Wiem, trochę tu nie pasuję ze swoim wątkiem, ale jednak to jest to właśnie forum, na którym jestem od wielu lat codziennie i czytam wszystkie wątki. Na prawdę będę ogromnie wdzięczna za każdą opinię

Może zacznę od tego, że chciałabym rozeznać się w osądach ludzi spoza mojego kręgu bliskich i znajomych, bo wśród nieznanych mi osób prędzej usłyszę te bardziej konstruktywne a nawet negatywne opinie, na których mi też zależy.
Postaram się streścić sam początek, ale muszę podać parę suchych faktów, abyście mogli mieć jakiekolwiek rozeznanie w całej sytuacji...
Tak więc zacznijmy od tego, że zamierzam otworzyć hotel dla kotów. Nie ukrywam, że ma to być biznes, sposób na życie, ale też praca która w 100% pokrywa się z moimi zainteresowaniami oraz myślę, że dająca mi wielką satysfakcję.
Wychowałam się w domu, w którym zawsze były zwierzęta, przede wszystkim właśnie psy i koty. Sama teraz też posiadam taki pojedynczy zestaw. Parę lat pracowałam też i posiadam rodzinę, która prowadzi sklep zoologiczny, więc posiadam spore rozeznanie w branży karm oraz szeroko rozumianych akcesoriów i preparatów oraz łatwe "dojście" do hurtowni, które je oferują. Cały czas sama też staram się poszerzać swoją wiedzę pod tym kątem.
Samo miejsce to obrzeża dużego miasta, cicha,spokojna okolica, ale z dobrym dojazdem nawet z samego centrum. Do zagospodarowania mam całe poddasze jednorodzinnego domu(ok 100 m2), latem klimatyzowane, zimą ogrzewane . Myślę, aby utworzyć tam około 8 boksów(pokoi), które będą w miarę przestronne, wygodne dla kotków, ale jednocześnie umożliwią zorganizowanie części wspólnej, gdzie koty będą osobno przebywać(na wybiegu) oraz bawić się z nami. Będę miała do zaoferowania szeroki wybór karm(suchych i mokrych) oraz żwirków w podstawowym "pakiecie". Opieka byłaby 24-godzinna .
No i teraz przyszedł czas na moje pytania:
1. Czy kiedykolwiek korzystaliście z takich usług? Nie?, a może wasi znajomi?
a) jeśli NIE, to dlaczego? Co przesądziło o tym, że nie zdecydowaliście się na taką formę opieki? (Pomijam tu dostępność rodziny i znajomych,którzy mogą dochodzić do kota, bo wiem, że jest to jednak preferowana forma i najmniej "inwazyjna".
b)jeśli TAK to jakie kryteria zadecydowały o wyborze tego konkretnego "domu"?
2. Co mogłoby spowodować, abyście wybrali" ten konkretny" hotel?
Jak blisko was musi się znajdować?
Jakie akceptujecie tam ceny?
Co musiałby oferować "w pakiecie"?
Będę na prawdę bardzo wdzięczna za wszelkie uwagi odnośnie takiej działalności.