Dodaj do ulubionych

Pani zwariowała na starość

16.05.17, 14:10
Skąd w ludziach tyle jadu (zwłaszcza kobietach). Poczytałam sobie wczoraj co niektóre komentarze i niesmak czuję, jak można pisać takie rzeczy? Jak człowiek kulturalny, obyty wypomina wiek drugiej osobie (mnie uczono że o wiek to się nawet nie pyta). No i po kiego tacy ludzie obserwują tych z którymi mentalnie nie po drodze i po co właściwie mają takie "nowoczesne" narzędzia do komunikacji jak fb, insta skoro reprezentują ciemnogród i zacofanie.
Chciałbym zobaczyć ich gęby, ich brzuchy, dzieci, mężów i najważniejsze datę urodzin.
Fajnie mi kiedyś starsza koleżanka powiedziała: Pamiętaj tam gdzie Ty jesteś ja byłam, czy coś w tym stylu, takie sensowne mi się to wydaje.

www.pudelek.pl/artykul/110517/fanki_krytykuja_rozenek_prostackie_zdjecia_pani_zwariowala_na_starosc/
Obserwuj wątek
    • tt-tka Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 14:26
      kkalipso napisała:

> Chciałbym zobaczyć ich gęby, ich brzuchy, dzieci, mężów i najważniejsze datę ur
      > odzin.

Ale nie zobaczysz. Nie pokazuja albo pokazuja tylko znajomym.
      A upublicznianie prywatnego zycia, coz, skutkuje tym wlasnie, ze to zycie/jego wybrane fragmenty staja sie wlasnoscia publiczna. Publike zas, zwlaszcza sledzacych insta, stworzyli sobie celebryci smile
      Jak sie wypuszcza dzina z butelki, to pewne , hm, niedogodnosci ma sie jak w banku. I to osoba dorosla (nie liczac jej szczegolowo lat) powinna wiedziec.
      • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 14:37
        Logiczne jest że wie...i zapewne gotowa jest na krytyczne komentarze.
        Nie lepiej jednak dać innym żyć według upodobania niż "śledzić" i komentarzami pluć w twarz.
        • tt-tka Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 14:41
          kkalipso napisała:

> Logiczne jest że wie...i zapewne gotowa jest na krytyczne komentarze.
          > Nie lepiej jednak dać innym żyć według upodobania niż "śledzić" i komentarzami
          > pluć w twarz.
          >

No sorki, ale zamieszczajac zdjecia na inscie liczy sie wlasnie na obserwacje i komentarze. Kto jej przeszkadza zyc wg wlasnych upodoban ? Gdyby te zdjecia trzymala w albumie/we wlasnym kompie, zlego slowa by nie uslyszala.
          A z tym, ze komentarze obserwatorow de facto zaproszonych do ogladania niekoniecznie beda przychylne lub wylacznie pochlebne tez nalezy sie liczyc.
          • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:05
            Jak to? Dała zdjęcie w majtkach widocznie nie uważała tego za bulwersujące. Jej prawo. Komentujący powinni się (jak już) odnieść do zdjęcia a nie wywalać jej prywatne sprawy i mówić/wypominać co wypada a co nie, bo to już jest "wpieprzanie się życie". Jakim niby prawem obca baba z internetu ma mówić co Rozenek kobieta w średnim wieku, matka dwójki dzieci ma prawo wrzucać do sieci? Jakim?! Toż to jej życie. Nie podoba się idź obserwuj małolaty tyle że pewnie tam czepniesz się do czegoś innego, taki zawsze coś znajdzie. Oby zdołować.
            • tt-tka Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:14
              kkalipso napisała:

> Jak to? Dała zdjęcie w majtkach widocznie nie uważała tego za bulwersujące. Jej
              > prawo.

A prawem komentujacych jest nabijac sie z kogos, kto innym zaleca wytwornosc w swoistym stylu i siebie stawia za wzor, a potem demonstruje "pupcie w majteczkach"
              • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:21
                Przypomnę jeszcze raz. Nie pupcię w majteczkach tylko brzuch po treningu.
                • tt-tka Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:25
                  C h c i a l a pochwalic sie brzuchem po treningu. ALE pokazala go wystepujac w majtkach i pupa w majtkach sciagnela wiecej uwagi niz brzuch po treningu. Dziwne ? Ta pani w pop, powiedzmy, kulturze pracuje od wczoraj i nie wie, na co uwage zwracaja widzowie ?
                  • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:30
                    Worek powinna włożyć i wyciąć dziurę na brzuchu.
                  • ichi51e Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 16:30
                    Jak czlowiek chwali sie brzuchem pokazujac pupe???
                • lady-z-gaga Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 16:04
                  Kkalipso, nie udawaj greka. W sieci mnostwo kobiet chwali się zdjęciami swojego wytrenowanego brzucha. Żadna nie zdejmuje leginsow, żeby sobie fotkę trzasnąć, tylko robią te zdjęcia w stroju sportowym. To, co zrobiła Rozenkowa to jest żenada i tyle. Jak chce, niech nawet gołą d.... pokazuje, ale wykorzystywanie klubu fitness jako tła i jako pretekstu po prostu słabe jest.
                  • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 16:23
                    W sieci miliony kobiet robi zdjęcia w bieliźnie w ciąży, po treningu, przy śniadaniu, po śniadaniu itd. Mnie to śmieszy że kogoś może bulwersować i jeszcze podkreślanie swej niebywałej mądrości "że ja to żadnych nie daję" kogo to kużwa obchodzi, daj żyć tym które dają! Na pewno nie są głupsze od ciebie tylko mają inne myślenie. Jak ktoś szuka podtekstów w takim zdjęciu to znajdzie jak tam widzę ładną, zgrabną fit kobitę w bawełnianych gatkach. Ot tyle...
                    • lady-z-gaga Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 16:34
                      inne miliony kobiet mają prawo uważać to za żenadę - daj pożyć i im też
                      i nie oceniaj wink
                      • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 16:42
                        Ja ich nie oceniam, oceniam ich anonimowe, chamskie (nie na temat) komentarze/przypie...nki.
                    • beata985 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 22:04
                      kkalipso napisała:

> W sieci miliony kobiet robi zdjęcia w bieliźnie w ciąży, po treningu, przy śnia
                      > daniu, po śniadaniu itd. Mnie to śmieszy że kogoś może bulwersować ....

Wiesz, pewnie zdjęcie w majtkach nikogo by nawet nie zbulwersowalo gdyby nie to że nie tak dawno Małgoś była twarzą programu damąbyć i pouczala i besztala dziewczyny za coś takiego...
                      I o to internautkom chodzi
                      • iwoniaw Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 13:38
                        Wiesz, pewnie zdjęcie w majtkach nikogo by nawet nie zbulwersowalo gdyby nie to że nie tak dawno Małgoś była twarzą programu damąbyć i pouczala i besztala dziewczyny za coś takiego...

Też obstawiam, że to o to chodzi. Nie o fakt, że pani Małgorzata pokazuje majtki, ale że nie ma spójnego wizerunku i naraża odbiorców na dysonans poznawczy.
                        • beata985 Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 20:28
                          coś jak z Kardaszianką.
                    • wielki_uscisk Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 23:33
                      kkalipso napisała:

> W sieci miliony kobiet robi zdjęcia w bieliźnie w ciąży, po treningu,
                      > przy śniadaniu, po śniadaniu itd.

Ale są to zakonnice, guwernantki, prowadzące szkoły manier czy jeszcze inne dyrektorki szkół (względnie inne autorytety w dziedzinie przykładnego prowadzenia się)?

Bo o to chodzi w tym: zarzuca się podwójne standardy... czego jakoś usilnie chyba starasz się nie dostrzec wink
                      • iwoniaw Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 23:48
                        Słuszna uwaga. Zresztą w dyskusji o nauczycielce i jej rozebranych fotach widocznych na prywatnym, ale widocznym publicznie profilu na FB, jakoś mało kto miał wątpliwości, na czym polega różnica w pokazywaniu takich fot przez nauczyciela a sprzedawczynię z warzywniaka (czy też nauczyciela na profilu widocznym dla wszystkich, a na profilu zahasłowanym i dostępnym tylko dla wybranych znajomych).
    • lady-z-gaga Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 14:30
      Nie chodzi o to, że w jej wieku nie wypada pokazywac się w majtkach, ale raczej o to, że nie bardzo wypada być pustakiem.
      Z tym drugim postulatem się zgadzam.
      Ona ma ewidentnie kryzys wieku średniego, ze wszystkimi jego niesmacznymi objawami.
      • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 14:42
        Pustakiem jej nie nazwę bo kobiety nie znam a po tym co posłuchałam w wywiadach nie nazwałabym. Wręcz odwrotnie mądra, życiowa babka.
        Nie wiem o co chodzi z tym kryzysem wieku średniego od kiedy pamiętam bardziej mężczyznom był przypisywany, może kobiety potulnie przeżywały w domu coby "zacofanemu" społeczeństwu się nie narazić.
        • lady-z-gaga Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 14:49
          Nigdy w życiu nie nazwałabym mądrą osobą kogoś, kto robi akcje na poziomie gimbazy. Przy czym nastolatka, ktora wrzuca do sieci fotki w bieliźnie, żeby pochwalic się figurą, może kiedyś z głupoty wyrosnąć. Poza tym - można jej wybaczyć, bo wiek, bo inne tak robią... a jakie wytłumaczenie dla pani R.?
        • nenia1 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:11
          Kobiety też mają kryzys wieku średniego, szkoda jednak, że radzą sobie z nim pokazując cycki i tyłki. A potem płacz, że traktuje się kobiety głównie jak obiekty seksualne.
          • isa_bella1 Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 14:38
            właśnie...
            poza tym ja zadaję wciąż jedno pytanie, PO CO to się robi...takie zdjęcia i wrzuca jeszcze żeby sobie cała Polaska pooglądała, po co?
            • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 19:11
              PO CO to się robi

Może dlatego że się lubi każdy ma jakiegoś bzika; nie przyszło Ci do głowy? Ja za to się zastanawiam po co główkować nad wyborami innych, o ile nie krzywdzą/kradną ich sprawa.
    • princesswhitewolf Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 14:35
      to ona ma 56 lat? a nie byla niedawno w ciazy? no skad ... mlodsza jest...
      • nathasha Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 14:43
        z tymi 56 latami to zart byl. zreszta nawet fajnie odpowiedziala
      • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 14:44
        Nie ma.
        Raczej ma te swoje 39 ...a o dziecko ponoć się starająsmile
        • nathasha Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 14:45
          raczej jest po 40tce
          • mozambique Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:06
            ma ok 45
            • nathasha Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:40
              tez tak bym oceniala. Wyglada rewelacyjnie ale jest w duzej mierze zrobiona. Zdecydowanie jej daleko do Gwyneth Patrow
        • zuleyka.z.talgaru Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 18:12
          Ona jest 69 rocznik big_grin
          • mozambique Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 10:42
            az tak ?
            • isa_bella1 Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 14:40
              są na to jakieś dowody?
              • mozambique Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 14:54
                gdzies w necie bylo jej zdjecie klasowe ,
    • triss_merigold6 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 14:36
      A ja czuję niesmak na widok dramatycznych objawów kryzysu wieku średniego.
      • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 14:43
        A ja kobietę która korzysta pełną gębą z życia.
        • 3-mamuska Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 23:12
          kkalipso napisała:

> A ja kobietę która korzysta pełną gębą z życia.
          >

Nie widziałam ze kobieta w średnim wieku pokazująca cycki i doopie i brzuch w bieliźnie.
          To korzysta z życia pełna gębą.
          Bo gdyby nie pokazał to by nie korzystała... No proszę cie.
          Mozna korzystać na 100 innych sposobów.
          • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 23:20
            Poważnie tylko te zdjęcie wzięłaś pod uwagę? Brawo Ty. Pewnie Tobie i wielu innym kobietom się o jej życiu nawet nie śniło. Sorry ale już takie z dupy wzięte te wasze komentarze i zupełnie nie na temat.
      • princesswhitewolf Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:00
        39 lat to nie jest wiek sredni jeszcze.
        • triss_merigold6 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:04
          40 lat dla kobiety to JEST średni wiek, abstrahując od tego, że p. Rozenek podrasowała sobie oficjalną metrykę i w rzeczywistości jest 40+.
          • princesswhitewolf Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:45
            w dzisiejszych czasach sredni wiek to 50tka. Wczorajsza 40tka to dzisiejsza 50tka smile

Chcesz zobaczyc 45 latke niebotoksowana ( zobacz w mojej galerii)
            • bei Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 17:36
              Princesswhitewolf- jaka Ty śliczna jesteśsmile!
      • obrus_w_paski Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:00
        Ona robi podkładkę pod realiyy show. Jej były mąż nie chciał, zeby dzieci były oficjalnie "odarte z prywatności", wiec ta pani od kilku miesięcy systematycznie wrzuca na portale społecznościowe zdjęcia dzieci i ich twarzy (wcześniej tego nie robiła). Dzieki temu były mąż nie będzie miał argumentu ze życie dzieci się dramatycznie zmieni po programu i stracą anonimowość, bo już ja straciły
        • obrus_w_paski Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:00
          To samo dot. Wszystkich innych prywatnych i pol nagich fotek. Musi być zainteresowanie programem
          • triss_merigold6 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:04
            Poważnie?
            • obrus_w_paski Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 16:03
              Czytałam o tym jakoś w styczniu, może znajdziesz
    • gama2003 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 14:37
      Może nie zwariowała a przedawkowała media.
      Jest atrakcyjna, ma cudowny, jak twierdzi, związek. Fajne, zamożne życie. I puszcza w eter takie zdjęcie.
      Reakcje były łatwe do przewidzenia -pani jest wykształcona, dojrzała, przynajmniej fizycznie. I selfie w majtkach. No sorki. Bardzo mnie ciekawi opinia jej dzieci, mamusia jest jednak nietuzinkowa. Między pruderią a luzem i brakiem hamulców jest sporo miejsca na zachowania z klasą i szacunkiem dla własnych dzieci.
      • nathasha Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 14:45
        ale jakie zachowania - ze ubiera sie czy chodzi w bikini czy topless przy dzieciach? We francji to zupelnie normalne ze kobiety na plazy sa topless, nikogo to juz nie szokuje. Mnie bardziej gryzie to co jej fanki jej wytknely - projekt Lady, nie ubieraj krotkich spodniczek ani dekoltow a potem w zyciu okazuje sie ze Rozenek z lady ma tyle wspolnego co Doda.
        • gama2003 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 14:54
          Nie, może to przecież być dom w którym nagość jest czymś dalekim od tabu i nic nikomu do tego.
          Chodzi mi wyłącznie o upublicznienie selfie w bieliźnie. Takie garderobiane zdjęcie, super dla męża,, czy psiapsióły kubicującej odchudzaniu.
          Fotki z urlopów pani zamieszcza regularnie, widok osoby w stroju kąpielowym nikogo nie szokuje przecież. Omawiana fotka to troszkę ,, selficzek, ach jak ładnie mi w tych majteczkach,,.
          Infantylne i durne, zwłaszcza w kontekście synów i ich szkolnego środowiska. Moje dzieci by miały z tym problem.
          • lady-z-gaga Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:53
            >Infantylne i durne, zwłaszcza w kontekście synów i ich szkolnego środowiska. Moje dzieci by miały z tym problem.

No co Ty? to jest niezgodne z obowiązującą ideologią "szczęśliwa matka to szczęśliwe dzieci" wink
            Nastoletnie dzieci na pewno nie posiadają się z radości, kiedy mama robi to samo, co ich koleżanki z klasy (nie wszystkie, ale te najgłupsze).
            • beataj1 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 16:07
              Albo gdy koledzy ich informują że fota ich mamy właśnie trafiła do ich fap folderu. Matce to pewnie robi. Ale dzieci niekoniecznie muszą docenić....
              • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 16:46
                Może na tyle pewnie czuje się jako matka że wierzy iż jej synowie nie będą tacy zaściankowi i fałszywi. Jest SOBĄ, matką ale nadal też KOBIETĄ.
                • gama2003 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 17:01
                  Zaściankowość i fałsz ? Matek, które nie upubliczniają własnych fotek z opuszczonymi gaciami ?
                  Szczęśliwie moja córka gimnazjalistka i jej koleżanki też są fałszywe i zaściankowe. Moja krew.
                • lady-z-gaga Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 17:18
                  Peron Ci odjeżdźa, Kkalipso.
                  • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 17:40
                    Chyba Tobie, kreujesz się na wyzwoloną a przy zdjęciu 40 latki w gatkach wysiadasz! Współczuję ciasnoty umysłu.
                    • lady-z-gaga Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 21:19
                      Ja się kreuję na wyzwoloną? niby kiedy? i na czym miałoby to wyzwolenie polegać?
                      Kobieto, Ty mentalnie tkwisz jakieś 3-4 dziesięciolecia wstecz. To wtedy lansowanie się w skąpych gatkach mogło jeszcze być bezpruderyjnym aktem odwagi, chociaż prekursorki robiły to jeszcze wcześniej. Na dzień dzisiejszy to, co robi Rozenkowa nie jest wyzwoleniem, tylko zniewoleniem. Bo kobieta, ktorej młodość się kończy, a która desperacko próbuje pokazać "patrzcie, jaka ze mnie wciąż niezła dupcia" jest zniewolona i żałosna.
                      Dla mnie wyzwolona jest np Anna Dello Russo. albo nasza Martyna Wojciechowska. Na pewno nie pani Rozenek i jej fałszywy sportowy lans, ktory służy pokazaniu, że jako obiekt seksualny jeszcze nie wypadła z rynku. Ty widzisz w tym "życie pełnią życia"? na zdrowie, na szczęście pełnia życia dla większości kobiet co innego oznacza.
                      A tak chwali się swoją formą Robert Lewandowski. Nie musi dupci pokazywać, żeby zbierac lajki. Wg Twojej filozofii wszystko, na co nowoczesną czterdziestoparolatkę stać, to focia w sexi majtaskach? to ma być postępowe podejście?

myfitness.pl/fitness/5,107701,21817282.html#BoxSportImg
                      • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 21:58
                        Żałosne to jest to co piszesz o obcej dla Ciebie kobiecie. Pokazała się w majtkach a Ty i podobne Tobie już wiedzą dlaczego i po co to robi; z fusów powinnaś wróżyć. Nie wiem też po co te porównania do innych kobiet jakby jednej czy drugiej ubyło od tego co pierwsza robi. Obrzydliwe jest też porównywanie jej do obiektu seksualnego jakby tylko ta która jeździ po świecie i karmi dzikie zwierzęta zasługiwała na większy szacunek. Pozwól kobietom robić to na co mają ochotę nie gardząc ich wyborami.

Nie wiem po co wyskoczyłaś z Lewandowskim też na swój sposób się lansuje i "obnaża" w końcu goła klata faceta tak samo podnieca (bez względu na płeć) jak kobiece kształty (piersi, tyłek, brzuch, nogi). Dlaczego jemu bardziej wypada niż innym?! W końcu tak samo mężem, ojcem jest czy może że młodszy to wypadabig_grin
                        • alexa0000 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 22:36
                          A po co pokazuje się w majtkach? Jaki może być powód? Ktokolwiek pręży się pokazując ciało, robi to z jednego powodu.
                        • lady-z-gaga Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 09:25
                          >Obrzydliwe jest też porównywanie jej do obiektu seksualnego

Oj, jak sie wstydzę. Faktycznie, może ona sobie sobie te samojebki strzela w imię wyższych celów. Na pewno nie jest to zwyczajne zdjęcie, przypominające reklamówki sekstelefonów. Za tym kryje się jakaś duchowa głębia, jakiś szlachetny cel, może chodziło o efekt cieplarniany, albo o jakiś ginący gatunek zwierząt? przyznaję, nie załapałam.
                          • kkalipso [...] 17.05.17, 11:39
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • lady-z-gaga Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 11:48
                              Ośmieszyłaś się nieco razem ze swoimi zachwytami nad odwagą i wyzwoleniem ulokowanymi w skąpych gatkach, kolejne osoby piszą na ten temat coś przeciwnego, niż byś sobie życzyła, więc gula Ci rośnie. Już tylko osobiste wycieczki zostały, kiedy argumenty się skończyły. Niech więc mysl o moim zapuszczeniu będzie Ci pociechą smile
                              • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 12:22
                                Nic osobistego nie dopowiadaj sobie. Jeszcze jedno i kończę. Jeden z komentarzy bardzo pasowałby do Ciebie "Pani zwariowała na starość" dwadzieścia lat starsza od Rozenek zamiast dawać przykład obycia i kultury pisze o kobiecie której na oczy nie widziała per pustak, o klepaniu samojebek (skąd Ty takie słownictwo znasz) i do zwykłego zdjęcia w majtkach dopisuje chore scenariusze. Księżna Kate kąpie się przy mężu i znajomych topless, ciekawe jak bardzo zgorszą się jej dzieci jak za kilka lat matkę półnagą zobaczą normalnie Sodoma i Gomorabig_grin Chcą się pokazywać nago mają prawo choć takie jak ty gnębić i grozić paluszkiem że nie wypada zawsze się znajdą.
                                • majaa Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 13:37
                                  Nie tylko "się znajdą", ale na szczęście jest ich, jak widać, zdecydowanie więcej niż tych zachwyconych epatowaniem golizną przy każdej możliwej okazji.
                                  Jakoś strasznie trudno Ci się pogodzić z myślą, że jesteś w mniejszości...:p
      • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 14:49
        Chodziło o pokazanie brzucha po treningu.
        Miliony takich na Insta. pań w różnym wieku.

Jeśli wychowuje dzieci bez pruderii a w domu nie wstydzi pokazać w majtach to chłopakom chyba krzywdy nie robi, wręcz odwrotnie fit mama, mogą być dumnitongue_out
        • lady-z-gaga Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 14:51
          w domu można pokazywać się nawet bez majtek i mnostwo ludzi tak robi
          • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 16:48
            Instagram można traktować jako własny dom- nikt nie jest zmuszony tam zaglądać jeśli zniesmacza.
            • tt-tka Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 16:58
              Ale jest zapraszany - zatem za to, co pokazuje, odpowiada gospodarz, nie goscie.
              Rozenkowa siedzi w show (i pokrewnych) biznesie i MUSI byc ogladana, wymog zawodu. Pragnie tego jak kania dzdzu, kazdy komentarz na wage zlota. Zatem ma, czego chciala.
              • przystanek_tramwajowy Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 17:04
                Trafna uwaga. Pani Majdanowa robi w show biznesie. Płacą jej za to, żeby wzbudzała zainteresowanie ludzi. Pozytywne, negatywne - wszystko jedno. Ludzie mają wchodzić na strony z jej zdjęciami i przy okazji oglądać reklamy. Jeśli okazuje się, że słodkopierdzący wizerunek zaczyna nudzić publikę, wtedy pani Rozenkowa dostaje prikaz z góry, żeby zamieścić fotkę w majtkach. Taką ma robotę, dobrze płatną nota bene i nie ma co jej żałować. Jakby jej taka popularność przeszkadzała, to zostałaby ekspedientką w mięsnym, bo studiów prawniczych ponoć nie skończyła.
                • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 18:03
                  Czyli na chłopski rozum skoro zarabia to można jej dopierdzielić bez wyrzutów sumienia w końcu sam się prosi.
                  Jak tak amerykańska gwiazda zamieści zdjęcie (typu JL) brzucha, biustu, nóg to same peany ...hipokryzja na całego.
              • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 17:12
                O czym Ty mówisz?
                Nikt nikogo nie zaprasza ma otwarty profil kto chce ten wchodzi. Ja osobiście nie wchodzę tam gdzie mi z kimś mentalnie nie po drodze a tym bardziej tylko po to żeby krytykować.

Rozenkowa siedzi w show (i pokrewnych) biznesie i MUSI byc ogladana, wymog zaw
                > odu. Pragnie tego jak kania dzdzu, kazdy komentarz na wage zlota. Zatem ma, cze
                > go chciala.

Wstrętne to jest co napisałaś.
                • alexa0000 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 17:25
                  Ale co w tym wstrętnego? To prawda. Babki, które walą sobie pozowane selfiki w gaciach i wstawiają je w necie, pragną komentarzy.A że najbardziej pożądane są te miłe, to oczywiste.
                  • kropkacom Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 18:03
                    Pytanie, czy traktuje się tak samo to nieszczęsne fitnessky co jak nie zrobią foty tyłka, czy brzucha to się trening nie liczy?
                • tt-tka Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 18:34
                  kkalipso napisała:

> O czym Ty mówisz?
                  > Nikt nikogo nie zaprasza ma otwarty profil kto chce ten wchodzi. Ja osobiście n
                  > ie wchodzę tam gdzie mi z kimś mentalnie nie po drodze a tym bardziej tylko po
                  > to żeby krytykować.

O, serio ? A z tymi komentarzami, ktore cie tak gorsza, ze lament podnosisz, to rozumiem, ze po drodze ci ? No bo przeciez nie po to wchodzisz i czytasz, zeby krytykowac, skadze znowu.
    • ichi51e Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 14:52
      Wydaje mi sie ze histeria uncertain psychologia tlumu. Niektorym tez sie zebralo. Ja tam sie nie wypowiadam - na forum za dlugo siedze zeby chowac uraze. Raz napisalam wystarczy staralam sie obiektywnie choc czlowiekowi czasem sie ciezko od zlosliwosci powstrzymac.
      Kazdemu kto lubi komus dokopac polecam zalozenie wlasnego watku. Boli ale czesem trzeba przerobic lekcje empatii. Zanim napiszesz pomysl.
    • kropkacom Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 14:57
      Bardzo ich lubię big_grin Znaczy Małgorzatę i Radosława. Sama jestem zaskoczona. Mimo iż nie sledzę i po pudelkach nie biegam. Wrzucanie "takich" fotek... No cóż, widzę przede wszystkim szczęśliwą (w końcu) kobietę i zakochanego w niej faceta. Chwilo trwaj.
      • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:27
        Oj, kropkacom Ty taka zawsze poprawna gdyby nie to "chwilo trwaj" pomyślałabym że szczerze im kibicujesz.
        • kropkacom Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 17:56
          Kibicuje, jak najbardziej. Nie wiem czemu się przyczepiłaś? Co nie zmienia tego, że jestem zaskoczona swoją reakcją, bo ani takiej kreacji nie lubię, ani za tą panią i panem nie przepadałam. Dlatego - chwilo trwaj.
    • iziula1 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:02
      Zdjęcia są ładne. Nie ma w nich nic prostackiego. Rozenek ma super figurę....

Niestety,w Polsce starość zaczyna się tuż po 40 tce więc hejt nie dziwi tongue_out
      Jedyne co wypada w tym wielu to gatsonka 3/4 i różaniec na szyi.
      • mozambique Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:08
        no walsnie taki strój ( spodniczka 3/4 i perły ) panienak Rozenek promowala jako jedyny strój dla damy
        • triss_merigold6 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:10
          Dobre perły nie są złe, przyjemnie mieć.
          • heca7 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 18:37
            Taaa? A pamiętasz wątek o perłach? Potem jakiś troll łaził za mną po forum ze trzy dni i opowiadał jak to z powodu moich pereł ( w uszach) twarz mi się strasznie pomarszczyła a mąż zostawi mnie i pojedzie do Grecji z własną sekretarką moim samochodem... Bo perły nieszczęście przynoszą... Niby cywilizowany kraj a takie zabobony.
      • tt-tka Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:12
        iziula1 napisała:

> Niestety,w Polsce starość zaczyna się tuż po 40 tce więc hejt nie dziwi tongue_out
        > Jedyne co wypada w tym wielu to gatsonka 3/4 i różaniec na szyi.
        >

Nic podobnego. Po prostu reakcja jest rozna w zaleznosci od tego, czy brzuch do ogladania pokazuje ktos, kto kroi na Cichopek, czy raczej ktos, kto kroi na Kwasniewska.
      • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:18
        różaniec na szyi. big_grin

Dobre.

Przeraża mnie co kobiety myślą i mówią o innych kobietach, ciekawe czy siostrze/przyjaciółce powiedziałby to samo prosto w twarz. Dlaczego jej tak mało NAS które mówią BRAWO super wyglądasz, dbasz o siebie i jesteś szczęśliwą/radosną czterdziestolatkątongue_out Oby tylko zgnębić i ustawić do pionu wymyślonych starodawnych schematów.
        • tt-tka Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:39
          kkalipso napisała:

Dlaczego jej tak mało NAS kt
          > óre mówią BRAWO super wyglądasz, dbasz o siebie i jesteś szczęśliwą/radosną czt
          > erdziestolatkątongue_out

Malo ? Jakich ty masz znajomych ? MY bardzo czesto mowimy i slyszymy od znajomych, ze dobrze wygladamy.
          Natomiast obcym swoich zdjec nie pokazujemy, po prostu. Nawet najpiekniejszych. Po co ?
        • nenia1 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:40
          Powiem tak, odróżniam dbanie o siebie i wyglądanie na szczęśliwą od pokazywania piersi i majteczek w mediach, dokładnie to samo myślę o zdjęciach Rozenek co i o zdjęciach prężących się na tle meblościanek panien z wydętymi w ciup ustami.
          I powiem szczerze, gdybym zobaczyła, że moja córka czy siostra wrzucają tego typu zdjęcia do sieci zdrowo popukałabym w czoło siebie i je.

Przytyki do wieku oczywiście niesmaczne.
          • gama2003 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:47
            Ja bym tak dla porównania wspomniała Grażynę Torbicką. Piękna i zadbana kobieta, klasa, wyważone, ale naturalne zachowanie.
            I obok Rozenkowa, o Dodzie nie wspomnę.
            • iziula1 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 17:04
              gama2003 napisała:

> Ja bym tak dla porównania wspomniała Grażynę Torbicką. Piękna i zadbana kobieta
              > , klasa, wyważone, ale naturalne zachowanie.

Czyli kobiety po 40 maja tylko jedna opcje? Albo Torbicka albo nic?

> I obok Rozenkowa, o Dodzie nie wspomnę.

Różnorodność. Na szczęście. Bo inaczej byłoby nudno.
              • nenia1 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 17:55
                Zbyt dosłownie to traktujesz, nie chodzi o to by każda wyglądała jak Torbicka, ale o pewną klasę w zachowaniu i poziom tego co się prezentuje. Z jednej strony oburzają nas, kobiety, reklamy z półnagimi modelkami o podtekście seksualnym, z drugiej mamy całą masę bardzo młodych, młodych, starszych kobiet wypinających pośladki, wywalających piersi i robiących kacze dziubki już nawet na tle nagrobków na cmentarzu.

Czy to jest różnorodność? Można to tak nazwać. Dla mnie tandeta i brak poczucia obciachu.
                • gama2003 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 18:09
                  Przeczuwam zresztą, że państwo Majdan się dopiero rozkręcają. W tandetną stronę, mimo drogiej oprawy. W Azja Ekspress byli fajni, szkoda.
                • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 18:09
                  Ta cała masa kobiet które robią z siebie idiotki również mnie drażni/denerwuje ale poszczególne przypadki które jednak jakiś umiar/granice mają NIE. Uwielbiam wyzwolone, odważne kobiety.
                  • wielki_uscisk Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 23:52
                    kkalipso napisała:

> Uwielbiam wyzwolone, odważne kobiety.

Gdy widzisz za stacją benzynową na parkingu kobietę obciągającą facetowi rozwalonemu na masce, to też taka będzie Twoja pierwsza myśl?

(wróciłem tutaj po Twoim, że się kobiecie zabrania być, kim chce)
    • majaa Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:10
      Czego jak czego, ale tego, że publikowanie zdjęcia w majtach i zadartej bluzce świadczy o wszechstronności, to nie wiedziałam...big_grin
      • lalkaika Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:26
        To jej praca.Wstawia zdjecia dostosowane do jej targetu,co ma wstawiac z filharmoni ?
        A te komentarze,ktore tak Cie bulweruja to woda na mlyn i nastepny wystep w pudlu .Byle sie dzialo.
        Zbierajac te zdrapki,lajki,sloneczka sie mozna doczekac fajnego sponsora,git reklamy,bilboarda.Szmal. A o nia sie nie martw,skora jak na bykusmile
        • lalkaika Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:29
          Inna sprawa to darmowy jad i wulgaryzm do entej potegi w necie.Taka nowa choroba spoleczna,koszyuje grosze a jak upaja
        • mozambique Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:38
          pani jest z wykształcenia tancerka baletową oraz prawniczką
          a jej pracą jest wstawianie do netu fotek w stringach pod gust sliniacych sie gimnazjalistów

ojp
        • majaa Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:53
          Ani się o nią nie martwię, ani mnie jej komentarz nie bulwersuje, tylko śmieszy po prostu. Zgrywać damę też trzeba umieć...smile
      • mozambique Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:29
        pani Majdanowa juu musi
        pan Majdan zalicza juz wlasnie tzrecią zone - silikonową blondi a ze niestary jeszcze to moze jeszce pare razy zmienić model
        przypomnijcie sobei jaki byl zakochonay i zapatrzony w Dodunię
    • nangaparbat3 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:37
      Komentarze są znakomitym uzupełnieniem watku o kompleksach Polek.
      • triss_merigold6 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:39
        Ktoś tu krytykuje jej brzuch czy co tam z ciała pokazała?
      • nathasha Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:42
        ale ludzie krytykuja bardziej obraz siebie jaki probuje sprzedawac w roznych programach a rzeczywistosc.
        • tt-tka Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:48
          nathasha napisała:

> ale ludzie krytykuja bardziej obraz siebie jaki probuje sprzedawac w roznych pr
          > ogramach a rzeczywistosc.

I to samo dotyczy wszystkich innych, dla ktorych wyglad jest narzedziem pracy, a "sprzedanie siebie" warunkiem sukcesu, koniecznym, choc nie zawsze wystarczajacym smile
          Politycy, akwizytorzy, modelki i modele, celebryci ogladani sa znacznie dokladniej i oceniani surowiej, niz siostra, sasiadka czy rejonowa lekarka. A rozbieznosci w ich wizerunkach punktowane mocniej. No niestety, albo jest sie Doda, albo magistra elegancji, ale jedna i druga jednoczesnie niedasie.
      • lady-z-gaga Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 15:44
        Uważasz, że komentarze są z zazdrości? a kobiety, ktore nie wstawiają takich fotek, po prostu nie mają co pokazać? i to Ty piszesz? pora umierać....
    • nanuk24 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 16:47
      Biedne dzieci i jej eks mąż, który musi patrzeć, jak jego dzieci są ośmieszane.
      • iziula1 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 17:09
        nanuk24 napisała:

> Biedne dzieci i jej eks mąż, który musi patrzeć, jak jego dzieci są ośmieszane.
        >
        Naprawdę? A czym ona je ośmiesza?
        Litości!
        I ten biedny eks mąż...normalnie wszystkie witki mi opadły. tongue_out
        • zla.m Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 18:36
          Dla nastolatka czy prawie-nastolatka (nie wiem, ile lat mają jej synowie) matka pokazująca się w majtach publicznie to obciach. Tak, ogólnie dla nastolatka 99,8% zachowań rodziców to obciach, ale jednak rozmiary tego obciachu są różne. Akurat zachowanie pani Majdan jest obciachem wielkim, rówieśnicy komentujący "cyce twojej starej" to byłby koszmar dla każdego dzieciaka, niezależnie od jego relacji z matką, poczucia wartości własnej i wyluzowania. I matka kochająca swoje dzieci nie robi im takiej siary, tak po prostu.

A hejt-komentarze akurat nie dotyczą wcale jej wyglądu jako takiego, tylko niespójności wizerunkowej. Tak, ma do niej prawo. A inni, których sobą uraczyła, mają prawo tą niespójność nazwać. Jedyne, co mnie razi w tych komentarzach to hasła o wieku, to jest faktycznie nieeleganckie.
          • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 18:44
            Dzieci celebrytów są do takich widoków przyzwyczajane, podejrzewam że bardziej by wstydziły się matki ważącej 100 kg. zaniedbanej.

Ja nie mogę to już prywatnie nie może kobieta być kim chce, masakra!
            • iziula1 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 18:55
              kkalipso napisała:
              > Ja nie mogę to już prywatnie nie może kobieta być kim chce, masakra!
              >

Nie może. Musi pamietac o ex mężu żeby biedactwa nie denerwować. A tu ślub z Radkiem, a tu jakaś wyprawa do Azji a tu reklamy w plusie a tu jeszcze osmielila się być ładna i korzystać z medycyny estetycznej. Zamiast cichutko w kąciku siedzieć i w ramach pokuty za rozwód na kolanach błagać społeczeństwo wybaczenie.
            • lady-z-gaga Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 21:21
              Prywatnie na Instagramie big_grin
            • 3-mamuska Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 23:28
              kkalipso napisała:

> Dzieci celebrytów są do takich widoków przyzwyczajane, podejrzewam że bardziej
              > by wstydziły się matki ważącej 100 kg. zaniedbanej.
              >
              > Ja nie mogę to już prywatnie nie może kobieta być kim chce, masakra!
              >

Nich bedzie PRYWATNIE KIM CHCE ale ona nie robi tego prywatnie.
              I tak robi obciach dzieciom spytaj swoich czy by chciały zeby koledzy 12-15 lat komentowali matki goły tyłek.
              • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 23:37
                Podejrzewam że chodzą do szkoły z innymi dziećmi bogatych celebrytów wiec im tam bez różnicy, albo odwrotnie puchną z dumy że mają piękną, zadbaną pewną siebie matkę.
                • 3-mamuska Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 00:44
                  kkalipso napisała:

> Podejrzewam że chodzą do szkoły z innymi dziećmi bogatych celebrytów wiec im ta
                  > m bez różnicy, albo odwrotnie puchną z dumy że mają piękną, zadbaną pewną siebi
                  > e matkę.
                  >

A co ma do rzeczy czy chodzą do szkoły z dziećmi bogatych celebrytów.
                  Dzieciaki zawsze mogą sie wyśmiewać czy to bogate czy biedne ,każde przechodzi ten sam etap dorastania. Zaczyna dorastać zauważać swoja i innych seksualność.
                  Mogą byc z matki dumne ze jest ładna szczupła dobrze ubrana, a nie ze pokazuje majtki i seksi bieliznę z zastępca ich ojca. Nie patrzą na matkę jako obiekt seksualny i raczej jest to dla nich żenujące.
                  Nie znam ani jednego nastolatka którego by cieszyło to ze koledzy wytykają matki seksualność.
          • volta2 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 20:51
            ciekawe to co piszesz,

pamiętam z wywiadu szapołowskiej (pierwszej, która po nic się w filmach pozwalała rozbierać), że gdy jej córka poszła do szkoły to ona zaczęła się przyglądać w scenariuszach scenom rozbieranym. właśnie ze względu na dziecko. nie odmawiała, gdy sceny były uzasadnione, natomiast wielu rozbierało ją ochoczo bez powodu - i z dzieckiem przedszkolnym , bobasem nie widzialaby powodu by odmawiać, przy szkolnym - odmawiała i albo traciła rolę albo uznawano jej uwagi.
            • nanuk24 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 21:44
              Oglądałam wywiad z Reese Witherspoon - IMHO - klasa sama w sobie, na temat wychowania i jej dzieci, które już wchodzą w wiek nastoletni. Jak ona dobiera role, waży słowa w wywiadach, pilnuje języka, bo jej dzieci nie zawsze są z niej dumne, wręcz przeciwnie, czasem się wstydzą, bo chcieliby mieć zwykła matkę, a nie taką, którą wszyscy oglądają w centrum na plakacie.
    • miss_fahrenheit Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 17:40
      Komentarze odnoszące się do wieku - rzeczywiście niesmaczne. Rozumiem za to, że komentujący zdjęcia pani Rozenek dostrzegają rozdźwięk pomiędzy publicznymi deklaracjami tej pani, a jej życiem prywatnym i zdjęciami, które umieszcza. Rozumiem też ich rozczarowanie, choć mnie ono nieco dziwi - przecież czym innym jest bycie damą, a czym innym bycie kobietą, której płaci się za udawanie damy na potrzeby konkretnego programu.
    • eliksir_czarodziejski Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 17:42
      Przecież nie byłoby tej całej burzy bez faktu, że pani Rozenek pozuje na damę, oraz prowadzi program, gdzie uczy młode dziewczyny jak właśnie damą być. Podobno w programie sama nawet krytykowała jakieś rozbierane zdjęcia jednej z uczestniczek... Nie wiem bo tego nie oglądam.

Może i ona ma coś wspólnego z jakąś damą ale chyba raczej z ruskiego albo ukraińskiego półświatka...

Osobiście z rosnącym przestrachem obserwuję jej coraz inne, nowsze rysy twarzy, ona już ma dużo z Michaela Jacksona niestety... sad Fakt, ciało ma świetne jak na 50latkę czy nawet 40latkę, wypowiada się całkiem sympatycznie, choć mało jej widziałam.
      • kropkacom Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 18:00
        Gra rolę damy. To jest różnica. Nawet tego show nie muszę oglądać. big_grin
        • eliksir_czarodziejski Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 18:32
          No nawet granie roli damy chyba do czegoś zobowiązuje???
          • kropkacom Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 18:34
            Tak, do dobrej gry big_grin
    • bei Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 18:06
      Projekt Lady - M.R miala w nim role, nie musi jej grac poza programem.
      Perfekcyjna pani domu- to tez projekt, tak naprawde nikt nie wierzy, ze PPD w swoim domu ZAWSZE robi wszystko sama i perfekcyjnie.
      To jak od aktorki, ktora grala matematyczke wymagac, by w zyciu matematyke znala bardzo dobrze. Niech zyje swoim zyciem...
      • hermenegilda_zenia Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 14:42
        Rozenek jednakowoz "gra" jak to napisałaś pod swoim własnym nazwiskiem, a nie jak aktor pod nazwiskiem fikcyjnej postaci z filmu wiec całkiem zrozumiałe, ze ludziom to bardzo zgrzyta, bo zamieszczając roznegliżowane zdjęcia publicznie pokazuje , ze taka z niej dama jak z koziej doopy trąba. I nie, nie każde dziecko celebryty jest przyzwyczajone do pokazywania przez matkę publicznie tylka, wciągania kresek koki czy innych ekscesów, które twoim Kalipso zdaniem są "normalne" w takim światku. Nie rozumiem przykładania innych miarek do ludzi tylko dlatego, ze pani sie pokazuje w telewizji - z tego powodu niby wszystko jej wolno, a plebs nie ma prawa komentować? Wulgaryzmy są nie na miejscu, ale zgadzam sie, ze Rozenek po prostu odjechał peron i powstał wielki rozdźwięk między tym , co sprzedaje i na czym zarabia pokazując sie w szklanym okienku a tym, kim naprawdę jest a ludzie nie trawią fałszu.
        • lady-z-gaga Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 14:52
          Przy czym był tu poruszany temat "czy ktoś musi prywatnie byc taki, jak w tworzonym programie"
          Nie. Prywatnie pani R. nie musi byc damą, nie musi byc doskonałą panią domu, nic nie musi. Gdyby paparazzi ją przyłapali w prywatnej sytuacji kolidującej z medialnym wizerunkiem, tak właśnie można by to tłumaczyć.
          Gdyby jednak wrzucała na Instagram fotki przy zlewie pełnym zarośniętych garow, albo przy otwartej szafie, z ktorej wysypują się pomięte ciuchy, a w tym samym czasie grała rolę PPD, dysonans by był. Bo jednak taki program to nie to samo, co rola w filmie czy serialu.
        • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 19:44
          Dla takich programów są gotowe, sztywne scenariusze Ona jest jedynie prowadzącą, dlaczego myślisz że resztę prywatnego życia powinna spędzić jako dama? Jeśli spotkasz trenerkę z frytkami to poczujesz się urażona?! Ludzie!

Niestety w tym światku istnieją gorsze rzeczy niż pokazanie się w bieliźnie.
          • lady-z-gaga Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 19:54
            Jeżeli spotkam trenerkę z frytkami, to nic sobie nie pomyślę. Jeżeli ta trenerka będzie wstawiac na swoj oficjalny fejsbukowy profil selfie z frytkami, to się zdziwię. Nie wierzę, że nie widzisz różnicy. Albo że nie widzisz róznicy między chodzeniem po domu w bieliźnie, a pokazywaniem się publicznie. Po prostu zacietrzewiłas siè i chcesz za wszelką cenę udowodnic, że wszyscy siè mylą.
    • paloma_blauwinder Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 18:19
      Stara zasada show biznesu głosi, że nie ważne, dobrze czy źle, byle po nazwisku. Na Insta to jeszcze focia musi być i jechane. Naprawdę nie lituj się nad biednymi celebrytami. A zresztą lituj się, w tej branży chodzi o nakręcanie różnych emocji.
    • lauren6 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 21:30
      > Skąd w ludziach tyle jadu (zwłaszcza kobietach).

Ematki nie czytasz, że się dziwisz? suspicious

Mnie predzej dziwi potrzeba takiego uzewnętrzniania się na insta i innych facebookach. Rozenek to jeszcze nic, imo mistrzynią jest Ola Kwaśniewska.
      • kkalipso Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 22:10
        Ja ten Instagram mam nie do końca obcykanysmile Lecę ją obserwowaćtongue_out A wątek założyłam też poniekąd po tym co tu coraz częściej czytam o tych nieszczęsnych czterdziestolatkach, jak któraś nie ma do czegoś się przyczepić to wiek wypomnibig_grin
    • conena Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 21:33
      > Fajnie mi kiedyś starsza koleżanka powiedziała: Pamiętaj tam gdzie
      >Ty jesteś ja byłam, czy coś w tym stylu, takie sensowne mi się to wydaje.

ojp, mądrość na poziomie filmików z napisami z fejsa....
      • heca7 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 22:48
        Raczej stąd wink

"Przechodniu
        byłem kim jesteś
        będziesz kim jestem
        módlmy się za siebie nawzajem"
        ("Popiół i diament")

Albo z nagrobków:

Czym ty jesteś, ja byłem, czym ja jestem, ty będziesz.

Quod tu es, fui, quod sum, tu eris. (łac.)
    • alexa0000 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 22:33
      Wyobrażam sobie scenę: podciągam koszulkę , lub też zakładam taka, która jest krótka, podchodzę w gaciach do lustra, wyginam się , wyciągam aparat, strzelam sobie slit focie i wrzucam milionom do oglądania . Padam ze śmiechu. Sorry. Ale na plus, że dziubka nie ma.
    • heca7 Re: Pani zwariowała na starość 16.05.17, 22:42
      Hmm. Chciała się pochwalić brzuchem? To aż boję się zdjęcia jak wyćwiczy sobie wewnętrzne mięśnie ud suspicious
    • jolie Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 09:15
      Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza! (...)
      Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie - to wilki!
      • wielki_uscisk Re: Pani zwariowała na starość 18.05.17, 00:00
        jolie napisała:

> Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza! (...)
        > Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej
        > szpilki. To nie ludzie - to wilki!

ROTFL wink
        Zaproponowałbym świeżą kiełbaskę ale dziwnie zabrzmi smile
    • mozambique Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 14:56
      www.pudelek.pl/artykul/94362/wierzyliscie_w_tvn-owski_wiek_rozenek_mamy_jej_zdjecie_ze_studniowki_z_1988_roku/
      • beata985 Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 15:01
        NIE WIEM dlaczego ona tak uparcie twierdzi, że jest młodsza niż jest, czyzby wszyscy jej koledzy i koleżanki z lat szkolnych wymarli??
        śmieszne to.
      • majaa Re: Pani zwariowała na starość 17.05.17, 16:14
        Pudelek doszukał się tego zdjęcia chyba w zeszłym roku, ale Rozenek skomentowała, że to nie jej zdjęcie, tylko podobnej do niej imienniczki. Zorganizowała nawet konkurs "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...", żeby odnaleźć tę panią, bo ponoć bardzo chce ją poznać i zaprosić na obiad... Stwierdziła, że ona w ogóle nie ma studniówkowego zdjęcia, bo na swoją studniówkę wcale nie poszła.
        Ciekawa jestem, czy to rzeczywiście prawda, czy nasza Małgorzatka idzie w zapartewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka