Dodaj do ulubionych

opiekacz 3 w 1

17.10.17, 09:46
albo 2
chodzi mi o takie ustrojstwo, ktore mi zapiecze tosty i zrobi dobre gofry
w 1, bo chodzi glownie o oszczednosc miejsca
da sie kupic takie cos? macie, polecacie?
Obserwuj wątek
    • anetapzn3 Re: opiekacz 3 w 1 17.10.17, 11:03
      Na ceneo znalazłam taką ofertę. Sprawdź. Poczytaj opinie...
      • anetapzn3 Re: opiekacz 3 w 1 17.10.17, 11:06
        A na allegro masz taka ofertę. Powinnaś coś wybrać.
        Odnosnie tego, jak sie sprawdza nie wypowiem się, mam wszystko osobno.
    • aerra Re: opiekacz 3 w 1 17.10.17, 12:17
      Ja mam. Philipsa, nie chce mi się teraz szukać jaki to model, ale Philips miał chyba tylko jeden taki. Kupiliśmy sobie w prezencie ślubnym 12 lat temu wink Płyty tostowe się zdarły jakoś 4 lata temu, mieliśmy sobie kupić, ale w międzyczasie przestawiliśmy się na tosty robione na płytach grillowych i tak już nam zostało. Kupiliśmy niby te nowe, ale i tak używamy grillowych (bo jest ładnie zapieczone we wzorek wink ).
      Gofry wychodzą niezłe, ale raczej na domowy podwieczorek, nie na większą imprezę wink Kiedyś na samym początku, jeszcze na studiach, zaprosiliśmy znajomych na gofry i była porażka, bo na tyle ludzi to się zdecydowanie za wolno robiło - jednorazowo wychodzą 2 sztuki (opcjonalnie jak się dokupi inne formy, to 4, ale takie malutkie, holenderskie)
    • loola_kr Re: opiekacz 3 w 1 17.10.17, 12:27
      miałam taki. działała. Podobno miał za małą moc na chrupiące gofry. Jak się zepsuł kupiłam dwa osobne.
    • cichadziewuszka Re: opiekacz 3 w 1 17.10.17, 12:29
      Gofry potrzebują dużej mocy. Na urządzenia poniżej 1000W nawet nie patrz.
    • eliszka25 Re: opiekacz 3 w 1 17.10.17, 14:06
      mam philips cucina juz ponad 10 lat, nie pamietam dokladnie ile, ale przynajmniej 12, bo kupiony jeszcze w poprzednim mieszkaniu. sprawuje sie dobrze, gofry wychodza smaczne i chrupiace, tosty tez, opcji grillowej w sumie za bardzo nie wyprobowywalismy, bo wolimy grillowac na ogniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka