eve-lynn 19.03.17, 12:00 ...do tv? Tzn gdzie niespełna dwulatka mogła go wsadzić? Jak się jej pytam gdzie jest pilot to pokazuje na półkę gdzie zawsze jest - tyle ze teraz go tam nie ma... Dom przeszukany i nie ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eve-lynn Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 12:09 A nie. Toaletę mamy na gorze a ona tym pilotem była na dole. Na dole mamy salon, kuchnie i przedpokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 12:12 Ktoś chciał zabezpieczyć pilot i położył na lodówce... Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 12:10 Dwulatka pewnie w swoje zabawki, lepiej pomyślcie, co wy z nim zrobiliście. Wpadł pod szafkę, kanapę, zaplątał się w narzutę /koc/pod poduszką, wpadł między siedzenie/oparcie fotela/kanapy, jest w kuchni (lodówka, okolice czajnika - użytkownik poszedł coś spapusiać z pilotem w łapce), w torbie potraktowany jak telefon komórkowy/portfel /koło telefonu (użytkownik robił coś innego z pilotem w łapie) . Może został odłożony w nietypowe miejsce, by dwulatka nie znalazła. Odpowiedz Link Zgłoś
eve-lynn Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 12:18 Kanapy, fotele, koce i zabawki przetrzpane. Nawet kanapę rozdzielil na części i na środek pokoju wywlokl - sporo rzeczy się znalazło ale pilota niet Odpowiedz Link Zgłoś
eve-lynn Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 12:16 Raczej dzieciak. Mnie i starszej nie było w dom jak przyszłam to mąż robił rewizję bo powiedział ze zostawił pilot na kanapie i poszedł do toalety na górę a jak wrócił to już nie było Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 12:18 Piekarnik, za szafkami, pod szafkami sprawdzone? Moje dziecko często rzuca trzymaną rzecz tam gdzie stoi gdy widzi ciekawszy obiekt do zabrania. Odpowiedz Link Zgłoś
eve-lynn Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 12:21 Piekarnik się nie otwiera (tzn dzieciak nie otworzy) ale szafki i szuflady w kuchni sprawdzone. No co za mała małpa... Odpowiedz Link Zgłoś
baba_za_kolkiem Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 12:28 U nas jest zawsze w szafce z recznikami, wcisniety miedzy reczniki. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Gdzie jest pilot? 20.03.17, 09:11 >Mam! Za kaloryferem no wlasnie, tez raz mialam tam cos.... Odpowiedz Link Zgłoś
eve-lynn Re: Gdzie jest pilot? 20.03.17, 09:33 ja tam mam całą kupę rzeczy, ale nie tak bardzo potrzebnych więc niech leżą do remontu, ale pilota wydłubałam. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 16:37 eve-lynn napisała: > Dom przeszukany i nie ma na pewno jest tylko jeszcze nie znaleźliście tego miejsca. kosz na pranie, kosz na śmieci, w innej zabawce... Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka4321 Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 17:02 Przekup ja. Rzuc tak w powietrze, tak jakbys wiedziala gdzie ten pilot jest, zeby przyniosla Ci pilota to dostanie costam costam (cos co by bardzo chciala). Odpowiedz Link Zgłoś
eve-lynn Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 19:08 Ona by nie zajazyla. Ona naprawdę chciała pomoc i pokazywała na półkę gdzie zawsze pilot jest i tam szukała - po prostu nie pamiętała Odpowiedz Link Zgłoś
skat_0 Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 19:13 Moj prawie 20mcy razem ze mna zawsze szuka pod kanapa, bo ciągle coś tam wpycha ze swoich zabawek Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennaburza1 Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 19:55 nie wiem, gdzie jest pilot. ale powiem Ci, gdzie były moje klucze od domu. moja córka miała właśnie niemalże dwa lata. wychodzimy z domu, kluczy niet. szukam spokojnie. nie ma. szukam w nerwach . nie ma. rozebrałam dziecko i szukam dalej. pytam, dziecko patrzy niewinnymi oczkami. oszczędzę dalszego szukania. klucze były w mojej wyjściowej torebce ( rzadko używanej) . torebka była w komodzie, pod albumami ze zdjęciami ( dużymi i ciężkimi). i tak: mieszkanie było małe, dziecko teoretycznie non stop na oku ( moim). jak i kiedy ona to zrobiła? nie wiem. wiem, że jak szukałam tych .... kluczy przez parę godzin to mi para z uszu uchodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennaburza1 Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 19:59 Ale to nic. mój mąż kiedyś zarządzał pilotem. i pilot wsiąkł. znalazł się dwa dni później na klapie od śmietnika za garażem. do tej pory idzie w zaparte i twierdzi że to nie on. a pewnie trzymał sobie pilota, poszedł wyrzucić śmieci ( z pilotem w lapce nie wiadomo po co) i tego pilota tam odłożył na pojemnik z suchym jak otwierał mokre. brzmi idiotycznie, ale dwa dni szukałam pilota który nie zdzierżył padającego śniegu i sam sobie tam padł. Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: Gdzie jest pilot? 19.03.17, 21:27 Klucze... Dawno, dawno temu mieliśmy w kuchni stół, a w stole szufladę zamykaną na zamek. Stół przykryty ceratą, więc szuflady nie było widać. I do tego zamka mój upiorny dwulatek wcisnął klucze od domu, a ja szukałam ich, zaryczana, chyba ze dwie godziny. Znalazłam je dopiero po modlitwie do św. Antoniego ( no nie mogłam się powstrzymać, żeby mu znów nie zrobić reklamy). Odpowiedz Link Zgłoś
eve-lynn Re: Gdzie jest pilot? 20.03.17, 08:53 Z takich "dziwnych" historii to posiałam kiedyś w domu, w Oslo pierścionek zaręczynowy. Moja bratowa znalała go pół roku później u siebie w domu, pod Grodziskiem Maz Wysyłałam paczkę dla bratanków i wypychałam woreczkami foliowymi (bo nie miałam czym). Bratowa te woreczki wcisnęła gdzieś u siebie "na magazyn", bo może się kiedyś przydadzą. I kiedy właśnie pół roku później okazało się, że przydałby się jej taki woreczek i znalazła wygrzebała te ode mnie, to w jednym woreczku był mój pierścionek. Musiał mi zlecieć z ręki przy pakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Gdzie jest pilot? 20.03.17, 09:09 z pomyslow moijego dziecka w tym wieku: miedzy kanapami. Pod kanapa. Za kanapa. pod szafa, z bogu szafy do srodka ulubionej zabawki ( samochod) Szafka w lazience Miedzy kaloryferem a sciana zdolne sa takie 1-3 latki lol duzy pojemnik kontener z klockami miedzy ksiazki na polce Odpowiedz Link Zgłoś