joa66 16.01.17, 09:01 Na początek tygodnia metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/7,141637,21249163,internauci-zachwyceni-zdjeciem-ksiedza-ratuje-honor-kleru.html#Czolka3Img Aby to była dobra wróżba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joa66 Re: Coś pozytywnego 16.01.17, 09:05 A ktoś tak twierdzi? Uśmiechnij się, poniedziałek jest Odpowiedz Link Zgłoś
wolveryana Re: Coś pozytywnego 16.01.17, 09:11 Ja się uśmiechnę. Mogę? Fajna wiadomość na początek tygodnia. Stop ponuractwu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Coś pozytywnego 16.01.17, 09:22 szkada, że takich księzy jest tak mało Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Coś pozytywnego 16.01.17, 09:27 KK jest za życiem, więc powinien wspierać Owsiaka albowiem to prawdziwy obrońca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Coś pozytywnego 16.01.17, 09:48 Znam tego księdza z opowiadań znajomych, którzy chodzą na jego msze, podobno fajne eventy organizuje i ma "niesamowite poczucie humoru", ale to jednak nie moja bajka i na żadne śpiewanki się z nimi nie wybiorę Sama miałam niedawno sprawę urzędową do proboszcza "swojej" parafii i ogromną tremę przed kontaktem z nim - niesłusznie, bo pan okazał się profesjonalny, rzeczowy, a nawet życzliwy. W sumie to jednak dziwne, że tak nas dziwi i cieszy normalne zachowanie jakiegoś księdza, ale ponieważ nie chcę Ci psuć pozytywnego wątku, zamykam się Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Coś pozytywnego 16.01.17, 10:06 Ja też nie jestem z tanczących i śpiewajacych, o kosciele nie wspominając. Oczywiście dziwne i.. smutne jest to, że cieszy nas normalnie zachowanie. Ale ja wychodzę z założenia, że świat i ludzkość to nie najlepszy wynalazek, więc cieszą mnie wszystkie dobre rzeczy, które na tym swiecie się dzieją. Na przykład to, że komuś się chciało. A po drugie, uważam, ze za mało się mówi o tych fajnych, a niekoniecznie spektakularnych rzeczach. A tylko one pozwolą nam nie zwariować. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Coś pozytywnego 16.01.17, 10:12 Nie wiem, czy kiedykolwiek było co ratować. A ten ksiądz to bardzo dobry, życzliwy człowiek, totalnie ponad podziałami. Odpowiedz Link Zgłoś