attiya 14.11.17, 19:42 Nawet coś ma z Kulfona Wypisz wymaluj także ten tego....żadnej ku.wy nie było, co to, to nie Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady-z-gaga Re: Poznajcie Kulsona 14.11.17, 19:54 widziałam to facet jest teraz sławny, tylko patrzec, jak w TzG wystąpi Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Poznajcie Kulsona 14.11.17, 19:57 Myślę, że w ramach rozwoju kina narodowego powinien powstać nasz własny, polski Bond z w/w. Nazywam się Kulson, aspirant Kulson. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Poznajcie Kulsona 14.11.17, 19:59 Faktycznie wygląda jak kulson. Szkoda chłopa swoją drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Poznajcie Kulsona 14.11.17, 19:59 Nie wygląda jakby przeszedł testy sprawnościowe Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Poznajcie Kulsona 14.11.17, 21:18 I dlatego troskliwi koledzy kazali mu siadać, bo się chłopina zasapał i bali się, że zawału dostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Poznajcie Kulsona 14.11.17, 20:01 cudny komentarz Ksywę Kulson dostał jak był z hakatumbą na rejsie mistralami za dolara na San Escobar!! Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Poznajcie Kulsona 14.11.17, 20:32 bez urazy, ale jak przesłuchałam wideo (kilka razy), to dla mnie tam wrzeszczy wsiadaj kuls<cośtam>. Na urwę to nie brzmiało. Chłop wygląda jak melepeta. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Poznajcie Kulsona 14.11.17, 21:25 Jeszcze trzeba rozważyć, że policjant krzyczący ma wadę wymowy i nie wymawia r... Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Poznajcie Kulsona 14.11.17, 22:09 wadliwi w wymowie r zamieniają na l a nie s. Zupełnie inne ułożenie szczęki. Mogę być nieobiektywna, bo jestem jakimś ewenementem, który w życiu od policji (niezależnie jakiej władzy) nie doznał niczego niemiłego i wręcz zawsze byli pomocni. Mam wrażenie, że to trochę nagonka. Mogę się mylić i ta melepeta i krzykacz są ostatnimi wujami. Ale wymyślić kulsona na pniu przekracza nawet moją bujną wyobraźnię. Moim zdaniem policja nieudolnie mówi prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Poznajcie Kulsona 14.11.17, 23:30 Oj tam, siostrzenicy jot wychodziło. Lepiej wytłumacz, dlaczego mieli akurat coś wołać do nieszczęsnego Kulsona? I to coś w stylu "Kulson, siad?" Jakby psa służbowego psa służbowegp wołali. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Poznajcie Kulsona 14.11.17, 23:48 posłuchaj. wsiadaj kucośtamscośtam Odpowiedz Link Zgłoś
c2h6 Re: Poznajcie Kulsona 15.11.17, 00:36 morekac napisała: > Oj tam, siostrzenicy jot wychodziło. > Lepiej wytłumacz, dlaczego mieli akurat coś wołać do nieszczęsnego Kulsona? I t > o coś w stylu "Kulson, siad?" No to pytanie to jest najzwyczajniej głupie. Policjanci mają zadymę do obskoczenia, słusznie, czy nie, mają kupę roboty, a Ty się pytasz, czemu jeden policjant coś wołał do drugiego. Ty nie potrzebujesz przy pracy nic mówić do współpracowników? > Jakby psa służbowego psa służbowegp wołali. > Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Poznajcie Kulsona 15.11.17, 07:00 poszłabym krok dalej i rzekłabym, ze idiotów robią z siebie....jak była milicja też niezłe żarty z nich były typu "czemu chodzą dwójkami, bo jeden umie pisać a drugi czytać" a teraz jacy rządzący taka policja... Odpowiedz Link Zgłoś
huexido Re: Poznajcie Kulsona 14.11.17, 20:35 Ja czekam jeszcze na sierżanta Uja. Z Kulsonem będzie tworzyć cudną parę Odpowiedz Link Zgłoś
c2h6 Re: Poznajcie Kulsona 14.11.17, 21:16 attiya napisała: > Nawet coś ma z Kulfona > Wypisz wymaluj > także ten tego....żadnej ku.wy nie było, co to, to nie No wiesz, ale jak się posłucha tego nagrania, to naprawdę nie było. Co więcej - nie pojmuję, jak tam ktokolwiek w ogóle mógł się doszukać jakiejś "k*rwy". Jeżeli już, to "kulfona". Ale to całkiem wyraźne słowo i z całą pewnością nie ma w nim żadnego "r". Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Poznajcie Kulsona 14.11.17, 22:11 i jest s (moim zdaniem). nie mam słuchu idealnego i mogę się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
bohgdan Re: Poznajcie Kulsona 14.11.17, 22:26 A ta pani na literę k to jaką dostała ksywkę ?Nie musicie zaraz odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś