dorabiania ideologii. Ale niedasie.
          • iskierka3 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:39
            Dla mnie sie istotnie nie da bo nic smiesznego na tych zdjeciach nie widze. Ani do smiania sie z Obamy ani z Tuska ani z Dudy. No co ja poradze, ze nie smieszywink
          • milkymilk Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:43
            Dałaś się wkręcić. Bywa i zdarza się najlepszym, bo wszystkie strony próbują manipulacji. Teraz jest moment, żeby się zaśmiać ze zdarzenia i wyciągnąć wnioski.
          • araceli Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:51
            a.va napisała:
            > Nie uważam, że każdy powinien widzieć to, co ja. Po prostu chciałam o tym pogad
            > ać, trochę się pośmiać z Tuska, trochę z Dudy, trochę z Obamy,

Nikt Ci nie zabroni śmiać się jak głupi do sera wink
          • kamunyak Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 18:39
            >Nie uważam, że każdy powinien widzieć to, co ja. Po prostu chciałam o tym pogadać, trochę się >pośmiać z Tuska, trochę z Dudy, trochę z Obamy, bez dorabiania ideologii. Ale niedasie.

ale o co chodzi...? my też chcieliśmy się trochę "posmiać".
            Każdy widać, ma inne poczucie humoru i każdego smieszy co innego.
            Tyle, że jak kogos smieszy cos innego, niz ciebie, to juz jest "niefajnie" i "niedasie".
            No, to ciekawy punkt widzenia - każdy ma się śmiac z tego, z czego śmieje się naczelnik Polski i jego poplecznicy...
            póki co to jeszcze tej ustawy nie przegłosowali, może następnym razem.
            • a.va Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 23:01
              Ależ zupełnie o nic nie chodzi, cieszę się, że sprawiłam ci radość big_grin
      • livia.kalina Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 15:44
        Walisz pisowska propagandę i próbujesz nam wcisnąć, że chciałaś się "podzielić fajną historyjką"...

Za klasykiem: "Kończ waść, wstydu oszczędź".
    • feliz_madre Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 16:19
      Duda jak manekin. To on jest komiczny.
      A Tuskowi się nie dziwię się. Na grupowych zdjęciach też nie staję obok osób, ktorych nie lubię.
      • ana119 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 16:31
        I nie masz pojęcia nic o protokole dyplomatycznym. Na studiach tez nie było etykiety?
        • livia.kalina Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 17:43
          a na jakich studiach jest "etykieta"?
          • taki-sobie-nick Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 20:33
            livia.kalina napisał(a):

> a na jakich studiach jest "etykieta"?

Zapewne na kierunku "dyplomacja".
    • wegatka Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 17:09
      A.va, jeśli tak dobrze znasz autora tego, pożal się Boże, artykułu, to przekaż mu, że to nieładnie pisać o jednej osobistości per prezydent Andrzej Duda, a o drugiej - Tusk. Gdyby Jakub Szymczuk miał trochę kultury, napisałby "przewodniczący Donald Tusk".

" Tymczasem - wszyscy dziennikarze na to czekali - miał stanąć obok prezydenta Andrzeja Dudy. Jednak Tusk, usilnie balansując na stopniach podestu, brnął na samą górę"
      • malinadzika Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:45
        wegatka napisała:

> " Tymczasem - wszyscy dziennikarze na to czekali - miał stanąć obok prezydenta
        > Andrzeja Dudy. Jednak Tusk, usilnie balansując na stopniach podestu, brnął na s
        > amą górę"

nie brnął na góre a raczej schodził do Dudy ale fakt robił co mógł aby ten moment bliskości opóźnić i robił to z wdziękiem jak to Tusk.
        • rosapulchra-0 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:48
          http://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gifhttp://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gifhttp://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gif
    • taki-sobie-nick Ja chyba zaraz polecę 09.07.16, 20:20
      na blog MrVintage, bo coś mi się wydaje, że ten garnitur też coś Donkowi za bardzo błyszczy (czytaj: ubrać się nie potrafi).
    • malinadzika Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 09.07.16, 22:28
      ja się Tuskowi nie dziwię smile
    • kotradykcja Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 10.07.16, 10:10
      Serio? Gdyby nie opis, to wygląda jakby przechodził witając się i rozmawiając z osobami, które zna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka