Dodaj do ulubionych

Brooklyn Beckham

29.11.16, 21:05
...zaczyna wielką karierę. Jest modelem, Vogue raz w tygodniu pokazuje jego fotosy. A przecież jest brzydki! Czy ja się nie znam? Paskuda, klon swojej wypłoszowatej mamuśki.
Mój syn jest w jego wieku, jest 100X ładniejszy i zgrabniejszy, a nie widziałam go jeszcze na żadnej okładce. Tylko dlatego, że jego rodzice nie są celebrytami. To nie fair!
Obserwuj wątek
    • fomica Re: Brooklyn Beckham 29.11.16, 21:14
      > Mój syn jest w jego wieku, jest 100X ładniejszy i zgrabniejszy, a nie widziałam go jeszcze na żadnej okładce.
      A ile razy twój syn był na jakimś castingu albo zgłaszał się do agencji modeli? tongue_out Serio chciałabys żeby cos takiego robił?
      Brooklyn jest w tym idiotycznym przejściowym wieku, już nie urocze dziecko, jeszcze nie atrakcyjny facet, ale jak dorośnie to ma duże szanse.
      • niu13 Re: Brooklyn Beckham 29.11.16, 21:23
        Mój syn jeszcze nie brał udziału w castingu, z tego samego powodu, który opisałaś myśląc o Brooklynie: jest to idiotyczny przejściowy wiek. Chłopcy nie mają jeszcze masy mięśniowej, są nieforemni. Ale Brooklyn jest skazany na sukces przez fakt, że jest synem swoich rodziców. Ja wiem, że to jest odwieczne prawo natury, ale ten przypadek drażni mnie wyjątkowo.
        • fomica Re: Brooklyn Beckham 29.11.16, 21:43
          > Mój syn jeszcze nie brał udziału w castingu
          Uuu, to późno się robi jak na karierę modela.
          > Ale Brooklyn jest skazany na sukces
          Na sukces czy po prostu na zainteresowanie mediów i cały ten popkulturowy szumek? Niech twój syn odniesie sukces w innej dziedzinie, bardziej przyziemnej i pożytecznej. W każdym razie tego własnie życzę swojemu smile
          • niu13 Re: Brooklyn Beckham 29.11.16, 21:50
            Ano niech zrobi. Ino urody szkoda.
            • sandrasj Re: Brooklyn Beckham 29.11.16, 23:28
              Dawida Kwiatkowskiego mi przypomina.
              • fifiriffi Re: Brooklyn Beckham 30.11.16, 09:57
                własnie... myślałam nawet, że źle wyguglałam
    • rosapulchra-0 Re: Brooklyn Beckham 29.11.16, 23:21
      Brawo ty i twój mega przystojny syn!
    • spanish_fly Re: Brooklyn Beckham 29.11.16, 23:40
      Moim zdaniem ma bardzo ciekawą fizjonomię i nadaje się na modela.
    • lodomeria Re: Brooklyn Beckham 30.11.16, 00:54
      Hehe, ale to właśnie akurat Ty robisz Brooklynowi reklamę. Setkami zwykłych chłopców się nie zainteresowałaś i nie założyłaś o nich wątków na forum. Tak to działa, wypełniłaś swoją rolę, bo kliknęłam w zdjęcia BB dla Vogue.
    • na_pustyni Re: Brooklyn Beckham 30.11.16, 07:06
      Ten to jeszcze nic! On ksiazke teraz napisal, a modelem jest Romeo wink
      • niu13 Re: Brooklyn Beckham 30.11.16, 09:47
        Synowie to jeszcze -aż strach pomyśleć co oni będą wyczyniać ze swoją wyczekaną córeczką. Pewnie że zrobiłam reklamę państwu B. bo wątek jest prześmiewczy. Mój syn chyba by mnie wyśmiał za propozycje modelingu!
        • fifiriffi Re: Brooklyn Beckham 30.11.16, 09:59
          ja pier...le zazdrościsz ?
          trzeba było szukać piłkarza sławnego, samą być jaką tam celebrytką i teraz dzieciaki twoje by były na okładkach.
          Co za dziecinada...
          Już sie ty o ich córkę nie martw...
        • biala_ladecka Re: Brooklyn Beckham 30.11.16, 10:04
          To żart taki?
          Nie kumam, Beckhamowie to akurat całkiem udana rodzina, po ch..j siejesz ten bezsensowny hejt?
    • sanrio Re: Brooklyn Beckham 30.11.16, 09:55
      Mnie się Brooklyn podoba, ma coś w sobie. A jego sylwetka jest super, może przyjrzyj się uważniej, bo same mięśniową on posiada.
      Pokaż zdjęcie syna to ocenimy czy jest 100 x ładniejszy tongue_out
      • sanrio Re: Brooklyn Beckham 30.11.16, 09:55
        *masę big_grin
      • przystanek_tramwajowy Re: Brooklyn Beckham 30.11.16, 10:02
        A ty pokaż stan swojego konta. Ocenimy, czy już musisz się przerzucić na jedzenie szczawiu i mirabelek.
        • sanrio Re: Brooklyn Beckham 30.11.16, 11:08
          big_grin o, widzę, że znalazłaś sobie kolejną osobę do molestowania big_grin
          • rosapulchra-0 Re: Brooklyn Beckham 02.12.16, 23:33
            Pewnie potrzebuje bohaterów do swoich odnoszących wielkie sukcesy czytalnicze i finansfowe książęk wink
            • sanrio Re: Brooklyn Beckham 03.12.16, 10:45
              big_grin kolejna będzie o oszczędzaniu na jedzeniu, zobaczysz big_grin
      • niu13 Re: Brooklyn Beckham 30.11.16, 11:52
        Jasne! Już wrzucam foty swojego dziubdziusia na pożarcie piranii ematkowych😋
        • sanrio Re: Brooklyn Beckham 30.11.16, 12:13
          no skoro taki ładny...smile może jakaś headhunterka tu go wypatrzy
    • anika772 Re: Brooklyn Beckham 30.11.16, 10:05
      Życie w ogóle nie jest sprawiedliwe, pogódź się z tym. Brooklyn urodził się w odpowiedniej do modelingu rodzinie, a Twój syn nie.
      A córka Kingi Rusin? Miałaby szanse, ze swoim wyglądem, przejść się po wybiegu dla modelek, gdyby była Twoją córką? No właśnie.
    • kagrami Re: Brooklyn Beckham 30.11.16, 12:16
      Faktycznie, zupełnie przeciętny. Moi synowie mają wielu ciekawszych kolegów.
      Brooklyn w ogóle nie ma tego "czegoś" i jest tak pospolicie przeciętny.
      Nieważne w jakiej rodzinie przyszedł na świat, na modela się nie nadaje.
    • aguar Re: Brooklyn Beckham 03.12.16, 08:48
      Ja to zawsze uważałam, że Brooklyn nie jest ładny i nie jest podobny ani do mamy ani do Davida.
      (Zastanawiałam się, do którego kolegi z drużynysmile ).
      Do Victorii podobny jest Romeo, kopią Davida jest Cruz, a córeczka podobna do obu rodzicówsmile
    • lady-z-gaga Re: Brooklyn Beckham 03.12.16, 09:06
      Niewykluczone, że i Ty jesteś ładniejsza albo przynajmniej ciekawsza od dorosłych celebrytek, a na okładkach Cię nie ma, i w telewizji śniadaniowej tez. Czy można tutaj złożyc wyrazy ubolewania, czy będzie osobny wątek? big_grin
      • niu13 Re: Brooklyn Beckham 03.12.16, 10:57
        E tam, ja. Jestem zbyt leniwa na bycie celebrytką- to ciągłe kręcenie się wkoło własnej d... chyba by mnie zanudziło po miesiącu. Plus życie pod presją wyglądu w koło tylko zabiegi takie śmakie twarz, ciało. Mnie to nie kręci. Ale młode pokolenie niech działa. Np. top model wygrał koleżka który- sądząc po mamusi - zyskał świetne geny fizycznie ale intelektualnie rodzinka nie potrafi wypowiedzieć zdania wielokrotnie złożonego. Chyba jednak wolę intelekt od urody.
        • lady-z-gaga Re: Brooklyn Beckham 03.12.16, 11:03
          >ciągłe kręcenie się wkoło własnej d... chyba by mnie zanudziło po miesiącu. Plus życie pod presją wyglądu w koło tylko zabiegi takie śmakie twarz, ciało. Mnie to nie kręci.

Mnie tez nie i nie życzyłabym tego własnego dziecku. Nie z powodu pustoty takiego życia, ale z powodu psychicznych szkód, jakich może narobić. Dlatego traktuję Twoj wątek jako żartobliwą prowokację i nawet nie szukam zdjęć małego Bekhama, aby sprawdzić, czy masz rację smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka