Dodaj do ulubionych

Kto da więcej?

29.09.16, 11:47
Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać.
natemat.pl/191063,calkowity-zakaz-aborcji-to-nie-wszystko-prawicowcy-chca-kary-za-niewiernosc-rozpustnicy-strzezcie-sie
"20-letnie dziewczę uwiedzione przez 45-letniego żonatego faceta winno być skazane na zaledwie prace społeczne, ale np. ów 45-letni facet, jeśli ów "wyskok" był u niego kolejnym z rzędu, chwalił się takowym przed innymi, a może jeszcze nawet organizował i ułatwiał innym seksualne schadzki, mógłby zostać skazany nawet na karę śmierci"

Obowiązkowo przez ukamienowanie!
Polsce faktycznie nie trzeba muzułmańskich uchodźców, wśród których mogliby się ukryć ekstremiści. Ma swoich.

Błagam, powiedzcie, że to żart.
Obserwuj wątek
    • stoijedna Re: Kto da więcej? 29.09.16, 11:51
      nie martw się, to nie przejdzie, panowie sami na siebie wyroku nie wydadzą big_grin
    • mamma_2012 Re: Kto da więcej? 29.09.16, 11:52
      Żart, nie żart, ale z pewnością nie przejdzie. Sami się przecież skazywać nie będą, a chłopcy z Wiejskiej spuszczeni ze smyczy w Warszawie, a lokalnie w roli Vipów, dokazują aż furczysmile
    • stacie_o Re: Kto da więcej? 29.09.16, 11:56
      Hehehe, poczytaj facet ma równie fajne kwiatki:
      1. O sporcie kobiet:
      Oczywiście, zdarza się też, że w skutek bardzo intensywnych ćwiczeń fizycznych niektóre z kobiet mają np. większe mięśnie od większości mężczyzn, ale by osiągnąć taki stan dana niewiasta musi włożyć w to znacznie więcej wysiłku cielesnego, niż czyniłby to mężczyzna. W takich wypadkach kobiety zwykle zaczynają wyglądać dość karykaturalnie, mając ramiona szersze od bioder, a nieraz nawet na twarzy przybierając męskich rysów – często to zresztą widać na przykładzie rozmaitych „sportsmenek”, które na pierwszy rzut oka niejednokrotnie są trudne do rozróżnienia od mężczyzn.

2. Chodzenie na plaże jest złe
      Coś podobnego trzeba powiedzieć o chodzeniu na plażę. Owszem, można tam iść bez złych intencji. Kąpiel, słońce, lepienie babek w piasku nie są niczym złym. Obfitość niemal kompletnej nagości w tych miejscach, sprawia jednak, że niezwykle trudno jest korzystać ze wszystkich tych dobrych rzeczy bez ciągłej pokusy patrzenia na niemal całkowitą nagość tam obecną. Ideał bezpiecznego moralnie korzystania z mieszanych plaż przypomina niczym siostra pomysł dobrego używania „Playboya” i „CKM”. Nawet jeśli się coś takiego czasami zdarza, to jest to bardzo rzadkie.

3. Nie tańcz
      Problemem pozamałżeńskich tańców d-m nie jest to, że są one ze swej natury (a więc zawsze, wszędzie i w każdych okolicznościach) złe, grzeszne i występne. Ich problemem jest to, że ze względu na swą specyfikę, która praktycznie zawsze wiąże się z wyraźnym przekraczaniem naturalnych i/lub kulturowych kanonów bliskości cielesnej, poufałości i skromności pomiędzy płciami, stwarzają one mniej lub bardziej poważne niebezpieczeństwo popadnięcia w grzech. Zasadniczo zaś rzecz biorąc dotyczy to wszystkich tańców d-m, w których pomiędzy tańczącymi zachodzi kontakt cielesny. Oczywiście, pośród tych tańców istnieją jedne są mniej, a drugie bardziej niebezpieczne. Jednak należy zauważyć, że nawet w takich „tradycyjnych” tańcach d-m formy bliskości cielesnej, jakie się w nich przyjmuje, przekraczają nawet i dziś przyjęte kanony bliskości cielesnej i poufałości pomiędzy płciami

więcej na salwowski.net
      • cauliflowerpl Re: Kto da więcej? 29.09.16, 11:58
        Dzięki!
        Właśnie czytam recenzje filmów na portalu "Kultura Dobra" i płaczę ze śmiechu big_grin
        • fragile_f Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:08
          Polecam szczególnie recenzje "Avatara":

" Kolejny z wyżej wspomnianych aspektów, mianowicie to, że Na’vi wyglądają jak ludzko-zwierzęce hybrydy, jest jeszcze bardziej kuriozalny. Ich wygląd jest nie tylko dziwaczny i estetycznie dość odpychający, ale też niepokojący, gdy weźmie się pod uwagę, że w jednej z takich półzwierzęcych postaci zakochuje się ludzki bohater i jest to „zwieńczone” współżyciem tejże pary"

big_grin big_grin big_grin

A ja w ogóle mam plan, żeby ich strollować - ostatnio ta dziewczyna pisala, ze niestety portal upada, bo nie maja datkow (oh noes!). Wiec tak - robimy ściepę na emamie, dajemy im 100 miesiecznie ale pod warunkiem, ze jedna recenzja miesiecznie obejmuje film polecony przez naszego podstawinego człowieka suspicious Oczywiscie rżniemy głupa, że niby sami chcemy obejrzec, ale niewiadomo czy tam nie ma szatana, wiec wolimy zeby najpierw dali znac czy warto...
          • spanish_fly Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:25
            Co jako pierwsze byś im podpowiedziała do zrecenzowania?
            • fragile_f Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:32
              Brokeback mountain albo Cosmos: the space-time oddysey big_grin

Ale to śmierdzi na kilometr podpuchą...

BTW pani pisząca recenzje jest kreacjonistką i nie wierzy w ewolucję:

"Film ten, mimo że w paru miejscach odwołuje się do darwinowskiej teorii ewolucji jako do rzeczy rzekomo pewnej i niekwestionowanej, jest jednak w miarę „strawny” dla osób, które (tak jak autorka tego tekstu) wierzą w sposób dosłowny w kreację świata, człowieka i innych gatunków istot żyjących, tak jak przedstawia to nieomylne Słowo Boże. "

kulturadobra.pl/park-jurajski/
              • ichi51e Re: Kto da więcej? 29.09.16, 15:03
                Lepiej jakis neutralny film - starwars xmen bridget jones - na pewna recenzent by nas zawsze zaskoczyl
                • cauliflowerpl Re: Kto da więcej? 29.09.16, 15:20
                  Ja bym im podsunela jakas bajke: moze Bolek i Lolek...
                  Co ciekawe, nie powiesili psow na "Spotlight".
            • rozaly Re: Kto da więcej? 29.09.16, 14:48
              Koniecznie Spotlightsmile
              • aandzia43 Re: Kto da więcej? 29.09.16, 14:57
                I Magdalenki wink
              • cosmetic.wipes Re: Kto da więcej? 29.09.16, 15:19
                A jest, jest. Z zadziwiającą oceną w dodatku:

kulturadobra.pl/spotlight/
      • mozambique Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:09
        pkt. 1 patrz Caster Sanya
        • cauliflowerpl Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:11
          Caster ma miesnie od testosteronu nie od cwiczen.
          Kobieta z testosteronem w normie moze mieszkac na silowni i raczej takiego efektu nie osiagnie.
      • maadzik3 Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:16
        o, to o tych tańcach napisał jak słynny palestyński wykładowca w USA, który uważał cały zachód za skrajnie grzeszny (pisał o potańcówce w parafii w latach 40-ych więc żadne Dirty Dancing), kulturę amerykańską odrzucił, karierę i pieniądze tam zrobił, chwalił antysemityzm i popierał terroryzm
    • fragile_f Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:11
      A czytałaś jego głowne załozenie?

No bo tak - wg. niego ludzie nie rżną swoich psów (pardon - nie są zoofilami) tylko i wyłacznie dlatego, ze jest to czyn karalny. I idac dalej tym tropem zakłada, ze w ciagu kilku lat od hipotetycznego zdepenalizowania zoofilii w Polsce bylyby tysiace czynnych swinio- czy kuro-bzykaczy, gdyz jak wiadomo widmo kary jest JEDYNYM czynnikiem wplywajacym na to, czy panu staje na widok Puszka, czy nie big_grin

Co za tym idzie - wystarczy wprowadzic kary za zdrady i viola! big_grin
      • lellapolella Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:18
        Boszsz, nie mam teraz czasu na takie rzeczy a tu trudno się oderwaćwink Właśnie przeczytałam recenzję "Smażonych, zielonych pomidorów" , w ichniej tabeli w rubryce "groza, przemoc" ten film oceniony jest jako umiarkowany. Oglądałam go dawno temu ale czy to nie tam pozbyto się zwłok, gotując z nich gulasz? No, ale najgorsze to przemycanie feminizmu, ach.
      • cosmetic.wipes Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:22
        Za rżnięcie odkurzacza kar nie ma, więc, drogie koleżanki, pilnujmy tych drogocennych sprzętów AGD, gdyż nasi panowie masowo kopuluja z rurą, gdy tylko znikamy z horyzontu big_grin
        • cauliflowerpl Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:26
          A ja uciekłam od EXa z bezprzewodowym, zostawiwszy mu tradycyjny, z rurą...
          No ale to ex, więc niech używa na zdrowie! Nie moja broszka.
          Bezprzewodowy niestety nieużyty w tych sprawach, nic mu nie wystaje...
        • fragile_f Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:27
          Cholera, muszę schować sokowirówkę chyba...

Swoją drogą - dlaczego nawiedzeni katole-fanatycy zawsze widzą mężczyznę jako takiego tępego zwierzaka, który jak się go nie leje ciężkim kijem po sumieniu i nie straszy piekłem, to leci i gwałci wszystko co się rusza i ma otwór? Nawet nie musi być ciepłe.
          • bella_roza Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:34
            fragile_f napisała:

> Swoją drogą - dlaczego nawiedzeni katole-fanatycy zawsze widzą mężczyznę jako t
            > akiego tępego zwierzaka, który jak się go nie leje ciężkim kijem po sumieniu i
            > nie straszy piekłem, to leci i gwałci wszystko co się rusza i ma otwór? Nawet n
            > ie musi być ciepłe.

ale to nie tylko katole. podobnie islam i ortodoksyjny judaizm. zastanawiałam się jak to jest być mężczyzną takiego wyznania, przecież to uwłaczające, tyle barier tworzy się żeby ludzie nie rzucali się na siebie w seksualnym szale. w judaizmie przynajmniej działa to na dwie strony bo i mężczyźni noszą okropne aseksualne stroje. za to w islamie kobity od stóp do głow zakryte a faceci w T-shirtach i klapkach.
            • fragile_f Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:38
              Masz rację, chodzi mi o ogół fanatyków religijnych, nie tylko tych z KK. Polecam również lekturę wielodzietni.org - wspaniały wątek nt. tego jak powinna się ubierać Porządna Kobieta, bo inaczej kusi mężczyzn. Nie wiem, mój osobisty jakoś nie toczy piany z gęby na widok mojej łydki czy przedramienia, czy mam się martwić?
              • stacie_o Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:40
                weź zalinkuj nie bądź taka...
                • fragile_f Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:50
                  To chyba to:

wielodzietni.org/index.php?p=/discussion/14908/prawda-o-bikini-i-pokaz-skromnej-tradycyjnie-chrze%C5%9Bcijanskiej-mody

Tylko zeby nie bylo - nie ma picia kawy i czytania jednoczesnie! Aha, osobnik Brawario to wspoltworca kulturydobrej. Enjoy!
                  • cosmetic.wipes Re: Kto da więcej? 29.09.16, 13:05
                    "Jakie libido? Cóż to za szatańsko-freudowski bełkot? Kto nigdy nie czytał kazań św. proboszcza z Ars ten nie wie o jakich rodzajach grzechów mówię !!! On już wtedy zwalczał bezwstyd, który wy uważacie dzisiaj za normalność i naśmiewacie się ze wszystkich, którzy podobnie jak Vianney potępiają ten bezwstyd. Bowiem kiedy człowiek przypadkowo narażony jest na nieskromne widoki, wówczas musi odeprzeć myśl natychmiast, a gdy jej nie odeprze należycie i choćby z zapomnienia trwa w niej przez chwilę, popełnia grzech lekki, a jeżeliby na tę myśl przyzwolił, popełnia grzech ŚMIERTELNY !!! Takie dusze przygotowują miejsce w piekle i sobie i wszystkim, których naraziły na tę okazję do grzechu "

Mam nieustające wrażenie, że tam wszyscy się nawzajem trollują, bo przecież człowiek w miarę stabilny emocjonalnie i w szerokiej normie intelektualnej nie mógłby czego takiego wyprodukować na poważnie.
                    • fragile_f Re: Kto da więcej? 29.09.16, 13:21
                      Niestety to nie są trolle sad Komentujacy przechodzą przez grube sito, dopiero po ilus wypowiedziach moga dyskutowac na wazne tematy. A tego czasem nie pisal pan od blogaska i sportu kobiet?
                      • cosmetic.wipes Re: Kto da więcej? 29.09.16, 13:35
                        Pisał to ktoś o nicku Max Stirner.
                        • fragile_f Re: Kto da więcej? 29.09.16, 14:07
                          A to inny, tamten to brawariusz czy jakos tak. Ale tam oszołomów jest cała masa, znalazlam moze z dwie-trzy osoby które nie miały klapek na oczach i były w miarę w porządku. Zreszta - całe towarzystwo rowno po nich jedzie...
                    • aandzia43 Re: Kto da więcej? 29.09.16, 13:30

> Mam nieustające wrażenie, że tam wszyscy się nawzajem trollują, bo przecież czł
                      > owiek w miarę stabilny emocjonalnie i w szerokiej normie intelektualnej nie móg
                      > łby czego takiego wyprodukować na poważnie.

Oni tak na serio. Niestety norma intelektualna nie chroni przed nie-normą psychiczną wink
              • cosmetic.wipes Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:46
                > mój osobisty jakoś
                > nie toczy piany z gęby na widok mojej łydki czy przedramienia,

No w tej sytuacji, to koniecznie musisz schować sokowirówke. A nawet więcej - wywalić zdzirę na zbity pysk big_grin
                • fragile_f Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:52
                  Kuźwa, wiedziałam, coś ostatnio spokojny był i zadowolony. A z sokowirówki zniknął kurz.

Dlaczego ja głupia nie połączyłam tych faktów wcześniej?? Ale w sumie i tak dobrze, że zoofilia jest karalna, bo nasza kotka jest wyjątkowo drobniutka i jeszcze by jej krzywdę zrobił...
        • beataj1 Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:32
          HA! i wszystko jasne dlaczego mój luby ostatnio z obłędem w oczach szukał tej okrągłej końcówki z włoskami na końcu.
          https://www.odkurzaczexxl.pl/aukcje/foto_aukcje/szczotki/szczotka_mala_okrogla_standard31.jpg

Zboczeniec jeden. Dobrze że ślubu nie mamy bo rozwód to grzech...
          • fragile_f Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:36
            "odkurzacze XXL"

Gratulacje moja droga! big_grin
            • beataj1 Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:38
              No i co mi po tym xxl skoro się z małym (!) agd muszę nim dzielić.
              • fragile_f Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:39
                Pytanie czy używa sprzetu włoskami do środka czy na zewnątrz? suspicious
                • beataj1 Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:42
                  Nie będę pytać. Są granice otwartości w związku wink
                  przypomniała mi się ta scena z Przyjaciół gdzie Monica myślała, że Chandlera podniecają rekiny smile
        • jowita771 Re: Kto da więcej? 29.09.16, 13:04
          Mając takie cudo jak ten pan w domu zainwestowałabym w młynek do odpadów i zostawiła go sam na sam. Niech rżnie do woli.
      • olena.s Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:35
        W zasadzie identycznie argumetował pewien imam, proponujący wprowadzenie szarii w jakims kraju europejskim. Jak się raz - drugi obetnie łapę z kradzież i publicznie wybatoży cudzołożnika, to pewne problemy społeczne, obecnie wydające się nie do uniknięcia zwyczajnie znikną.
    • iwles Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:22

hehehe
      liczba zawieranych malżeństw spadnie do zera
      wszyscy będą żyć w wolnych związkach big_grin
    • martishia7 Re: Kto da więcej? 29.09.16, 12:28
      Kultura dobra wymiata!
    • pade Re: Kto da więcej? 29.09.16, 13:00
      Ale Freud miałby używaniebig_grin
    • aandzia43 Re: Kto da więcej? 29.09.16, 13:07
      Zapraszam na profil fb tego pana, oraz jego siostry? żony? niejakiej Marzeny Salwowskiej. Młodzi gniewni talibowie.
      • fragile_f Re: Kto da więcej? 29.09.16, 13:22
        To jest jego siostra, ktora nie znalazla do tej pory mezczyzny godnego do zerwania jej kwiatuszka.
        • beataj1 Re: Kto da więcej? 29.09.16, 13:25
          A to może dlatego oni mają tak dokładnie przemyślaną kwestię zakazów prawnych w kwestii realizowania popędów seksualnych. Bo może...
          Uwaga gdybam...
          Gdyby kazirodztwo nie było zakazane w paragrafach sprawa ich życia seksualnego wyglądała by zgoła inaczej.
          • fragile_f Re: Kto da więcej? 29.09.16, 14:09
            Mysle, ze masz duuuzo racji... a ich foty widzialas?
            • beataj1 Re: Kto da więcej? 29.09.16, 14:21
              Nie. Za wrażliwa jestem smile
              • fragile_f Re: Kto da więcej? 29.09.16, 14:26
                Gdybyś zobaczyła, to uwierz mi - wszelkie seksualne myśli na zawsze zniknełyby z Twego umysłu.
                Jako że jestem wstrętną, zezwierzęconą i niemoralną kobietą, to moje powróciły po paru godzinach, ale odpowiedzialnosci za innych brać nie mogę!
                • aandzia43 Re: Kto da więcej? 29.09.16, 14:35

> Jako że jestem wstrętną, zezwierzęconą i niemoralną kobietą, to moje powróciły
                  > po paru godzinach, ale odpowiedzialnosci za innych brać nie mogę!

Jako również zezwierzęcona i niemoralna mam ciekawskie pytanie: ktoś coś o nich wie? Oni tak tylko genetycznie czy wychowawczo porąbani? Ciekawe przypadki psychiatryczne.
                  • cosmetic.wipes Re: Kto da więcej? 29.09.16, 14:48
                    Ja jestem bardzo ciekawa czy rodzice są z nich dumni? big_grin
                    • aandzia43 Re: Kto da więcej? 29.09.16, 14:57

> Ja jestem bardzo ciekawa czy rodzice są z nich dumni? big_grin

No właśnie big_grin Ciekawe czy oni ideologicznie już tak z głębin łona i z mlekiem matki czy na lekcji religi coś ich nagle zapłodniło? Jeśli z nagła i z zewnątrz to rodzice rwą włosy z głowy. Jak by nie było ciekawy duet.
                  • fragile_f Re: Kto da więcej? 29.09.16, 14:58
                    Ja wiem tyle, ze Marzena jest utalentowaną malarką (gorrrrąco polecam jej cykle biblijne) oraz anglistką. Ma też niebywale życzliwy wyraz twarzy. Jest 42-letnią panna, która ma bardzo dużo do powiedzenia na temat małżeństwa, rodzenia dzieci i tak dalej.

Tutaj jej dzieła:

www.saatchiart.com/account/profile/808137

Swoją drogą - oni muszą bardzo dokładnie oglądać te filmy, skoro potrafią wyliczyć, że brzydkie słowo padło np. 23 razy. Widzę oczyma wyobraźni, jak Marzenka i Mirek wspólnie siadają przed telewizorem i ogladają OHYDĘ, wzdrygając się z obrzydzenia za każdym razem, kiedy w kadrze pojawi się kawałek cycka. Cierpią za miliony! I to własnie jest ich krzyż - oglądanie filmów takich jak "Park Jurajski" po to, żebyśmy my nie musieli kalać naszych oczu i uszu!

big_grin
                    • cosmetic.wipes Re: Kto da więcej? 29.09.16, 15:43
                      > Marzena jest utalentowaną malarką

Przeginasz big_grin big_grin big_grin
        • cauliflowerpl Re: Kto da więcej? 29.09.16, 13:26
          Rok urodzenia 1974?
          Tez by mi bilo na czache... 42 lata bez seksu...
          • aandzia43 Re: Kto da więcej? 29.09.16, 13:31
            cauliflowerpl napisała:

> Rok urodzenia 1974?
            > Tez by mi bilo na czache... 42 lata bez seksu...

Ufff, jak dobrze, że się nie rozmnażają.
    • ichi51e Re: Kto da więcej? 29.09.16, 15:01
      Na szcescie cudzolostwo mezatych/zonatych dotyczy. Mam czyste sumienie
    • cosmetic.wipes Re: Kto da więcej? 29.09.16, 15:26
      Niebezpieczny kulturadobra.pl/tajemnica-brokeback-mountain/, kulturadobra.pl/dziennik-bridget-jones/ jest wyraźnie zła, i ekstremalnie złe kulturadobra.pl/chicago/

big_grin
      • fragile_f Re: Kto da więcej? 29.09.16, 15:30
        Muj borze, cóż za poświęcenie! Pacz jacy są szlachetni, obejrzeli i teraz ja już nie muszę taplać się w tym plugastwie!

"Tajemnicą poliszynela jest jednak fakt, że również w krajach, gdzie tego rodzaju związki cieszą się pełną akceptacją, są one zwykle bardzo nietrwałe, a naprawdę wierne i oddane sobie pary homoseksualne funkcjonują na zasadzie wyjątku, który potwierdza regułę."

Musze to pokazać znajomym gejom. Daj boziu parze hetero tyle lat szczęsliwego związku big_grin
        • cosmetic.wipes Re: Kto da więcej? 29.09.16, 15:42
          Alez jak straszliwie musieli cierpieć ogladając. Na pewno dostali juz za to jednego plusa w niebie big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka