Dodaj do ulubionych

Gdzie jest pilot?

19.03.17, 12:00
...do tv? Tzn gdzie niespełna dwulatka mogła go wsadzić? Jak się jej pytam gdzie jest pilot to pokazuje na półkę gdzie zawsze jest - tyle ze teraz go tam nie ma...
Dom przeszukany i nie ma sad
Obserwuj wątek
    • sinceramente Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 12:07
      https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/17021720_763716920450746_8309227374528110253_n.png?oh=4642b6c5ba662b249cb899508490a565&oe=595BD82B
      • eve-lynn Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 12:09
        A nie. Toaletę mamy na gorze a ona tym pilotem była na dole. Na dole mamy salon, kuchnie i przedpokoj.
        • morekac Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 12:12
          Ktoś chciał zabezpieczyć pilot i położył na lodówce...
    • morekac Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 12:10

Dwulatka pewnie w swoje zabawki, lepiej pomyślcie, co wy z nim zrobiliście. smile
      Wpadł pod szafkę, kanapę, zaplątał się w narzutę /koc/pod poduszką, wpadł między siedzenie/oparcie fotela/kanapy, jest w kuchni (lodówka, okolice czajnika - użytkownik poszedł coś spapusiać z pilotem w łapce), w torbie potraktowany jak telefon komórkowy/portfel /koło telefonu (użytkownik robił coś innego z pilotem w łapie) . Może został odłożony w nietypowe miejsce, by dwulatka nie znalazła.
      • eve-lynn Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 12:18
        Kanapy, fotele, koce i zabawki przetrzpane. Nawet kanapę rozdzielil na części i na środek pokoju wywlokl - sporo rzeczy się znalazło ale pilota niet uncertain
    • eve-lynn Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 12:16
      Raczej dzieciak. Mnie i starszej nie było w dom jak przyszłam to mąż robił rewizję bo powiedział ze zostawił pilot na kanapie i poszedł do toalety na górę a jak wrócił to już nie było smile
    • lauren6 Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 12:18
      Piekarnik, za szafkami, pod szafkami sprawdzone? Moje dziecko często rzuca trzymaną rzecz tam gdzie stoi gdy widzi ciekawszy obiekt do zabrania.
      • eve-lynn Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 12:21
        Piekarnik się nie otwiera (tzn dzieciak nie otworzy) ale szafki i szuflady w kuchni sprawdzone. No co za mała małpa...
    • eve-lynn Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 12:21
      Mam! Za kaloryferem smile
      • baba_za_kolkiem Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 12:28
        U nas jest zawsze w szafce z recznikami, wcisniety miedzy reczniki.
      • princesswhitewolf Re: Gdzie jest pilot? 20.03.17, 09:11
        >Mam! Za kaloryferem

no wlasnie, tez raz mialam tam cos....
        • eve-lynn Re: Gdzie jest pilot? 20.03.17, 09:33
          ja tam mam całą kupę rzeczy, ale nie tak bardzo potrzebnych więc niech leżą do remontu, ale pilota wydłubałam.
    • beata985 Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 16:37
      eve-lynn napisała:

> Dom przeszukany i nie ma sad
      na pewno jest tylko jeszcze nie znaleźliście tego miejsca.
      kosz na pranie, kosz na śmieci, w innej zabawce...
    • sasanka4321 Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 17:02
      Przekup ja. Rzuc tak w powietrze, tak jakbys wiedziala gdzie ten pilot jest, zeby przyniosla Ci pilota to dostanie costam costam (cos co by bardzo chciala).
      • eve-lynn Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 19:08
        Ona by nie zajazyla. Ona naprawdę chciała pomoc i pokazywała na półkę gdzie zawsze pilot jest i tam szukała - po prostu nie pamiętała smile
        • skat_0 Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 19:13
          Moj prawie 20mcy razem ze mna zawsze szuka pod kanapa, bo ciągle coś tam wpycha ze swoich zabawek
    • wiosennaburza1 Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 19:55
      nie wiem, gdzie jest pilot.
      ale powiem Ci, gdzie były moje klucze od domu. moja córka miała właśnie niemalże dwa lata. wychodzimy z domu, kluczy niet. szukam spokojnie. nie ma. szukam w nerwach . nie ma. rozebrałam dziecko i szukam dalej. pytam, dziecko patrzy niewinnymi oczkami.
      oszczędzę dalszego szukania.
      klucze były w mojej wyjściowej torebce ( rzadko używanej) . torebka była w komodzie, pod albumami ze zdjęciami ( dużymi i ciężkimi).
      i tak: mieszkanie było małe, dziecko teoretycznie non stop na oku ( moim). jak i kiedy ona to zrobiła? nie wiem. wiem, że jak szukałam tych .... kluczy przez parę godzin to mi para z uszu uchodziła.
      • wiosennaburza1 Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 19:59
        Ale to nic. mój mąż kiedyś zarządzał pilotem. i pilot wsiąkł. znalazł się dwa dni później na klapie od śmietnika za garażem. do tej pory idzie w zaparte i twierdzi że to nie on. a pewnie trzymał sobie pilota, poszedł wyrzucić śmieci ( z pilotem w lapce nie wiadomo po co) i tego pilota tam odłożył na pojemnik z suchym jak otwierał mokre. brzmi idiotycznie, ale dwa dni szukałam pilota który nie zdzierżył padającego śniegu i sam sobie tam padł.
      • viridiana73 Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 21:27
        Klucze... Dawno, dawno temu mieliśmy w kuchni stół, a w stole szufladę zamykaną na zamek. Stół przykryty ceratą, więc szuflady nie było widać. I do tego zamka mój upiorny dwulatek wcisnął klucze od domu, a ja szukałam ich, zaryczana, chyba ze dwie godziny.
        Znalazłam je dopiero po modlitwie do św. Antoniego ( no nie mogłam się powstrzymać, żeby mu znów nie zrobić reklamy).
    • eve-lynn Re: Gdzie jest pilot? 20.03.17, 08:53
      Z takich "dziwnych" historii to posiałam kiedyś w domu, w Oslo pierścionek zaręczynowy. Moja bratowa znalała go pół roku później u siebie w domu, pod Grodziskiem Maz smile
      Wysyłałam paczkę dla bratanków i wypychałam woreczkami foliowymi (bo nie miałam czym). Bratowa te woreczki wcisnęła gdzieś u siebie "na magazyn", bo może się kiedyś przydadzą. I kiedy właśnie pół roku później okazało się, że przydałby się jej taki woreczek i znalazła wygrzebała te ode mnie, to w jednym woreczku był mój pierścionek. Musiał mi zlecieć z ręki przy pakowaniu.
    • princesswhitewolf Re: Gdzie jest pilot? 20.03.17, 09:09
      z pomyslow moijego dziecka w tym wieku:

miedzy kanapami. Pod kanapa. Za kanapa. pod szafa, z bogu szafy

do srodka ulubionej zabawki ( samochod)

Szafka w lazience

Miedzy kaloryferem a sciana

zdolne sa takie 1-3 latki lol
      duzy pojemnik kontener z klockami

miedzy ksiazki na polce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka