Dodaj do ulubionych

Oglądam Pitbulla i....

27.11.16, 16:34
Musiałam włączyć napisy, autentycznie co 2 kwestia była kompletnie niezrozumiała. Myślałam może, że mam coś że słuchem Ale widzę, że na filmwebie też jadą ostro z tematem.

Czy naprawdę polscy dźwiękowcy są tak beznadziejni ? Wiele filmów ma kompletnie niezrozumiałe dialogi, ale pierwszy raz musiałam aż napisy włączać żeby zrozumieć co mówią.
Obserwuj wątek
    • thank_you Re: Oglądam Pitbulla i.... 27.11.16, 16:38
      Tak, są. Byłam w kinie na Pitbullu i to był główny temat na widowni po zakończeniu filmu. Operatorów mamy doskonałych, ale te niezrozumiałe dialogi w co drugim polskim filmie wołają już o pomstę do nieba.
      • wioskowy_glupek Re: Oglądam Pitbulla i.... 27.11.16, 16:49
        Na której części byłaś ? Ja drugą oglądam
        • niutaki Re: Oglądam Pitbulla i.... 27.11.16, 17:15
          Ja uwielbiam polskie filmy i wlasnie to co opisujecie doprowadza mnie do wscieklosci, zawsze okreslam to: w polskich filmach pi.prza sie glosno, a gadaja cicho. I to sie kuwa od lat nie zmienia wrrrr....
          • 3-mamuska Re: Oglądam Pitbulla i.... 27.11.16, 17:19
            Oj tak niemal we wszyskich polskich filmach dźwiękowcy sa beznadziejnyni, słów nie słychać za to muzyka wyje niesamowicie, to jest mega wada naszych filmów.
            Tak wkurzająca ze często nie mam ochoty ogladac.
        • thank_you Re: Oglądam Pitbulla i.... 27.11.16, 17:58
          Ostatnia część - Niebezpieczne kobiety, ale ten poprzedni o grupie mokotowskiej też miał taki sam problem.
    • triss_merigold6 Re: Oglądam Pitbulla i.... 27.11.16, 17:20
      Nie masz nic ze słuchem, na polskich filmach współczesnych zawsze, ale to zawsze jest sp... ścieżka dźwiękowa i słychać wszystko poza dialogami.
    • shalalu Re: Oglądam Pitbulla i.... 25.02.17, 17:32
      Polskie filmy z polską listą dialogową bo mamy niedołajdy nie dżwiękowców.
    • iziula1 Re: Oglądam Pitbulla i.... 25.02.17, 18:19

To prawda, zaczęłam się nawet podejrzewać o jakąs chorobę skoro nie rozumiem co kto mówi wink

Najlepszy dialog z Pitbulla:
      - Ty nawet kobiety nie masz.
      - Mam
      - Ale nie robi ci kanapek
      - Robi
      - Ale nie z ogórkiem

smile smile smile Uwielbiam.
      • nolus Re: Oglądam Pitbulla i.... 25.02.17, 21:51
        Lubię "Pitbulla", więc jakoś przełknęłam te problemy z dźwiękiem...Najtrudniej było dosłyszeć, co mówi Strachu i Gebels, Stramowski też się w sumie nie popisał.Dźwięk to jedno, a drugie to może nasi aktorzy mają po prostu problemy z dykcją?
        • leokadia35 Re: Oglądam Pitbulla i.... 26.02.17, 09:51
          Ten problem jest częsty w polskich filmach
        • olinka20 Re: Oglądam Pitbulla i.... 26.02.17, 10:06
          Jakoś w Belfrze wszystko szło zrozumieć. Nawet jak akcja działa się w środku lasu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka