annpierle 24.01.18, 20:02 Szukam dat, ale nie moge znalezc. Chodzi mi o koniec - czy moze cos na ten temat wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edelstein Re: zimowe wyprzedaze 24.01.18, 20:04 Teraz sa.Juz wchidza nowe kolekcje, wiec jeszcze jakis tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: zimowe wyprzedaze 24.01.18, 20:10 Teraz jest najlepszy moment, bo lada chwila wejdą wiosenne kolekcje. Ja zamówiłam dziś super fajne reeboki. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: zimowe wyprzedaze 24.01.18, 21:04 Bez zdjęcia się nie liczy A wyprzedaże są chyba do końca stycznia - w sklepach resztki choc kupiłam jeszcze tydzień temu na Zalando dwie sukienki na wiosnę: ) Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: zimowe wyprzedaze 24.01.18, 21:13 Konkretnie to te: zamierzam w nich popylać przez dżunglę na targ po świeżą rybkę już zostałam pouczona, że tym razem mam wziąć coś więcej, niż buty na obcasach Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: zimowe wyprzedaze 24.01.18, 21:32 Całkiem fajne takie bladorozowe Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: zimowe wyprzedaze 24.01.18, 21:03 to juz koncowka. niektore sklepy maja do konca tygodnia, niektore do konca stycznia. teraz sa najwieksze przeceny, bo chca sprzedac resztki. Odpowiedz Link Zgłoś