mallard 09.10.17, 13:27 Ktoś bidulę poczęstował jakimś wirusę, gardło boli jak jasny piorun - na zwolnienie musi iść, bo przecież przy 24 pięciolatkach, gardło to jedno a podstawowych narzędzi pracy. Tak se napisałę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anika772 Re: Mam horom rzone 09.10.17, 13:32 Lipy jej zaparz, albo tymianku, a nie czas tracisz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Mam horom rzone 09.10.17, 13:42 Zona musi się koniecznie porzadnie przebadac. Taki wirus to bezposrednie zagrożenie życia. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Mam horom rzone 09.10.17, 22:21 taki-sobie-nick napisała: > A jak tam wnók? M całe 9 cm! Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Mam horom rzone 09.10.17, 22:29 mallard napisał: > taki-sobie-nick napisała: > > > A jak tam wnók? > > M całe 9 cm! > to dórzo nie wiadomo jeszcze, hłop czy baba? Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Mam horom rzone 09.10.17, 22:39 taki-sobie-nick napisała: > nie wiadomo jeszcze, hłop czy baba? ńe Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Mam horom rzone 09.10.17, 22:13 Rzone pokarz lekarzą, niech się wykażą. Ziułka rzonie zapażaj, na wirósa uwarzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennaburza1 Re: Mam horom rzone 09.10.17, 22:17 Kcesz sifieszaka??? znam kogoś kto zna kogoś kto mieszka obok kogoś kto ma do oddania sifieszaka krożka. dopytać o szczegóły??? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Mam horom rzone 09.10.17, 22:26 Arnold Schwarzenegger uzywał gwizdka Ale to chyba były 6-latki.... Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Mam horom rzone 09.10.17, 22:32 O borze.... Imbir, goździki, kurkuma do herbatki. Goździki (po jednym) do żucia. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Mam horom rzone 09.10.17, 23:38 Eeee, nic sie nie znasz. Niech kupi nowa torebkę i buty. Od razu gardło mniej będzie boleć. A jak dorzuci bukiecik róż, ponosi trochę na rękach to już żona bliska zdrowia będzie. Nie tam zaraz chemia i dragi apteczne. Naturalne metody najskuteczniejsze są. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_mary Re: Mam horom rzone 09.10.17, 23:59 Mogem ci Oddać naklejki na swierzaka bo moja Nikolka jusz na Czosneczka czesa nauzbierała spółczuje twojej zonie wyslac tobie na kąto ? Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Mam horom rzone 10.10.17, 01:24 Utul kolezanke malzonke, ciepla kolderka okryj, na chore gardlo poloz zaprzyjaznionego kota i wspomnij o wnuku - cos na pewno pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Mam horom rzone 10.10.17, 03:44 Nagotój rzonie kartoffli, rozgnieć jeszcze gorące na ściereczce, wystódź trochem, co by biduli nie popażyć, zawiń w ścierkem i gardło obkładaj. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Mam horom rzone 10.10.17, 15:36 Tylko skwarkami z cebulką nie polewaj... Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Mam horom rzone 10.10.17, 15:44 Dlaczego? Gęsi smalec ponoć bardzo skuteczny na gardło. Może i skwarki się sprawdzą. Że już o cebuli nie wspomnę, na kaszel rewelacyjna 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Mam horom rzone 11.10.17, 01:19 little_fish napisała: > Dlaczego? Gęsi smalec ponoć bardzo skuteczny na gardło. Może i skwarki się spra > wdzą. ale koniecznie gęsie? poza tym skąd wziąć gęsi smalec, hehe? i proszę mi nie proponować przyrządzenia gęsi (a dokładnie: młodej polskiej gęsi tuczonej owsem) Odpowiedz Link Zgłoś
ludborka Re: Mam horom rzone 11.10.17, 05:23 Rzenójonce. Kcesz wyłódzić świerzaka poprostu. A wszyscy wiedzo, że świerzaki som dla horych curek, nie rzon. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Mam horom rzone 11.10.17, 10:27 ludborka napisała: > Rzenójonce. Kcesz wyłódzić świerzaka poprostu. > A wszyscy wiedzo, że świerzaki som dla horych curek, nie rzon. Moja rzona robi w dzieciach, bo jest pszeczkolankom i świerzak jej się nalerzy jak psó zópa! Odpowiedz Link Zgłoś
ludborka Re: Mam horom rzone 11.10.17, 10:51 😀 Hyba nie sondze. O świerzaka w takiej sytuacji morze wystompić teściowa jako madka z horom curkom a nie curka ze zdowom madkom. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Mam horom rzone 11.10.17, 06:31 Tarczyce niech zbada ta tfoja hora rzona. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Mam horom rzone 11.10.17, 10:30 tereska.z.bombaju napisała: > Tarczyce niech zbada ta tfoja hora rzona. Tak jósz na powarznie: Ma hashimoto Odpowiedz Link Zgłoś