Dodaj do ulubionych

Noclegi w pobliży GCZD w Katowicach

24.07.17, 09:46

We wrześniu jedziemy z Tuśkiem do szpitala do Katowic na badania.Pobyt ma trwać podobno 1-1,5 tyg. Szukam noclegu w pobliżu szpitala,nie musi być extra i oczywiście nie drogo.Znacie ?
Karmelowa odezwij się.
Obserwuj wątek
    • karme-lowa Re: Noclegi w pobliży GCZD w Katowicach 24.07.17, 09:50
      Hej. Mozesz nocować z dzieckiem w szpitalu. Jeśli Twoje dziecko ma orzeczenie, to wtedy masz umorzone 50% za Twój pobyt. Pisze się tylko podanie i podpina ksero orzeczenia.
      • karme-lowa Re: Noclegi w pobliży GCZD w Katowicach 24.07.17, 09:53
        W szpitalu jest hotel dla rodziców. Jest mało miejsc więc lepiej szybciej rezerwować. Koszt ok 30 zl. Poza tym, na terenie szpitala funkcjonuje miasteczko studenckie więc nie powinno być problemu z wynajeciem pokoju. Zwłaszcza, że studia zaczynają się w październiku.
      • hedna Re: Noclegi w pobliży GCZD w Katowicach 24.07.17, 09:56
        Dziękuję ,że się odezwałaś. Dzwoniłam do szpitala czegoś się dowiedzieć, teraz trwa tam jakiś remont.Na sali z Tusiem będzie spało jedno z nas,drugie musi znaleźć jakieś spanie osobno.Z tego co udało mi się zorientować w tym szpitalnym hotelu są 4 pokoje 2 osobowe (bardzo bym nie chciała nocować z kimś obcym), o ile będzie miejsce,nie da się zarezerwować wcześniej.Może ktoś słyszał o jakichś pokojach w okolicach?
        W jaki sposób załatwia się tą 50% zniżkę i kiedy?
        • karme-lowa Re: Noclegi w pobliży GCZD w Katowicach 24.07.17, 09:59
          Tak, tam na dole jest remont. Pokoje są 2 osobowe.
          Podzwońcie po akademikach.
          Umorzenie załatwia się w dniu wypisu w kasie.
          • mysiam Re: Noclegi w pobliży GCZD w Katowicach 24.07.17, 10:07
            dzwoń do akademików UM -są dosłownie 5 min od szpitala
            z pewnoscią da się coś wynająć bo to jeszcze wrzesień przecież
            albo hotele asystenckie na ul medyków -nie wiem czy jeszcze wynajmują ale kilka lat temu wstecz również można było wynająć nocleg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka